Arkadaşıma doğum günü mesajı nasıl olmuş sizce?

Biliyorum aramızda kırgınlık var ikimiz de birbirimize kırgınız ama bu durum senin doğum gününü unutacağım ve kutlamayacağım anlamına gelmiyor. 😊Bazen sinirli, fevri hareketlerde, alınganlıklar da bulunabiliyorum ama bende böyle biriyim her ne kadar böyle biri olmayı istemesem de maalesef böyleyim.🤦‍♀️ Sana yemin ederim ki senin hakkında asla ama asla menfaatçi, çıkarcı gibi düşüncem olmadı bu zamana kadar çünkü senin beni hep düşündüğünden ve iyiliğimi istediğinden gram şüphem yok inanki eğer sana böyle düşündürdüysem bunun için özür dilerim.🥺 Sen bana dost oldun, kardeş oldun, abla oldun, kardeş oldun her şey oldun koşulsuz sevginle merhametinle hep yanımda oldun hakkın büyük. Elimi bir an olsun bırakmadın hatalarımla sevdin. Acımızıda beraber paylaştık mutluluğumuzuda en dibine kadar yaşadık. Anladım ki Rabbim hiçbir kulunu sebepsiz çıkarmazmış karşına.🥰 Seni ne kadar çok sevdiğimi her ne olursan koşullar ne olursa olsun her zaman yanında olduğumu ve olacağımı biliyorsun ölene kadarda hep yanındayım sana söz veriyorum. Bendeki sevgin, değerin kıymetin o kadar fazla ki anlatmaya kelimeler yetmez. ❤❤İyiki doğdun, iyi ki varsın iyi ki yollarımız kesişti hep hayatımda ol. 🎊🎉🎂❤🥰Yeni yıla girerken lütfen şu özgürü şutlayalım ve beni al 😂😂😂 Seni çok çok seviyorum.. ❤❤❤ arkadaşımın yarın doğum günü gece 12 de göndericem mesaj nasıl sizce
Arkadaşıma doğum günü mesajı nasıl olmuş sizce?