AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
Sana karşı neden kırıcı olalım çok geçmiş olsun eşin kabul etti mi bu durumu
arkadaşımı aradım yüzleştik ama eşimin henüz haberi yok akşam halledecegim
Gerçekten pişmanlık duyarsa bnce bozma yuvanı
Sana bu konuda ışık tutacak bir kişi önereyim youtu. be den serhat yabancı nın aldatma ile ilgili videolarını izle
Canım delil topla ver mahkemeye donuna kadarını al o kadin elimi
Zordurumunu ve şaşkınlığını caresizlik içinde şokunu anlayabiliyorum
Öncelikle kendini sakin tutup mantıgına gogulaş mantıgınla hareket rt
Olanlar olmuş değiştirmeye güçü kimsenin yetmez bundan sonra atıcagın adımlar önemli
Onlara belli ettinmi durumu?
Çok kötü bir durum ama boşanamayacak olmanı kocanın bilmesi ona rahatlık verir bunu ona hissettirme gerekirse boşanacagini söyle ciddi duruş sergile
Senin suçun yok maalesef butür insanlar var ve var olacaklar kendini toparlamaya çalış mantıklı düşünüp öyle hareket etmeye çalış
Olası bütün çözümlere baştan itiraz ettiğin için önerecek iki şey var. Başka tanga ve prezervatifle yatağı kocana göster. Bi anahtar istedi yaptığı şeye bak de. İkincisi aynısını yap ama bişey söyleme ve tanga senin olsun.
Esini ve aileni seviyorsan canin ne kadar yanarsa yansin aileni birakmamalisin herkes hata yapabilir bazilari onlari desme hissi uyandirsa da bizde bir aileyi yikmak gerekmez sana cocuklarina bakiyorsa kendini bosuna yorma kanks
Ayrıl!
Kendine yeni bir düzen kur. Doğunun geleneklerini bir tarafa bırak. Ailen seni kabul etmiyorsa bu aileyle ilgili bir durum ki yazıklar olsun. Kötü de olsa iş bulursun sen ve bebeğin teksin zaten. Yani bir şey diyemiyorum ya tıkandım şu an
Boşanacaksın, ileride seni aldatmaya devam eder sonra kafanı vurursun o zaman bırakıp gitmedim diye. Boşanmayacaksan da üzülmeyeceksin, gelip de buraya ağlayamazsın
Sizin gibi salaklar olduktan sonra çok aldatılırsınız
Gerçekten çok zor bir durum, çok üzgünüm 😞
Konuşmak dertleşmek istersen yazabilirsin.
Hata en başta aileni karşına alman olmuş ama adına üzüldüm geçmiş olsun.. Bu durumda yapılacak tek şey ayaklarının üzerinde durabilecek seviyeye gelmen olur
Çok üzüldüm kendini yalnız hissetme dertleşmek istersen yazabilirsin
BOŞANACAKSIN!
Aciz misin sen kızım?
Doğuya da batıya da küfür ettirme
Bu nasıl bir rezillik
Şerefsizlerin içinde yaşamaya devam mı edeceksin?
Eşine akşam bildirdikten sonra dönüş yap lütfen hakkında hayırlısı olsun :(
Canım nasıl oldu bahsettin mi eşine
yaptım bi eşeklik çok pişmanım seni çok seviyorum lütfen bosanmayalima getirdi olayı.. Bosanacagim
Ya canım eşşeklik yapıyorsa gizli yapsın iğrenç cidden sen bir kadın olarak güçlü dur ve asla affetme birde bazıları sende aldat falan demiş namus ucuz değil bu kadar sen hep güçlü dur güzel kadın hayatında başarılar dilerim ❣💕
Bence sakin ol Bi önce. Sakince plan yap başka çaren yok. Saf ayağına yat habersiz gibi davran. Bi avukatla konuş. nasıl yaparsan ne yaparsan ne kadar koparacağını sor. sonra önüne bak. O seni kendine muhtaç gördüğü için bu kadar rahat. Sakın kendini vaktinden önce ele verme. Gerektiği zaman polis e gidersen ona uzaklaştırma bile verirler. Doğru hareket edersen tazminat ve nafakanı alır önüne bakarsın. Allah, sana güç kuvvet sabır versin inşallah. Bol bol dua et gerçekten çok faydası oluyor
Oraları terk et ve kendine yeni hayat kur hedefler belirle. Yüksel, dik dur , yıkılma ne olursa olsun hayatın sana da güzelliği olacak kolay değildir asla bu duygu ama üstesinden geleceksin inşallah. İnsanın ölďüğü bu dunyada senin için artık ölmüş olan insana karşı olan duyguların mı ölmeyecek? Atlatacaksın sen güçlü bir insansın.
Biz senin yanındayız ve Allah onların belasını verir sen hiç gönlünü yorma. Kul unutur Allah unutmaz. Kulun ben bittim dediği yerde Allah ise yettim ey kulum der. Sen çocuğunu al git. Boşan ondan delilleri göster tazminat davası aç. Kendine yeni bir şehirde yeni hayat kur. İnan bana çok iyi olacaksın. 6. Hislerime aşırı güvenirim. Ve de. Senin o mal ahlaksız kocan için döktüğün her yaş için hesap sorulacak ondan. Iğne ucu kadar kötü lük iyilik kaybolmaz Allah katında. Bilim tarafindanda kanıtlanmış bir seydir. Gerçi kuran-ı kerim yeter. Ama ek bilgi olsun diye dedim
Boşuna dememişler babana bile güvenme bence kankana en yakın dostuna bile güvenme de etkilenmeli gölgemden korkar oldum be dünyaya bak çivisi değil de resmen b. ku çıktı
Erkek aldatmaz, kadın aldanır. Çünkü erkegi gerçekten tanımak gibi bir istegi hiç olmadığı gibi genelde öyle bir kapasitesibde olmaz. Zaten bu basit neden sonuç iliskisini anlayacak kadını bulmak ta zordur.
Ha yani erkek aldatmaz kadın aldandığı için gider ona
@haticeyda Yani...
Kusura bakmayın ya da bakın da erkeğin içinde o yoksa kadın istediği kadar aldansın isterse çıplak stripriz yapsın yine gitmez. Aldatmak için bahane bulunmasın.
@haticeyda Peki. Kusura bakmadım 😊
Sen simdilik hayatina hicbirsey olamamiscasina devam et. Ve madem yalniz yapamiyorsun kafana uygun birilerini bulma arayisina gir sonrada sutla gitsin pezevengi baglat nafakayida bak keyfine cocugunuda seni mutlu edecek bir adamla mutlu mesut büyütürsün canım cok gecmis olsun :(
Sağlam bir avukat bulabilirsen boşan. Nafaka alırsın çalışmaya başlayana kadar. Sonrasında da bir şekilde geçinirsin. Allah yardımcın olsun çok zor bir durum
Başıma böyle bir iş gelse dakikalar içinde paylaşmayı dusunemem yaa bi dusunur ortaligi yakar yıkarım herkes bir tuhaf olmus
bunun egitimini aldım ben
Neyin eğitimi? İnsan ilişki psikiyatristi olsa bile bi oturur duşunur iyi psikoloji varmiş ne diyeyim👍
Canı sıkılmış hikaye anlatıyor.
Ne gelirse eş dost yakın akrabadan gelir. Allah yardımcın olsun
Tüm çözüm yollarını tıkamışsin. Gecmis olsun diyeyim.
iyi numara 7 aylik bebegin var evden cikamassin bu bir ayni odada tangani buluyorsun kullanilmis da prezeryatif ve seks konusmalari telde 2 ihtimal var kocan o arkadasinla grup seks yapmak istiyor 2 ci ise senin fantazilarin baya bir gelismis 😁
İspatlarsan mahkemeye bu durumu adamın donuna kadar alıyorsun. Hem de çok çabuk boşanıyorsun. Nafaka da alacaksın. Bir de çalışırsan miss.
Geçmiş olsun. Üzücü bir durum. Umarım iyi olur sizin için bunlar bizim ilişkilerimizin kısır döngüsü işte kadınlar özgür değil, erkeği de kadını da aç sekse daha bir sürü sorun ve düzeltilecek gibide görünmüyor.
Onlari yatakta iken bas hatta polis çağır zina davasi açılsın
Kocana 250 milyar kadina da 150 milyar devlete para ödesinler
Bak gör o zaman
Büük memeli değil baya büyük zekalı çıktın sen
@Albert-34
kadının canı yanmış cok üzüldüm simdi onların canı yansın
Hikaye doğru ise hem can sıkıcı hem xan yakıcı bir durum haklısın:(
Üzüldüm çok kötü bir durum ihanet çok büyük allah sabır versin hata insanlar için vardır ne diycegimi bilemedim hem bu haltı yemiş hemde üzerine silmiş kaldıracak bişey değil ama çocugunu düşün biraz zaman ayır kendine gerekirse bitir ne diyim
Ezdirme kendini
Kadınlar. Kız arkadaşlarınızı evinize sokmayın!
Gidin bi kadın erkek ilişkilerine dair programlar izleyin kitaplar okuyun. Lütfen bilinçli olun!
Tek yanlışınız ne biliyor musunuz?
Ekonomik özgürlüğünüz dahi yokken bir herife bağımlı yapmanız kendinizi. O çocuğa yazık.
ben inanmadım...
niye senin yatağını ya da evini kullansınlar ve sana delil bıraksınlar ki?
Bende aldatildim bisey olmaz hayat devam ediyor bosandik gitti cocuk varsa o sknti Allah yardimcin olsun bu arada hep erkekler aldatmaz burdan sosyal mesajida vereyim...
Kocanı evden gönder sonra boşa nafakanı alırsın önüne bak zor bir durum
Çok güzel açıkladın olayı gerçekten çok üzüldüm ama inan aklıma bişey gelmedi
Adliyeye gidip boşanma davası açacaksın. Düşünecek başka bir şey yok. Yeni hayat ve yeni umutların peşinden gideceksin.
Yakalayip öyle sokaga atsadin hem belli edipte yani daha önce nasil anlamadin evine yatagina kadar girmis inanamadim
Kendisini aldatmış seni değil. Aldatan insanlar başkasını geçtim kendisine saygısı olmayan insanlardır yol ver gitsin...
delilleri al ve bir dava aç boşan velayetinide alırsın nafaka alacağın icin azda olsa çocuğuna bakabileceksin
Geçmiş olsun. Boşanamıyorsan O zaman arkadaşında kuma olarak devam edeceksin. Hatta 2/1 kocanı dahada mutlu edeceksiniz birlikte.
TM tersi anlatmışsın. Kendini aldatmıssın kocanı degil
Bu zekanizdan ötürü kutluyorum sizi👏👏👏
Zeka degil tecrübe diyelim
Sabredeceksin çocugum için diyecem ama bu seferde gidemio nasıl olsa diye tekrar yapacak zor bi durum kelimeler kifayetsiz
Nolur bosan. Bosanamam deme. En yakın arkadasınla aldatmıs. Mahkemeye ver. Sürüm sürüm süründür. Alırsın nafakanı. Bunların altında yaşayabilcek misin o adamla :(
Okurken icim parcalandi. Ne yaptin konustun mu ahlaksizlarla?
Simdi bosanmazsan yarin gozunun onunde senin yataginda seks yapacaklar.
Prezervatifleri neden bırakmışlar onu anlamadım? Nasıl yakaladın?
Ben pek inanmadım yalan gibi senin sorduğun şeyi okurken anladım kurgu olduğunu
Gerçekse eger neler hissettiğini düşünemiyorum bile bu nasıl vicdansızlık
Mal gibi kaçarsanız insanları için böyle olur işte.
Yasal bir şekilde kanıt topla donuna kadar alırsın çocuğunlada gül gibi geçinirsin
Zaten kabullenmişsin, hayırlı olsun. Boş ver takılma.
Aldatılmayı kabullenmiş, boşanamayacağını söylemiş birine ne dememi bekliyordun?
Kelimeler kifayetsiz. Geçmiş olsun. Allah sabır versin
Evet Bi çok kişinin başına gelen şeye maruz kalmış durumda sın, bu psikolojiden kurtulmanın yolu nu bul. Bence
Off içim karardı allah yardımcın olsun
Madem yapıyosun iz bırakma bu Nası bi mantık
belli etmek istemiş belli ki bile bile...
Bence öyle değil onun tadını sana değişeceğini mi düşünüyosun
başka mantıklı bi açıklaması olabilir mi kadın kabul bile etti zaten
Daha farklı şeyler için yapmıştır ha sonuç olarak yaptığı yanlış yani
Kırıcı değil ama ne yapmayı düşünüyorsun
kızı rezil etmeyi planlıyorum en basinda. Akademik olarak iyi bir mevkiye gelene kadar bosanmiyicam o heriften her günü farklı bir acı ile gecicek intikam alicam ya intikam alicam. En başta ailesi bilsin ne boklar yediğini, kaynanamla konuşmaya karar verdim çocuğuma da bakmama afedersin eşek gibi yardım edecekler böyle bir evlat yetiştirmenin cezasını ogullariyla beraber çeksinler istiyorum. Kanıtlarım birisin maddi durumumda biraz yükselişe geçsin basicam direkt boşanma davasını kızımla berabere yeriz nafakayi yanında birakmiyicam hiç biseyi
Tebrikler peki akademisyen misn
psikoloji mezunuyum fakat eşim ondan daha iyi para kazanmam istemediği için kendi akrabasının güzellik merkezinde resepsiyon olarak çalışmamı hos gördü bende ne yazikki kabul ettim. İlk işim işten ayrılmak olacak kendi işimi yapacağım bu şekilde toparlarım diye düşünüyorum
Bence çok güzel toparlarsın merak etme sadece güçlü kal
Arkadasinin savunmasi ne tepkisi yaklasimi
kabul ediyor, kocana sahip çıksaydın diyor
Yuh ya bu kadarda yuzsuzlukk
Ortaklaşa kullanın sende zevkine bak yıpranma, madem kadında yabancı değil fantazi yaparsınız kimsenin yuvası yıkılmaz😂
ya aklımdan geçeni söylediniz aslında. Fakat bunun için hanımefendinin düşünsel altyapısının oluşması lazım. Bir anda bu fikirin yer etmesi kolay değil.
Saçını başını yol o arkadaşının da biraz yüreğin soğusun
Erkek adam aldatır nokta
@Mersinlionur hadi oradan boş yapma yorumumun altında az ötede oyna
Feministler yorumuma yanıt vermesin öncelikle
Bu durum olmaması gereken iğrenç bir durum ama olmuşla ölmüşe çare de yok eşiniz pişman değilse bir kez yapan niye yapmasın boşayın ancak gerçekten pişmansa işi Allah'a kalmış derim ben
Daha ilk paragrafta sorunun trol olduğu belli, detaya bakınca apaçık anlaşılıyor...
Ahahahha aynen dakikalar önce aldatıldığını öğreneceksin ilk aklına KS ye sormak gelecek 😂😂
Demek ki hak etmişsin. Kocana yeterli değeri ve özeni göstermemişsin. Ona başkası bu değeri özeni vermiş. Suç sende net.