Çok zor durumdayım çok üzgünüm napacağımı bilmiyorum çıplak fotoğrafım ve eski sevgilimle videom twittera düştü sonra ordan biri almış tanımıyoruz sayfa sildi ama görüntüler onda benim evimi biliyor kardeşi mesaj atıyor ilk benim adıma Twitter hesabı açıyor bende korktum bişi mi oldu sandım sonra manita bulmak için arkadaşım yok diye söyledi sonraa ben dedim tamam böyle yapmasaydın falan sonra dedi senin o fotolar var hatta bana attı o bunlar abi kardeş birlikte yaşayıp birbiriyle bişi yaşıyorlar anlattı hep ağzım açık kaldı neden bu foto lar çıktı derseniz bi kaç sene önce biri beni korkuttu bende düşünemedim saftım abisi benle olmak istiyormuş falan kız kardeşi bana yazan da eski sevgilim ile ben tamam dedim eski sevgilim bunu halledicekti ikisini bir arada tutmak lazımdı ben gitmekte istemiyorum foto da atmak zorunda kaldım beni tanıyor ben tanımıyorum evimin oraya yakın bi yeri dedi yarın orada ol abim alıcak diye dayanamıyorum ya ölmek istiyorum ne yapacağım bilmiyorum polise gidemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Görüntülere bakıp mastürbasyon yapıyormuş pislik
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Korkma ve eyvalah etme sende onu tehdit ed yaptığı suç hapse girersin de
Bana hani atarım diye şöle demedi eski sevgilim amacı bunları bir arada olup yanlarına gidip sildirmekti
Korkma kimse sana bir şey yapamaz
Elimde değil yani beni tanıyor evimi biliyo nasıl sildiricem elimden bişi gelmiyor çok moralim bozuk
bir şey yapamaz
Rahat ol
Ne yapacağım şimdi
savcıya git hemen
tek yol bu
Evet sıkıntı gidemiyorum evden rahat çıkamıyorum
savcılık hemen bulur engelletir twitteri
Gitsem tamam ama işte
yahu git işte
korkma
Evden çıkamıyorum o yüzden
Hangi şehirde bunlar? Gitme kimsenin yanına
Bana 1 saat uzak oturuyorlar abisi gelecek
Ben ne yazagım bilmiyorum
Kimse ile buluşma. Görüşme. Sen hangi şehirdesin?
Söleyemem
Sorun bu değil ki
o sapık abiyi dövmek lazım
Evet pislik insanlar
Polise gideceğini söyle
Neden dicek
Videonu paylaştığı için
Yok hayır paylaşmadı elinde sadece o sayfadan almış sayfa kaldırdı ama bunlardan nasıl sileceğim
Videon o sayfaya nasıl ulaştı kimde var?
Bi Twitter sayfasından almış
O hesap kapandı ama alınmış
Videoda kimler var? Kim çekti?
Ben eski sevgilim o zamanlar çekmek zorunda kaldık
Yayan kişi sen olmadığına göre eski sevgilin? Kardeşiyle sorunu olanda oysa kimi şikayet edeceğin belli
Ya biri bizi tehdit etti o video yu atmadı baskası bu olay başka izledi gözüne kamera takmış mı ne öyle geçmiş eline sonra olanlar oldu
Sen şikayette bulununca kim paylaştı ise o yakalanır merak etme ancak böyle kurtulursun bunlardan
O artık geçti şimdi sorun bu görüntüler bu abi kız kardeş elindekileri silmeyi sağlamak ama yarın gelecek
İyi bakalım
Of of
Noldu
Napacam aklıma hiç bişi gelmiyor
Ne konuşacaksınız
Neyle
Gelecek kişi ile
O konuşmak için gelmiyor onla olcam sanıyor
Amacımız ikisini bir arada tutmaktı ama olmadı
Eski sevgilim silicekti ama o da bana bıraktı hallet diyor onun dediğini yazmadım diye
Anladım
Evet
😉😉😉😉
🥺🥺🥺
Nerdensin sen
Konu bu değil
Yardımcı olacaktım neyse
Nasıl
hemen hackleyelim gel çabuk
Nasıl olucak
Atamıyorum
Seni kandiriyor bu yazMa sakin
Ciddi misin
Aynen gitme burada kimsenin özeline
Tamam
ne alakası var arkadaşım, bu durumlarla ilgilenen hacker bir kız var ona yönlendireceğim.
Ya ya bilirim ben kesinnn bikere sen burada kimseye mesaj at diyemezsin iki dediğin şeyle anca bu kızı kandirdin tamamı hackleyecekmis de sonra yok kız varmış da ona yönlendirecek mis de de de özele çağırman yasak zaten bu kızı site kuralarini birdaha oku tamam
@KARANLIKKRALI kafan mı güzel senin abaza
Bana akıl verin lütfen
Abim inanma bu adama sen korkma hiç bir şey yapamaz bana güven
Yarın buraya gelecek ve bu hafta sonu sınavım var aklım bu olayda derse bakamıyorum
Dersine bak sen bir halt edemez unut o konuyu
Elindekileri silmesi lazım ama o da var
Yatamaz korkma sen
Şimdi ne yapacağım baştan tamam dedim of allah kahretsin ya
Ciddiysen sildiririm
Nasıl yani
Keşke öyle olsa bunun trolü olur mu