AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Herkes ayrıl demiş ama herşey dışardan toz pembe bakalım maddi durumu nasıl ailesi nasıl dönmesini kabullenceklermi kendini sağlama al derim sadece öfkeyle hareket etme
Eşini benimle aldatarak ondan asla unutamayacağı bir intikam alabilirsin. Hamile kadınları severim.
O zaman sende kendine çeki düzen ver albenin artsın
eşin ne kadar bencil bir insan farketmissin işte. hiç canını sıkma tamam mı... mutluluk gorunuste degil
Saygısızlığa tahammül etmemek gerek, çünkü bunun sonu gelmeyecektir. İnsanın karakteri bozuksa buna çare yoktur.
Sana bir program versem kullanabilirmisin? o numara kime kayıtlı olduğu erkekmi yoksa bayanmı ya da nerede yaşadığını bile gösteriyor.
Hangi program
@şerefe4200 hocam ismini bana söyler msnz ücretli değilse tabi prgrm
yaa gerçekten üzüldüm :/ bence direkt hukuki yollara başvurmalısın. Umarım süreci sağlıklı atlatırsın :)
üzgünüm ama naparsan yap boş erkekler aldatır lafta tek eşli çünkü onlar partnerleri başkasına bakmasın diye
Allahtan korkuyormusun? Vebalini nasıl ödeyeceksin? Eşini sevmiyorsun madem ayrıl onunla evlen aldatdigin insanla
Canım ailesine söylemeyi dene inşallah düzeltirsin. Ailesine söyle ilk bişey yapmazlarsa ailenin evine git yazık sana
eşinle bu konuyu konuş ve o evliliği noktala. sevgiler.
Bunu Sormanız Hata Bence, Direkt İlişkinizi Kesmenizi Tavsiye Ederim
Gönlün güzel arkanı dön ve git en büyük kavgaları bile sessizlik bitirebilir hatta öldürür.
Bence sor kiminle gorustugunu telefonunu kurcala. Belkide dusundugun gibi degildir
Boşa gitsin bir de dalga geçmiş yazık çok yazık. Bebeği de aldır öyle bir adamdan çocuğun olmasın
Baba şerefsizse burda bebeğin ne suçu var? Katılmıyorum size hem can almak çok büyük günah.
Günah olup olmadığını sen sorgulayamazsın onu Allah bilir. Şerefsiz bir insandan senin çocuğunun olmasını ister miydin seni bir başka kadına aşağılayan bir adamın çocuğu trajikomik bi durum anlayabiliyor musun
Bence kanıtları topla boşan bebeğinide kendin büyüt
Ayrılmalısıniz üstelik bir de siz hamileyken yapılmış kesinlikle affetmeyin
Arkana bakmadan git hatta hesap bile sormadan buna bile değmez
kendine cirkinim deme. aldatiliosan bosan gitsin uzatma de onada karsi cikki altinda kalma
Işte bu yüzden evlenmeden önce iyi secicen eşini sonra ağlamamak için
Hep aldatılın zaten aldatmayın enayi karılar
Karaktersiz adam direlt al karşına hesap sor
@PssikolojikDesstek benı mı arıyordun
@PssikolojikDesstek nıye
@PssikolojikDesstek atmıcam
avukat tutup boşanma davası açmalısın
istersen özelden konuşalım, içini dökersin
İşin zor birşey demek yanlış olur
Yqpcaknbisi yok. Konuş. Olmayacaksa qyril
allahım böyle kadınlardan korusun.
Ah be abi içim eriyor üzülüyorum böyle olunca
Eşine diyecek laf bulamıyorum
Sen seçtin eşini sonuçlarına katlanacaksın
Neden katlansın ki
@dlranas Hayır yani kendi hatası bunu o istedi başkasında suç aramasın
Çok pardon ama aldatılmayı hangi kadın ister
@dlranas İyi tanısaydı diyorum anlamıyor musun?
Halen evli bak aldatıldığı halde
Aynen çünkü bütün erkekler evlenmeden önce aldatacağını söylüyor ya da belli ediyor
Senin gibiler yüzünden ülke gelişmiyor
@dlranas 2 yıl tanımazsa araştırma yapmazsa hiç bir şey öğrenemez
Ne biliyosun 2 yil tanımadığını evlenmeden önce
@dlranas Yazmış gördüm
Tam olarak hangi cümle içerisinde yazmış sen hariç kimse göremedi herhaldr
@dlranas iyi bak görürsün
2 senelik evliyim diyor bunun sözü nişanı sevgililik flört dönemi yok mu? Düşünemediğin buradan belli
@dlranas Buradan söylüyorum en azından senin gibi sevgiliyken seks yapmamışlar.
İlk olarak sevgiliyken yaptığımı nereden çıkardın ikinci olarak velev ki yaptım sanane bundan seni mi geriyor
@dlranas Atlama o zaman görüşüme
Yaptığın savunma cidden çok berbat görüş açını genişletmen şart tam bir andaval gibi yorum yaptın umarım zihniyetini değiştirebilirsin
@dlranas Sende şu sohbeti kesersin inşallah cahillerle uğraşmayı pek sevmiyorum
😂😂peki
Neden katlanmalı, eşin seni aldatsa başka adamlarla konuşup senin dış görünüşünle dalga geçse sen katlanırmıydın.
@uurkar anlatamazsın ki 🙄
@dlranas anlatırım ben sorun yok ama anlamak için bir kafaya pekiştirip algılayabilmek için beyine ihtiyacı var birçok insanın kendini kadından üstün görme cahil topluluklarda çok fazla rastlanır bu arkadaşta cehalet içinde malesef.
@uurkar Kafana sıçayım bu yazdığımdan bunu mu anladın
@hüseyin_33 sen önce sorduğum soruya cevap ver sana olsa aynısı sen katlanırmısın?
@uurkar Ayrılması lazım halen ne yapmalıyım diyor
O zaman ayrılman lazım diyeceksin boş konuşmayacaksın, fikir sormuş zaten ne yapmalıyım diyor sen fikir vericeksin eğer görüş bildiriyorsan katlanıcaksın ne demek
@uurkar Boş konuşmuyorum anlasan boşa yazmazdın
Katlanıcaksın demenin neyini yanliş anlamış olabilirim boş boş konuşup R yapma kabullen bir daha da vizyonsuz görüşler yazma kimseye. Bu son yorumumdu.
@uurkar Sonuçlarına katlanacak tabi bak seviyor
Neden katlansın? O kadın, tek çocuklu bir anneyken bile her şeyin üstesinden gelebilir. Hatta sadece kadın olmasına bile gerek yok. İnsan isterse her şeyi başarabilir.
Ona sordun mu bu konuyu?
Hayır 2 gündür işten eve geç dönüyorum mümkün olduğunca konuşmamaya çalışıyorum çok üzülüyorum çirkinsem neden evlendi ki benimle
Çirkin değilsin sadece bakımsız olabilirsin bu aralar. Ne kadar reddetsen de erkekler kadınlara dayanamıyor bişeyler yapmış olabilir. Bir erkek için yeni bir kadına hayır demek zordur.
bence güzelsin kendşne güven eşine odaklan
Ben olsam ötürü konuşurdum. Bu kadar zor olmamali
Daha ne duruyorsun abla
Ailesine söylemekle tehdit et
Ispatla bosan gitsin
Senin bildiğini bile bile mi aldatıyor
Bence hiç düşünme boşanma davası aç
Bilmiyormuş gibi davran sen de aldat
profil içerik uyumu :D
Valla Allah yardımcın olsun
önün içinde varmış ihanet
Sende aldat
2 rulo tuvalet kağıdı al bitine kadar ağla
Suc sendendir
Neden?
Istedigini verseydin seni aldatnazdi
Ne gibi istediği? 2 yıl boyunca en ufak bir kavgamız bile olmamıştı
@zorro_keremim bukadar salakca bir görüs görmedim kizin ne sucu var veya olabilir insan böyle yazmadan önce bir düsünür zaten üzgün üstelik 4 aylik hamile önce düsün sonra konus!!!
Ama sonlarda verdinmi istedigini
@gülbenx demekki sende öylesin
Harbi ne dangal. k insanlar var suç sende diyor bide
@bsecc istedigini vermedin diye
Üzücü bir olay
:(( boşan bacim
Basit, ayril
Bosanmalisin.
Her kadın güzledir
Boşa onu.
Aldat sende
Işin zor bilemedim