Arkadaşlar yeni evlendim. Babam 10 sene önce vefat etti. Abim annem ben 3müz aile olarak çok güzel bugünlere geldik. Abim şu an 29 yaşında ve bugüne kadar kimseyle konuşmadı evlenmek istemedi bellide bizi düşündü. Mahallede açık saçık giyinen sigara kullanan ve bir çok erkekle gezmişliği olan , orta yaşlı patronu araba veriyor evine getiriyor sürekli adam bizim mahallede samimi hareketler falan. Kız alevi biz sünniyiz. Abim bu kıza alışmış aşık olmuş bi türlü kopmuyor. Kız da ilk kuyruk sallamış. Kıza sordum seviyor musun yok merhametini seviyorum dedi. O zaman neden Umut veriyorsun konuşma birdaha dedim tamam dedi ama konuşuyorlar. Abim gece geç gelmeye başladı bu ev beni sıkıyor diyor anneme. Annemi beni el üstünde tutar sarar sarmalardı şimdi bizi gözü görmüyor çok ağlıyoruz. Sizce ne yapmalıyız?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yazdığın yanıtları okudum da kız sevmiyormuş abine anlatsana dediği her şeyi
Anlatıyorum anlamıyor bi türlü sen mi evlencen diyor. abime iyi gelsin diye köye gönderdik. Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı
Uzun süre kalırsa kopar belki, ne zaman gelir
Ağlama lütfen benim de abim çok asi neler yaşattı bize aklı başına gelince çok pişman olur
1. Hafta kalcak sadece. Üzülüyorum ben yeni evlendim annem de evde tek abimle yaşıyor. Eve geç gelmesi alkol alması ve anneme ters davranmaya başladı çok severdi el üstünde tutardı şimdi hep tersliyor
Yapacak tek şey abinle düzgünce konuşmak ya da kızla sert bi sekilde konuşmak
Kız inat etmesin DİE çok düzgün konuştum. Tamam konuşmayı kesicem dedi ama abin peşimi bırakmıyor kaç kere engelledim diyor zorla açtırmış
Bırak kendi haline kendi yaşayıp farkına varsın bazı şeylerin
Eve geç geliyor alkol alıyor kıza para yediriyor. Annemde istemediği için kızı, anneme ters davranıp gıcık gidiyor garip anam çok üzülüyor :(
Kıyamam size lan
:((( ben de anneme kıyamıyorum hem ana hem baba oldu bizim için
Anneni biraz da abin düşünsün er ya da geç kafasın dank eder bazı şeyler
Ya el üstünde tutuyordu şimdi ise evden gitse mutlu olacak bu kadar basiretsiz olduğunu bilmiyorduk. Bu yaşına kadar evden işe işten Eve gelen insandı şimdi ise evde durmuyor yemek yemiyor bile hemen gidiyor. Acaba zamanla aklı dank eder mi
Evet eder bazı şeyleri yaşayarak öğrenmesi lazım siz ne kadar söyleseniz de boş. Bırakın yaşasın öğrensin daha iyi anlar kıymetinizi
İnşallah tek tesellim bu biraz kalbim ferahladı
1 musibet 1000 nasihattan iyidir bilirsin. Üzülmeyin siz hakkınız da hayırlısı olsun
bence oluruna bırak sen ne kadar yanlıs desende o kafaya koymus onu
Eve geç gelmese oluruna bırakıcam da bize de ters davranıyor ona üzülüyorum annemi gözü görmüyor
o kızın ne oldugunu görüp afedersın ama o cakıyı yemesı lazım
Keşke.. ama kız çakal elinde oynatıyor bence
bende sunniyim fakat ;
insanlari neden mezhebine göre ayrım ediyorsunuz?
Hayır diyorum tamam alevi olsun fakat bari düzgün biri olsun. Kız diyor ben Alevi’yim sizinle yapamam diyor ama konuşuyor.
Hoc bisey yapamazsin onu sıkarsan kendine zarar verip sizede bisey yapabilir
hiç birşey yapamazsınız
Keşke elden bişey gelse annem hep ağlıyor bize davranışı çok kötü oldu
bazen kabul etmek gerek
Aşkın gözü kördür
kız size yapışacak sevgi falan yok abinede bikere verir başına bela olur sonradan
Kıza sordum ben Aleviyim sizinle yapamam abin beni çok sevdi ama ben sevmiyorum sadece merhametini sevdim bi de kıyamadım konuştum dedi nasıl aşık olduysa evlen desem evlenir ama istemiyorum diyor. Abime aşık ettirmiş istemem yan cebime koy hesabı yapıyor ama evlenmeyide düşünmüyor konuşuyorda. kız iyi ayak değil ki abim nasıl içi alıyor anlamıyoruz :( gece eve geç gelmeye başladı alkol alıyor böyle huyları hiç
Yoktu o kadar üzülüyoruz ki garip anam evde tek bekliyor , ben de yeni evlendim. O kadar huzursuz ki dualar ediyoruz
zor bi durum anlıyorm ama bn evlilkten bahsetmedm kız okadar rahatsa abinn aklını başından alır bikere verr abine anla işte sonra bela olur
Zaten ben de ondan korkuyorum kesin ilişki yaşadılar :(
yani abinnde tadı damanda kalcak evlilkte yok
sen kendine dikkat et yıpratma kendini senn evlilğn nasıl mutlumsn iyimi
Biz diyoruz evlendircez Sana birini bulcaz yok bana biri bulmayın diyor
Benim evliliğim çok güzel gidiyor hiç sorunum yok eşimle iyiyiz şükür ama abim için çok ağlıyorum
yazmadn cevap
Harcanacak abin kadın şeytan
Alevi olmaso suçmu oluruna bırak
Suç değil ama benim kültürüm size uymaz diyor kız. Ama ona rağmen görüşüyor abimle hem de sevmiyorum diyor
Büyü falan yaptırmasın bu kadın
Ben de korkuyorum hal ve hareketleri değişti bize olan sevgisi kalmadı böyle değildi bu resmen anneme inat gidiyor
Benim abimde böyle olmuştu hocaya gittik büyü var dedi çok şükür düzeldi sonra
Anneme bende gidelim dedim hocaya. Hangi hocaya gidebiliriz ki acaba :(
Hangi şehirdesiniz
İstanbul
Kusura bakma gizlenmek zorunda kaşdım
Etrafında bildiğiniz tanıdığınız yok öu
Yok ama soruşturayım bi
Bırakın, kürkçü dükkanına elbet geri dönecektir
Döner mi :(
Elbette siz ailesisiniz
Mezhep farklılığı ne alaka onu anlamadım
Kıza sordum ben sizinle yapamam dedi kültürlerimiz uymaz ben rahat insanım diyor. Tamam alevi olsun ama bari düzgün olsun bir sürü kişiyle görüşüyor
Mahalleden taşının
Mahalleden taşınma imkanımız yok:( sanki kız büyü yapmış. Yani ayrım yapmak istemiyorum alevi olsun tamam ama bari düzgün biri olsun. Geceleri geç geliyor alkol alıyor hiç böyle biri değildi :(
Kız aşık etmis iste
Ya bu kız sağlam ayak değil nasıl aşık oluyor anlamıyorum :( iki cilve yapmış ne yapmış anlamıyorum bi de para yediriyor
Abini çok iyi baglamis
Acaba ilişki mi oldu. Bir erkek nasıl ayrılır ki böyle kızdan
İlişki kesin olmuştur
Bence de oldu rahat Çünkü. Böyle kızdan ayrılmaz mı nasıl içi rahat abimin ya
İnsallah hamile falan kalmaz
Kapilmis abin o. kiza gozu baska bisey gormuyor
abin yanlış yapıyor