Içim dökmek istiyorum ben çok kötü durumdayım?

Merhaba, Ben 21 yasında bir kızım anlatacağım şeyler benim hayatımı herşeyimi mahveden şeyler daha doğrusu bunlara sığınıyorum hayatımı ben mahvettim. Kendi ellerimle teslim ettim ben 2 sene önce biri ile tanıştım sevdim aşık oldum. Keşke tanımasaydım diyorum. Hayatım zindana döndü herşey benim suçum benim hatam benim herşey kendimi kaybetcek kadar çok sevdim hayatım boyunca ilk defa ilgi gördüm hoşuma gitti değerli hissettirdi ona çok güvendim hemde çok en büyük hataydı güvenmem benimle ilişkisi başlamadan 2 -3 ay önce bir ilişkisi varmış 2 -3 senelik o bitmiş daha yeni benide tanıştırdılar tanıştırmaz olaydılar her kavgamızda o eski sevgilisini övdü bende insanım ya kıskandım yediremedim yeri geldi beni övdü onu kötüledi ona da katliamdın açtım ağzımı yumdum gözümü her kavgada o bahsediliyordu o evlendi eski sevgilisi ben beni sevdiğine inandım daha önce o kızla birlikte olmuş şaşırdım nasıl yani kabul etmişti evleneceği kişi dedim kendi kendime sonra işte bende bir cahilik ettim onunla beraber oldum sevdim gözüm kapalı oldum onunla gitti herşeyim masumluğum kimse beni kınamasın e aklın yokmuydu kendin etmişsin kendin bulmuşsun demesin insan bu öyle bir şaşıyor ki bende sastm hemde coknkotu yapmam dedim yaptım etmem dedim ettim kendimi ona mecbur bıraktım her kavgada ezdi beni her kavgada seni bırakırım başka birini bulurum bana kız mi yok dedi bende insan değilmiyim bunlar canımı çok acıttı susamadım bağırdım cagirdim ağzıma geleni yazdim insan sevdiğine bunları dermi dedim sonra bu işte bana bağırdı sen kadınsın susmalısın sus bana laf veremeezsin haddini bil bende dedimki bak ben seninle kavga etmeye meraklı değilim ama bunları deme can yakıyor dedim bugün beni öyle bir yaktiki canım yanıyor dedikce neler yaptı oy oy derdimi kimseye anlatamadım ben ona bağlanmışım sanki gitse ölcekmis gibi hissediyorum psikolojim bozuldu galiba hep kadınları küçük görüyor kızsın sen ven erkeğim tek başına dışarı çıkma birşey olur felan artık dayanamıyorum ama bırakamıyorum birlikte oldum onunla ben anne olmak istiyorum ama ben onunla oldum hiç bir adam beni kabul etmez birde aklıma başka birisiyle olduğumu düşündükçe tıksiniyorum herşeyden ne yapcam bilmiyorum nolur beni kınamayın bende kınadım çok yapmam etmem olurmuymus dedim dedimde geldi başım yandım yandım bittim kimse benim halime düşmesin herkes birini sevmekten önce kendini sevsin kendine âşık olsun o zaman herşey daha düzgün olurdu sabahtan akşama kadar ağladım durdum ama o kadar vicdansız ki borde uzamın çavuş ne olsa beni suçluyor sen suçlusun bende diyorumikimizde suçluyuz sen bunu deme bende bunu yapmayın diyorum damarıma basıyorsun çok kırıyorsun beni dedim ama anlamadı ne yapcam nolur dertlenmeye ihtiyacım var
Içim dökmek istiyorum ben çok kötü durumdayım?