yok mu işiniz gücünüz
meslek hayaliniz
tek hayaliniz elin oğluna köle mi olmak?

yok mu işiniz gücünüz
meslek hayaliniz
tek hayaliniz elin oğluna köle mi olmak?
Artık insanların çok evlilik düşündüklerini sanmıyorum o kadar çok aldatma ve hayal kırıklıkları yaşıyor ki insanlar e de Güven bağlamında insanların birbirine bağlanması çok zor oluyor dolayısıyla evlenecek insana bulabilmek de kolay değil çünkü günümüzde insanların beklentilerin farklı kimisi para kimisi fiziksel güzellik ama evlilik denildiği zaman apayrı özel bir kurum evlilik emek gerektiren tahammül isteyen iştenlik isteyen ilgi isteyen sorumluluk gerektiren bir yer günümüzde Ben çevremde böyle evlilik anlamında bir kadın göremiyorum görsem de çok az çok nadir çünkü artık günümüzde en önemli şey para ev meslek araba güzel giyinmek pahalı yerlerde yemek yemek bu tip şeyler daha çok bakılıyor ama eskiden evlenmek çok daha güzelmiş çünkü insanlar o zaman romantizm varmış aşk varmış Sevgi varmış ve insanı birbirine olan güvenleri vardı en önemlisi şimdi bu var mı sizce yok o kadar çok çevremde görüyorum ki aldatma ve aldatılma durumları insan bunları bile duysa ve görse artık evlenme konusunda kafasında derin şüpheler oluşturuyor sizce haklı mıyım bu düşüncelerimde
Cevap
3Cevap
başka yetenekleri yok çünkü
Kanka. Hayat kurmak bir omuza kafani koymak sevilmeyi hissetmek beraber kötü birsey değil.
reis amaçları huzur bozmak, kendilerini garanye almak birazda bir limana sığınmak. o değşlde benim hesap hala incele ede 48 saati geçti
La kuru fasulye herkesi bir tutma
Evlenmek dünya parası ne evlenmesi ne hayali
Nafaka var çünkü
Köle iyidir ya 😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?