Böylelerini yağlı kazığa oturtacan 😂😂
Ortaya çıkarsa neye uğrayacakları belli.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Oldukca duzgun ve kalıtelı bır yasantım var ne gecmıste ne gelecekte oyle aman aman denecek hatam olmadı. Ama gecmısımı kurcalamaya calısan merak eden bırınede oturup acıklama yapacak halım yok yanı. Banane ınsanların gecmısınden ya da özelınden kımsenın gecmısını merak etmedıgım gıbı kımsede benımkını merak etmesın sağlıklı bır beyın yapısı degıl soru zaten başlı başına 6 yaşa hıtap dıyor da yeşıllık olsun dıye cevap yazdım
Geçmiş geçmişte kalmıştır hayatıma aldığım alacağım ya da zaten hayatımda olan insanlar ben anlattığım kadar bilirler herşeyi bilmelerine gerek yok zaten bu isteğe bağlı iyi veya kötü olsun anlatmak istemezsem anlatmam bazı şeyler insanın elinde olmadan gerçekleşiyor yaşanılanlari geri de silemediginden gizleme gereği duyuyorsun bu da kimseyi değil beni ilgilendiriyor
kimse kimseye geçmişini anlatmak zorunda değil.
önemli olan şu an
eğer karşıdaki sana geçmişinden bahsetmek istemiyorsa zorlayamazsın
belki de yapmayacağı şeyler yapıp pişman olmuştur bunu her tanıştığı insana anlatmak zorunda değil
seven her türlü sever
ve dediğim gibi geçmiş geçmişte kalmıştır.
bence burada sorun geçmişini saklayan değil, karşıdakinin geçmişini bilmek isteyen sensin.
Geçmişte kalmıl, hatırlamak istmeiyo. Saneane aw. Yaaa
Belkide geçmişinde onun simdikini kalitesini düşüreceği bir takım olaylar olmuştur
Sağlam boklar yediği için geçmişini saklar başka neden olacak 😅
Her kesin kendine ayıt bi geçmişi vardır güzel ya da kötü burda gülecek ya da yorullayacak bişey yok
Bazı hataların geçmişi kötüdür insan iyi birşeyi saklamaz ama kötü şeyleri saklar sen evde dayak yersen bu kötü geçmiş olmazmı bunu arkadaşlarındn saklamazmıısn? Dayak yedm diye arkasında mı durucaksın komiksin 😊
İnsanlar da şu var geçmişimi anlatırsam bana kötü gözle bakarlar ya da yargılarlar kafasında olduğu için.
Bunu gizlenerek-yanıltarak yapıyolarsa, gerçekte kim oldukları bilindiğinde; hiç kimse tarafından sevilmeye, değer verilmeye layık görülmeyecek kişilerdir onlar. Kendilerini kabul ettirmek için, başkasını oynayanlar. Umarım erken fark edilirler. 🙄
Zamanında düşünmeden yapılmış hatalar olabilir insanın başına gelmiş kötü bir olay olabilir ve hatırlamak istemedikleri tramvalar. Kimse kimseyi dinlemeden yargılamamalı bu gibi durumlarda
kendisi ile ilgili de olmayabilir. başına gelen bir olaydan dolayı anlatmak istemeyebilir tekrar o anları yaşamamak için. niye öyle hemen yargılıyosunuz ki?
Linç yemekten olabilir ya da yaptıkları şeylerden pişman olabilir. Bu gibi insanları fazla abartmamak gerek. Sonuçta geçmişi degistiremezsin ama gizleyebilirsin.
O kişinin gözünden de bakmak lazım belki çocukluk yapmıştır pişmandır belki utanıyordur tepki almaktan korkuyordur. Olabilir böyle şeyler hep kötü yaklaşmamak lazım
Kadınlar yüz kişiyle yiyişip bir zar diktirip bakire ayağı yapabiliyorsa bütün çapkın hemcinslerimin kadınlara her türlü kazığı atmaya hakları vardır. Efendilere ezenler serrserilere düzülecek kaçışı yok!!!
@Elif_Vural hayret doğruyu söyleyene küfretmeyip hak veren bir hanımefendi gördüm, ilginç!
Dogruya dogru, öyle kadinlardan ben kendim nefret ediyorum. Heveslerini aliyorlar sonra masum birini kandirip evlenmeye kalkisiyolar. Ama temiz kizlar nedense evlenemiyor bir türlü
@Elif_Vural kötü kızlar o kadar çok ki iyi kızların varlığına inanmak hergün daha da zorlaşıyor.
@Elif_Vural hep iyi erkekler harcandı biraz da iyi kızlar harcansın. Bakir erkeğe sap sünepe açolmamış paket acemi şöför diye lakaplar takıp azgına aygıra yavşayan arsız hemcinslerinizin suçu bu maalesef...
@Elif_Vural çok şükür evet öyleyim. İstediğimiz kadar dalga geçebilirsiniz.
Ben helal olsun diyorum insallah kendine laik birini bulursun ve mutlu olursun
@Elif_Vural bu devirde hemcinsleriniz bakir erkeği taşla sopayla kovalayacaklar ellerinden gelse...
Dinimiz de temiz insanlar temizlerle, kötülerde kötülerle evlenir diyor ama ben etrafima bakiyorum nerde temiz erkek varsa kötü kizlarla evleniyolar. nerde temiz kiz varsa bakir olmayan bi erkekle beraberler. Bu benim zoruma gidiyor.
@Elif_Vural mesele şu temiz kızlar bakir plmayan erkeği bilerek alıyor çünkü siz hariç temiz kızların çoğu dahil pek çok kadın bakirleri eziyor ama temiz erkekler evlendikleri kızların geçmişini bilmeden evleniyor onlarla yani her durumd kazanan kadınlar kaybeden bakir erkekler.
Ben öyle kadinlarin mutlu olabilcegine inanmiyorum... Birini kandirip mutlu olamassin. Cok zordu evlenmek artik imkansiz oldu. Erkekleride anlamiyorum kizlari kirleten erkekler sonra o kizi yari yolda birakip gidiyolar. O kiz istermiydi öyle olsun. 😔
Ben hiçbir zaman geçmişimi saklamadım. Herkes beni olduğum gibi geçmişimde yaşadıklarımla kabul etti. Zaten kabul etmeyenler s**tir oldu gitti.
Geçmişini su yüzden saklar kimsenin ogrenmesini istemiyordur sevmiyordur gecmis hakkinda konusmayi vee korktuğu birsey var dir gecmisle alakali
Hiçbir şekilde saklanmamalı. Saklama sebebi karşısında ki insanın onu kabul etmeyeceği korkusı falan olabilir. ya da yargılanma korkusu.
Harbiden he belki de kaçtığı şeydir ama yargılamak olmaz
çünkü çıktığınız kişinin geleceğinden daha çok geçmişine göre yargılıyosunuz sizinleyken naptığını değil eski kişiyle naptığını merak ediyorsunuz hele bu yağlı kazık falan ne yani dicek çok şey var ama kelimeler kifayetsiz kalıyor
@beneecem bizde bir laf vardır, birinin geçmişte yaptıkları, gelecekte yapacaklarının teminatıdır, insanların karşısındakinin geçmişini bilmek istemesi, bir nevi tedbir almaktır, ki çok doğru bir harekettir...
Merhabalar
Güzel olmayan tabirler ile anlatmaya çalışmış olsanız da 😊 e hadi bakalım başlayalım geçmişler neden saklanırmış.
Geçmiş ne yaparsanız yapın saklanılacak bir şey değildir
Çünkü ne olursa olsun geçmişin elbet bir gün gün yüzüne çıkma gibi bir huyu vardır. Ama bazen insanlar istemedikleri bir durumla karşı karşıya kalabilir ve geçmişini anlatmaktan kaçınır. Bunun birçok sebebi vardır.
Gibi gibi bir sebebi olabilir ama ne olursa olsun yanlışlarıyla, doğrularıyla, iyilikleriyle, güzellikleriyle yaşadığı her ne tecrübe var ise kendini olduğu gibi kabul edip, karşındaki insana da kendini olduğu gibi tanıtmalıdır. Herkesin bir geçmişi vardır. Silinip atılamayacak şeyler vardır. Saklamayla düzeltilecek bir yaşam olsaydı, herkes istediği hayat tarzını kendi yaşamına kopyalamış olurdu.
Bizi biz yapan geçmişimizle, bizi bizden alan geçmişi ayırt edip kazandığımız tecrübeyle birlikte olgunluk sürecimizi de güzel yönetebilirsek daha güzel yol alırız. İnsanlar her geçen yıl daha da farklı oluyor ve dönüp baktığında "ben bunu geçmişte nasıl yapmışım" diyor. Ama işte güzel olanda bu tamamen. Her ne olursa olsun bu tecrübeler olmasa böyle düşünülmezdi. Geçmiş yine de güzeldir.
Huzurla kalın.