Çok kişiden duydum bunu. Aldatır diyenlerin karakterini sorgulaması lazım diye düşünüyorum. Bir insan ne olursa olsun aldatmamalı. En kötü ihtimalle ayrılmak diye bir şey var. Aldatmak neden yani? İnsanlar neden bu kadar karaktersiz anlamıyorum gerçekten.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Seven insan asla aldatmaz. Sadakat önemlidir. Ama işte sadâkatla seven , gerçekten yüreğini aklını davranışını kusurunu bile seven pek az kişi. Seven aldatmaz , sevdiğini zanneden aldatır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılAldatmanın tanımına da bağlı mesela ben bir başkasını kafanda düşünsen bile aldatmış sayılırsın diyorum bu çok detay oluyor tabi de aynı anda 50 kişiyle konuşanlar eşinin yanında sevgilisiyle telefonda konuşanlar neler neler var
16 Yorumla- 1 yıl
Ben de öyle düşünüyorum. Başkasını düşünmek bile aldatmak bence de
- 1 yıl
Sadakat vefa ve dürüstlük bu çağın kayıp isimleri bulan toprağa gömüp sulasın çiçek açar da meyve verir belki
- 1 yıl
Maalesef çok üzücü bir durum
- 1 yıl
Teşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim
- 1 yıl
Bir kadınla bir evde baş başa kalıyorsan suçlulardan biri de sen olursun zaten başta
Gizli Üye(30-35)1 yılYine bomboş bir soru. Kendin sorup kendin cevaplamışsın. Hayır madem soruyorsun bırak insanlar fikrini söylesin. Sen daha detayda direkt millete hakaret ediyorsun. Madem yanıtlar zoruna gidiyor neden soruyorsun?
01 Yorumla- 1 yıl
Sorumu da sorarım yorumumu da yaparım sana ne sen kimsin?
- Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.
1 yılCogu erkek aldatir cunku bi firsat gecmis eline adam olanlar yapmaz zaten
115 Yorumla- 1 yıl
İşte adam olan yapmaz zaten onda şüphe yok
- 1 yıl
Her zaman adam olmak gerekli bence bi sureligine degil 🙂
- 1 yıl
Gel de bunu insanlığa anlat işte
- 1 yıl
Anlatamazsin ki anlatsan da sana garip bakarlar degisik olduğunu dusunurler alakasiz sekil de
- 1 yıl
Öyle tiplerin ne düşündüğü zerre kadar umrumda değil açıkçası
- 1 yıl
Hic de olmasin zaten seni bilen deger verip kiymet veren insan bunu yapmaz zaten adam olmali yani ama dusuncesiz olursa bisey de yapilmiyor ki
- 1 yıl
👍🏻
- 1 yıl
🤚
- 1 yıl
Adam olan çok az insan var. Kimseye güvenimiz kalmadı açıkçası
- 1 yıl
Tam da ustune bastin oyle erkekler var ki ne yaptiklarina aklin sir erdirmez kimseyi taniyamiyosun kolay kolay bu zaman da
- 1 yıl
Evet öyle
- 1 yıl
O yuzden guven en onemli sey ve evlenene kadar birlikte olunmaz sert ol herkese hakeden alsin sevgini
- 1 yıl
Kime nasıl davranmam gerektiğini biliyorum merak etme.
- 1 yıl
O zaman senden iyisi yoktur. Basarilar dilerim
- 1 yıl
👍🏻.
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Eyvah ki ne eyvah! Aldatma konusu her zaman çok tartışmalı ama ben de senin gibi düşünüyorum. Karakter önemlidir ve birine sadık kalmak aslında ilişkiye olan saygımızı gösterir. Herkes aldatır diye genellemeler yapmak çok doğru değil. İlişkilerde dürüstlük her zaman en iyisi, aldatmaktansa dürüst olup ilişkiyi bitirmek daha sağlıklı olur. Gerçekten de sorunlar varsa konuşup çözmek en iyisi. Bu kadar basit aslında, neden bu kadar zorlar anlamıyorum 😅♥️
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
23Cevap
Kimi erkek/kadın, "aldatmak ruhunda olduğu için" binbir türlü engelle karşılaşsa bile bütün engelleri aşıp mutlaka aldatır. Kimileri de aldatma fırsatları ayağının dibinde bile olsa hem Allah korkusu olduğu ve hayâ ettiği için hem de eşine ihanet etmemek için eşini aldatmaz.
13 Yorumla- 1 yıl
3. eig seçebiliyor olsam bunu seçerdim. Teşekkürler. Ben de kesinlikle kişinin kendi karakteri ve zihniyetiyle alakalı olduğunu düşünüyorum
- 1 yıl
Rica ederim 👍🏻
1 yılHerkes değil
Aldatmak bence duygusal anlamda eksiklik başladığında heyecan kaybedildiğinde insanlar alışkanlıklarını bırakamadığı için bunu yapıyorlar..10 Yorumla
1 yılAldatmak zaten zayıf ve karaktersizliğin işidir. Sevmiyorsan ya da anlaşamıyorsan ayrılırsın elbette. Savunulacak tarafı yoktur her ikisi için de.
13 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle. Şu yorumlarin rezaletine baksana. Etrafta adam yok cidden
- 1 yıl
Boş ver onları, onlar yaşattıklarını yaşamadan ölmezler zaten merak etme. :)
- 1 yıl
Evet çok haklısın. İçimi rahatlatan şey de bu gercek zaten
Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Hayır karakter meselesi bunu bir kaçamak olarak değilde büyük bi karaktersizlik ve karşıdakine ihanet olarak görecek kendine böyle bir şeyi yakıştırmayacak bir sürü insan vardır
15 Yorumla- 1 yıl
Bir sürü insan olduğuna emin değilim artık. Şu yorumların rezilliğine bakar mısın ya
- 1 yıl
Bulsunlar zaten.
- 1 yıl
🤲🏻
Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Bilemem ama karakter işi bence. Eşini Allah'ın emaneti olarak gören biri aldatmaz diye düşünüyorum.
11 Yorumla- 1 yıl
Bence de
Karakteri sağlam bir başka deyişe mayası sağlam bir insan aldatmaz. Aldatmak basit karakterli insanlara özgü bir davranıştır.
16 Yorumla- 1 yıl
Karakteri sağlam insan kaç kişi kaldı orası şüpheli ama. Şu yorumlara baksana. Rezalet
- 1 yıl
Cocugunu öyle yetiştiren annenin deee babanın daaaa yani devamini getirmicem.
- 1 yıl
Haklısın. Ağzımı bozmaya harcadığım vakit bile zaman israfı
Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Başkasını bilmem de ben hem Allah korkusundan hem vicdanımdan hem de sevgimden bunu yapmam Allah'ın izniyle
10 Yorumla
1 yılBence mutlu olan aldatmaz ki
Aldatmanın bahanesi olmaz ayrıl işine gelmiyorsa10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kişinin vicdanına kalmış bir şey, bu devirde de çok az bi yüzdelik
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. Bu sorduğun soruya kendi mi yanıt verdin acaba? Bu sorunun yanıtını lütfen yazdıktan sonra kendi görüşüm yazacağım sana.
02 Yorumla- 1 yıl
Ne diyon amca
1 yılHiç sevgilim olmadı ama biraz hayat tecrübem varsa erkek veya kadın olsun evlilik düşünmüyorsa yapar
13 Yorumla- 1 yıl
Ben bunun karaktere bağlı olduğunu düşünüyorum. Karakterli olan sevse de sevmese de aldatmaz bence
- 1 yıl
İşin doğrusu haklısın hiç sevgilim olmadı ama bir ara bir kıza o kadar aşık olmuştum ki gözüm kimseyi görmüyordu hatta kızın ciddi bir ilişkisi olduğunu öğrendim kendime gelmem iki senemi aldı o yüzden senin dediğin gibi aldatıyorsa ilk baştan o kişinin niyeti zaten bozuktur
- 1 yıl
Aynen öyle
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKarşı kadın mecbur hale getiriyor, tehdit vs.
Kadın istedikten sonra her şeyi yapar.025 Yorumla- 1 yıl
Ne tehdidi?
Cevap sahibi1 yılİstediği erkeği kendisiyle olmazsa eşine vs. soyler.
- 1 yıl
Ne kadar devrik cümle kuruyorsun dediğinden bişey anlaşılmıyor neyse ya
Cevap sahibi1 yılKadın, kendi istediği erkek ile birlikte olabilmek için erkeğe şantaj yapar. (Eşine söylerim falan vs diye)
Bunda anlaşılmayacak ne var ki.- 1 yıl
Kadınlar değil ahlaksız kadınlar yapar bunu. Erkek de adam olsun bu tuzağa düşmesin. Buna izin vermesin
- 1 yıl
Kadın gelip tehdit ediyorsa bunu aynen gidip kendi eşine kendin ileteceksin. Böyle böyle oldu diye. Bu aldatmanın gerekcesi olamaz
Cevap sahibi1 yılSiz eşinize yapabilirmisiniz böyle bir açıklamayı.
Cevap sahibi1 yılÖyle kadınlar var ki, imam-hatip bitirmiş, namazında kapalı her şey'ini yerine getiren, ama bu kadının aldattığı sizin hiç aklına gelmez değilmi?
Ama ben birebir şahit oldum. Kimseye güvenilmiyor yani.- 1 yıl
Evet yaparım. Dürüstlük en önemli şeylerden biri. Ne yapayım boyun eğip aldatayım mı? Bu mudur sizin vereceğiniz karar? Bir gün er ya da geç ortaya çıkar o aldatma. Akıllı olun biraz
- 1 yıl
Ayrıca ortada suçlu olan ben değil başkası. Benim utanacagım ne var ki eşime söylemeyeceğim?
Cevap sahibi1 yılSadece Empati için söyledim, kendi üzerinize niye alınıyorsunuz.. Seni tanımam ki, Örnek olarak söyledim, üzerinize almanıza gerek yok.
- 1 yıl
Tamam ben de örnek olarak söyledim zaten evli değilim
Cevap sahibi1 yılKendiniz gibi konuştunuz. Ben evliyim
- 1 yıl
Evliyseniz bi zahmet eşinize sadık olacaksınız. Böyle saçma bahaneler bulmayın yani
Cevap sahibi1 yılHaklısınız bahane değil böyle olursa demek istedim.
- 1 yıl
İşte öyle bir şey olursa o şahsı reddedip eşinize dürüst olacaksınız. Zor bir şey değil
Cevap sahibi1 yılO an belli olur, Erkek gibi kadın olduğunu da unutmayın. Bir şeyi bahane edip evinde bağıran komşu gördüm. (Milleti başına toplayıp adamı rezil etmek için)
- 1 yıl
Herkes kendinden sorumlu
Cevap sahibi1 yılTabiki kendinden sorumlu ama, suçu olmayanlarda suçlu oluyor. Onu anlayamıyorsunuz.
- 1 yıl
O evinde bağıran kadının evinde tek başına ne işin vardı derler adama. Girmeyeceksiniz milletin evine, hazırlamayacaksınız tuzak ortamı. Akıllı olun siz de
Cevap sahibi1 yılSenin hiç başına gelmediğinden bilemezsin, tv çalışmıyor bakarmısın diyor hayır desende dinlemiyor, evde eşinde olmadığı zamanlarda yoksa eşinle gidersin.
- 1 yıl
Evde eşin yoksa giremem diyeceksin bu kadar basit. Hayır demeyi beceremiyoruz demiyorsun da başına gelmediğinden bilemezsin gibi bahaneler buluyorsunuz
Cevap sahibi1 yılEvde yalnızsın Bir tamir işin var ne yaparsın, komşundan yardım istemezmisin sen.
- 1 yıl
Evde teksem yardım isteyeceğim komşum kadın olur erkek değil
- 1 yıl
Erkek ise babamın gelmesini beklerim. Böyle saçma sapan davranırsanız sonra böyle ağlarsınız vay şöyle oldu, vay böyle oldu diye. Akıllı olun hickimseye hiçbir zaman o fırsatı vermeyin
Gizli Üye(30-35)1 yılÇünkü insan gözü ve ruhu doymaz. Mesela sana bir milyon tl versem yine bir miyon istersin. Buda o mantık diyebiliriz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
1 yılKişinin karakterine bağlı olan bir durum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Herkes değildir de yapmayacak kişi sayısı azınlık
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHerkes aldatır.
09 Yorumla- 1 yıl
Allah aşkına ciddi misin? Bari sen deme bunu ya
Cevap sahibi1 yılBu yüzden aşk denen şeyin varlığına inanmıyorum. Kaç kez aldatıldık. Vakıf olduğun bazı konular da var biliyorsun yani. Fırsatını buldukları an yapıyorlar. Şahsen uzak dururum herkesten kendi başıma yaşar, sonra çeker giderim.
Cevap sahibi1 yılGizli atacaktım unutmuşum 🤷
- 1 yıl
Geçti artık gördüm seni. Herkes aldatır diyorsan kendini de dahil ediyorsun ama.
Cevap sahibi1 yılSana görünmekten yana bir sorunum yok ki. Kendim söylüyorum zaten sana gizli olarak geldiğimi. Kimseyle ilişmediğim için kendimi olayların dışında tutuyorum 😂
- 1 yıl
Demek ki herkes aldatmıyormuş. Bi kere ben kendimden biliyorum herkesin aldatmadigini.
Cevap sahibi1 yılBiz herkes miyiz, kırıldım şu an 🤦
- 1 yıl
Kanka sen anladın benim ne demek istediğimi 😂
Cevap sahibi1 yılAnnadım annadım
Gizli Üye(30-35)1 yılinşallah aldatmayan biri denk gelir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBence hayır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
1 yılErkek özellikle öyledir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aldatmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılBence aldatır
00 Yorumla Spontane gelişirse aldatir iyi de olur
00 Yorumla
1 yıleger memnun degılse evet
00 Yorumla
1 yılYooo asla düşünmem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı.
1 yılYargilama yargılandığını yaşarsın benden söylemesi
044 Yorumla- 1 yıl
Bunu ben de yapsam bu karaktersizliktir. Büyük konuştuğum bir durum yok.
- 1 yıl
Büyük konuşuyorsun
- 1 yıl
Diyorum ki bunu ben yapacak olsam bu yine karaktersizliktir. Değişen bişey yok
- 1 yıl
Eleştirdiğin şeyi neden yapıyorsun eğer diğer insanlara kararktersiz diyip sende oyleysen neden insanlara bunu söylüyorsun
- 1 yıl
Yapmıyorum. Kimseyi aldatmadım bu zamana kadar. Yapmadım. Yapacak olsam bile bu karaktersizliktir dedim. Yapıyorum demedim. Okuduğunuzu anlamakta problem yaşıyorsanız yorum yapmayın
- 1 yıl
Yapıyorsam demek açık kapı bırakmak yapmam asla diyebiliyor musunuz
- 1 yıl
hiçbir şey için asla diyip büyük konuşmam. Ama her ne olursa olsun dediğim gibi bunu ben yapsam karaktersizliktir bu. Bu gerçeği kimse değiştiremez
- 1 yıl
Madem böyle bır gerçek var kendinizi elstirdiginiz konuma dusunrmeyin bu siyasal İslamcıların işi elestiririm ben yaparsam bende öyleyim yapma eleştirme
- 1 yıl
Yapmıyorum ve eleştiriyorum. Yanlışa yanlış derim her zaman. Bunu yaparken de size soracak değilim
- 1 yıl
İnsanlara serefsiz karaktersiz deme hakkını siz kendinize vermiş iseniz kendinize bu u saatlerce aylarca söyleyebilirsiniz bu bir hakarettir hakaret etme hakkınız diye bir durum yok bayan egosit çok bilmiş siyasal İslamcı
- 1 yıl
Siyasal da değilim İslamcı da değilim. Dinimi bilen, hayat amacı ve sizden farklı olarak vizyonu olan bir Müslümanım. Dünyaya neden geldiğimden bi haber, boş yaşamıyorum yani size de tavsiye ederim
- 1 yıl
Dini sadece siz biliyor siz yaşıyorsunuz sizin dışınızda kimse dinini bilmiyor yaşayamıyor kendinizi geliştirmeden insanları eleştiriyor olmanız ironi komik herkesin bu dünya da bir yaşam amacı vardır
- 1 yıl
Kendimi gelistirmedigimden bu kadar emin olma sebebin nedir :) hayır beni tanıyanlar bilir çünkü ne kadar gelişip gelişmedigimi de... Aldatmayı savunan birinin hayat amacının da, vicdanının, vizyonunun ve insanliginin ne kadar sığ olduğunu anlamak çok zor değil
- 1 yıl
@Asknedencanyakar_ İnsanlara şerefsiz karaktersiz demedi zaten, aldatan ve bunu destekleyen insanlara söyledi. Eğer bu kötü bir şeyse ve insanlara zarar verecek maddeyse elbette hakaret edebilir. Ayrıca karaktersiz bir hakaret değildir. Mesela bir insana nasıl şuursuz deniliyor, bu hakaret oluşmuyorsa karaktersiz de aynı zaman da hakaret değildir.
- 1 yıl
@IceColdSlayer bunu neye dayanarak belirtiyorsunuz hakaret olarak algilamiyorsaniz bunu size söyleyebilir ben 3 bir kisinin fikrini istediğim bir yorurumumu görüp bana yorum da bulunuyorsunuz biz hanım efendi ile seviyeli bir şekilde tartışıyoruz fikrinizi sorduğumuzda beyan ederseniz mutlu olurum
- 1 yıl
Siz tavsiye ederken beni ne kadar taniyordunuz acaba kendinizle çok fazla celisiyorsunuz
- 1 yıl
Ben aldatanlara ve bunu savunanlara karaktersiz dedim. Bunu üstüne alınmış olan sensin :) insanın kendini bilmesi ne kadar da güzel
- 1 yıl
@Asknedencanyakar_ O zaman yorumları devre dışı etseydin kimse yorum yazamazdı, bir tek hanımefendiyle sen yazabilirdin. Karaktersizlik hakaret mi değil mi bunu öğrenebilmek için araştırabilirsin.
- 1 yıl
@IceColdSlayer arkadaşım sen yoruma atladım biz sana fikrini beyan et dediğimi hatırlamıyorum biz iki insan tartisabiliyoruz zaten
- 1 yıl
Burası yoruma açık bir platform. Herkes fikrini belirtebilir. Rahatsız oluyorsan yorumları kapatabilirdin.
- 1 yıl
Halen on yargılı bir konuşma icerisindesin ben aldattım diye bir cümle ibare kullanmadım sadece yargilama senin başına da gelir dedim bu aldattigim anlamına mı geliyor ilgincsin okuduğunu anlamayacak kadar ilginç
- 1 yıl
Okuduğunu anlamayan sensin. Aldatanlar ve aldatmayı savunanlar diye belirtmiş olmama rağmen bunu söylüyorsun. Okuduğunu anlayamayan yorum yapmasın çok rica ediyorum.
- 1 yıl
Herkes yorum yapabilir ama benim yorumuma ben müsade ettikçe yorum yapabilir arkadaşla bir baglantiniz var galiba sizi desteklemeye geldi de
- 1 yıl
Aldatmanın karaktersizlik olduğunu bilen bilinçli arkadaşların hepsi yorum yapabilir. Neyse ki adam olanlar az da olsa hâlâ var
- 1 yıl
Ben okuduğumu anlıyor ona göre de yorum yapıyorum siz kendinizi haklı cikarmak için cabaliyorsunuz kendi pencerenizden bakmayı biraikirsaniz tatlı bir atışma olmuş olur birakmasaniz bir kac kişinin daha desteğini alarak hakliliginizi ilan edebilirsiniz
- 1 yıl
Kendinizi sütten çıkan ak kaşık olarak ifade etmeniz de tam da size yakışacak bir hareket sanal dünya da takılıp tanımadığınız insanları sınıflara ayırmak muhteşemsiniz gerçekten bundan ötesi yobazliknolur zaten bir ut levela geçmeniz dileği ile
- 1 yıl
@Asknedencanyakar_ "Herkes yorum yapabilir ama benim yorumuma ben müsade ettikçe yorum yapabilir arkadaşla bir baglantiniz var galiba sizi desteklemeye geldi de"
Kimseyi desteklemek için burada değilim, hanımefendiyle aynı düşüncedeyiz ve isteğim yorumumu yaparım. Eğer başkasının yorum yapmasını istemiyorsan yorumu kapatıp yazabilirsin. - 1 yıl
@IceColdSlayer hanım efendi ile aynı düşüncede iseniz hanımefendinin sorusuna yaparsiniz ben görüşüme gelip yapamazsınız anlamakta da zorluk çekiyorsunuz sanırım
- 1 yıl
@Asknedencanyakar_ Ben de size istediğim her yorumumu yaparım burası özgür bir platform eğer başkasının yorum yapmasını istemiyorsanız yorumla kısmını devre dışı bırakırsın diyorum bunda da anlamakta zorlanıyorsunuz sanırım 🤣
- 1 yıl
Öncesinde devre dışı bıraksaydın kimse yazamazdı zaten değil mi? E açıksa herkes yorum yapabilir altına.
- 1 yıl
@IceColdSlayer açık biraktigim da sizin yazacağınız anlamına gelmiyor siz bu halkı kendinizde göremezsiniz
- 1 yıl
@IceColdSlayer başkasının özgürlük alanını kısıtlandığı an özgür bir birey olmuyorsun sen benim alanıma girerek krnfini özgür edemezsin
- 1 yıl
Başkasının özgürlük alanını neye göre kısıtladığımı söyleyebilir misin? Nerede bir kısıtlama varmış? Özgürce fikir beyan etmek bir kısıtlama mı oluyor?
- 1 yıl
@IceColdSlayer seninle tartışma konusunda dahil değildim sonradan dahil oldun bu benim alanıma girdiğin anlamına geliyor lütfen düşüncelerini de alıp yorumumdan çıkar mısın yobazlara alerjim var
- 1 yıl
Olabilirim ne var bunda? Doğru bulmadığım bir cümleyi söylemek veya dile getirmek benim en doğal hakkım. Eğer başkasının yazmasını istemiyorsan yorumla kısmını devre dışı bırakabilirsin dedim. Kimseye hakaret etme derken sen şimdi şu anda bana yobaz diyerekten hakaret etmiş oldun benim bir tane bile hakaretim olmamasına rağmen.
- 1 yıl
@IceColdSlayer çünkü kibarliktan anlamadan halen haklı olduğunu soyluyorsun karaktersizlik hakaret değildi yobaz kelimesi de bir hakaret unsuru oluşturmuyor neden üstüne alindin kisitlamak zorunda değilim sende yazmak zorunda değilsin bunu anlamayacak neyi zorluyorsun doğal hakkin değil dedikçe senin bir hakkın varmış gibi usteliyorsun
- 1 yıl
Aldatmaya karşı olanlara yobaz demek de ne biliyim trajikomik. Gerçekten acınacak haldesin ama farkında değilsin. Çok üzülüyorum sizin gibilere gerçekten
- 1 yıl
Yobazlara alerjim var diyen sensin bir kere. Bu hakarettir ama karaktersiz demek hakaret değildir. Karaktersiz demek, güvenilir karakteri olmayan biri demektir. Bu hakaret mi?
- 1 yıl
@IceColdSlayer yoo doğru söylüyor. Karaktersiz bir hakarettir bence de. Ben aldatanlar için genel bir tabir olarak kullandım ama o kendini bildiği için bunu üstüne alındı haklı olarak. En azından ne olduğunu bilen biri bu da bir gelişme
- 1 yıl
@Nightwalk35 Hakaret olması için kötü bir söylenmesi gerekir de konumuz o değil. 🤣 Neyse madem rahatsız oldu ben aranızdan ayrılayım. İyi akşamlar.
- 1 yıl
@IceColdSlayer yaa boş ver takmasana şunun dediğini 2 saat boş yapti zaten
- 1 yıl
Edepli edebinden susmuş edepsiz de ben susturdum sanmış susuyorum cevap vermiyorum ısrarla konusmaya devam ediyorsun çok haklıymış gibi
- 1 yıl
@IceColdSlayer yobaz da bir hakaret mi başkası yapınca eleştiren kendi yapmayacak gibi konuşan ama yaparsam da bende öyleyim demek bir hakaret mi siz hep haklı mı olacaksiniz yani
- 1 yıl
@Asknedencanyakar_ Ben araya girmiyorum sana iyi akşamlar dilerim
Gizli Üye(36-45)1 yılBüyük konuşma bence
01 Yorumla- 1 yıl
Nerede büyük konuşmuşum? Hep de aynı safsatalar. Aldatmayı savunmak için 40 takla atıyorsunuz. Ben kimseyi aldatmadım bu zamana kadar çok şükür. Ha ola ki aldatsam bile bu aldatmanın karaktersizlik olduğu gerçeğini değiştirmez.
1 yılAldatır
00 Yorumla
1 yılAldatır
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?