Görücü adayı ile konuşmaya başladık korkmaya başladım?

Ben evlenmeyi isteyen neşeli bir kızım ailemde yaşın geçiyor hepsi evlenmemi istiyor. Görücü adayım bana instrgam da istek atmış konuşmaya başladık (aileme kalsa eve gelsin önce, eve gelince de konuşmaya fırsatım olmuyor mal gibi hissediyorum kendimi market reyonunda duran eşya gibi ) anneme söyledim istek atmış konuşmmu dedim konuş dedi ses kayıtları yazılar uzun uzun konuşuyoruz sohbet bitmiyor ne bilim ben r harflerini söyleyemiyorm aradığım kız diyor çok tatlısın sabaha kadar konusalım diyor konuşuyoruz daha, ama yaşı 34 ben 23 yaşındayım birde yani bu eniştemin arkadası enişteme 1 ayda yüzük takarım demiş düğün nikahı nezaman isterlerse yaparım demiş ama korkmaya başladım. Allah'a hep dua ederdim evlenmek için şimdide yangın dan mal kaçırır gibi hemen nikah düğün diyor ne yapıcam (şu an yavas yavas konu düğüne filan diyor) (bu kişi 3 yıl önce düğünde gördü, 2 yıl önce yeğenimin doğumunda gördü beni. ) ozaman enişteme sormuş, okuyor demiş, yeni mezunum şimdi, istersen çalışma diyor. 34 yaşına kadar çok yalnız tüm ilişkiler ummadık şekilde bitmiş aile kızı arıyormuş hep tabikide o benm, ama bir yanda nda ya kötü birisiyle, diye düşünüyorum çünkü çok iyi ya şimdilik napmalıyım? (okul bittiğinden beri 2. Görücüm bu) çok acele ediyor gibi geldi bana
Görücü adayı ile konuşmaya başladık korkmaya başladım?