Hergün mesajlaşıp arkadaş kalalım diyen kızın amacı nedir?

Yaklaşık 6 aydır mesaj yoluyla konuşuyoruz pandemiden dolayı bir türlü görüşmek için fırsatımız olmadı bunda farklı şehirlerde olmanın etkiside vardı belki ama sonuç olarak hergün mesajlaşılıyordu günaydın iyi geceler bilirsiniz. Daha önce duygularımı açtığımda konuşmaya devam etmiştik arkadaşlığımız iyi gibisinden. Biz sonra birbirimizi sabahları uyandırmaya filan başladık günaydıın falan filan yani muhabbetin dozu çok bariz flörtün bi tık üstüne çıktı geçen gün 1 aylık askerlik eğitimimden çıktım gitmeden bi görüşelim koronadan dolayı çok yanaşmadı ben evinin yakınlarına geliyim filan desemde yok sonuçta hiç mi markete çıkmıyorsun. Bende tavrımı biraz netleştirmek istedim işte onunla daha ileri seviye konuşma gibisinden he zaten konuşuyoruz o ayrı mesele ama o bunu arkadaş olarak konuşmak görüyor arkadaşınla hergün konuşup günaydın iyi geceler filan yazmazsın hani bu ortadaki ince çizgiyi kaldırmak istedim sadece. Bana durdun durdun şimdi neden acele ediyorsun gibisinden bişey söyledi kendi kendime güldüm çünkü her seferinde buluşmaya görüşmeye çalışan bendim tamam buluşamamamızda büyük etkiler vardı ama bi çabalarsın istiyorsan. en iyisi arkadaş kalalıma getirdi bende peki tamam yazdım sadece ve dün mesaj attı nasılsın işte sana bu konuda fikrimi belirttim ama yazmam ne kadar doğru ama yinede merak ettim falan bende en iyisi bir süre konuşmayalım dedim kapattım konuyu. Bu kız sizce sonra yazar mı?
Hergün mesajlaşıp arkadaş kalalım diyen kızın amacı nedir?