Arkadaşlar bir süredir konuştuğum sevdiğim çoçuğa yazdığım doğum günü mesajı nasıl sizce?

Aslında ben uzun mesajlar yazamam pek biraz odunluğumdan biraz da alışkın olmadığımdan. Hele konu sen olunca hiçten olmuyor, elim ayağıma karışıveriyor birden. Ben de böyle aklıma ne gelirse yazmaya karar verdim ki bu daha samimi geldi bana. Gerçi seni düşünürken bile nefesim ritmini değiştirirken, sana yazmak çok zor. Tıkanıveriyorum yazarken. Korkuyorum aslında nasıl bir tepki vereceğinden. Evet. Nerden başlasam bilmiyorum Koca 365 günün en güzel günü bugün benim için.. Bugün senin doğum günün. Dünya için çok sıradan bir şey. Kim Bilir seninle ayni günde daha kaç kişi doğmuştur. Doğum günü mesajları alacaksın, bazıları içten; ve bir çoğu değil. Sana “iyi ki doğdun” diyecekler. Sahte, sıradan bir şekilde.. Ama benim için o kadar sıradan değil bugün. Bugün senin doğum günün bitanesi ve ben belki de, senden bile fazla mutluyum bugün Bir “insan” nasıl olur da bir günü böyle anlamlı kılar, nasıl kalbimi yerinden oynatır bilmiyorum. bugün gidip anneni yiyesim var, böyle Elinden başlayıp. Üşenmemiş resmen 9 ay seni bak SENİ diyorum taşımış kadın ya Senin annen dünyadaki en kutsal varlık sanırım. Aslında gelecektin bugün öyle söylemiştin çok sevinmiştim ama olmadı işte :/ Ne kadar çok yanında olmayı istesem bile yanında olamıyorum. Gelmeni beklemekten başka çarem yok. Bugün de ben yanında değilim, ama yanındayım. . :)
Mesela yanımda olsaydın güzel olurdu. Beni severdin, özlerdin. Film izlerdik, korku filmi. Korkup sana sarılabilirdim mesela. bu sadece bir film diyip dalga geçebilirdin benimle gülerdik. Düşünsene beraber gülerdik. Beraber ağlardık hatta. Su savaşı yapardık. Kokunu içime çekerdim. Yemek yapar ellerimle yedirirdim sana : ) Sen hep gül bana. Gül diye elimden gelen tüm şebeklikleri yapabilirim senin için. Gitmeni istemediğimi biliyorsun. O yüzden sen hep gül bana ama gitme.. Neyse asıl konumuza geri dönelim : ) Bugün 365 günlük yeni bir sayfa açılıyor. İnşallah her yıl yeni sayfalarını beraber doldururuz, beraber oluruz İnşallah bir sonraki doğum gününü
Güncellemeler
+1 yıl
Allah görmeyi, beraber olmayı nasip eder ve kutlarız
İYİ Kİ DOĞMUŞSUN. Hiç bıkmadan ve sevgilimi hiç tüketmeden, her yeni yaşında yanında olmayı istiyorum.
İYİ Kİ VARSIN. Hem, doğum günün dışındaki diğer günlerde de sana “iyi ki varsın” dediysem, sen gerçekten İYİ Kİ VARSIN demektir.
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkür ederim. Her şey için. En başta da SEN olduğun için.
Ve şimdi tek ümidim, Bir dahaki doğum gününde gözlerinin içine bakarak sana “iyi ki doğdun” diyebilmek.
İYİKİ DOĞDUN VE İYİ Kİ KARŞIMA ÇIKTIN SENİ YARATAN ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN <3:*
Arkadaşlar bir süredir konuştuğum sevdiğim çoçuğa yazdığım doğum günü mesajı nasıl sizce?