Üstelik askerim daha 3 ay var teskereme. Çok sık arıyorum diye (günde 3-4 defa) sıkıldığını söyledi. Mesajlar azaldı telefonlarıma geç dönmeye başladı. Kendimi geri çekersem tamamen koparmıyız lütfen yardım edin 😔 Başak kızları özellikle sizin yorumlarınız önemli. Kendini geri çekme taktiği nasıl uygulanır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılMerhaba Ogungelecek✨
İlişkiler tıpkı bir roller coaster gibi bazen baş döndürücü yüksekliklerde olduğu gibi bazen de mide bulandırıcı düşüşlerde olabilir. İşte tam bu noktada, kendini geri çekme taktiği devreye giriyor. Sendeki durum biraz fazla ilgiden uygulaman gereken bir davranış gibi olsa da bu taktiği kullanırken yanlış hamle yapmamak için biraz strateji şart! Hazırsan kemerlerini bağla, başlıyoruz! 🎢💕
İlişkide Kendini Geri Çekme Taktiği Ne Zaman Uygulanır?
Kendini geri çekme taktiği, ilişkide dengeyi sağlamak ve partnerin ilgisini yeniden kazanmak için kullanılabilir. Anladığım kadarıyla biraz fazla ilgiye boğmuşsun ve de bu durumda o da boğulmuş gibi hissetmiş.
İlişkinizde eğer sürekli senin çabaladığını ve partnerinin bu çabayı yeterince karşılamadığını düşünüyorsan geri çekilmek iyi bir seçenek olabilir. Ama dikkatli olmalısın; bu taktiği yanlış zamanda ya da sürekli kullanmak, ilişkimi tekrar kazanayım derken elinde patlayabilir.⚠️
Sevgililikte Kendini Geri Çekme Taktikleri Nelerdir?
İlk olarak, iletişimi biraz azaltabilirsin. Günde 3-4 kez aramak yerine haftada 3-4 kez arayabilirsin. Mesajlarına hemen cevap vermek yerine biraz bekleyip kendi zamanına göre biraz geç cevap verebilirsin. Sosyal aktivitelerine ve hobilerine daha fazla odaklanarak yani kendini sürekli meşgul ederek biraz daha ondan uzak kalabilirsin. Böylece hem kendine hem de ona bir alan tanıyarak birbirinize kendinizi özletebilirsiniz. Bu şekilde partnerin senin hayatında önemli olduğunu fark edecek ve seni yeniden kazanmaya çalışacaktır. Kendine daha fazla zaman ayırman ayrıca kendi değerini de daha fazla anlamana yardımcı olacaktır. 🌟Kaçan Kovalanır Taktiği İlişkiyi Düzeltir mi?
Kaçan kovalanır taktiği, bence çoğu ilişkide yaşanan en büyük gerçek. Bu taktik genellikle partnerinin seni yeniden elde etmeye çalışmasını sağlar. Sen sürekli arayan, soran, ilgi gösteren veya alttan alan biriysen bu taktikle verdiğin ilgi bir anda partnerini bir sorgulatır ve bir anda kıymete binilen taraf sen olabilirsin.
Fakat bu taktiği kullanırken dikkatli olmalısın; aşırıya kaçmak ilişkiye zarar verebilir. Her şeyin dozunda olması önemli. Partnerin seni özlerken sende ilişkini daha sağlıklı bir düzeye taşımak için çaba göstermelisin. 💁♂️
İlişkide Geri Çekilen Taraf Nasıl Olunur?
Geri çekilen taraf olmak için ilk olarak duygusal olarak güçlü olmalısın. Partnerine olan ilgin azalmış gibi davranmak yerine sadece kendine ve kendi mutluluğuna daha fazla odaklanmalısın. Sosyal hayatta aktif ol, arkadaşlarınla daha fazla vakit geçir ve kendi hobilerine zaman ayır. Partnerin senin eksikliğini hissedecek ve seni yeniden kazanmaya çalışacaktır. Kendine güven ve sakin kal; geri çekilen taraf olmak partnerinin sana olan ilgisini artırabilir. 😊
Her şeyin dengesinin çok önemli olduğunu unutmamalısın. Ne çok fazla karşındakini bunalt ne de çok ilgisiz bırak. Ayıca her zaman kendine ve hislerine önem ver. 💖10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bnim sevgilimde askerde saolsun senin gibi herfirsatti arar ilgisini gostermeye calisir. bnde ona tabi ama arda ortak bisi bulamayinca konusacak konu kalmiyor hele bide yeniyseniz bazen bnde sikiliyorm bulayorum cnki donup donup ayni seylerden konusmak zorunda kaliyoruz ama bu degilki bn onu sevmiyorum.. sadece o arada bunalimdan cikincaya kadar mesafe koymaya calisiyorm ki bu 2 gun surmuyo bile arada yasiyoruz ama sik sik degil sonra eski halimize donuyoruz allah yardimcin olsun sevgisinden eminsen eger biraz ara ver cok bunlatma kizi o kndine gelince kafasi dagilinca eskisi gibi olur zaten bide uzaktasiniz mesafe gormediginiz surece biraz soguta bilir ama insalahh sogumadan bu sorunu cozersiniz..
12 Yorumla
Yengeç+1 yılÇok teşekkür ederim. Sorunu daha iyi anlama yardımcı oldun 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılkişiden kişiye değişir uzun bir ilişkiniz varsa onu sevdiğini onsuz yapamadığını belirtebilirsin erkek arkadaşımla ilk aylarımızda çok sıkıyor kısıtlıyor diye ayrılmıştım 2 defa hemde ama o belli bir süre beni benimle bıraktı sonra yine yanıma geldi sensiz yapamam diye barıştık derken şimdi ben ayrılmanın a sını düşünmüyorum
24 Yorumla
Yengeç+1 yıl8 aylık ilişkimiz var ben askere gelmeden 5 ay önce başladık. Hatta askerliğimin olduğunu söylediğimde dahada yakınlaştı bana. Sen git gözün arkada kalmasın üzmem seni diyordu güvendirdi öyle başladık. ben sadece askere gelince sık aramaya başladım ondan sıkıldığını söylemişti bana.
Cevap sahibi+1 yılbiraz kendini geri çek üstüne düşme noldu bir anda niye böyle oldu desin
Yengeç+1 yılTeşekkür ederim 🙏🏼
Cevap sahibi+1 yılrica ederim 😊
+1 yılBaşaksa eğer üzgünüm ama vazgeçmen gerekebilir ileride. Öyle boş taktikler işe yaramaz onlarda. Açık ve net sıkıldım demişse sıkılmıştır. Sen bırakma yine de.
05 Yorumla
Yengeç+1 yılİşte herşeye mantıklı yaklaşan yapısı korkutuyor beni. Duygusal değil. Sevgisini belli etmekten çekiniyor. Kendimi geri çekersem gurur yaparmı diye korkuyorum
Başak+1 yılGurur yapar. O yüzden gerçekten kaybedebilirsin. Eğer sıkılmışsa zaten kopmak üzeredir. Psikolojik olarak seni zorlar belki ama ne derse desin bırakmamanı, iletişimi kesmemeni öneririm.
Yengeç+1 yılTeşekkür ederim. Burda benim biraz gurursuz davranmam kolay pes etmemem gerekiyor anladığım kadarıyla doğrumu.
Başak+1 yılRica ederim. Bir müddet öyle olması ilişkinizi stabil tutacaktır. Umarım mutlu olursunuz.
Yengeç+1 yılİnşallah zor günleri atlatırız 🙁
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
2Cevap
+1 yılBence seni sevmiyor. Şu an benim yaşadığım durumun aynısı. Günde 3 4 defa en az arar erkek arkadaşım iki gün önce yeter artık bunalttin beni dedim. Çünkü çok üstüme geliyor. Telefonum bir gün kapalı olsa kıyamet kopuyor. Ben böyle bir ilişki istemiyorum
02 Yorumla
Yengeç+1 yılARAyıp sormasada sorun oluyor değilmi
Akrep+1 yılEvet ama bunaltmasinda
+1 yılÇok fazla sıktığın için oluyor bence çünkü benim de öyle bir sevgilim vardı beni çok sıkıyordu günde 5-6 defa arıyodu sürekli mesaj atıyordu sıkılmıştım artık ayrılsa da kurtulsam diyodum resmen ayrıldı mutluyum 😂 Sıkma kızı günde 1 defa ara günde 3-4 kere mesaj at sonra kız zaten eğer seni seviyorsa kendisi mesaj atar sevmiyorsa da mesaj da atmaz
12 Yorumla
Yengeç+1 yılAnlamıyorum seven insan ilgiden sevdiğinin sesini duymaktan neden sıkılırki orta yolu yok mu bunun ya arasan sıkılıyor aramasan sevmiyorsun oluyor 😕 Benim aramalarımı azaltmam şart yani değilmi 🙁
Başak+1 yılYa öyle de gerçekten çok sıkmamak gerekiyor
bende başak burcuyum bendede o oluyo biri çok üzerime düşünce sıkılıp geri çekiliyorum nasıl olsa benimle ilgelieniyo düşüncesine kapılıyorum kendini biraz geri çek sende onun mesajlarına geç cevap ver mesela bugün hiç arama o sana gelicek boş sefer eğer seviyorsa tabi
09 Yorumla
Yengeç+1 yılOda benden soğudu boşveriyim düşüncesine düşmez değilmi bir Başak. Kaçan kovalanır taktiği işe yarar yani değilmi. Ters tepmesinden korkuyorum.
Yengeç+1 yılÇok teşekkür ederim 🙏🏼
Yengeç+1 yılHaber veririm mutlaka. Birde "midem kelebekler mezarlığı" yapmış wp durumunu. Bu aşkın bittiğinimi ima ediyor acaba?
Yengeç+1 yılBaşkada seçeneğim yok sanırım 😔
Mesele çok defa araman değil bence, başka bir şey. Onu kaybetmemek için taktik düşüneceğine ayrılmanı öneririm.
11 Yorumla
Yengeç+1 yılAyrılık keşke bu kadar kolay olabilseydi 😔
ona zaman ver biraz sende umursamaz ol sıkma biraz da o düşünsün baktın hala aynı o kız ayrılmak istiyordr ama sende bir gün yapma en az 3 4 gün yap
012 Yorumla
Yengeç+1 yılİyice kopmaz değilmi
Yengeç+1 yılDeneyeceğim her ne kadar kendime yediremesemde 🙁
Yengeç+1 yılAynen sabır gerekiyor bana en çokta 😕
Yengeç+1 yılElimi kolumu bağlayanda askerlik ya zaten 🙁 Herşey anormal geliyor burda
Yengeç+1 yılAllah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin olurmu. Arkadaşınada Rabbim sabır versin 🙏🏼
Yengeç+1 yılİnşallah düzelir ben sonunda şükredebilirim 😌 Hayatımın en zor imtihanında hissediyorum kendimi zaten
Çok sıkma sonra üzülen sen olursun eski erkek arkadaşım aynı bu şekildey davranıyodu soğudum ayrıldım sonra
04 Yorumla
Yengeç+1 yılPeki özledinmi ilgisini sevgisini
Yengeç+1 yılSıkmamak gerekiyor demekki 😕
biraz ilgiyi az alt birak ozlesin senin boş zaman çok ama onun öyle değil böyle düşün ona göre çok sikarsan kacar
01 Yorumla
Yengeç+1 yılNeden böyle davrandığını sorgulamadan başlayım değilmi. Bilerek yaptığımı farketmesin
- Astroloji & Burçlar konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılbaşağım bende aevdimmi bikez seviom aşık kaliom ama galiba seninki döndüğünde kocalı göçen kaçmıştır kocaya zamane kızlar yanık ya
01 Yorumla
Yengeç+1 yılÖyle deme ya 😔 Ayran gönüllü değildiki
gerçekten konuşulacak konu kaldimiki sizde ne konuşuyosunuz okadar bence konuşacak mevzu bulamiyodur kiz
01 Yorumla
Yengeç+1 yılAslında kendiside öyle dedi. Çok sık arıyorsun aradığın zaman o an açmak istemiyorum açıncada konuşacak bişey bulamıyorum sen üzülüyorsun bende bunalıyorum demişti kendisi.
bence daha çok üstüne gidersen daha çok sklr. rahat bırakmak lazim...
03 Yorumla
Yengeç+1 yılİlgilenmezsem dahada çok uzaklaşmasından korkuyorum 😕
Yengeç+1 yılPeki teşekkür ederim 🙁
bazen işe yarar bazen ters teper... duruma göre değerlendirilecek bişey o...
05 Yorumla
Yengeç+1 yılİşe yaraması için nasıl davranmalıyım peki 🙁
Yengeç+1 yılBenimde geri çekmem korkutuyor bu yüzden. Kafası karışıksa benim geri çekmemi bahane edebilir değilmi bitirmek için
Yengeç+1 yılTeşekkür ederim görüşlerin için zaman ne gösterir bakalım
Bahane arıyor sanırım ve sana beni çok bunaltıyosun diye gelecek
03 Yorumla
Yengeç+1 yılBen ne yapmalıyım peki
Yengeç+1 yılZorla güzellik olmaz diyorsun 😕
seven bir insan sıkılmaz üstelik sevdiği askerdeyse sevmiyorsa zorlama
07 Yorumla
Yengeç+1 yılBu acı gerçek canımı acıtıyor ya zaten. Askere gelmeden önce gözün arkada kalmasın yalnız bırakmam seni asla demişti. 😔
Yengeç+1 yılRiskli olacak benim için. Acı sona hazır olmalıyım belki de 😔
Yengeç+1 yılEski günler en güzeli o günleri yaşamak için çırpınıyorum sadece 🙁
Yengeç+1 yılAraya ayrılık girmeden askerliği bitirip kavuşabilirsem inanıyorum aslında
+1 yılİlişkide abartılmayacak kadar kendini geri çekme taktiği her zaman işe yarar.
05 Yorumla
Yengeç+1 yılTeşekkür ederim. Ters Tepmez inşallah 🙁
Oğlak+1 yılAbartmazsan tepmez. Bir seminerde dinlemiştim, bir ilişki 2 kişinin karşılıklı eşit olarak tuttuğu bir halata benzetilirse hangi taraf halattan bir düğüm bırakırsa öteki o düğümüde tutmaya başlar demişlerdi. Bu arada bu taktik denendi ve onaylandı :)
Yengeç+1 yılTeşekkür ederim gerçekten başka çıkar yol görünmüyor sanırım 😕 Bugün başlayım en iyisi ne oluyo diye sormazsa zaten bitmiştir herşey değilmi
Oğlak+1 yılSorar illaki haberdar et benide. Sıkma canını ayrıca herşeyin hayırlısı.
Yengeç+1 yılTeşekkür ederim haber veririm mutlaka
+1 yılAslinda başak kızları sikılgan degildir. yaptigin hatalar varmiydi askere gitmeden once.
03 Yorumla
Yengeç+1 yılHiç yoktu dört dörtlük bir ilişkimiz vardı. Sadık değer veren koruyucu bir şekilde seviyorum ben onu. Araya mesafe girince özlemine dayanamayıp sürekli aradığım için böyle oldu sanırım. Şimdi nasıl düzeltirim diye düşünüyorum hep
Başak+1 yılYa ayriliga dayanamadigi icin boyle yapiyo ya da bilmiyorum ama evet fazla arama ozaman bakalim sikayetci olacakmi bu durumdan
Yengeç+1 yıl3-4 gün önce kendisi demişti çok fazla arıyorsun diye. Ondan sonda tuhaf davranmaya başladı zaten. Ben aramayı azalttıkça o dahada abarttı günaydın mesajı bile atmamaya başladı 😔
+1 yılkesinlikle kendinşgeri çek o ne öyle kız kendini bişe sanmış akıllı ol çok umrundaymış gibi yapma
04 Yorumla
Yengeç+1 yılKaçan kovalanır tezi herkes üzerinde işe yarar diyorsun yani
Terazi+1 yılyarar kankaaaaaaaa rahat oll
Terazi+1 yılama sabırlı olmasını bileceksin
Yengeç+1 yılO yola başvuracam mecbur. ama zor olacak dediğin gibi sabretmem Lazım. Tamamen kopar korkusuda var ben yalan söyleyim. 🙁
Gizli Üye(30-35)+1 yılaskere gidince neden hep soğukluk giriyor ya bizde sevgilimle uzak sehirlerdeydik ama sorun olmuyordu askere gidince oldu ne olduysa
04 Yorumla
Yengeç+1 yılSorun kimdeydi peki? Askerde ilgisizleştimi yoksa senmi uzaklaştın
Cevap sahibi+1 yılilgisizleşmedi ama az konustugumuz icin aramıza soğukluk girdi bir süre sonra
Yengeç+1 yılO halde kendimi geri çekmem işe yaramaz ilgilenmem gerek 😕
Cevap sahibi+1 yılaynen bir dene bakalım
Demek ki askerlik bitmiş artık. Devamlı aradığına göre.
00 Yorumla
+1 yılo senden kopmuş zaten, askerdesin üstelik.. Bırak kendi haline şımarmasın :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsık arama sürekli mesaj atma seni askerde bu şekilde üzeni sen hiç düşünme kaçan kovalanır Tescillidir
04 Yorumla
Yengeç+1 yılKaçmaya başlayım diyorum ama tamamen kopma ihtimali korkutuyor beni 😕
Cevap sahibi+1 yılGidene yol vereceksin
Akrep+1 yılvaayy kardeşim 10 numara yorum yaptın. ama değen insanada
Akrep+1 yılöyle yapamıorum ben ya.
Ya düzelir ya da tamamen gider. İyi düşün bence böyle bişey yapma konuş kızla neyse sorun ortaya çıksın
03 Yorumla
Yengeç+1 yılİşte o tamamen kopması korkutuyor ya beni 😕 Ortası yok mu bunun acaba? Konuştuğumuzda sürekli aramamın sıktığını söylemişti fakat seven insan sıkılırmı askerdeki sevdiğinin aramasından
Öncelikle aramanı kes bence böyle bişeyden sıkılınmaz ve kendinden emin ol bazen duygularla değil mantıkla bakmak gerekiyor olaylara
01 Yorumla
Yengeç+1 yılMantığım durdu resmen. Soğuk davranmak korkutuyor tamamen kopar diye.
araya giren mesafe artar
02 Yorumla
Yengeç+1 yılKendimi geri çekersemmi
umursamamaya devam. et bakalim nolucak
013 Yorumla
Yengeç+1 yılBakalım artık inşallah olumsuz olmaz
Yengeç+1 yılBaşkada seçenek kalmıyor sanırım. Neden böyle olduk diye üzerine gitmek dahada kopartacak gibi hissediyorum çünkü 😔
Yengeç+1 yılAksi durumda uğraşmama gerek bile kalmıyor sanırım 😕
Yengeç+1 yılZaten dayanamamki uzun süre umursamaz olmaya kıyamam bir yandanda korkmasına 😕
Yengeç+1 yılSevmez olurmuyum ya içim eriyor her gün kokusunu hatırladıkça 😔 İlgisini toplayamazsam içimi döküp çıkmazlara karışacağım maalesef
Yengeç+1 yılAmin çok teşekkür ederim 🙏🏼
Astroloji & Burçlar konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yapma uzaklaşıyo diyosun tamamen kopabilirsiniz
04 Yorumla
Yengeç+1 yılBu risk korkutuyor beni işte 😕 Emek verdiğimi görmesi daha etkileyicimi olur acaba
Yengeç+1 yılÇok kararsız kaldım 😔
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeri çekilme zamanın gelmiş
01 Yorumla
Yengeç+1 yılBen mantıklısı bu yani dmi
Uzak tutarsan tamamen bitebilir
04 Yorumla
Yengeç+1 yılÜzerine düşüncede soğuyor ama ortası yok mu bunun 😕
Yengeç+1 yılDenemeye başlıyorum bakalım 🤔
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa vedut ya Allah zikret
05 Yorumla
Yengeç+1 yılSürekli dua ediyorum. Bu isimlerle devam ederim teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılAklina her geldiginde kalbinden zikret ya vedut ya Allah ya cami diye.. zikri hic birakma gor Bak Nasil degiseck dunyan😊
Yengeç+1 yılİnşallah dualara sığınmaktan başka çarem Yok sanırım
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle.. Sen dediklerimi yapmaya basla ama yurekten zikret tamammi? Hadi Insallah hayirli Olur
Yengeç+1 yılİnşallah 🙏🏼
+1 yılİşe yarar bence. Kaçan balık kovalanır.
01 Yorumla
Yengeç+1 yılTamamen uzaklaşma ihtimali varmıdır sence
+1 yılKopabilir yani size bağlı
01 Yorumla
Yengeç+1 yılBen şimdiye kadar değerden sevgiden sadakatten başka hiçbirşey vermedimki. Tartışmamız bile olmuyor hiç 😕 Özlermi kendimi uzaklaştırsam acaba
Sıkılmış senden
00 YorumlaUv gec bile kalmışsın abicim sen
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 922 cevap paylaştı. Kız bitirmiş belli
00 YorumlaUmursamaz ol
01 Yorumla
Yengeç+1 yılTamamen bitirmesin ilişkiyi 🙁
Astroloji & Burçlar konusunda 5,1b cevap paylaştı. yarar.
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > İlişkide Kendimi geri çekme taktiği işe yararmı? Kız arkadaşım uzaklaşmaya başladı ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler