Biz bununla tanışalı neredeyse 1-1.5 sene oluyordur. İşi dolayısıyla tanıştık. Bir gün instagramda fotoğrafımı beğendi bende takip isteği attım sonra o dm attı falan derken flörtleşmeye başladık. Aynı mahallede oturuyormuşuz meğer :) 1 ay kadar yazıştık herhalde sonra buluşmaya karar verdik. Kahve sözüm vardı onu ısmarladım bi parkta oturduk kaç saat sohbet ettik. Daha önce flörtleri olan biriyim ama ciddi anlamda bi ilişkim olmadı hiç. Böyle yanında kızardım ettim çok heycanlandım gözünün içine bakıyordum onun. Lise 1 den beri böyle bir şey hissetmemiştim. Neyse 1 hafta sonra tekrar buluştuk tüm bunları ve daha fazlasını bildiği halde o gün beni ilk kez öptü. Hayatımdaki ilk öpücüktü. Öpmesini istemediğimi bahsederken o birden öptü ona rağmen tepki vermedim. Bence çok hızlı oldu. Ona kızmadım günü bozmadım hatta izin verip ben de onu öptüm. Neyse sonra beni evime bıraktı. Arabada önce pişman olduğunu söyledi saçmalama falan dedim. Sonra plan yapmaya başladı bak buraya falan gidicez edicez diye iyiydik yani. Anlatmadığım ama iyi olduğumuzu belli eden detaylar var neyse eve girdim bir daha ne yazdı ne aradı. Akşama doğru yazdım bir iki cümle yazdı sonra cevabımı görüldü bıraktı. Ertesi gün yine ben yazdım aynı şey oldu. Ertesi gün en son sorun ne diye sorduğumda bi sorun yok işlerle uğraşıyorum falan dedi öyle diyorsan sorun yok dedim görüldü bıraktı. O günden beri görüşmüyoruz. Normalde dünyanın en anlayışlı insanıyımdır cidden yazmazsa aramazsa takılmam etmem ama öptükten sonra böyle davranması normal değildi. Beni çok üzdü. Bir daha ne ben yazdım ne o yazdı. Bu olaydan 1 ay kadar sonra yüz yüze geldik hiçbir şey yokmuş gibi benimle konuşmaya çalıştı. Hatta hadi sor bir şey soracak gibi bakıyorsun dedi. Yanındaki diğer çalışanla beni kıskandırmaya çalıştı gözleriyle onu gösterip durdu. Hiçbir şey yapmadım işimi halledip oradan ayrıldım. Ama merak ettim doğru da olsa yalan da olsa neden böyle bıraktı. Bana deseydi ki seni sevmiyorum, görüşmek istemiyorum ya da başkasından hoşlanıyorum ya herhangi bir şey deseydi yalan ya da doğru istemesem de bitirir ve ona saygı duyardım. 2 hafta önce gaza geldim sürekli neden diye zaten düşünüp duruyordum sadece neden yazdığım bi mesaj attım saatler sonra görüldü attı. O kadar çok kırıldım ki ondan her şeyi beklerdim ama bu kadarını beklemezdim :) Hala düşünmeden duramıyorum. Sürekli ağlıyorum gözlerim mosmor, kilo verdim, içim buruk. Mesajıma cevap verseydi affetme potansiyelim çok yüksekti iyi ki cevap vermedi. Mantığım bunun doğru olmadığını biliyor ama kalbime söz geçiremiyorum sanki. Öptüğü için mi diyorum kendime ama yazıştığımız zaman bile deliriyordum ona. Sizce neden bu durumdayız? Beni haketmediğini bile bile her gün onu düşünüyorum.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bak canım bunu ben de yaşadım. Tamamen hayatindaki duygusal açliktan ve az insan tanimaktan oluyor. Yani görmüş gecirmis, insan sarrafi derler ya. Bizde o yoktu ki böyle iliskiler yasadik. Ben karsimdakinin kötü niyetini ve beni kullandigini anlamamistim çünkü cidden dunyayi, insanlari tanimayan saf biriydim. Ailem ve 3-4 yakin arkadasimdan baska insan tanimiyordum ki. Kaba tabirle piyasa bilmiyordum. Yoğun ilgi gorunce, hoslaninca, elektriklenme olunca kaptirip gidiyosun. Sonra bakiyosun ki o insan kurnazin, samimiyetsizin biriymis. Tanidigin gibi degilmis.
Sonra ben işe girdim, baska iliskilerim de oldu. Hem iş hayatinda hem ozel hayatta cok cesitli insanlar taniyinca değiştim insanlara yaklasimimda. Artik o saf kız degilim. Kimseye o sekilde kanmam. Sen de bu gibi tecrubeler sonucunda ogreneceksin kendini korumayi. Aglama, degmiyor. Onlar hic aklindan bile gecirmiyor cunku bizi.
Artık ben de o saf kız değilim acı bir tecrübeyle büyüdüm. O bir gün pişman olacak ama iş işten geçti artık... Ona güvenerek çok büyük bi hata yaptım.
Engelle ve sakin engeli acma. Aradan 1 2 au gecince belki yine yoklar. Sakın cevap verme. Benimki oyle yapti cunku. Hala da yapiyor. Engellenen aramalarda goruyorum hangi gün kac defa aradigini. Arkadaslarindan bile aradi. Sakın boyle birşeyle karsilasirsan tekrar konusma yüz verme hic
numarasını engellesem ne olacak ki aramıyor mesajıma dönmedi bile bıraktığı gibi değilim artık dönse de aradığını bulamaz onu son gördüğümde asla yüz vermedim onun haline gülüp sinirini bozdum hatta o böyle yıkıldığımdan habersiz
Ah ulan böyle insanlar mutlu olamasin, gün yüzü göremesin inşallah
Allah düşmanıma vermesin böyle acıyı cidden bitirdi beni
Buna benzer bir sey yaşadım bende insan kendini kullanılmış gibi hissediyor
hiçbir tepki vermedim ona gözünün içine baktım tepki versem mi değerli olurdum diye düşünüyorum kendimi ezdim onun için onu bile görmedi salaklığıma yanıyorum
Herkes kendine yakışanı yapar, sen dimdik durmuşsun yapman gerekende buydu. Bu tür erkekler bir kac gün bir kızla takılıp bırakıyor aşk adamı değiller
Aşk adamı gibi tanıttı kendini kapıldım gittim ama toparlancam
Bak benim yaşım 23 daha çok büyük değilim ama aşk konusunda erkekler konusunda hayatıma çok insan girdi artık hepsini çözdüm diyebilirim. Gerçek seven ciddi düşünen adam sana hemen dokunmaz, zaten ciddi olan her türlü hissettiriyor. Cinsellik konularini açan sana hemen yanaşan samimi olan adamdan hayır gelmez. Her yaşanan bir tecrübe sende deki bu da benim için bir tecrübe oldu, üzülme hayatına devam et. Kimse icin kendini üzmeye değmez gülüm, o şimdi gününü gün ediyor sende onun için üzülüyorsun. Bu tarz adamlar bir gün geri dönüyor boşta kaldıkları için lütfen ona bir şans vermek gibi bir hata yapma. Bu ayrılık değil, Allah kurtarmış seni...
Bir daha böyle bir hata yapmayacağım çok teşekkür ederim
Bana mesaj atarsanız konuşalım birebir aynısını yaşadım nasıl aştığımı anlatırım size. Çook uzun.
hemen geliyorum
gelemiyorum seviyem yetmiyor ama yettiğinde mutlaka yazacağım :)
Beni takip ederseniz ben yazıyım size
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!