Yakın arkadaşımın ablasından hoşlanıyorum sizce ne yapmalıyım?

Ben 23 yaşındayım yakın arkadaşım 20 yaşında ablası da 22 yaşında ve küçüklükten beri hep beraberiz arkdaşımın evinde kalırım o benim evimde kalır ailelerimiz bizi çok sever arkadaşım annesi de beni çok sever aynı şekilde babası falan da ablasıyla da çok sohbetimiz oldu illaki ve çok da iyi sohbet ediyoruz iyi anlaşıyoruz ve şu an arkdaşım başka bi şehirde annesi sürekli çağırıyor falan oturmaya ben bu son zamanlarda sık gittiğimden de dolayı ablasıyla çok sohbet ediyorum ve saatlerce ediyoruz koyu sohbetler her konudan bide siyaset ilişki para ev gelecek geçmiş her konudan. Benim çok kız arkdaşım olmadı 2 tane uzun ilişkim oldu ve bunu da ablası biliyo onun da 1 tane oldu ben biliyorum mesela hatta 2 sene berki daha uzun zaman önce bende fikir almışlığı vardı sevgilisinin ona karşı yaptığı bi davranıştan ama uzun zamandaır ne onun ne benim sevgilimiz olmadı ve bence gerçekten çok güzel bi kız ve bunu ona sorduğumda oda benim gibi aynı düşüncede olduğunu söyledi yalnızlığımı gerçekten değicek bi insanla bozmak istediğini söyledi özetle her konuda aynı fikirdeyiz gülüyoruz sohebt ediyoruz ve ben bu zamana kadar aklımdan geçirdim düşündüm ama yanlış olucağını bildiğimden hiç dile getirmedim yakın arkadşımın ablası olduğu için. Sizce ne yapmalıyım acaba oda benden hoşlanıyo mu? Açılmalımıyım biraz hainlik gibi gelebilir ama ben şöyle düşünüyorum eğerki olumlu olursa benim evlenceğim ömrümü vereceğim insan. Arkadaşımda bana çok güvenir ona ihanet etmiş gibi olurum illaki ama oda ilkten sinirlenicektir ama sonra zamanla onunda içinin ferah olucağını biliyorum ama ne yapıcamı bilmiyorum ablasına açılsam arkadaşıma söylermi ne tepki verir annesine falan gider mi konu giderse annesi ne der sevinir mi kızar mı hiç bilmiyorum ama hislerim ablasının da bana karşı az da olsa hisleri olduğunu söylüyo öyle hissediyorum bana bi dikir tavsiye verirseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürlr
Yakın arkadaşımın ablasından hoşlanıyorum sizce ne yapmalıyım?