_ΛqresiF_ | Aşk İlişkileri konusunda 13,4b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
ruhuma.. ortalama olsada olur
1|1
0|0
Feeling7d | Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Şimdi şöyle beyin bir insanı gördükten sonra ilk beş saniye içinde bir karara varır. Ve bu doğal olarak dış görünüşüne göre olur, şimdi demiyeceğim iç güzellik önemli filan diye. Öyle diyenlere bakma sen, sor onlara kaç kere çirkin sevgilisi olmuş. Ondan sonra tip kadar önemli diğer bir şey zeka. Abi zekaya düşmemek imkansız böyle gelsin akşama kadar Tanrı, Din konuşsun ben pert zaten. xd
İnsan sevdikten sonra güzel de görebilir, farketmediği güzellikleri de farkedebilir, hepsi değişir ve gelişir. Fakat ruh değişmez, dolayısıyla ruha hitap etmedikten sonrası önemsiz benim için.
0|0
0|0
Wwwwwwomg | Aşk İlişkileri konusunda 392 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
ruhuna hitap eden bir süre sonra gözüne de eder aşık olunca karşıdakinin tüm kusurlarını silersin aşkın gözü kördür diye boşuna demiyorlar
1|0
0|0
nilayaz | Aşk İlişkileri konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Ruhuma. Gözüme hitap edip ruhuma hitap etmeyenle ne işim olur.
1|1
0|0
Nietzschenededi | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Valla yalan yok önce gözüme, sonrasında ruhuma da hitap ederse tamamlayıcı olur
1|0
0|0
profiterolr | Aşk İlişkileri konusunda 374 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
İnsanların ruhunu göremediğimize göre? Önce bakımlı özgüvenli olması sonra ruh güzelliği.
1|0
0|0
niqiplex | Aşk İlişkileri konusunda 834 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Daha çok ruhuma. Bir kadın beni fiziğiyle değil ama ruhuyla etkileyebilir.
Ruhuna hitab edicek ordanda zeytinyağı gibi vücudunun her yerine sızıcak. vücudunun her noktası aşk ile dolup taşıcak. işte o zaman soracak başka soru bulamıcaksın. aşkın zirvesinde sorular yoktur. cevap ağacı vardır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1443kalbime iyi gelmeli.
onu hissedebilmeliyim..
#emre00
aşık olunca karşıdakinin tüm kusurlarını silersin
aşkın gözü kördür diye boşuna demiyorlar