Kocamın Rus bir kadından çocuğu olduğunu öğrendim yıkıldım resmen ne yapıcam ben ya 4 aylık hamileyim ne yapıcam ya? :(?

Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun kimse bilmiyor Babam ve abimlere söylersem, kocamı kesin öldürürler. Onu deli gibi seviyordum tek bir yanlışını bile görmedim, her zaman bana değer verip sevdi onunla severek evlendik 2 yıllık evliydik ve şuanda 4 aylık hamileyim ama benden önce kocamın Rus bir kadınla ilişkisi varmış üstelik çocuk bile yapmış kadın resmen yanıma kadar geldi 4 yaşında kızları varya çıldırmak üzereyim benimle sevgiliyken Rus bir kızdan çocuk yapmış üstüne kızı yüz üstü bırakmış kız ağladı yanımda ne yapacağımı şaşırdım ya lütfen yardımcı olun hamileyim üstelik boşanma davası açıcam ama bilmiyorum gerçekten karma, karışık beynim. Kocama henüz söylemedim haberi yok sakın söyleme dedi kadın bana nasıl bulduğunu ise söylemedi sadece kocamın ismini söyledi bana bir sürü fotoğraf gösterdi birlikte olduklarına dair yani birbirlerine sarılırken felan kocamın daha önceden arkadaşlarıyla Rusya'ya gittiğini biliyorum ama bunları yapacak bir insan değildi ya. :(
Kocamın Rus bir kadından çocuğu olduğunu öğrendim yıkıldım resmen ne yapıcam ben ya 4 aylık hamileyim ne yapıcam ya? :(?