25 yaşında bakir erkek doğaya aykırı değil midir?

https://www.yourfertility.org.au/everyone/age#:~:text=Age%20and%20sperm,healthy%20sperm%20than%20younger%20men.

Yukarıdaki verdiğim linkte bir erkeğin en kaliteli sperme 25 yaş altındaki ergin yaşlarda sahip olduğunu söylüyor. Yani 25 yaş ve üstü daha kalitesiz sperme sahip olmak demek. Tamam cinselliği sadece üremek için yaşamıyoruz ancak cinsellik üremek için evrimleşti. Bu yüzden bir erkek olarak en erkek olduğum yaşlarda yani 15-25 yaş arasındayken ilk cinselligimi yaşamam gerekirdi ama ben 24 yaşındayım. Corona yüzünden yaşayamacağım. Şimdi ben zaten 25 yaşında hala bakir olunca evrimsel olarak başarısız olmuş oluyorum. Korunarak dahi olsa eşleşemeyeceğim çünkü. Şimdi 25 yauba gelince benim karşıma bir kadın çıksa bu kadının namuslu olma ihtimali yok. Çünkü namuslu olsa doğaya ve evrime aykırı benimle birlikte olmaması lazım. Çünkü dediğim sebeplerden dolayı bir kadının 25 yaş ve üzeri birini çekici bulması, aşık olması imkansız ve doğaya aykırıdır. Aşkın ve çekici bulmanın altında dahi üreme yatar. 25 yaş altı bir erkeğe aşık olması ve çekici bulması lazım. Yani namusluysa beni veya benim gibileri değil 18-25 yaş arasında birini tercih etmesi lazım. Benim bu saatten sonra namuslu bir karım, sevgilim olamaz, üstün ve sağlıklı bir çocuğum olamaz. Çocuğum bile lanetli ve asaglik doğar.
25 yaşında bakir erkek doğaya aykırı değil midir?