Evet, erkek olduğunu itiraf etti. Ameliyata falan girmiş. Bende diyorum boyu benden uzun öyle kız mı olur diyorum ama erkek çıktı işte. Bu psikolojik tahribatı nasıl aşarım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTrans kadın diyeceksin. Bu kavramları öğrenin de biraz bilgi seviyeniz artsın. Ayrıca o artık bir kadın. İstemezsen de bunu belirtirsin olur biter yani sanki öcü görmüş gibi davranma da ona karşı hayata karşı bir güveni olsun.
112 Yorumla- +1 yıl
Kendi hayatınız için karşınızdakini ne zamandan beri kırıyorsunuz?
- +1 yıl
Sevdigi kadını trans çıkması çok normal bişeymiş gibi gelmiş burda anlamsız savunma yapıyosun. Eğer trans birisiyse ozamn adama en başında söyleseymiş daha kendisi benliğini kabul edememiş adamın hayal kırıklığına uğramasınımı eleştriyosun. Heralde adamın böyle olması normal çünkü onu kadın olarak bilmis ve öyle ilişkiye başlamış karşısında ki karaktersiz cinsiyetini gizleyecek kdr ucube birisi ben adamın yerinde olsam öyle bi konuşurdum ki ona bak bakalım bidaha birine bu yalanı söyleyebiliyomu
- +1 yıl
Söylemeseydi sabahtan akşama kadar mıncıklardınız ama. Anca klavye delikanlılığı yapın
Soran+1 yılAy abla ne kiziyosun ya tamam erkek değil trans birey
- +1 yıl
Dünyanın en boş tipleri senin gibiler var ya Allahın ergen feminazi israfı yalandan yere savunma yapıyo burda kendide inanmıyo savunduğu şeye çöplük
- +1 yıl
@AfiliYalnızzLıkk o halde dünyanın en boş tipleri dediğin kişilere özelden yürüme ;)
- +1 yıl
Dünyanın en boş tiplerindensin sana attigim mesajları da biliyorum senin kdr slak değilim o mesajları bu yorumları görmeden önce attığımı da biliyosun demi? Işte boşuna demiyorum boş tip diye 😀
- +1 yıl
İzninle yemek yiyeceğim benim için karnımı doyurmak daha önemli 😘
- +1 yıl
Defolabilirsin 😀
En İyi Cevaplar
Anne karnında hepimiz başta kadın olarak oluşmaya başlayıp sonra ya öyle kalıyo, ya da değişip erkek oluyoruz, cinsiyet bu kadar abartılcak bi şey değil, mesala timsahlarda cinsiyet yumurtaya verdiğin sıcaklığa göre değişiyo. Cinsiyet bu kadar abartılcak bi şey değil, önemli olan ne kadar uyuştuğun ve ne kadar ondan etkilendiğin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılerkek değil trans kadın çıkmış. sen kim bilir ona neler söyledin o nasıl bu travmadan kurtulacak? empati kur biraz. içinde bulunduğun vücuda ait olmadığını düşün. zaten hayatları boyunca bu yüzden kötü hissediyorlar mağdur rolü yapma. erkek bedeninde doğmuş bir kadın o. senden uzun kız niye olamıyor ayrıca boş boş konuşma
21 Yorumla- +1 yıl
Ya kes boş yapma karışısında ki daha kendi benliğini kabul edememiş bide adama yalan söylemiş gelmişsin burda ergen feminazi yorumları yapıyosun. Ilk önce kendisi kabul etsin öyle olduğunu ve adama yalan söylemesin angus ortada bi yalan var Sen hala yalandan savunma derdindesin ne dangalak tiplersiniz yemin ederim. Bide gelmiş ezbere. yorum yapıp kim bilir neler dedin diyo angus ya
+1 yılÇok bi durum tabi ama şöyle düşün öğrenmeseydin böyle bi sıkıntı da olmayacaktın. Sonuçta bunu belli eden bir şey yok demekki vücudunda onun ki sen anlamamışsın. O yüzden yutmaya çalış onu olduğu gibi görmeye çalış ama bi süre çok normal garip hissediceksindir. :(
113 Yorumla- +1 yıl
Çok kötü bir durum diyecektim başta
Soran+1 yılKadın değil karşımdaki. Ne yapabilirim?
- +1 yıl
Kadın artık
- +1 yıl
Erkekliği kalmamış psikolojik olarak da fiziki olarak da kadın olmuş artık
- +1 yıl
Vücudunu gördün mü
- +1 yıl
Boyunuz kaç ikinizde
Soran+1 yılBoyum 177 onunki 178. Olmaz bence istemiyorum. Doğuştan kadın olan birini tercih ederim. Bu saçmalığı sende yasasan kabul etmezdin.
- +1 yıl
Ne zamandır berabersiniz
- +1 yıl
Vücudunu gördün mü onun
Soran+1 yılGörmedim , ama kadın gibi memesi var , g. t var. Hep ameilyst olmus. Zengin biri. Gerçekten çok kötü ya şu an iğrenç hissediyorum kimle sevgili oldum ben. Erkek ya.
Soran+1 yılYa dur vicdan azabı çektim, troll soru bu çok özür dilerim affet beni :'( cidden özür dilerim
- +1 yıl
Tamam önemli değil
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
85
Cevap
54Cevap
Olsun ben senin cinsiyetini sevmedim deseydin. Gözüne daha çok girerdin.
00 YorumlaHulusi ile kaderiniz ortakmis ve kardeşim. Tweeterda onu bul ve dertles. Seni en iyi o anlar🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılYav he he... Bu dümenleri çok mu düşünüyorsunuz acaba?
30 YorumlaZamanla aşarsın bu yaşadığın herkese bir ders olsun internetten tanışmak sonucu böyle oluyor. yine ucuz kurtulmuşsun böbrekler yerindeyse sıkıntı yoktur.
10 Yorumla
+1 yılKusura bakma kardeş güldüm :D sonuca bak ameliyat olduysa, kendini kadın olarak hissediyorsa kadındır
20 YorumlaVay arkadaş böyle olay mı olur lan. Ne zaman daha enteresanını görmem desem daha da enteresan şeyler çıkıyor
20 Yorumla
+1 yılValla cinsel ilişkiye girmediysen bol bol GERÇEK kızlı ortamlarda bulun ya da kız görmek istemiyosan otomatikman erkekde görmek istemeyeceksin eve kapan ve cinsiyetten uzak silahlı bilgisayar oyunlari oyna ama ilişkiye girdiysen o psikolojiden çikması biraz zor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılTroll soru sana puanım 10/8
43 Yorumla- +1 yıl
Hahah😄
Soran+1 yılDjdhshsjsj sağol ben sayısalciyim bence senin mat iyidir
Ortalıkta o kadar kız varken gidio de onu bulman da ayrı olay
21 Yorumla- +1 yıl
🤣 insan bu, çekiyor.
Aşk İlişkileri konusunda 16,6b cevap paylaştı. At yalanı, seveyim inananı..
Aleti kestirdiyse korkma. Gevşe..
Alet hala duruyorsa tetikte kal, poponu ona dönme.00 Yorumlaİyi tarafından bak ya amelıyat olmasaydı abı ilk gece patlıcanı kafana vuraydı verılmıs sadakan varmıs dıye zıkır duası yap bence:)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. 00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı. Gülmemem lazım 😂😂😂
Nasıl anlamadın ki? Sesi olsun vücut ve yüz hatları kaba duruşu? Hareketleri?00 Yorumla
+1 yılHer şeye okeyim de “benden uzun öyle kız mı olur” ne demek? Yani uzun kız olamıyor mu?
Tüm mankenler ölsün o zaman.02 Yorumla- +1 yıl
Kankam duyar kasmazsın buna da be
- Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılTrol soru komik ve abartı olur genelde ama neyse sjsjsj diyelim gidelim
10 Yorumla 
Okey oynarsınız karşılıklı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. İşte her zaman derim ben. karşı cins de neyi istesiniz sorularında gerçekten karşı cins olmasını isterim diye
00 Yorumla
+1 yılArtık bir kadın olduğuna göre sorun olmayacağını düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılEn azından itiraf etmiş, ya yatakta "Sıra bende" dediği an anlasaydın?
10 Yorumla:))
yani insan olarak değer verdiysen dost kalabilirsiniz00 Yorumla
+1 yıl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim en korktuğum durum bu işte
ama ameliyatla değil
işletilmekten çok korkuyorum belli olmuyor kız sanıyorsun erkek çıkıyor o yüzden de güvenemiyorum karşımdakine hemen00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı.
+1 yılBu durumun sana olan hislerimi değiştirmediğini bilmeni isterim.
seni kaybetmemek için yalan söylemek zorundaydım anlıyor musun :/00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılBeraber çapkınlığa gidersiniz işte ne güzel... eski sevgilin kankan olur takılırsınız 😀
00 Yorumla 
Tak tak tak yapmamış İyi ki seni ucuz atlatmışsın
00 Yorumla
+1 yılYol kazası olarak düşün. Takilma daha neler duyucaz bakalım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Trans sanırım erkekmiş kadın olmuş , söylemese bilmessin gerisi sana kalmış.
00 Yorumla
+1 yılGördüğün halde yeni mi öğrendin?
Başarılı değişim o halde!00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılAşılmaz buu bildiign yaşanır... Daha neler duyacağız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGülmemem lazım... gülmemem lazım! Affet kendimi tutamadım 😂😂
Bu zamana nasıl farketmedin? Sesi, hareketleri, vücut hatlar falan değişik gelmedi mi hiç?00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı. Gece gece hiç güleceğim yoktu 😂😂😂
Geçmiş olsun00 Yorumlaİyi yanından bak artık halı saha maçına çağırabileceğin sevgilin var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılGurur duymalısın her iki cinsi etkilemek zordur. Sjsjsj
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılJajhsbsbs kötü olmuş ya jskhsbwvsb kötü 🤣🤣 baya kötü
00 Yorumla Vayyy arkadaş ne kadar şanslısın
Gökten şey yağsa seni bulur heralde00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin yerinde olmak isteyen bir sürü erkek vardır eminim 😅 soru trolmüş bu arada. Zaten gerçek olsa trans derdi. Herneyse.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbençe gerçek aşk bu.
senin için cinsiyetini bile deyiştirmiş ötesi mi var oyşş.
ben de bi kıza aşık olursam bi gün erkek olcam onun için.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe malsın haa😂😂 trol soru ses tonu demiyorda boyu diyorbenim birsuru arkadasım var 1.73-1.76 😂 sen ses tonundan anlamdıyzan suzme malsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gizli Üye nasıl erkek çıktı cinsel organını kestırmemısmı sesınden nasıl anlamadın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi şöyle ki transeksüel bi birey ne kadar değişirse değişsin ses tonundan anlaşılır. En başta anlamamakta hata sende
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa soru trolmuş 🙄 rahat rahat soruda cevaplayamıyorum 💥
o artık tamamen bir kadın zaten neden dert ediyorsun ki
40 Yorumla
+1 yılAsker yolu beklemeyeceksin bi de burdan bak
71 Yorumla- +1 yıl
Ahaha 🤣😂 Koptum buna resmen iyiydi.
Ameliyat geçirmişse şu anda o bir kadın oluyor trans olması seni neden rahatsız etti hala anlayamadım ama
02 Yorumla
Soran+1 yılYok estagfirullaj
Gizli Üye(25-29)+1 yılTrol trol trol.. sen bence eşcinselsin trol soru sormuşsun
00 YorumlaBu psikolojiyi bence aşmana gerek yok , insanların tercihlerine alışmalısın tabi bu zamanla olur.
00 Yorumla
+1 yılSen onu değil cinsiyetini sevmişsin hayin !!! Duygularını sevmemişsin demek ki ama o sana güvenmiş ayrımcı seni !!!
00 YorumlaKendisini kadın gibi hissediyorsa kadındır. Ameliyat bile olmuş, o bir erkek değil artık. Sen bir kızla sevgilisin, sorun yok.
00 YorumlaTrans kadınlar kadın trans kadınlar erkektir cinsiyet değiştirme ameliyatı olup kadın olmuşsa O ARTIK KADIN
06 Yorumla- +1 yıl
Ama tek fizyolojik olarak sınırlandırılması saçma. Sonuçta o önceden erkekti. Artık fizyolojik olarak tavır ve psikolojik olarak kadın olabilir ama insanın midesi kaldırmıyor
- +1 yıl
Sen nerden tanıyorsun da iğrenç zihniyetli diyorsun. Biraz kalça biraz göğüs alıp ayol diyince kadın mı olunuyor. Erkekti sonuçta o.
- +1 yıl
Daha da tartışmayalım. Senin fikrin sana, benim fikrim bana. İyi akşamlar dilerim
+1 yılHic mi anlamadin be kardesim ya kabulleniceksin ya da ayrilicaksn
10 YorumlaTravesti olduğunu anlamadıysan bu senin aklının sorunu
10 YorumlaAnlamamışsın zaten devam et bence hiçbir şey yokmuş gibi :))))
00 Yorumla
+1 yılÇok zor olmalı seni anlıyorum. Seviyorsan devam et ya da başka aşka yelken aç.
00 Yorumla
+1 yılSesinden de mi anlamadın ya?
13 Yorumla- +1 yıl
Beyinsiz salak bizde oturmuşuz burda sana yardımcı olmaya çalışıyoruz
- +1 yıl
Allahın ergeni site zaten senin gibi dandiklerle dolu mal
Soran+1 yılÖzür dilerim ya :'(
+1 yılTrol soru da çığır açtınız artık alsjksks
11 Yorumla
Soran+1 yılSağol
+1 yılNe b*k yerine troll soru soruyorsn
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok özür dilerim kizmayiniz hanımefendi affınıza sığınıyorum ve bu troll soru için kendimi öldürüyorum. Mezarıma bir çiçek bırakıp şu dökmeyi unutmayın
- +1 yıl
İyi öldür ne sa*lklarr var ALLAHIIM
Soran+1 yılNe asabisin lan salak değilim ben 😣 kibar oluyorum sen salak diyorsun. Bir de git öldür diyorsun ama ben ölmek istemiyorum yazık değil mi bana. KATİL
- +1 yıl
Lann git delimisin nesin be
Nasıl fark etmedin?
Istediğini yap.02 Yorumla
Soran+1 yılKız m ya özü dilerim :(
İnşallah trolldür gerçek ise naptın
07 Yorumla
Soran+1 yılGüzel soru ama demi 😂
Soran+1 yılİlerde başıma gelmez ins ya
Soran+1 yılBence de hayirlisi artık
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAga sen ciddimisin dsgofghklşhghidflgidflgi
02 Yorumla- +1 yıl
aga yapacağın işi s'keyim laskjfdlkjfdlskjfldsfsdfdsfsd
Soran+1 yılEyvallah sağol kanka 👍💪
Aşk İlişkileri konusunda 882 cevap paylaştı. İnsanda çıkmayalabilirdi öyle bak
10 Yorumla
+1 yılHiç kimseye güven kalmamış..😃😄
10 Yorumla- Devamını Gör (79)
Devamını Gör(124)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kız arkadaşım erkek çıktı, bu psikolojiyi üzerimden nasıl atarım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım