Gerçekten anlamıyorum anormal mi bu durum neden böyle deniyor erkekler küçük kadın mı alıyor hep bu yüzden mi Bulamazsın deniyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yok erkelere ilgili olduğunu sanmam aslında erkelere de ilgisi var ama esas sorun sende 30 dan sonra seçici olmaya baslicaksin zorlasicak seçimlerin erkeler küçük büyük farjetmez nefes alsın yeter mantığında ama 30 yıl erkeler direk olarak geri adım atar çünkü hayatında çok kişi olmuştur sevgi hem duygusal yönden bide bu yaşına kadar evlenmemise kesin bı sorun vardır gözüyle bakar he deki evlenip ayrıldım ooo sıraya gireler senle evlnemek için :)) çok saçma bı mantık yapımız var çoğunun çoğu kişinin bakış açısında farklı olabilir kendi bakış acimi soyliyeyim 30 yaşında biri ya birine aşık olmuştur yani büyük bı aşk yasamistir onu unutamamistir ya da erklerden çabuk sklan biridir diyer düşünürüm 30 yaşına gelipte ilişki olmadı diyosan ki imkansiz heleki bu zamanda milyonda 10 kişi artık ozamanda kız olman erkleri daha çok ürkütür
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evlilik kararını kafasında kesinleştiren bir erkek herşeyden önce işini, evini düzenini ve tabii birikimini yapması gerektiğini bilerek bunlara zaman ayırır ve o sırada en genç erkek bile evliliğe 25-27 yaşları arasında hazır olur. Ama yok 5-6 aylık dönemlik dizi gibi bir ilişki olsa kâfi derseniz, her an herkes evlenebilir tabi 😄😅
Velhasılı yaşınız hiçbir şey için engel değil sizi siz yapan kişiliğiniz hep aynı nihayetinde. Mutlu olmanızı dilerim ✨00 Yorumla
+1 yılHayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Benim gibi Yalnız ve Olgun erkek tecrübelidir. Kıymet bilir ve değer verir. Saygı duyar ve ilgi gösterir. Sever ve mutlu eder tatlım. Güvenilir ve sadıktır. Enerjik, arzulu ve doyumsuzdur. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler her zaman küçük olsun, kilolu olmasın, bakire olsun, güzel olsun, tatlı dilli olsun, seksi olsun vs vs isterde ister 👍 30 yaş artık sıkıntı çocuk sahibi olmak istemiyorum dersen o zaman çokta önemli değil.
İstanbul'da mı yaşıyorsun?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
82Cevap
+1 yılburada önemli olan yaş ya da küçük büyük değil onu gerçekten sevmek anlamak ortak noktalarınız olması anlaşmaktır erkekler kendi yaşında da seviyor kendinden küçükte bence hiç anormal değil 45 yaşında bekar olan kuzenim var abim var çevremde bir sürü yaşı büyük insanlar var ve halâ bekar bu aslında kısmet işi ama merak etme bir gün seninde anlaşabileceğin bir erkek çıkar karşına sabırlı ol yeter.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, 30 yaşına dün girmiş biri olarak cevaplayabilirim sanırım. Donanımlı birisiyseniz çok sorun olacağını düşünmüyorum. Ki bu eğitim ya da ahlak ya da başka bir yönden olabilir. Onun dışında, denginizi bulmanız daha zordur. Ama imkansız değil. Rabbım kolaylaştırsin inşallah.
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden zor sence küçük biriyle olmaz mu
Cevap sahibi+1 yılKüçük biriyle de olabilir ama bunu kompleks yapmayan erkeği bulmak gerek. Bu da azınlık kesim.
+1 yılKendini geliştirmiş, zevk sahibi bir kadın için yaş önemsizdir. İnsan kendine yatırım yaptığı sürece kağıt üzerinde yazan sayılara takılmaya gerek yok
20 YorumlaHayir, 30 yaş ideal yaştır.
Bana sorarsan 35 hatta.
Küçük erkekler küçük sevmeye devam etsin ayrica. Onlara karışmıyoruz biz 😋10 YorumlaYani küçük olsa iyi olur ama büyüksede temizse sorun yok oda kabul edilir hemde antika gibi değerli olur
12 Yorumla
Soran+1 yılTemiz olduğu nasıl anlaşılır
insandan isana değişiceğini düşünüyorum , türk kültüründe evde kalmış kadın denilebilir ama bana göre 25 ile 40 arasındaki yaş gençlik olarak görüyorum , 40 yaşına kadar rahat olabilirsin bence
00 Yorumla
+1 yılKim ne zaman isterse o zaman evlenir lakin her güzelliğin de bi vakti var özellikle kadınlar için, çocuk sahibi olmak istiyorlarsa otuzdan önce evlenmeleri daha doğru olur ancak her şey nasip
00 Yorumla
+1 yılSenden küçük erkekler bile ekmek kuyruğuna girer.. ham meyve olgun meyve gibi düşün.. o kadar mükemmel bir yaş ki bir kadın için..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen 35 yaşındayım evlenecek olsam 27 den yukarı bakmam. Geç kalmışsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılSen kimsen be moruk😂
- +1 yıl
Sen kimsin zırtapoz
öyle canım seni yapan yapmıştır zaten kim alsın 30 yaşındakini kadının genci makbuldür demişler ;)
00 Yorumla
+1 yıltipi, karakteri önemli kendimde 3-4 yaş ufak isterdim ama iyi ve hoşuma giden biriyse yaşıtta olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl36 yaşında ki knkime 20 yaşında kız bulduk evlendi. Kadının tek anlamı cinsellik ve güzellik isterse bilim kadını olsun erkeğin dassağında olmaz. Tabi bahsi geçen kişi erkek ise toplumda penisi olan çok kadın var.
00 Yorumla
+1 yılKüçükler hep peşlerinden de 30 yaş ve üstü plan erkeklerin valla
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
25 öncesi ister, kadınların cinsel pazar değeri azalıyor 23 ten sonra
028 Yorumla
Soran+1 yılGeldi bir saçmalık
- +1 yıl
Bence siz kendiniz bu şekilde avutuyorsunuz 25 yaş ındkai kızlar nisa Bölükbaşı gibi görünüyorlar yani daha çocuksu
Soran+1 yılHayvan mıyız biz
- +1 yıl
Ya her arastırmaya inanıyormusun? Her ankete inanıyormusun?
- +1 yıl
Bu kendini goril gibi görüp kas yapmıs zaten boş ver 😏 ve türkiyede cinsel pazar falan yoktur türkiyede kadınların sayısı erkeklerden fazladır ve bir kız deseki ben dügünsüz sadece nikah ile evlilik istiyorum kendi işimde var calışıcam dese 35 yasındada olsa rahat bulur birini evlenir. Türkiyede erkekkler seçici değil kadınlar seçici diğer ülkelerle bir değiliz
Bizi rusyayala karıştırma - +1 yıl
*Türkiyede kadınların sayısı erkeklerden azdır
Ve erkekler fazladır kadın azdır
Bu yüzden türkiyede asıl erkekler kadın bulamıyor
Soran+1 yıl@Herhangibirinsanım kesinlikle bunlar da kendini böyle avutuyor
Soran+1 yılSen misin alfa hahagaga
- +1 yıl
@Turkuaz88 sbshshd gerçek yaşımın genç olması dısında problem yok 😏😂
- +1 yıl
Bunu benden yaslı birinin demesi 😂 ayrıca sosyal medyada gördügü her şeye inan birisi 😂
- +1 yıl
İyide maskülen erkek sevdiğimizi kim söyledi? Herneyse snein düsüncen byyy
- +1 yıl
Bilim ayrı bilim ayrı evrime inanmayanlara kendince bilimsel acıklama yapıyor imanda demek istediğim isteyen kendine bilmi kıl8f uyduru Amerikan kadınıyle İngiliz kadını bir olmadığı gibi benim çevremdeki kadınlar gayrete 30 unda evlendiler
- +1 yıl
Bu arastırmada bir kere her ırktan eşit sayıda kadınla görüşüldü mü mesela dünya kadınlarının 14 te 3 ü Hint 14 te 3 ü çinli
Arastırmada her ırktan kadın ve dünya nufusna oranla kadın incelendimj? Bence bu nün cevabı büyük ihtimalle hayırdır. o yüzden inamıyorum çünkü 23 yasındaki bir Hintli bayan r çinli kadın aynı değil o yüzden bu oranı tutturmadıkları s7rece tam bilet mark olamaz benim gözümde - +1 yıl
Ayrıca evrime inanıyorum demek istediğim inanmayanlara bilimsel olduklarını iddia ettikleri çok şey öne sürmesi ve sahte bilim fazla olması ve bilmin kıl8f olarak kullanılması bazı kesince dediğim gibi bu tarz bir arastırılma için tam bilimsel olması için dünya ırk oranlarıyla kadın incelenmeli inceledikleri kadınların 14 te üçü Çinli 14 te ücü Hintli olucak şekilde ama bu tarz arastırmalar genelde detaylı olmayan baştan savma oluyor ve o kadar detaylı olmuyor.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır ben 35 yaşındayım 30 yaşında bir kadın hatta 35 veya benden büyük bile olabilir. Önemli olan sevgi, aşk, cinsellik ve kafa uyumu
00 Yorumla
+1 yılalakası yok tabi biraz gecikmissin ama sende evlenirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılDengini bullamazsın vs diyor annem
- +1 yıl
bulursun neden bulamıycaksın cok deng omlasanda üc asagı besyukarı bulursun neticede kim dengini buluyo
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kızın küçükken evlenmesi iyidir. Büyüdükçe seçenekleri azalır.
00 Yorumla
+1 yılnormal bu durumu büyütme derim. ben 32yim bekarım hala
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
u +1 yılDoğru insanı bulamadığın için bu soruyu sormana sebep olan bu düzeni görmek bile üzücü.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence bir iş ya da kariyerle meşgul değilse (akademikte olabilir) bu yaşa kadar bekar olması normal lakin küçük kadın istemek bence çok hoş bir şey değil yaş farkı arttıkça kuşak farkıda belirginleşir olgunluk iki taraftada var olabilir ama bence en ideal yaş farkı dörttür
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılHer insanın kendine göre bir hayat akışı var. Bence normal 30 yaşında bekar olmak.
00 Yorumla
+1 yılBelirli bir yaştan sonra tercih şansın pek kalmıyor. Bu iki taraf için de geçerli.
00 Yorumla
+1 yılÜzme kendini bunlar kader kısmet işi geç olsun güç olmasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. 30 yas cok benim 30 yas biriyle evlenmem icin 35 falan olmam lazim herhalde.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkalarının ne dediğini önemseme, kendi mutluluğuna ve huzuruna odaklan.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılYoo anlaşabileceğim birini istiyorum yaş önemsiz
00 Yorumla
+1 yılBen valla büyük arıyorum en son kız arkadaşım 28 yaşındaydı çok da mutluyduk.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılBen kendimden büyük ve küçüklerden hoslanırım mesela yaşıtlar sarmıyor :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen çevrenin ağzına bakanlardansın herhalde.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Benim için ideal. Gidip 25 civarı birini mi bulacam?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılTaliplerin 5 yaş büyükler olur genelde ya da evlenmiş boşanmış
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı. Bende 34 yaşındayım bekarım kendimi evde kalmış sayıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sanki 30 dan sonra evlenir gibi hissediyorum kendimi
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNedenmiş 😂
Cevap sahibi+1 yılAramayan da vardır senin de gönlüne göre biri vardır illa ki
Cevap sahibi+1 yılAllah büyük elbet de içini ferah tut
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılyooo ben de senden büyüğüm ama illa küçük olsun kriterim yok.
tam sen yaşlar işte...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 30 yaşındayım benden ne kadar küçük yaşta olursa bir kız daha çok severim onu. Bana daha çekici ve etkileyici geliyor.
07 Yorumla
Soran+1 yılPeki çok küçük gösteren minyon birğyse kız
Cevap sahibi+1 yılOo eğer öyleyse daha tatlı olur. Minyonlar yaşını göstermiyorlar zaten
Soran+1 yılAma bu insan otuz yaşındaysa askında sorum şu yine 30 yaşında ama güzel ve minyonsa erkekler taşınmakta mı
Soran+1 yılYaşı takar mı olcak
Cevap sahibi+1 yılYok aslında takmamak lazım. Bazı kızlar var yaşı küçük ama büyük görünürler.
Soran+1 yılYaşı büyük ama küçük gösteriyorsa
Cevap sahibi+1 yılYaşı erkekten büyük olmadığı sürece sorun yok.
Küçük kadınla alakası yok be ve bende 28 yaşını geçtim ama aklımın mantığımın yattığı bir kadınla yaşamak evlenmek isterim yaşının bi önemi yok 30 32 alt seviyesi de 24 25 bence mantıklı olan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKim diyor küçük sever, 30 yaş kadını bilgli oturaklı ne istediğini bilen kadındır zevk meselesi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Değil ama kadınlar para iş ve statüye bakıyor erkeklerde genç ve enerjik olmasına
00 Yorumla
+1 yılKüçük olmak bence ideal boyum 1.81 ama altımda evirip çevirmek isteyen birisi olduğum için tercihim küçükten yana
00 Yorumla
+1 yıl23 yaşındayım artık 18 lik kızlar daha çekiçi geliyor bana
11 Yorumla
+1 yılÖnemli olan evlilik olgunluğuna sahip olunması. Haliyle bu da belli bir yaşta oluyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç problem edilecek bir yaş değil
10 Yorumla Bir vampir filminde 16 yaşındaki kız evli değilim deyince vampir gecikmişsin diyordu
00 Yorumla
+1 yılHayır artık bu devirde 30-32 yaşlarında evlenmek normal
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı. uyum güven mutluluk ister 50 ister çulsuz ister çirkin ol ama
bunu isterim
00 Yorumla
+1 yılYaşı önemli değil anlasa bileceğim biri olsun hayatimda
00 Yorumlanormal, evlenmek sevgili olmak anormal bunlarla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Ne alaka, 47 yaşindayım bekarım mutluyum şükür.
22 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de 30 yaşındayım ve bekarım uzun yıllarda bekar olmayı düşünüyorum Sen niye bu kadar dert ediyorsun ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde bu kanunlarla evlenmek intihar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılkendinizi yeni keşfettiniz tam zamanı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormal
00 Yorumla
+1 yılSağlığa dikkat et gerisi halolur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Annem 37 yaşında evlendi rahat ol
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl34 yaşında bekarım sorun etmiyorum bu yaştan sonra doğru kişiyi bulman önemli
00 Yorumla
+1 yıl30 yaştaki kadında hakediyor mutlu olmayı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBilemeyiz o kadar karışık. Ki
00 Yorumla
+1 yılYaşın alakası eski de kaldı gülüm
00 Yorumla19 yaşındayım 35 yaşında bi kadından hoşlanıyorum
00 Yorumla
+1 yıl30 olması daha iyi benim için
00 Yorumla- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi