Burda da bunu çok gördüm.
"Fırsatını bulan aldatır.. Hiçbir şey onu alıkoyamaz ne sevgisi, ne karakter yapısı ne ahlak anlayışı."
Millet böyle düşünüyor.. peki siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

1 günden 2 güne çıktık.. isyaaaan.. 😂😂
2. Gün maça bile çıkılmaz. 😂 halil sezai onun için söylüyor. 😂
2 gün olsun bak hafta olmadı. 😀 alt ligde kaldı ne yapayım. 😂
Ama neden böyle oluyor. 😄 ben nasıl isyan etmeyeyim. 😂
İsyana bagladik taraftar gibi 😂
O şarkı Hakki Bulut a ait 😁 repertuarim geniş 😀
Aynen öyle. 😄 ona göreee. 😂
Gerçek mi bilmiyordum
Öyle 😀 genel kültür yapayım biraz. 😀
Teşekkürler 2 gün sonra gelsen de 😂
2 gün oldu mu? Zaman ne cabuk geçiyor. Ölüme her gün yaklaşıyorum desene. 😀 rica ederim... ben pek takilmiyorum girdiğimde de bellidir gideceğim paylaşımlar 😀
Belli midir? İlgimi çekti şimdi. 😄 nasıl bellidir
Yani öyle her paylaşıma yorum atmam. Sınırlı kota var bende. 😀 kontur bitince kalırim. 😂
😂😂 güldürdün.
Hmm bu bir iltifat oldu şimdi:)
İltifatı beceremem benki 😂 Skeç yapınca güldürmek iyi. 😀
Beceremediğini anladığım için öyle kabul ettim dediğini. 😄
Moloz yığını gibiyim biliyor musun? 😀 böyle zamanda bile kabul ettin. 😂
Bilemicem nerden bileyim. 😄 zaten gizlenmişiz. 😂😂
Politikaya atılacağım ondan. Partiler benim için kavga ediyor. 😂 politika dedim sinir nasıl geçer. Yeminle biri kafama silah dayasa çek durma o tetiği diyeceğim. 😀
Hayırdır neyin sinirii bu. 😄
Evet bayaaa politik cevaplar veriyoruz zorlanmazsın sen çözmüşsün bu işi. 😂
Politika tartışması bile daha kolay olur. 😂
Noldu ki merak ettim çok. 😄
Bunu sormasak rica etsem. Hani böyle çok istersin istersin istersin ama istediğin şey damarina basar sonra ofken bile dağı aşar öyle diyeyim. Benden taraftar olur mu sence? 😀
İsyaaaan.. 😂😂
Tamam sormuyorum:)
Olmaz senden taraftar falan bence banane. 😂
O şarkıyı gördüm aha benim mod işte dedim. 😂 Olmaz bencede ben beceriksizim o konuda. 😀 Ben kendimi de vuramam ki bu kez de gunah. 😂
Ben vurayım mı. 🔫😂
Sen bana gıcıklık yapsan da ben sana iyilik yapayım. 😄
Büyük bir iyilik yapmış olursun bak yeminle. 😂 Ben hep öyleyim. 😀
Bak bir de ben hep öyleyim diyor. 😄
Vurayım en iyisi evet kendime de bir iyilik yapmış olacağım belli ki. 🔫😄
Valla hem kurtulmuş olacak dünya benden. 😀 Bütün şarjörü boşalt yoruldum artik dünyadan. 😂
Ama sen öyle kolay kurtulamazsın. 😄
https://youtu.be/cKLzfnf6Y_Y
🎈
Bak şarkı tam benlik. 😀 Bir defa aglatmayı becersem yapacağım da yapamiyorum iste. 😂 Yaparsam şarkıdaki gibi olacak dünyadan uzak dediği gibi şarkının yalniz. 😀 Top tüfek atsalar. Bak depremde durdu şansımı seveyim gidemedik ki. 😂
*ağlamayı
Aaaah yok artık ya o kadar da değil. 😂
Allah korusun. 😄
O kadar o kadar hatta fazlası. Hep dua ederim namazda. Allah'ım sen sevdiklerimin ömrüne benden ömür al derim. Ben önce geleyim derim. 😂 Sanırım bu konuda taraftar olurum. 😀
Beğenmedim. 😕
Öyle dua mı edilirmiş 🙄
Kabul olmaz inş.
Niye ne güzel dua bence. 😊 hem her skecin sonunda böyle biter. 😀 Kabul olsun bea hazır uykuya dalarim. 😀 taraftar gitti atta. 😂
Kendine beddua edeni de ilk defa gördüm. 😂
Şarkıyı yarım dinledim ama güzel teşekkürler. Aglayacaktim olmasını istemedim. 😂
Beddua mı? Sevdiklerim için bence değer, tam tersi güzel dua. 😂
Taraftar çıldırdı damping var. 😀
Anlatmıyorsun ki ben söylerdim sana ağlamaya değiyor mu diye. 😄
Değer ama yapmam çünkü şarkı gibi olur. Tamamen kapalı kutu. 😀 Hiç kimse şu an anlatamaz ki bir şey aglarsam koparim. 😂
Taraftar yenilmiş takımı için aglarsa takımı bırakır. 😁
Israr edebilirim huyumdur ama bir fayda etmez sanki:)
Sen silahla vuracaktin. 😀 Bak bu faydalı olur. 😂
Hemen artık gerçekten hak ediyorsun 🔫🔫😂
Altı patlar silah en sevdiğim. 😂 Temiz iş. 😀 Tam şakaktan olur 6 tane. 😂
Ay yok ben vazgeçtim kıyamam ben kimseye. Beni bulaştırma bu işe. 😂
Olmaz 😀 o silah çekildi vuracaksin. 😂 O değil öğrencilere not atacaktim, işlerim vardı yarim kaldı yine. İki gündür es geciyordum. 😀 Sinir uykuyu da kaçırdı. 😂
Ne diyim ki şimdi. 😄 ben mi tutuyorummm 😂
Geçen de bunu demiştin. 😂 Yok tutmuyorsun ki, rahatsızlık verdiysem iyi geceler diyip cekilirim. 😀
O zaman şöyle yapalım.. iyi geceler de ama burdan değil. Anlaştık mı? 😄
Senin uyku gelmiş bak ben tutuyorum. 😀 Burdan değil uzaydan der gibi dedin. 😂 Buradan oraya o zaman...
İyi geceler sohbet için teşekkürler 😊
Peki. :)
İyi geceler, ben teşekkür ederim. :)
Çoktan uydular kapanmış gibi. Gitti. 😀
Rica ederim 😊
Yine kapmışım eig 😀 teşekkürler...
Evet :) Ricalar..
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol! thttps://www. kizlarsoruyor. com/qt/ask-iliskileri/q15058907-bu-abi-soru-sorma-lutfuunda-bulunuyor
başındaki t yi almadan linki kopyala
aramaya '' bu abi soru '' yaz
zamanları bu haftaya ayarla
tam ismi '' bu abi soru sorma lutfuunda bulunuyor ''
yazar '' Hicliktekihickimse
yanlış anlama
kız peşinde koşmuyorum
link yazamıyordum
xper3 olman lazımmış
bu arada sana mı meraklaıyım
baska kızmı yok
Herkesin fikri kendine. Var olan bir durumu bitirmeden başka birine yönelmedim hiç şimdiye kadar. Demek ki ilişki içindeyken yeni tatlara hevesim olmadı.
Fırsatını bulan aldatmaz, aldatmak isteyen fırsat yaratır
Karakteri buna müsaitse bir insanın siz ona ne yaparsanız yapın, en ufak bir meyil gördüğünde aldatma eğilimine girecektir. Sevgi, karakter elbette etkiler. Empati kuralım, siz sevdiğiniz bir insanı aldatır mısınız? Gerçek sevgi bağlarında böyle bir şey olmaz. Bunun tamamen karakter ile ilgisi vardır. Eğer bir ilişkide aldatma var ise oradaki sevgide bir pürüz var demektir.İlişkilerde aldatan insan bunu bir süre sonra alışkanlık haline getirir ve siz bunu öğrendiğiniz de veya çevresi tarafından duyulduğunda sürekli bir bahanesi olacaktır. Yaptığı hatayı çeşitli bahanelerle kapatmaya çalışacaktır.
İnsan şaşar beşer
Herkes hata yapabilir tamam ama aldatma olayların içeriklerinde gerçekten sevgiden ziyade bir de değer verme kısmı vardır. Duygusal bağ kurulan insanı aldatmak demek değer verilmediğini açık ve net bir şekilde ifade eder. Aldatmak insanın kendine olan saygısının olmadığını ve yetersizlik duygusunun ön planda olduğunu gösterir.Karakteri sağlam ve kırmızı çizgileri olan insanlar ne istediğini bilen insanlardır. Bir insan aynı anda birkaç kişiye bir şey hissedemez. Sadakat, gösterilmesi gereken en önemli karakter belirtisidir. Doğru insanların, doğru insanlarla karşılaşması dileğiyle.
Değerli görüşünüz için teşekkürler..
Ben teşekkür ederim ☺🕊