Napmalıyım çok kötüyüm?

Çok zor durumdayım çok üzgünüm napacağımı bilmiyorum çıplak fotoğrafım ve eski sevgilimle videom twittera düştü sonra ordan biri almış tanımıyoruz sayfa sildi ama görüntüler onda benim evimi biliyor kardeşi mesaj atıyor ilk benim adıma Twitter hesabı açıyor bende korktum bişi mi oldu sandım sonra manita bulmak için arkadaşım yok diye söyledi sonraa ben dedim tamam böyle yapmasaydın falan sonra dedi senin o fotolar var hatta bana attı o bunlar abi kardeş birlikte yaşayıp birbiriyle bişi yaşıyorlar anlattı hep ağzım açık kaldı neden bu foto lar çıktı derseniz bi kaç sene önce biri beni korkuttu bende düşünemedim saftım abisi benle olmak istiyormuş falan kız kardeşi bana yazan da eski sevgilim ile ben tamam dedim eski sevgilim bunu halledicekti ikisini bir arada tutmak lazımdı ben gitmekte istemiyorum foto da atmak zorunda kaldım beni tanıyor ben tanımıyorum evimin oraya yakın bi yeri dedi yarın orada ol abim alıcak diye dayanamıyorum ya ölmek istiyorum ne yapacağım bilmiyorum polise gidemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Görüntülere bakıp mastürbasyon yapıyormuş pislik
Napmalıyım çok kötüyüm?