Adamı bir yere gitmeye ikna edip yediği içtiği bir şeye ilaç koyup bayıltıp ya da eterle onu bayıltıp birkaç kadınla ya da bir erkekle birlikte onu bir arabaya atıp bir yerlere kaçırıp bağlayabilir. Ama bu tek bir kadının yapabileceği bir şey değil. Erkeği taşıyamaz.
Sahiplermiş demek ki😂 komik geldi bana bu görsel değişiklik olsun istediler belkide hep erkekler yapar bunu bu kez de kadın kaçırsın demek istemiş olabilirler.
Evlilik teklifi aldım birden fazla ama kaçırılmaya maruz kalmadım. Hem bir kız bir erkeği istiyorsa efendi gibi çikolatasını çiçeğini alsın gelsin istesin büyükler ne derse odur ! Bende kahveyi yapar ikram ederim kıza ve ailesine köşede oturur beklerim
Keyif kaçıran sadece kadınlar değil bundan emin olabilirsin! Belki senin gerçeğin bu olabilir ama bil ki erkekler daha çok keyif kaçırır diye düşünüyorum
Kadınlar erkekler der, erkekler kadın 😆 Ama tarafsız bakmaya çalışırsak basit şeylere kırılan, sürekli ilgi bekleyen, karşısındakini düşüncesizce yoran, her alındığı şeye 2 gün trip atan biz erkekler olmadığımıza göre cevap belli😊
Ahahahahaha buldugum herifi kaciracagim ben de 😆 ulan evet onu eve baglayacagim kacmasin diye bilemiyorum yahu fiziksel guc yeterli olmasa da belki akluyla onu aga dusurur
Bu haber gerçek mi ya :) Güçlü kadınlarda var, erkeğe zorla sahip olabilecek. Tabi tam tersi bir durum gibi bu da çok pis ve ahlaksızca bir durum. Komikte değil.
Aa ben de samsundayım. Daha önce 1.5 yıl jiu jitsu yaptım daha sonra antrenörüm kulübü bırakınca kickboksa geçiş yaptım ben de 5-6 yıldır kickboks yapıyom. Da samsunda jiu jitsu eğitimini nerde veriyosun merak ettim
@antigunti öğrenmen sana bisey katmaz erkeklere ders verilmiyor zaten genelde ben girmiyorum derselere yardimci antrenörler giriyor ben öylesina arada bir gidiyorum salona işletmesini yardimci antrenörüme verdim