Sizce; kadınlar erkekte neden kalçaya bakar?

Kadınların ilgisini çekmeyi başaran erkeklerdeki bir diğer nokta kalçalarıdır. Kadınlar erkeklerin en çok kalça kısımları sıkı mı? Set mi? Diye tespit etmek için çok fazla bu bölgelerine bakar. Çünkü erkeklerde aranan kalça yapısı sıkı ve kavisli olmasıdır.
Bu da demektir ki eyvah eyvaaah nazar degebilir bana🙈
Cüzdanı kabarık mı diye
Ben bakarım severim tokatlarım cimciririm afetmem acimam
Bakıp erkekler neden bakıyor diye sorguluyorlar herhalde
Cevap
31Cevap
Bu adamda beni taşıyabilecek g. t var mı diye bakıyorum 😀
Her kadın bakmıyor ama bakanlar için konuşursak eğer belkide cinsel çağrışımlarda bulunuyor olabilir sonuçta güçlü kalça yapısının cinsel yaşama da olumlu katlı sağlayacağı açık.
Merkez kaslar ve kalça gibi bölgelerin erkeğe ekstra bir güç ve kondisyon sağladığı da bilinen bir gerçek.
Benim gözlerim kafa hizasındadır. Böyle kalçaya bakan erkekleri boş gördüğüm gibi böyle kızları da içi boş insan olarak görüyorum.
Kalçaya falan bakmiyoruz ama bazilarinin tuhaf onlar istemeden bakılıyor bu adamında tuhaf mesela görsek nasilll diye bakarız bunu görsen sende bakarsın bence. bir erkeğin kızın poposuna bakmasiyla bir kızın erkeğin poposuna bakmasi çok farklı diye düşünüyorum.
İnsanın gözüne daha hoş, daha güzel geliyor. Hem siz erkekler neden bakıyorsunuz? Gözünüze hoş güzel gelip, cinselliğe de çağrıştırdığı için değil mi? Eh, bizde de öyle. Dokunma, elleme hissiyatıda gelmiyor değil yani
Ben bakıb düşünüyorum. Bunu sksem çokmu canı yanar?
Gözü kayıyordur insanın.
Resimdeki gibi olursa bir bakış atar yaani hshsh. İstemli ya da istemsiz.
Ama çoğu istemsiz gerekçekleşiyordur benim fikrimce.
iade-i ziyaret yapıyorlardır 😀sıra bizde gibisinden.
Eyvallah toprağım 😀
Bence hoş duruyor. Sevişme esnasında da ben severim yani kalçasından kendime çekmeyi. Ne güzel işte oh
Spor salonunda sırf kalcama baksınlar diye ekstra çalışan elemanlar var. Benim doğuştan biraz yapılı. Lise de manyağın teki kalcama tokat atmıştı kendimi kötü hissetmiştim güzel bir duygu değil.
Bakıyorum. Ve dolgun olduğunda cinsellikle daha iyidir gibime geliyor. Daha dolu dolu
Haftada en az iki kere bacak bir kere kalça antrenmanı yapıyorum
Ama asla kadınlar baksın diye değil 😂😂😂
Bosuna mi pilates calisiyorum yani her yurudugumde selektor gibi bir anda goz aliyor 🤣
Erkekte kalça sevmiyorum çok tahtada olmasın ama kalçası çıkmasın görseldeki gibi
Gotsüz daha tatlı oluyorsunuz beyler sakın squat falan yapmayın.
Tamam.
Erkekte kalca olmask beni sasirtiyo yoksa baska bir sebepten bakmiyorum yani ilgimi cekmiyo
insan dair bir durum sanırım erkeklerde aynı yere bakıyor
Atletik bir vücuda sahip olup olmadığını anlamak için
Oha David Beckham onlar gerçek mi yoğsaaa fotoşop muuuuğ😂
valla ben bakmıyorum hiç öyle kriterim yok napim erkeğin kalçasını :D
Her erkegin kalcasi buyuk degildir sadece spor yapan erkeklerin kalcari buyukdur guzeldir o yuzden goze hoş gozukuyor bakiyorlar
Erkeklerin kalçaları kadınlardaki gibi büyümez hormon yani östo ve testo farkı
Tabiki birazda beslenme ile alakalı
Ama aynı diyet ve aynı antrenman programı kadın ve erkeğe uygulansa
Kadın kalçası buyur
Erkek kalçası şekillenir
Üst vücutta omuz ve kol olsun
Kadın ve erkek aynı beslenmeyi uygulasa aynı antrenmanı yapsa erkek buyur kadın aynı oranda büyümesi imkansızdır
Ancak bu açığı kapatmak için dışarda testosteron ve diğer bazı anabolik stereoidler alarak kapatabilir. 😎
Spor yapan erkeklerin kalçası büyüktür %50 yanlış bir kavram düzeltmek için yani
ben manitaminkini deli gibi isiriyorum acayip hoş ve sevimli geliyor minik poposu 😋😋😋
Bazılaeı için herşey kalçadan vs bir çıkıntıdan ibaret olduğu için😏
Mabadı büyük olanın cüzdanı da kabarık olur, yar... da düşüncesine kapılmış olabilir bazı kızcağızlarımız..
Baya erkekler neden göte memeye bakıyosa aynı sebepten. Kalça iki cins için de cinsel bir obje
Saçma ya. Dikkatimi hiç çekmez o bölge. Acaba kadınlar erkeklerin kalçasını kendilerinkiyle mi karşılaştırıyor.. akskdkvkkvv
Cinsel ilişkide de bunlar yaşanıyor el sürekli oraya gitme isteğinde. Sebebini bayanlar daha iyi ifade eder sanırım.
Bakmıyoruz kardeşim bakmıyoruz. Bu da yeni çıktı ya. Napalım biz sizin poponuzu?
Kızlar siz de sallamayın ya.
Benim kalçam da aha şu beckham gibi büyük bakmalarının nedenini bilmiyorum ama bir kız arkadaşım mıncıklamak istiyorum demişti bildiğin sapık aynısını ben ona desem o geceyi nezarette geçirirdim
ben sahsen bakmam banane kalçasından kalçasına yaarra sokcak halim yok ya
Fotograf bence çok itici kör oldum kızlar gerçekten bakıyor mu yani :D
İnsan da en dikkat çeken yer kadın olsun erkek olsun, ilk kalça dir
Valla bakmıyorum ama tahta gıbı zayıf erkeklerı begenmıyorum o ayrı
ne cüzdana ne kalçaya hiç bir zaman bakmadım hiç çekici değildir. 😄
Kim bakıyorsa çıksın ortaya yaa 😂bizimde adimuz gidiyor arada
Kadınların kalçasına bakan erkek gördüm ama erkeğin kalçasına bakan kadın görmedim.
Bence kadında da erkekte de çıkık kalça güzel duruyor. Benim öyle değil pek ben de isterdim öyle olmasını
Düz daha doğal.
Erkekler neden bakıyorsa :D güzel poposu varsa mıncıklarım :D affetmem
Tahrik oldukları için😏
Ona mi bakiyoz ilk defa duydum 😀
Varmış
Bende bu ara başladım ya töbe nedenini bilmiyorum😅
İçgüdüsel olduğunu düşünüyorum. İnsan doğası sonuçta:)
Neden baktığımızı gerçekten söyleyeyim mi? Bizde kalçaya önem veriyoruz vucut yapısı gibi.
Anlamsiz buluyorum saçma
Ben erkekler bakıyor diye biliyordum
Götü güzel olanın her yeri güzel olur çünkü
Onu taşıyabilecek popo var mı diye 🤣🤣
Hep siz mi bakacaksınız dhsjnsjd
Cok cekici çünküüüüüüü
🤣 🤣
Hiç bakmam. İlgimi çekmez.
Kalcaya mi bakiyorlar mis☺
Döt düşkünüdür onun için :dd
Bilmiyorum onlara sor
Bilmiyorum gözüm kayıyor sadece
Spor yapıp-yapmadığını..
Bende çok bakarım cekici gelıyor bana
resimdeki g*te bende bakarım neden bilmiyorum ama bakarım
Biz her yere bakıyoruz
benim fetişim var
@sevgikatili Kardeşim benim sorum da hiç kimseyi rahatsız edemezsin.
bir erkek neden bakıyorsa kadınların popona biz de o yüzden bakıyoruz. hoşumuza gidiyor.
Ben erkeklerin kalcalarina bakmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar