Erkekler alyans takmalı mı?

- Erkeklere bu kadar özgürlük kadınlara eziyet, bizler hayvan değiliz. Herşey onlara mübah ama bayanlara yasak. Onlar istese yüzük bile takmıyor ama kadın takmak zorunda , farkında mısınız erkeğe bu kadar çok değer verildikçe kadınlar ölüyor. Çünkü biz toplum olarak eşit olduğumuzu bir türlü anlatamadık. Anlamayacaklarda. İşlerine gelmiyor ve anlamak istemiyorlar böyle rahatlar. Hem kadına diyorlar ki ; Evet eşitiz diyorlar , sonra bi bakıyorsun yok bu konu başka.., yok o konu başka lafı kıvırtmaya başlıyorlar. Eşitsek her konuda eşit olmalıyız. Kadınlar sevdiği erkekle evlenebilmek için yıllarca namusunu koruyor. Ya erkekler ne yapıyor sayısız kadın kızla birlikte oluyor. Erkeklerde bi zahmet beklesin. Bu bizim hakkımız ilk olmak bizim de hakkımız. Sesini çıkarıp hakkını arayan kadınlarıda öldürüyorlar çünkü eşit olacağımız korkusu onları çıldırtıyor. Erkeklerde bayanlar gibi edepli yaşamalı , ilişki için evleneceği kızı beklemeli. Bayanda aradığı temizliği , saygıyı , sadaakati oda ona verebilmeli. Ona göre hayatını yaşamalı. Yoksa sadece kadından beklersen tabii ki kadında senden soğur ya da seni aldatır. Bu kadar basit. Sonrada vay efendim kadın suçlu bir de üstüne üstlük kadını öldürürler. Yok efenmdim kadın falan suçlu değil bu kadar adaletsizLik varKen..‼️20|11|2Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşü
- açıkça niyet okumak bence doğru değil hiç bir şekilde, çünkü cidden yüzük takı takmayı sevmeyen insanlar var bunlarıda anlamak gerek her yüzük takmayan aldatmaya meyilli, arayış içinde olmaya musait diyemeyiz, bazen bir yüzük bile bağlamayaz insanları, ama keyfi olarak takmıyorsa buda doğru değil bunu fazla sorun haline getirip abartmamak gerek..1|03|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
136105- gelecek kısmetlerin önünü kapatmamaya çalışıyordur..
bence takmalı.2|00|1 - Nişan ve evlilikte ben alyans takmayacam sebebide şu.
1. Sebep klostrofobi var bende ve ben bu alyansı çıkarmak istediğimde çıkmazsa o an nefes alamam ve bayılma noktasına kadar bile gelirim.
2. Sebep ise Elektrik mesleğinde olduğum için mesleğimiz gereği vücudumuzda kolye, künye, küpe, alyans vs metallerin olmaması gerekiyor, olası bir elektrik akımına kapıldığımız zaman bu metaller bizi ölüme bir adım daha yaklaştırıyor.
Günün birinde artık karşıma kim çıkarsa bu durumu anlatıp kendisinden anlayış göstermesini rica edecem. Kabul etmez ise artık yapacak birşey yok. Güvenin olmadığı bir ilişki sağlıklı yürümez.1|01|0 - Bence takmalı, takmak istemeyenlerde gözü dışarda olanlardır. Aman yüzüğüm olmasın ben ceylan avlamaya devam edeyim modunda gezerler yüzük olursa ceylanlar kaçar. Tabi bazı çakallar yüzüğü takıyor fakat kızın yanında değilken çıkarıyorlar. Bu Tamamen ruhunun orsp olmasıdır. Aksini idda eden zaten sadakatsiz insanın tekidir..4|10|1
- Gizli Üye1 ayYok yuzuk takilmasin, yok ben tek esli degilim, ben ayni kisiyle bir omur ayni yatakta ve cinsellikte bulunamam falan filan. Abi o zaman niye evleniyorsunuz? yuzuk takmayacaksaniz, diger kizlari eleyip tek kisiye omur adamayacaksaniz, g*tunuz buna yemiyorsa evlenmeyin abi. Gul gibi kizlar sizin dengesizliginizi, karaktersizliginizi cekmek zorunda mı? O kiz sana yuva oluyor, es oluyor, cocuklarina anne oluyor. Sen ufak bir metali bile takmaya gocunuyorsun. Kendini ina adamaktan bile acizsin. O yuzugun, o aile cuzdaninin yukumlulugunu alamayan evlenmesin. Alyansta takmasin. Ayranim dokulmesin hesabi olmuyor öyle.1|00|0
- Görüş sahibi1 ay
@Bartimée ilk yuregine sonra parmaga takacaksin. Millet kadininda, erkeginde medeni halini bilecek. Ne hadsiz erkekler/kadinlar var ona buna ya*şayan. Evli/bekar demeyen. En azindan bazi ahlaklilar icin yüzük ben buna yaklasmamaliyim evliymiş, işim olmaz bunla diyebiliyor. Yuzuk bunun icin gerekli. Bekar olmama ragmen arada yuzuk takıyorum. Takmadigim zaman gelip tanisalim mi, kahve icelim mi diyen cok oluyor. Yuzugu takinca bu talep azalıyor. Ozellikle kalabalik bir mekana gitmek zorundaysam takiyorum. Bir kalkan gibi oluyor. O yuzden gerekli diye dusunuyorum yuzuk erkek icinde, kadin icinde. Cok begendigim tanismak istedigim erkekler oldu parmaginda yuzugu gorunce r yaptıgim zamanlar oldu. Ilk önce yuregine takacaksin ki baskasini gormeyecek o kalp ve göz. Sonra parmagina takacaksin ki bir kalkan olacak çevreye. Olabildigi kadar. Evli olmasina rağmen kiza/erkege yuruyenlerden bahsetmiyorum. Onlar Allah'a havale. Evli olana bile goz dikecek kadar ahlaksizlar onlar. Ama akilli, yuzugun anlamini bilen kesim icin yuzuk gerekli.
- Hayatımda bir defa alyansım oldu onu da hiç takmak nasip olmadı. İçindeki ismi sildirdim kuyumcuda. İsim silindi ama iz kaldı. İnsanın kalbinde de bazı şeyler hiç silinmiyor izi kalıyor yani..4|01|0
- Bence takmalı. Erkekler ne kadar kızlara karşı yavşaklık potansiyeli sergiliyor ve sevgililer eşler bu duruma karşı çıkıp kadının yüzük takmasını istiyor maalesef ki kızlar da erkeklere evli şu bu demeden yavşaklık gösteriyor. Ve erkekler kadınlara kızlara neyse işte onlara karşı çok daha saf salakça davrandığı için o yüzük takılacak abi başka açıklaması yok. Benim sevgilime ya da eşime de kimse yanaşmayacak. Hemcinslerim öyle korkunç ki gerçekten. Ayar oluyorum.2|10|0
- Amma da takıntılı milletiz gerçekten, taksa ne olacak takmasa ne olacak. Adam aldatmak istedikten sonra alyansı çıkarır cebine koyar, işini görür sonra da tekrar parmağına takıverir...
Yüzük takan adamdan ziyade aldatmayan insan olmak önemli.1|00|0 - Alyans aksesuar değildir süs eşyası değildir.. bu kişinin bir sahibi var demektir.. olağanüstü haller dışında ölene dek çıkarılmamalıdır..ölüncede kalan eş diğer alyans ile aynı parmakta beraber taşımalıdır...1|00|0
- Bazı erkekler alyans takmayı istemiyor bunun gerekli açıklamasını yaparsa hiçbir sorun olmaz neden takmıyorsun demem alerjisi vardır takmak istemez ağırlık hissediyordur takmak istemez gözüne hoş gelmiyordur yapmak istemez Ben bunu anlarım1|00|0
- Kesinlikle takmalı ellerine göre seçmeli illa kadın bunu istiyor diye takmamali. Çünkü her alyans her erkeğin eline de yakismaz...
Ellere göre alyans seçilmeli ve takılmalı...
Aksesuar şart yani 😌1|00|0 - Birincisi bu bir rahatsızlık vb bir sorun olabilir.
Ama günümüzde Altın erkeğe haram olduğu için altın alyans satılıp, veya kenara koyulup erkek gümüş yüzük takıyor. Başka bir sebep aklıma gelmiyor 🙏🏻1|00|0 - Hayati boyunca taki takmamis birinden evlenince sürekli alyans takmasini beklememelisiniz. Aliskanlik yapmamistir takmak istemez. Sebebi hovardalik olmak zorunda degil.1|11|0
- Ben takarım çünkü o yüzük eşimi temsil ediyor. Bir insanın eşine saygısı varsa o yüzdüğü takmalı diye düşünüyorum.3|00|0
- Tüm erkekler için konuşamam genellemelere karşıyım sadece takı takmayı seven bir insan değilim aksesuarlar saat dışında hiç ilgimi Çekmez o yüzden sevmiyorum ve karşıyım...1|00|0
- Kesinlikle takmalı. Asla kabul edemem takmamasını. Hem alyansını takacak hem de haddini bilecek. Yok öyle parmağında yüzük varken ona buna bakmak etmek.1|00|0
- Yani erkeğin bekar görünmek için takmak istemediğini düşünmüyorum çünkü çoğu kadın evli nişanlı erkeklerden hoşlanıyor sevmiyor olabilir haram diye takmak istemeye bilir işi hereki rahat edemeyebilir1|00|0
- bana kalırsa saçma işler. sevgiliyken sadakati bir yüzükle ölçmüyoruz ya da bağı siz ne derseniz işte. kendim de tektaş, alyans, bilezik vs sevmediğim için takmayı düşünmüyorum. eğer aklınızda acaba niye takmıyor gibi bir şüphe varsa evlenmeyin derim. saygılar...1|00|0
- açıkçası takılması gerekli lakin benim elimi normal takı olarak yüzük takmak bile aşırı kaşındırıyor. rahatsız ediyor. dışarıda takılsa uygun olur diye düşünüyorum sadece.1|00|0
- Takmalı, o bir sembol ve böyle şeylere çok önem veriyorum3|10|0
- Kesinlikle takmalı hele bir çıkarsın en kuvvetli yapıştırıcı ile parmağına nasıl yapıştırıyorum, beni mi aldatacak çıkarıp ! Vallahi gebertirim onu2|00|0
- Evet takmalı ama sadece parmakta alyans yetmiyor, hal ve hareketlerinede dikkat etmeli evli adama yakışır olsun..2|00|0
- kadınlar "alyans takmayan erkek aldatır" düşüncesinden takmalarını istiyor ama zaten aldatmak isteyen erkek her türlü aldatır. bunu boşuna problem etmemek gerekir.2|01|0
- Elektrikle uğraşıyosanız takmamanız tavsiye olunur elektriği yiyince parmağınız kopacak gibi oluyor :D :D1|10|0
- Takmasınlar başka çiçeklerden de nasibini alsınlar. Tabi kafaya koyan kadınlar alyansı görsede yazar herife2|02|0
- Ben yüzük takmayı seviyorum askerde komutanım bana yüzüüük diye seslenirdi 3 alyans takan adam bulmak zor tabi3|01|0
- Takmasa da olur, güven yoksa tüm parmaklarına taksa ne yazar3|02|1
- Valla takacak takmam diye birşey yok takmazsa unutsun bu işi o kadar net.2|10|0
- Takmalı. Hem ele yakışıyor. Gocunan varsa şüphe ederim açıkçası. Adam olun.2|10|0
- Karşı taraf takmazsa ben de takmam. Sanki kızlar alyans takmaya çok meraklıymış gibi.3|00|0
- Yüzük asla takmadım takmamda saat bile takamayan insanım ağırlık yapıyor ruhum daralıyor ve üzerine iş yerinde yaptığım. isten oturude yasak1|00|0
- bende yüzük takmayı sevmiyorum evlenirsem sıkıntı kjfndskf
kolye yaparım artık onlarda öyle yapsın1|00|0 - Evet takmalı ama parmaktan önce gözlerine, aklına ve yüreğine takmalı. Parmak formalite kalıyor bunların yanında1|00|0
- Takmam.
Hatta al bunu sakla, kaybederim ben diye eline veririm.
Yüzük müzük takı makı rahatsız ediyor beni.1|02|0 - Takmalı da... yine de somut bir yüzük en nihayetinde aklına kalbine takamadıktan sonra o... yüzük bu bi çıkarmaya bakar...1|00|0
- O takmazssa bende ona inat takmam
Nedemek yaa takmam dingonun ahiri var sanki o yüzüğü yapistiriciyla parmağına yapistiiririm!..1|00|0 - Normalin de erkek de olsa kadın da olsa takmalı.
Fakat kimilerinde alerji veya mantar yapabiliyor..1|00|0 - Bence evet yani alyans olmasa bile parmağında evli olduğuna dair bir yüzük olmali özel yapılmış bir yüzük ya da yüzük işte olacak.1|00|0
- Şimdi nişan varken o alyansı çıkartacak erkek piyasada yok. Kadının yanında, tanıdık ortamlarda o yüzük kalır. Evlenince ne olur bulamam.1|01|0
- Alyans olsa ne olmasa ne, canı istediğinde çıkmıyor sanki parmaktan. Bence önemli olan hissiyat. Bunun için bir belirteç gerekmemeli. Yoksa alyans dediğin üç adım uzaklaşınca parmaktan çıkabilir kolayca.2|04|0
- Önemli olan parmakta yüzük taşımak değil kalpte tasinlar yeter1|10|0
- Erkekleri bilmemde evleneceğim adamın takmasını isterim. O takmazsa bende takmam.1|10|0
- karısını seven erkektir.
zira evli erkek kadınlara daha çekici geliyor.1|14|0 - Tqkılması gerekn ortam varsa tqkilsin. Ama bem erkek olqrak saat disinda qksesuar kullqnqmiyorum2|01|0
- Takmalı 1 beden de küçük alınsın da çıkmasın parmaktan 😅1|10|0
- Iki tarafta takmalı, yanlarında degilken temsil ediyo sembol yani2|00|0
- Takmalı. Ne olduğu belli olsun.
Şahsen takmaktan zevk duyarım.2|00|0 - Kadın da takmasın. Evlenmesinler de. Problem solved😂1|00|0
- Kadın takıyorsa takacak takmıyorsa takmayacak. Çift onlar birinin yaptığı diğerine mübah olamaz.1|00|0
- Kesinlikle takmalııı!!!
Tartışmaya bile gerek yoookkkk1|00|0 - Gizli Üye1 ayKisiye kalmis bir sey. ama alyans takmadigi icin bekar sanip asildigim bi adam olmustu. o da bana karsilik vermisti. sonradan kendi kendime ogrendim evli oldugunu. bilerek takmiyordu zaten.1|00|0
- O alyansı gönlüne takmadıktan sonra parmağında olsa ne olur olmasa ne olur..1|00|0
- Takmasa da olur. Takmak istiyorsa takmalı. Misal ben yüzük takmayı sevmem.1|00|0
- Kendi bilir ben bu konuda baskici olanlardan hoslanmiyorum cokta anlam yuklemiyorum alyansa..1|00|0
- Bana sanki bu erkeklerde alyans takma olayı biraz düştü gibi geliyor.1|00|0
- Alyans altından olduğu için takmıyorlar , gümüş takılıyor genelde. Takılmalı da1|00|0
- Eğer işiyle ilgili bir sıkıntı yaşamayacaksa takmasını isterim1|00|0
- Daha Fazla (181)
Benzer Benceler
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş