bu kadar mı çaresiz, bu kadar mı zavallı, bu kadar mı eziksiniz?
hemen şimdi sevgilinizi terk edin, karınızı boşayın, nişanınızı atın ve sizi sömürüp kullanarak iktidara yükselme planı yapan, sinir hastası, ruh hastası, çıkarcı, saygısız, pis bir kadınla bir ömür yaşamak zorunda kalmadan, yeni ve daha bilinçli bir yaşama başlayın.
neden yapmıyorsunuz?
baskıcı bir ailede büyüyüp sevgisiz bir çocukluk geçirmişse bu tür şeyler olağan. kadının herhangi bir işi veya geliri de yoksa kadın tek çareyi evlilik olarak görüyor. normal karşılamıyorum ama çevremde ailesinden kurtulmak için evliliğe mecbur kalanları gördüğümden konu hakkında yorum yapmaktan kaçınıyorum. kızlarda bir an önce o evden gitme isteği, eğer çalışmıyorsa evlenerek gideceğini bilmesi maalesef başka çıkar yol bırakmıyor. evlendiklerinde mutlu oluyorlar mı bilemem ama büyük bir çoğunluğu bir daha ailesinin evine dönmek istemiyor. gönül ister ki herkes mutlu olsun, birbirini mutlu etsin ama maalesef o da olmuyor. bu durumda ailelere çok büyük iş düşüyor, erkek çocukları gibi kızlarını da önemsemeleri gerekiyor ama onların da büyük çoğunluğu kız çocuklarının isteklerini umursamıyor. o ailelerin yetiştirdiği erkek çocukları, yani günümüzün yeni babaları neyse ki kızlarını el üstünde tutuyor, onlara değer veriyor, belki o babalar sayesinde bu düzen değişir. kızlar da evlilikten önce mutluluğu hedefler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer