Ailem karşı çıkabilir ama ben bebeğimi doğurmak istiyorum ne yapmalıyım?

Ben 19 yaşındayım. Lisenin ilk gününde bir çocukla birbirimizi sevmeye başladık ve sevgili olduk. Birbirimizi çok seviyorduk. Lise sonda sevgilim kanser olduğunu öğrendi. Bana söylediğinde dünyam başıma yıkıldı. O günden beri bir an olsun onun yanından ayrılmadım. Artık durumu kötüye gidiyor. Doktorlar umudunu kaybetmeye başladı. Ona ait olmadan birbirimizden ayrılmak istemiyordum. İki ay önce ona ait olmak istediğimi söyledim. Günah olduğunu bile bile. O baştan benim için istemedi. İlerde pişman olabileceğimi söyledi. Israr edince o gün birlikte olduk. Hayatımın en güzel günüydü o gün. Geçen hafta hamilelik belirtiler gösterdim ve hastanede test yaptırdım. Ve hamile olduğumu öğrendim. Bebeğim şu an 2 aylık. Onu kesinlikle aldırmak istemiyorum. Ama ailem karşı çıkar bunu biliyorum. Sizce sevgilime söylemeli miyim hamile olduğumu? Yoksa biraz daha saklamalı mıyım? Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin.
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilime söyledim. Çok mutlu oldu hem de baya. Uzun zamandan sonra ilk defa bu kadar mutlu oldu. Yarın ailelerimizin karşısına çıkıp her şeyi anlatıp evlenmek istediğimizi söyleyeceğiz. Sonuna kadar yanımda olacağını söyledi...
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar biz evleniyoruz:))))
Ailem karşı çıkabilir ama ben bebeğimi doğurmak istiyorum ne yapmalıyım?