çevremde de var popo sapıkları neden böylesiniz hanımlar😃

Ben İmam Hatip mezunuyum.
Okul müdür yardımcısı vardı erkek. Kızların giyimine o kadar karışırdı o müdür yardımcısı ve diğer yardımcıları, kendisi bizden daha daha daha dar pantolon giyiyordu. Yani bildiğin bilerek gösteriyordu. Bakınca ben mi suçlu oluyorum? Giyim konusunda o kadar uyarı veren hoca kızları geçmişti. Bazıları bilerek baktırıyor. Ben bakmam kimsenin bir taraflarına ama o müdür yardımcısı baktırıyordu ben dahil herkese. 🤷🏻♀️
Sadece kendisi dikkat çekmek istemiş sanırım😂😂
Bilemem.
Zaten okulun adı İmam Hatip'ti sadece.
Bazı hocalar da tuhaftı, iyi niyetli değildi yani.
Müdür kadındı.
Toplantıda de şey demiş, "bütün kızlarımızı kapatacağız".
Yani herkes baş örtülü olacakmış onun için uğraşacaklarmış.
Ama kendisi açıktı ve giyim tarzı midemi bulandırıyordu.
Örtünmesi gereken yerlerini örtmüyordu, sıraya girdiğimiz zaman başka tarafa çeviriyordum başımı.
Kendilerine bakmadan öğrencilerle uğraşıyorlardı işte. 🤷🏻♀️
Var öyle garip tipler hatta kızları kiskaniyo bile olabilir
Doğru olup olmadığını bilmiyorum ama sürgün gelmiş diye duydum müdüre hanımefendisini.
Her okuldan mutlaka çıkar böyle orjinal tipler😊
Bilemiyorum, bitti çok şükür kurtuldum zaten. 😄
@KsK35_5 He he aynen işim gücüm yoktu kesiyordum.
Tövbe Estağfurullah.
@KsK35_5 Dikkat çekti baktım tabii ama insanların orasına burasına bakıp gezen biri değilim.
Herkes görüp dalga geçiyordu zaten ama ben dalga geçmem.
Bize düzgün giyinmemizi söyleyip kendileri dikkat etmiyordu.
Ben bakmıyordum sanalda duya duya düşününce benim de dikkatimi çeker oldu bir dönem ama özüme döndüm tekrar. Ben benim olan adamı beğenirim başkasına bakmam yoldan geçenle işim yok. Fakat şunu itiraf edeyim sevgilim bile yok ama benim için bir erkeğin en seksi yerleri bacağın baldır bölgesiyle kolunun bilekle dirsek arasi kılları arasnda parmaklarm gezinmeli... Hafif kıllı kolunuzu kıvırıp çekip de gezmeyin arkadaş ya ! Sevgilimin giyimine bile karışıyordum ben baştan söylüyordum şunlar yasak diye.
Hımmm kadınlar erkek poposuna neden bakarlar acaba çok merak ettim
Sizden bir ricamız olacak site erkek sakinleri olarak
Nuri alço poposuna bakarak hem kendi merakını hemde site erkek sakinlerinin merakını gidermiş olursunuz
Merakla bekliyoruz yaşadığınız duyguları efem
Sizlerde şaplak atma huyu var bence o yüzden bakıyorsunuz. Askerden kilolu dönmüştüm erkekler göbek yapmışsın kadınlar göt büyütmüşsün diye söylüyorlardı. Göte bakan kadının kesin şaplak sevdası vardır.
Cevap
87Cevap
Yüzlerinden bir hayır göremiyoruz ki popolarından görelim. 😂
Hoşuma gidiyor böyle sekilli falan ele avuca gelir cinsten olunca😂😂😂
Evet
Sizin de babanız abiniz var, onlara yapılsa hoşunuza gider mi bre zındıklar.
Popoları ilgi alanıma gitmiyor. Benim için karakterleri daha elzem. :))
Tamamen dürtüsel bence bu, ben de erkeklerin arkasından bakan çok kız gördüm. Nasıl erkeklere çekici geliyorsa kızlarada geliyor demek ki:)
Ahahaha yalan yok bakıyoruz. Şu an bakmıyorum ama kalbim boşken bakıyordum. 😂😂
Bilmiyorum ama çok hoş geliyor veya ilerde şaplaklamak için felan ksdjfhskdjf
Hic saplattin peki
Hiç bakmıyorum
Ama kıvırtan erkeklere bakarım
Çok kıvırtmasınlar iğrenç gözüküyor dikkat çekiyor
Misyoner pozisyonda avuçlamak ister ve bunu yaptığında sert olması ve eline gelmesi hoşuna gider, çokça sert cinsellik seven kadınlarda olan bir durumdur.
Çünkü bazı erkeklerin kalçası baya iyi oluyor bakmadan duramıyoruz napalm tek sapık siz misiniz?
Ben kadınlarında bakıyorum hosuma gidiyor kaslı erkegin halide bir baska
Arkadan görmüşsem belinden aşağı kesin bakarım.
Bu benim kriterim
Hayatta bakmam erkeğin poposuna ama Görselde Beckham ın maşallahı yok değil. Mübarek gün kötü gözle baktırmayın şöyle sorular sorup 😂😂😂😂😂😂
Erkeklerin poposu genelde güzel yuvarlak oluyorda ondan :)
kız nasıl değil allasen şu adamın poposuna bak hele çoğu kadından güzel
O kadınların içine ben girmiyorum o yüzden lütfen bazı kadınlar diyelim 🤭
Neden baktıklarına dair fikrim yok 🤷🏻♀️
Sen göze mı bakıyorsun
Hayır
Artık kadınlardan çok erkekler önem veriyor bu işe. 😆
Karma ist a beach snxbxbcn onlar bizimkine bakıyor biz neden bakmayalim ama öyle özellikle incelediğim olmuyor
Sert ve hatlı olmasını seviyorsunuz, misyonerde özellikle kadınlar içine bastırmaya bayılıyor, bu esnada dokunma hissi cezbediyor kadınları.
Hakikaten niye bakarlar. 😀 Arkadaş bir rahat yuruyemiyoruz ne de spor yapabiliyoruz. 😂 Tövbe tövbe...
Evrim süreci gereği istem dışı bakarlar geniş kalça iri meme doğurganlığı temsil eder. Genetik olarak işlenmiş bir davranış gibi düşün
Bunu anlaman için erkek olman lazım.. Göğüs, kalça gibi yerler bizim için seks objesidir ilgimizi ceksr mıknatıs gibi
Benimki çimdik atıyordu ya kadınların hoşuna gidiyor dolgun popo 🙈
Erkeklerde artık bununla övünüyor galiba erkek poposu sever misin diye mesajlar geliyor
Herkes ayrı bi manyak
Hahaj iyimis mesaj 😀 bendemi. kullansam.😂
Oha harbi mi
Bakıyorum ya gidip bir şaplak atsam nolur falan diye geçiyor kafamdan 😄😄
yalnız resimdekinin poposu da maşallah, avrat gibi.😂😂😂
Babanıze abinize baksalar hoş mu olurdu namusuz ırz düşmanları.
Bana pofidik ayımla yaptıklarımı çağrıştırıyor😄
Onu o an cıplak hayal eder ve ne hayaller gecer o 3 5 sniyede varyaaa ufff derim
Yani normal bir popo bakilasi oluyor da neyse yine acik acik gezmesinler edepli giyinsinler;(
Yüzünden hayır görmediğimin kıçına neden bakayım 😂😂
Erkekler neden bakıyorsa aynı içgüdü olabilir. Her kadının içinde yatan bir erkek varsa demkki :)
Bende bilmiyom kızlarda malafat yok erkek götü bi poka yaramaz ama dikkatimi çekiyo
Bi gün İstanbul'dayım Marmaray'da kızın biriyle göz göze geldik, bir kez baktım sadece güzel giyinmişti neyse telefona gömüldüm, karşıya geçtik Kadıköy'de indim yürüye merdivenlerde dötüme elledi. 😨 Sonra yanımdan koklayarak bişiler yaparak geçti gitti. Normalde arkasından gider bi selam verirdim, ama oraya ellemeyecekti işte. 😰
Hiç iyi gelmiyo bak neremize elleyin oramızı rahat bırakın yahu. 😨
Bende merak ederim kimseye de sormadım heralde seks yaparken sıkmak için 😅
Ah popom ah
Evet ya bazilari baya baya kesiyo laf bile atiyirlar bizde bu kadr cekici gelen ne acaba
Şimdi David'in ki ne de bakılır ama dışarıdakilerinkine bakmam
kadınlar kalçalarını gosterecek dar seylerı neden gıyer
Erkek bakarsa sapık. Kafın tecavüz ederse normal bu kafayı düzeltin önce
Kızların popoya bakması bence seks sırasında erkeğin güçlü vuruşlar yapabilirmi diye bakiyorlar.
Görüntü güzel. Ayrıca erkeğe seksi bir hava katıyor.
Dolgun kalçalı erkekte iyi s. eks yaptıkları efsanesi vardır.
Döt insanları daha çok sevdiklerinden döte de hayran kalmışlar
15 kg verdim. Kilonun çoğu kalçadan gitti. Bakılacak kalç * kalmadı be. Karizmadan %30 kayboldu.
Kadınlar kötü çocukların b. kunu yiyerek beslendikleri için b. k çıktığı yere bakmaları gayet doğaldır.
Hiç bakmadım çok büyük olursa dikkatimi çekebilir belki
Hiç ilgimi çekmedi kalcasina değilde kalbine bakın derim 😉
Siz aynaya döndüğünüzde neden endamınızdan çok totonuza bakıp gülüyorsunuz diyor muyuz biz?
Hakkaten neden bakıyorsunuz ya buradan isim vermek istemiyorum ama kendini tutamayıp taciz edenler bile var 🙄
güzel birşey bulmak istiyorlar..
bakıyorlar tip yok bari poposu güzel olsun :)
ERKEĞİN kalçasına ilgi duymuyorum diyen kadın karşı cinsin fizyolojisine hakim olamamış kısaca ağzının tadını bilmeyen kadındır
valla ne yalan diyeyim bir kadında baktığım aradığım başlıca ilklerden biri güzel dolgun şekilli bir popo
Erkekler sizde iyice kadınları pazarda satan ürün sanmaya başladınız. Yok zayıf olsun güzel olsun dolgun olsun saçı şöyle gözü böyle olsun. Kadının da dikkatini çeken istekleri kriterleri var tabi ki.
Erkek vücudunda yumuşak olması muhtemel tek yerdir diyebiliriz belki pofudukluk seviyorlardır sdjsd
Bakıyorlar biz gibi. Üniversitede bir gün halısahdan çıktık. kızın biri arkadan ufff şorta bak diye laf atmıştı. arada samimi arkadaş arasında kızlı erkekli espri de yapılırı. popo önemli kosaca😂
Zevkler renkler :D
Tartışılmaz diyelim ve noktalayalım...
@nuronlinecom aynen
Biz baksak dayak yeriz. Neyse kaslı şekilli olunca hoşlarına gidiyor galiba 1-2 defa denk geldim
Sen bir kadın olarak neden baktıklarını bizlerle paylaşmalısın
Sen bakmiyor olabilirsin bazi erkeklerin yuzu onemsiz demesi gibi.
G*tü yere yakın olandan korkacaksın diye laf var ya o sebeple şeyapıyolardır 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?