Neden bana para harcamıyor?

Şöyleki 21 yaşındayım görüştüğüm kişi 26 yaşında sıradan bir bölüm mezunu ben ailemden ayrı yaşıyorum kız kardeşlerimle o ise ailesi ile tam 8 aydır işsizim.. Geçinemiyorum ekstra işlere gidiyorum ekstra dediğim işler ise bulaşıkçı vs bunu da biliyor. 2 aydır tanışıyoruz ve beni adam akıllı bir yerlere götürmüyor. Yani geçen ay hazırlan yeni bir yer keşfediyorum senin için deyip beni güzelce hazırlattırdı o semte varınca elit semte arabasından kamp sandalyeleri ni çıkarttı koydu çimenliğe dedim neyse. Bir gün ablam geldi başka bir semt e gidicez oturmaya gittiğimiz yerde çok kafeli şık Bi yer arabadan çıkarayım mı sandalyeyi deyip sordu. Hadi bakın parası yok dicem ama 3000 belki daha fazla maaş alıyor ailesi ile yaşıyor masrafı çok az. Neden böyle yapıyor anlamıyorum.. yani tamam çalışmıyorum zaten param yok biliyor ama böyle yapması güzel değil flört dönemindeyiz şu an ve cidden aktivete sıfır binevi. bu konuyu dile getirdim ve geçen sefer küsmüştüm. Haklı olduğumu düşüncesizlik ettiğini söyledi..
Güncellemeler
+1 yıl
Bir el atın beyler ya aklım almıyor mantıklı bir sebep istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Uyumadan son bir yorum istiyorum bu konu hakkında 💓
Neden bana para harcamıyor?