Tabii ki her zaman söylenmez, lakin hiç söylemiyorsa da o sevgiden şüphe etmek gerekir.
Söylemekle beraber her zaman hissettirmek önemlidir.

Bir şey ne kadar sesli dile getirilirse değeri o kadar düşer. Önemli olan davranışlara da bunu yansıtmak. Arada sırada seni seviyorum kelimesini duymak güzeldir ancak bunu sürekli hissettirmek daha kıymetli
Bana göre sevgi dile gelmek zorunda değildirÇiçek alınırsa iyi alınmazsa kötü değilidr. Sevgi ekmek getirmek için alnı terleyen erkek,,,. ekmeğin yanına sıcak çorba sunan kadındır. Sevgi diğerinin yokluğunda içi burkulacak insanın kalp ritmidir. Sevgi aynı yastığa baş koyabilecek cesarettir. SEVGİ BIRAKIP GİDEMEMEKTİR.
Eğer öyle olsaydı erkeklerin çoğunun sevmediği anlamına gelirdi, ki bu doğru değil. Çok sık olmamakla birlikte sevgi dile getirilmeli. Daha önemli olansa o sevgiyi gösteren jestler ve anlık sürprizler.
Söylemekten ziyade hissettirmek önemli bence. Ama sürekli olmasa bile insan sevdiğini mutlu etmek icin arada dile getirmeli sevdiğini. Bunu söylemekten aciz olan sevmiyordur
Cevap
12Cevap
Bişeyleri sürekli söylersek zamanla etkisini yitirir bazen tek bir bakış ve hareket sözcüklerden çok şey söyler unutmamak lazım
Hissedilen duygu dile getirebilmeli.. aksi halde ne ehemmiyeti var ki.
Seviyorum her zaman kullanılmaz hissettirmek daha önemlidir
Bazı insanlar sevdigini dile getiremez ama her hareketiyle seni seviyorum der. O yuzden sevgi dile getirilemesede vardir.😊😊😊
Demesin ama göstersin ya , hadi onu da yapamıyo hissettirsin🤷♀️
Lafla peynir gemisi yürümüyorki dile getirilse kaç yazacak😏
Sözlerin davranışlarla örtüşmediği sürece bir anlamı yoktur
Dile getirmek önemli değil sadece hissettirmesi önemlidir
karşındaki erkek utangaç biriyse sana dakika başı seni seviyorum diyemez ama utanır ama seven insan sevdiğini belli etmeli böyle düşünüyorum mal gibi durmamalı sevdiğini belli etmeyeceksen neden sevgilisin..
Ağzıyla değil kalbiyle sevsin önce ama dile getirmesi de mutlu ediyor tabiki
Hayır değildir , dile vurmasa bile sevdiğini çok güzel gösterebilir.
Sevgi sözde seviyorum olmamali
bunu hissetirmeli insan
Caba sarfetmeli
Kimi sürekli dile getirir oysaki sevmiyordur,,, Kimi hiç dile getirmez oysaki deli gibi aşıktır.
Sevgi dile gelmez sevgi kalbe sıcak bir yağ gibi sızar. eğer bu sızıntıyı vücudun hissetmiyorsa sevgi yoktur. eğer bu sızıntıyı hissediyorsan ne konuşmaya ne bakışmaya gerek var. aşık olmak özel bir şeydir
Sevgi içten samimiyet ile yol alır. Grisi olmaz. Pazarda satılmaz. Eşantiyon olarak sunulmaz. Yoksa yoktur.
Sürekli denmesi değil ama gerçekten seven insan bakışlarla belli ettiği gibi arada sevgisini haykırmak için kendini tutamayacak insandır çünkü gerçek sevgi halinde insanın içi içine sığmaz
Kimi söylemez ve içinde yaşar kimi dile getirir , kimi kalbinde yokken söyler , kimi kalbi alev olduğu halde dile getiremez..
Aşk kalpte başlar Sevgi olarak büyür. Önemli olan dile gelmesi değil. Kalpten hissettirebilmek.
Seviyorum demek degilde gostermek esas olan. Fakat bazi insanlar gosteremiyor bu illa sevgisizlik anlamina gelmez.
Bence sürekli söylenince bi anlamı kalmıyor hissedince içten gelince söylenmeli bende bu durumdan muzdaribim daha hiç söylemedi 😒😒
Bazı insanlar sevgisini kolay gösteremez , ben de dile getiremem ama çok severim
Birazcık karaktere bağlıdır bunlar direk sevmiyor diyemeyiz
Gözler yalan söylemez.
bu onu uzun baya konusulamsı gerek
Bagzilari demez ama sever
Denilmiyorsa, gösterilmiyorsa yoktur.
Sevgi tamamiyle şehir efsanesidir
Belkide sürekli getirildiğinde yoktur
Sevdiğini söylemesinden hissettirmesi daha evladır
Hissettirlmesinden yanayım
gözler kalbin aaynasıdır
Süreklide denmez
Soylemenin başka yollatı da var
Bence yoktur
Sevgi dile getirilmiyorsa daha çok vardır.
bir haltlar yiyordur 😊 aldatıyordur
alakası yok
Yoktur
Kişiye göre değişir
Sevgiyi göstermeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?