Çok hoşlanıyorum okul dışındada görüşmeye başladık çok tatlı birisi ben 18im o sanırım 25 lise sonum ondan not gibi beklentimde yok öğretmenim olduğu için biraz çekingen oluyor bende aynı şekilde çekingen oluyorum. Sizce sevgili olabilir miyiz?
hayır etik değil. mezun olduktan sonra olabilir, ama öğretmen öğrenci ilişkisi sen kızsın, sana bi şey söylemem bilmem doğru olurmu, ablaların konussun sana, ama öğretmenine gelince erkek olduğu için utanması yok mu diye düşünüyorum. karşımda olsa küfrederdim kesin. hiç kusura bakma. tamam aranızda çok yaş farkı yok ama 18 yaşındasın be ablacım sen daha hadi mezun olsan neyse dicem.öğretmen öğrenci ilişkisi kesilmiş artık derim, bende öğretmenime aşık oldum, ama belli etmemeye çalıştım, yavşaklık etmedim.
Bence çok tatlı bi o kadarda etik olmayan bir durum. Zamaninda bende kuran kursu hocama aşık olmuştum ama kuzenimdi. Buyudukce sevmemeye basladim o da beni sevmeye basladi. Annesi hala pesimde dolanir. Sana gelirsek mezun olduktan sonra sevgili olabilirsiniz bu gayet normal. Hocanin sana karsi hisleri nasil. Mesafelimi davraniyor.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
oda bana ılımlı yani hissesiyorum başlarda mevkisi yüzünden pek ılımlı bakmıyordu ama zamanla öğrencisi yerine arkadaşı gibi davranmaya başladı
Etik olmasına etik değil. Okul ortamında bunun duyulması iyi sonuçlar doğurmaz. Öğrencilerin dedikodu sevdası öğretmenini mesleğinden edebilir. Okul dışında görüşürsünüz o ayrı. Ama yine de doğru değil. Hadi üniversite öğrencisi olsan tamam da, lise hayatında böyle şeyler yaşamak sıkıntılı...
Biz lise de hocalardan çekinirdik şimdi ki nesile bak. Yazık çok yazık.. Okumaya mı gidiyorlar başka bir şeye mi belli değil. O öğretmenler de bir o kadar suçlu sen eğitmensin ya. Ben veli olsam o okulda olay çıkar.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
okuyorum zaten notlarım derslerim herşeyim iyi bunda seni delirten ne var anlamadım
Ok... Sadece hamile kalmamaya dikkat et. Ve şunu da unutma sevgili olmanız evlenme garantisi sağlamaz. Sonuçta ilişki ciddi de başlasa bu bir tanıma safhasıdır.
ne kadar özen göstersende bu bazen imkansız olabilir. ilişkiniz okulda duyulursa birde o öğretmenin hayatı biter. o yüzden birbirinize karşı ilginiz varsa bile bence mezuniyetini bekle ya da sadece okul dışında görüşün
Bende kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum öyle laf çakamazsın. Bir aylık kazandığım parayla 2 inizie 12 ay maaş veririm. Yaşın daha küçük. Sonra gelip kocamla anlaşamıyoruz diye ağlama.