Merhaba arkadaşlar evleneli 2 yıl oldu eşim bana göre daha iyi görünümlü ben biraz çirkinim sanki yani bana bile öyle geliyor. İki gün önce telefonunda bir konuşma yakaladım karşı tarafın ismi x diye kayıtlıydı ve profili yoktu çok bakamadım konuşmalarına en kötüsü de benim dış görünüşüm ile dalga geçmiş karşı taraf ve eşim de gülmüş hahahahaha şeklinde. Hem aldatılmama hem de böyle bir konuda dalga konusu olmama çok üzülüyorum. Ne yapmam gerekiyor 4 aylık hamileyim.
Cevabın nedir?
Kişisel Gelişim
Merhabalar,
Aldatılma, insan ruhunu derinden yaralayan bir olaydır. Üstelik bu kadar hassas bir döneminizdeyken.Saygının olmadığı bir ilişki, ne kadar sağlıklı bir ilişki olabilir ki?
İçinizden ne yapmak geliyor diye sorsam! İnsanlar empati kurdukları zaman yanlış yapmaktan veya yanlış yapılan bir yoldan dönebilirler. İnsanın ilk önce kendine sonra sorumluluklarına sadakati olmalıdır.
Saygının yer almadığı bir ilişkide sadakat çok beklenemez. İnsanın içinde yaşadığı durumdan kurtulmasının en kısa yolu yaşadığı sorunu ortadan kaldırmasıdır. Bu ne demektir?- Eşinizle kesinlikle konuşmalısınız. Ne istediğinize net karar vermeniz gerek.
- Öfkeyle bir karar almaktan ziyade sakince karar almanız gerek.
- Öfkeyle alınan kararlar acele kararlar olur, acele kararlarda yanlış kararları doğurur.
- O yüzden ilk önce tam olarak ne istediğinize karar verin. Eşinizle konuşun. Zorlu ve yorucu bir süreç olabilir.
- Kendinizin değerli olduğunu unutmayın.
- Hayatta hiç beklemediğimiz şeylerle karşılaşıp şoklanmış olarak çıkabiliyoruz. Ama inanın her yaşadığımız şey de bir şeyler öğreniyoruz.
Evet haklısınız çok üzücü bir olay, çok kırıcı davranışlar. Ama siz güçlü olun, olun ki bebeğinizin desteğiyle bütünleşin. Her şey huzurla gelsin size. 🌹
95 Yorumla- +1 yıl
Okuduğum en güzel yorum 🌹
- +1 yıl
@VesSelamTR Çok teşekkür ederim 😊🙏🏻
- +1 yıl
Rica ederim 🙏🏼
- +1 yıl
Düzgün fikir veren insanlar olması çok güzel
- +1 yıl
🙏🏻🙏🏻
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Ne olursa olsun dik dur güçlü ol dış görünüşle dalga geçilse ne olur onların aptallığı eminimki güzelsindir. Yakın arkadaşın varsa taşın veya annenlere taşın bebeğin doğduktan sonra al bebeğini eve taşın kendine yeni bi hayat kur emin ol pişman olmuyacaksın dertleşmek istersen her zaman yazabilirsin
130 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Cidden çok üzücü bir şey. Durumunun ya da ailenin ne tepki vereceğini bilmiyorum bu yüzden ayrıl ya da terket gibi şeyler söyleyemem. Ve eminimki çirkin değilsin, kendini üzmemeye çalış biliyorum zor ama karnında miniş bir bebişin var. Annesi üzülürse onunda üzüleceğini düşün. Bu durumu arkadaşına ya da annene söyle, onların da sana güzel ve doğru fikirler vereceğini düşünüyorum. Kendine dikkat et, hakkında hayırlısı olsun.🌸💖
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
59Cevap
- +1 yıl
Bu tarz sorunlar emin ol ki herkesin başına geliyor sen sanıyor musun ki her aldatılan erkek ya da kadın çirkin güzel öncelikle gülmüş dedin duymuş gibisin bunu kendin görmen gerekiyor onun bunun dediği ile olmaz
00 Yorumla Kendini çirkin olarak kabul etmen hiç hoş değil. Her insan güzeldir, yeter ki insan olabilsin. Hem herşey dış güzellik değildir. Dış güzelliğide kendimiz seçemiyoruz ama iç güzellik tamamen kişinin kendi iradesinde.
Aldatılman çok kötü ama eşinin karşı tarafa senin resmini göstermesi ve dalga geçerek gülmeleri çok çirkince bir durum. Yanlış anlama ama öyle biri eş olmaz, olamaz. İnsan bile olamaz. Kişi hayat arkadaşına bunu asla yapamaz. Bu evliliğin yürümeyeceği manasına gelir. Belki bebek doğduktan sonra eşin eve bağlanır diyecem ama onda o karekter yok. Ortada bir bebek var, maddi ve ailevi durumunuda bilmiyorum. O yüzden şartları göz önüne alarak en doğru olanı yap. Kusura bakma biraz sert konuştum ama insanın sinirlerine dokunuyor.
şu an gebelik dönemindesin, zaten onunda sıkıntılarını yaşıyorun. Allah yardımcın olsun. şu an yapabileceğin iki yol var. Birincisi eşinle konuşup onun yanlışını anlamasını sağlamalısın. İkinciside sabredip susacaksın ve annenler yakınsa onlara gidip bir süre orada kalacaksın. Eşin anlayışlı, seni dinleyip önemseyen biri ise birinci yolu dene. Şayet sana sözlü ya da fiili zorbalık yapacak bir tipse ikinci yolu dene. Dediğim gibi şartlarını ve eşini en iyi bilen sensin, bunları düşünerek hareket etmelisin.00 YorumlaÖncelikle çok üzüldüm çocuğun için hayatını cehenneme çevirme bosan seni rencide eden ezik gören birini alıp baştacın yapma sen hem çok güzel bir kadınsın eminim öylesindir ve güzel bir anne olucaksin asla zayıf düşme güçlü ol doğacak çocuğuna örnek ol şerefsiz için kendini üzme sevmek herşey değildir yaşamak için daha önemli bir sebebin var çocuğun olacak bunları iyi düşün gururunu ayaklar altına alma yanlış anlama bunu yapan adam yarın birgün neler yapar bu yüzden güçlü ol ve kanıtların resimlerini çekip boşanma davası ac ailen varsa onlara anlat kendini çok yıpratma karşına iyi biri çıkarsa evlenirsin belki ama lütfen kurtul o şerefsizden Allah için sesinizi çıkartın görüyoruz bak neler oluyo ama boşanmadan önce telefonundan kanıtları alman lazım uyku ilacı falan ver kocana telefonunda ki herşeyin fotosunu çekip dava aç inanıyorum sen çok güçlüsün çocuğun için kendini ezdirme çocuk içinde üzülme ailesi olmicak ayrimda kalıcak diye böyle bir ailesi olası yerine bı annesinde bir babasinda kalır daha iyi inan bana
00 YorumlaÖncelıkle konusmanın tamamını görmek lazım bır erkek karsı tarafı x dıye kayıt etmısse belkı henüz görmemıs bence. Bırde karsı taraf senı kötüleşmısse onlar bence sadece sosyal platformdan tanısmıslar fıllı bır durum yok. Muhtemelen karsı taraf esınden senın fotografını ıstemıs ama bu durum esını haklı kılmaz tabıkı bence eşinle dırek konusmalısın ayagını denk alması konusunda yoksa bunun faturasını odemesı gerektıgını bılsın asla tavız verme gerı adım atma herseyın farkında oldugunu hıssettır ıkıncı şansı vermeyecegınızde belırt net olara süreklı kafada kurarak bır sonuca varamazsın kendını ve cocuıgu yıpratırsın
00 YorumlaDirek Boşa Malkeme Kağıdı Gelince Anlasın Annene Git Evi Sessizce Terket TAzminat +NAfaka talep Et Donuna Kadar al ACIMA Kesinlikle ÇİRKİN KADIN YOKTUR HER KADIN GÜZELDİR ÇÜNKÜ KADIN ALLAHIN EMANETİDİR::::ÇirKin Olduğunu Düşünme Asla o AĞzımı Bozmayacağım KİŞİ Konuşması ile seni etkiledi sadece o kadar.. Üzülme ALLAH VAR GAM YOK..
40 YorumlaPardon her kadının ayrı bir güzelliği vardır senin o şerefsiz kocanın dışı güzel olsa nolcak ablacım saygı yok adamda konusmaların sslerini al kendine at git boşan Allah aşkına böyle karaktersiz insanlar için ömür mü harcanır. Adamda pislik konuştuğu kadında sinir oldum yattığım yerden.
14 Yorumla- +1 yıl
Bence kendini üzme hamilelik döneminde sana yaklaşamadığından cinsel anlamda karşıdaki avi elde ede bilmek için bunu yapmış ola bilir ama karşinın seninle dalga geçer gibi yazışmasına onun gülerek tepki vermesi hiç hoş değil yani şimdi çirkinsen tabi sana göre seni gorerek begenerek aldı almasaydı kusura bakma MAL bu begenmiyosa cocukta yapmasaydı bence kendini üzmene degmez. Bir çirkinin ilaki sevilecek bir yanı veya fiziginde güzel bir gorüntüsü vardır
10 Yorumla - +1 yıl
Sakın suçu kendinde arama. Karakter karşındaki kişiye göre değişen bir kavram değildir. Bu onun karakter eksikliği. Bir gün onunla oturup konuşun. Belki doğuruncaya kadar evli kalırsınız sonrasında sen ayaklarının üzerinde durmaya başlayınca ayrılırsınız. İlla ki çocuk var diye ona bağlı kalma.
10 Yorumla - +1 yıl
Ah guzel kızım senin tipine bakan adamla zaten olmaz karisini kıytırik kenar dilberinin agzina sakiz edecek kadar dusuk karakterde bir esin varmis ustelik cocugunuz olucak yazik gercekten sen birsey demedinmi ekran kaydi falan aldaydin onlarin delilleri topla bosan bence
00 Yorumla Evlilikte bebek varsa durum gerçekten sinir bozucu ve vahimdir. Bir kere bana göre evlilik aşk ile başlayan bir durumdur. Bir erkek bir kıza aşık olursa başka bir kızı görmez. Demek ki eşiniz olacak o adam sizi aşk konusunda aldatmış ve başka birisine aşık olmuş olabilir. Ve bu aldatma da tabii ki sınırları zorlamış. Sınırları zorlamış derken bebekten bahsediyorum. Böyle durumlarda eşinize boşanma ve tazminat davası açmanızı öneririm.
00 YorumlaÇok üzüldüm gerçekten, bu erkeklerin hepsini kazana koyup kaynatmak geliyor. Fazla mı değer veriyoruz bilmiyorum. Gerçekten aldatılıyorsan bunu kabul etmek çok zor. Her kadının ilgiye ihtiyacıvardır ve eşin olacak o adam sana ilgi göstermeyecekse niye var. bunu anlamıyorum. İyi kötü para kazanıyoruz. Marketten çağırsan herkes gelir getirir yiyecek, kim güzel söz söyler, kim sever, kim öper sevgili, kime ihtiyacımız var, bu da çok zor ama belki aldatılmanın verdiği huzursuzluktan daha ağır değil, evi ayırıp yeni bi hayata başlamak, keşke hiç bi çocuk babasız büyümese, ama bu erkekler evliliği ve koca olmanın sorumluluklarını ne zaman öğrenecek te bu kadınlar da mutlu olacak bilmiyorum. Oysa bi kadını mutlu etmek ne kadar kolay, küçük bi hediye biraz sevgi, benim eşim alamam hediye diye haykırıyor. Allah a havale edip umursamamak en büyük ceza
00 Yorumla- +1 yıl
saçmalamışsın ben çirkinim diyerek
sen kendi özgüvenini kaybetmişsin çirkin bayan yoktur derler doğrudur kendine gel biraz bakım ve cilve her şeyi değiştirir
unutma en güzel hülya avşar dahi aldatıldı demek ki bu iş güzelliğe bakmıyor
özgüvenini kaybetme00 Yorumla - +1 yıl
Kendinize karşı özgüveninizi geliştirmeye çalışın en başta, siz başlı başına bir değer olduğunuzu bilin. Sakın onların sizin hakkınızda yapmış olduğu konuşma sizi üzmesin bunlar gelen geçen şeyler peki ya onların karakterleri inanın bana onlarınki çok daha çirkin ve onların ki üstlerine yapışmış bundan kurtulamazlar. Eşiniz bence narsist bi insan kendine güvenebileceği tek nokta dış görünüşü olabilir onda adamlığın zerresi yok. Siz şu an boşanmayı kabullenebilirseniz bence derhal boşanın eğer şu an kaldıramam diyorsanız ve onlarında sizin bildiğinizden haberleri yoksa zamanla kendinizi soyutlamaya çalışın ve elinizde delil olabilecek şeyler bulundurmaya bakın. O güzel canınızı sakın sıkmayın hepimizin yaşamakla yükümlü olduğu bir sınavı var sizin en güzel umudunuz bebeğiniz olsun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Çirkin olduğun konusuna katılmıyorum ben , hiçbir kadın (anne veya anne adayı ) çirkin değildir benim gözümde ,
Diğer taraftan sen hamileyken böyle bişey yapması akıl almaz bişey bence
Öncelikle eşinle konuşup olayı netleştirmelisin , sonrasında ailenle konuşup bir karar vermelisin00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,9b cevap paylaştı. Erkekler aldatmaz, kadınlar aldanir.
Evlilik ciddi bir iştir. Kadinlar erkekleri gercek anlamda tanımıyor, tanımak istemiyor, kendi isteklerine göre dizayn edebileceklerini düşünüyorlar.
Sonrası ahlar, vahlar, davalar, kaç para koparirim hesaplari.05 Yorumla- +1 yıl
Canım kardeşim, o konuşmaların ekran fotosunu çekip sakla telefonunda ve çocuğun doğana kadar salak rolün de takıl doğduktan sonra direk boşanma davası aç o delileri de sür öne. Donuna kadar al. Canını da sıkma sakın. Bu hayattaki en değerli varlığın çocuğun. Allah yar ve yardımcın olsun 💜
00 Yorumla Ne yapman gerekiyor? Cidden bu soruyu soruyor musun? Kim bilir kaç yaşında aklı başında bir bireysin. Zamanı geldiğinde sonucu ne olursa olsun hayatından insan çıkarmaya alışman gerek, böyle bir şeye sakınnn sakın ha tolerans gösterme.
10 YorumlaÇok zor bir durum eğer boşanabilecek gücün varsa direkt boşa ama boşayamıyorsan bir psikolog veya ilişki koçundan destek al kendine bak kendini güzelleştir yeni aktiviteler yap yani olabildiğince değiş değerini anlar
11 Yorumla- +1 yıl
Ölene kadar kimseyle evlenmemek gerektiğini bi kez daha anladım
Erkeklerin çoğu Cidde'n şerefxsiz
Bi şekilde bebeği aldırabiliyosan aldır
Ve o pislik heriften ayrıl20 Yorumla - +1 yıl
Öyle x diye kaydetmez tahminimce erkek ismi koyar çünkü o konusmalardan suplenmezsin ama x koyduysada pek akli çalışmıyormuş kendini çirkin görüp böyle bişey yapmasına izin verme kimsenin buna hakkı yok çirkin görüyorsa evlenmeseymis.
00 Yorumla - +1 yıl
Hamile olsan da kendine saygın varsa boşan hamile eşini aldatan bir serefsizle o yol gidilmez. Delilleri al ve mahkemeye götür. Ve bu arada sana söyleyeceği yalanları da dinleme.
Begenmiyorsa evlenmeseydi. Sanslisin ki bunu fark etmişsin. Şansını geri tepme.00 Yorumla - +1 yıl
Ayıp etmiş hayatını paylaştığı birini hem aldatıp hem de alay etmeleri hoş olmamış görünüm bir yere kadar bir yerden sonra karakter devreye girer ama eşinde olmamış galiba
00 Yorumla - +1 yıl
Boşan ve 4 aylık hamilesin çocuğunu öyle biriyle yetiştirme ailenin yanına git ya da ayrı bir ev vs zaten sana tazminat vermek zorunda o parayla geçinirsin her şekilde ama sakın devam etme çünkü kimse huyundan vazgeçmez yapmıyorum der ama yine yapar aldatır seni hamileyken aldatan senin psikolojini düşünmeyen değer vermeyen biriyle hayatını sakın geçirme direkt boşan
00 Yorumla - +1 yıl
Hemen çık o evden o adamdan uzak dur bir kadın bir arkadaş olarak söylüyorum kendi iyiliğin için kendi ocugun için kendini acindirma sen çok güzel bir kadınsın kimseye boyun eğme yakınların veya bir arkadasin varsa ona git annen ablan arkadasin veya hiç olmadık bir komşu bir yer ama o evden gitmeni tavsiye ederim eşin gerçekten çok kötü birşey yapmış.. eşini çok seviyorsan bile kendin için yap bunu acindirma kendini
00 Yorumla - +1 yıl
Merhaba,
Eğer ki aldatılıyorsanız ve elinizde de delilleriniz var ise hemen o kişiden ayrılın ve hiç bir aramasına hiç bir mesajına cevap vermeyin eğer ki affederseniz bu sefer sizi çantada keklik olarak görecektir ve sürekli aynı davranışı sergileyecektir o yüzden en iyisi ayrılmaktır...00 Yorumla - +1 yıl
Evli olup başkasının peşinden giden şerefsizleri hadım etmek lazım. Sen o çocuğunun yüzüne nasıl bakacaksın hiç mi utanmayacaksin.
10 Yorumla - +1 yıl
Oturup bunu onunla cekinmeden acikca konuş. Ayrıca çirkinsin diye bir şey yok bebegim. Psikolojini öyle etkilemiş ki seni bile buna inandırmış
10 Yorumla Yuh ya eşin nasıl bi karaktersiz inanamıyorum. Emin misin senin için söylediğine?
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Eminim maalesef ki ismim geçiyordu. Arkadaşlarıma bile anlatamadım henüz utanıyorum. Sıradan bir aldatılma olsa bir nebze kabullenebilirdim ancak şahsıma bir hakaret söz konusu ve bunu canımdan çok sevdiğim insan da gülerek karşılıyor
- +1 yıl
Seni biraz olsun anlayabiliyorum. Benim de erkek arkadasım beni aldatmıştı ve aldattığı kıza benim için salak diyip dalga geçip kızla güldügünü falan okumustum ben de. O öyle içime oturmuştu ki aldattıldığımdan daha çok üzüldüm. Seni hak etmiyor, çocuğum ne olur diye de düşünme, önce kendini düşünüp kendini mutlu et ki çocuğunu mutlu edebil. Tabi ki büyük bir yıkım boşanmak ama acının arkasından zamanla mutluluk gelecektir, sana değer veren, seni seven biriyle karşılacaksındır. Tabi ben dışardan bi gözle söylüyorum, sen iyice düşün onsuz hayatına devam edebilir misin? Cevabın evetse ayrıl
kendine biraz daha dikkat et. çirkin yoktur bakımsız vardır. sonra bunu soyle ifade et. enpati kurmasını sağla
00 Yorumlaçirkin kadın yoktur makjazsız kadın vardır
Eşin sevgiyi dışarıda arayacak ne yapmış olabilirsin?
Hiç bir şey tek taraflı olmaz03 Yorumla- +1 yıl
@bihterzmr tabi ki her insan aldatılır ama aldatılması içinde bir takım şeylerin evin içerisindeki eksiklerden kaynaklanacağı da aşikardır / insan aile ortamında bulamadığını dışarıda arar tabi bu fiziksel özelliklerin dışında da olabilir saygı sevgili güven ilgi ahlak seks gibi eksiklerde aldatılma nedenlerinden sayılabiliniliyor
- +1 yıl
Bak eğer yolunda gitmeyen bir şeyler varsa yolları ayırırsın. Aldatmak şerefsizliktir. Birini sırtından bıçaklamaktır. Bu durumda aldatılan kişi de suç aramak ahmaklık olur. İnan ki huyu suyu 10 numara olup da aldatılan inan da gördüm. Diyeceğim şu ki, bu tamamen karakter meselesi. Sen aç gözlüklük de ben şeref yoksunluğu diyeyim. Bir sürü şey denebilir. Zamanla bir şey ters gidebilir, karşında ki insan değişebilir, hesapta olmayan şeyler meydana gelebilir. Bu durumda yapılması gereken ilişkiyi sonlandırmaktır. Ama ne ayranım dökülsün ne g*tüm s*kilsin dersen severler o işi! Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.
- +1 yıl
bebeğini aldır diyicem de bir anne için zor bişey bu ama boşanma davası aç bebeğin olduğunu sakın söyleme
00 Yorumla - +1 yıl
Boşa hiç aldanma çocuğun varsa bı kez bunu yapan erkek herzsman yapar
10 Yorumla Aldatıldıkdan sonra yapacak pek bişey yok bence boşanmakdan başka
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Hiç evlenmedim ama düşüncemi söyleyeceğim. Ardına bile bakmadan uzaklaş ablacım çocuğunu pamukların içinde büyütürsün samimiyetsiz annesine kötü davranan bi babayla bunu göre göre büyüyeceğine eminim ondan uzak daha iyi olur. Sadece düşüncem bu karar senin ama güçlü ol ♥️
10 Yorumla - +1 yıl
Vay arkadaş hem adamın çocuğunu karnında taşı hem de seni aldatsin utanç verici rezil Bir kocan var
10 Yorumla - +1 yıl
Sende kendini bakima sok öyle bir giyinki öyle bir guzel olki sana laf edenler utansin
10 Yorumla - +1 yıl
Aldatılıyor olmanın nedeni senin çirkin olman değil eşinin karaktersizliği beğenmiyorsa neden evlendi seninle yerinde olsam bir dakika durmam hemen boşarım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. Boşanmak yani
Ben olsam cocuğumu kendim büyütürdum asla affetmem00 YorumlaKendini ezdirme bakımını yap ve pisman et denilenleri
00 Yorumla- +1 yıl
Vur Tekmeyi gitsin.
Tabi bunu Yapmadan önce Paranı Pulunu Kurtar Çaktırmadan.00 Yorumla Aldatan asıl kadınlar avukat hanım bu konuda ne diyor
00 YorumlaYazıklar olsun ona.. hadi seni geçtim karşındakini niye yaptı ki. allah yardımcın olsun
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Karaktersiz. Bu yaptığını kendine yakıştırıyorsan senden her seyı beklerım de ve ya cek git gidecegin bir yer varsa ya da onu eve alma. Kaybettıgını dusunsun.
00 Yorumla - +1 yıl
Tepkini dile getir o senin sende onunsu özelinzi öalemme yapması 3 bir kişiye cok ayıp ve abest
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı. Canımya çok üzüldüm senin adına şimdi ben parktayim. Eve geçinde akşam konuşuruz yine olurmu
00 YorumlaSimdi biz dil dokmeden durust ol bosanmayo dusunuyormusun
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
yani kocanin seni aldatmasini gectim. seni aldattigi kadin seninle dalga geciyor ve kocan agzinin payini svermiyor. seninle dalga gecmezi kocana hic fokunmuyor biri kocanla dalga gecse eminim tepki gosterirdin degil mi? iste buradi aldatmasindan da daha bahim gorunuyor. kocan seni sevmiyor bence uzgunum ama hicbir insan sevdigi bir insanla dalga gectirmez.
00 Yorumla - +1 yıl
Çok zor soru. Zorlaştıran en büyük şeyde şu an hamile olman.
00 Yorumla - +1 yıl
aman bosver seks deneyimi yasamak da guzel tatmin etmesse aldatilirsin o kesin
00 Yorumla - +1 yıl
Ne olursa olsun dik dur ayrıca kendine Bir daha sakın çirkinim deme ve ayrıca aldatmak acizlerin işidir şimdilik eşine birşey çaktırma haberin yokmuş gibi davran eğer hala devam ederse benc e boşanmalısın ve tazminatınıza alırsın
00 Yorumla - +1 yıl
çocuğu aldırmak için çok geç bir kere aldatan da bir daha aldatılır kendini ezdirme dış görünüş için evlilik yapılmaz maddi gücünü eline al kim ne der diye bakma ve bu adamı boşa kendi pisliğinde boğulsun
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Benim de eski sevgilim aldatırdı çoğu zaman yolda tanıştığı kişilerle. Aralarında benim ne kadar çirkin olduğumu konuşup gülerlerdi.
01 Yorumla - +1 yıl
Acilen onun taşıyamayacağı bir güzellikte ol bakım her kadını değiştirir makyaj saç baş o seni güzel gördüğü şaşırck ardından da direk boşanma davası bak bakalım nasıl köppek oluyor sana
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
O yellozu bulup saçını başını yol. Kocayı boşa çocuğu kucağına al. Nafaka al. Gel benim imam nikahı altıma gir. Mutlu edeceğim seni :D
00 Yorumla Boşan seni aldatıyor ve alay ediyorsa sewmiyordur... Boşanmazsan şimdi böyle yapan sen hamileyken ilerde seni bırakır... Aldattığını ispatlarsan kanunen tazminatınıda alırsın
00 YorumlaBoşan, yapamasan bile dene. Senin onu bırakıp gideceğinden korkarsa belki pişman olur, seni anlar belki de. Böylelerini görünce gerçekten hiçbir erkeğe güvenemiyoruz.
00 Yorumla- +1 yıl
Bebeği aldırıp boşanırdım ben olsaydım. Ayrıca kendine güven, seninle dalga geçen senin atılan tırnağın olamaz. Ben öyle birinden ne çocuğuna baba, ne ömrüne yoldaş olur diye düşünüyorum
00 Yorumla Hamileyken boşanma olmaz o aldatıyor diye sizde aldatacak olsanız hatayı hatayla karşılamış olursunuz o yüzden siz bence durumu ailenize söyleyin ve kocanın o mesajlarını delil al boşa
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Seni aldatmıyor umursamıyor dalga geçiyor sen de boşan gitsin
00 Yorumla İntikamını al ve en güzel şekilde o adamı hayatından çıkar.
Kaybeden o sen değilsin! Eğer aldattıysa onun karakter eksikliğinden senin yüzünden değil.
Sen hiç dert etme kaybeden o oldu06 Yorumla- +1 yıl
Kadın aldatınca sorunu erkekte ararsınız erkek aldatınca yine sorunu erkekte ararsınız
- +1 yıl
Valla genelde kadınlar hatayı her türlü erkekte buluyor intikamını al diye söylediğin şey ne aynısınıda sen mi yap diyorsun
- +1 yıl
Genellemeler yüzünden böyle sorunlar oluyor zaten hep. İntikam al dediğim de neden aklına öyle bir fikir geliyor? İlla aldatması mı lazım intikam bu? Bu intikam değil tam tersi onun seviyesine düşer. Sadakatli bir insana yakışmaz böyle bir onursuzluk. İntikam al dememin tek sebebi kendini yıpratmasın ağzına geleni söyleşin veya onun canını yaksın ama onun kadar onursuz olmadan
- +1 yıl
Hmm İyi o zaman
- Devamını Gör (52)
Devamını Gör(107)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aldatma (zina) nedeniyle boşanma davasında eşlerden birinin evlilik birliği sürerken diğer eşi aldatması sebebiyle Medeni Kanun m.161 gereği aile mahkemesinde açılan ve özel yargılama usullerine tabi bir dava türüdür. Zina, evli olan bir kişinin eşi dışında bir kimseyle cinsel ilişkiye girmesine denir. Eşlerin başkasıyla öpüşmesi, sarılması veya dokunması vb. haller Medeni Kanun’a göre zina olarak kabul edilmemektedir. Bu gibi hallerde haysiyetsiz yaşam sürme (MK m.163) gerekçesiyle boşanma davası açılmalıdır. Boşanma sebepleri, özel ve genel boşanma sebepleri şeklinde iki ayrı başlıkta değerlendirilir. Aldatma (zina); özel boşanma sebepleri içerisindedir. Davacı eğer aldatma olgusunu ispatlarsa, mahkeme tarafların diğer kusurlarına bakmaksızın boşanma kararı verir.
Aldatma Nedeniyle Boşanma Davası Açma Süresi
Eşlerden birinin eşini aldattığı durumda, diğer eşin aldatma (zina) olgusunu öğrenmesinden itibaren 6 ay içinde boşanma davası açma hakkı vardır (MK m.161/2). Boşanma sebebi daha geç öğrenilse bile, zina (aldatma) nedeniyle boşanma davası açma süresi, aldatma fiilinin işlenmesinden itibaren 5 yıl geçmekle zaman aşımına uğrar. Aldatılan eş, zinayı affederse; eşin dava açma hakkı ortadan kalkar (MK m.161/3). Affetme, sözlü veya yazılı olabileceği gibi eşler arasında sergilenen davranışlarla da anlaşılabilir. Önemle belirtelim ki, aldatma nedeniyle boşanma davası açma süresi olan 5 yıllık zamanaşımı süresi dolduktan sonra, aldatma fiili genel boşanma sebepleri ile açılan boşanma davasında bir boşanma gerekçesi olarak değerlendirilebilir.
Aldatma Nedeniyle Tazminat Davası
Aldatma fiili, bir eşin diğer eşe karşı işlemiş olduğu bir haksız fiildir. Bu nedenle, aldatılan eş, kusurlu olan diğer eşten zina nedeniyle açılan tazminat talep edebilir (MK m.174). Yargıtay İçtihadı Birleştirme Kurulu (YİBK) 2018 yılında verdiği kararla, eşlerin zina nedeniyle üçüncü kişilerden tazminat talep etme hakkı olmadığına hükmetti. Karara göre, aldatma olgusu haksız fiil olarak değerlendirilemez, sadakat yükümlülüğü eşler arasında geçerlidir, üçüncü kişilerin zincirleme bir biçimde sorumlu olacağında dair Medeni Kanun’da özel hüküm de olmadığından, zina nedeniyle üçüncü kişiden maddi veya manevi tazminat talep edilemez.
Aldatılan Eş Yasal Delilleri Nasıl Toplar?
Aldatma sebebi ile boşanma davasında, mahkeme aldatılan eşin yasal olan bütün delillerini değerlendirmek zorundadır. Zira mahkeme bu delilleri inceleyerek eşlerin boşanmasına karar verebilecektir. Aldatma kapsamına giren deliller, yasal yollardan elde edilmelidir. Aksi takdirde mahkeme tarafından dikkate alınmaz. Aldatmaya yönelik yasal deliller ise somut olaya göre değişiklik gösterecek olup sınırlı sayıda değildir. Birtakım örnekler vermek gerekir ise;
Boşanma davasında aldatma delilleri olarak değerlendirilebilecek birtakım hukuka aykırı delilleri de Yargıtay hukuka uygun kabul etmiştir.
Yuva yıkmak bu kadar kolay mı Begüm hanım, okudum yorumunuzu baştan aşağıya 10 kelimenizin 8 i boşanma. Boşanma fikri yerine nasihat etseymişsiniz keşke...
@VesSelamTR Begüm hanım senin babanen değil nasihat etcek evliliği yolunda gitmeyen, bi tarafın diğer tarafın haklarını ihlal ettiği durumlarda kişilerin adalet yolunda hakkını nasıl arayabileceğini yazmış madde madde daha teşekkür etmemiz lazım bize bunları öğrettiği için erkeği kadını yok bunun bakarsın sana lazım olur bi köşeye kaydet
Bu sizi ne ilgilendirir ki 2 kişi arasına girmezseniz sevinirim.
Bence , çok açıklayıcı anlaşılır bir anlatım olmuş, emeğinize sağlık #Begüm Gürel
@VesSelamTR yuva kurmak zor oldugu icin sanırım sen böyle bir hadise yasadıgın zaman karını bosamayacaksın
Begüm hanım 3 ay önceki gönderiyi bulup buraya yapıştırdığınıza göre her alanla ilgili paylaşımları bulup altına yapıştırıyorsunuz
@VesSelamTR senin ne ilgilendiriyorda o zaman begüm hanımla soranın arasına giriyorsun dahi arkadaş?
Zaten sizin gibiler yüzünden evlilik kalmadı evlenirken bir sürü çaba sarf ediyor insanlar sırf avukat olarak para kazanmak için kolay yol boşan sonra senelerce nafaka davası uğraş nafaka ödeyecek ondan sonra erkekler kötü
Niye sana karın böyle bir şey yapsa boşamayacak mısın?
@kirpikkız1 Eğer karım bana böyle bir şey yaparsa tabiki boşanma davası açılır ama bunu ticarette döken avukat için söyledim ayrıca böyle bir şey olursa bu benim suçum
Ya avukat emeginin karsiligini illaki alicak sen parayi cok seviyorduysan karini aldatma guzel abim yolunmus tavuga dondururlermis aldatani goruyon 🤣
.
Çok teşekkür ederim.
Evlilik yemininden haberi olmayan, masraflı evliliklerden söze girip barışmayı tavsiye edenlerin.
Önce bu yapılan size yapılsaydı o zaman siz dediğinizi yapar mıydınız?
Evli ve çocuk beklerken insan olan bu davranışlarda nasıl bulunabilir?
3. Şahıslar ile eşi hakkında nasıl bu şekilde yazılabilir?
.