Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun kimse bilmiyor Babam ve abimlere söylersem, kocamı kesin öldürürler. Onu deli gibi seviyordum tek bir yanlışını bile görmedim, her zaman bana değer verip sevdi onunla severek evlendik 2 yıllık evliydik ve şuanda 4 aylık hamileyim ama benden önce kocamın Rus bir kadınla ilişkisi varmış üstelik çocuk bile yapmış kadın resmen yanıma kadar geldi 4 yaşında kızları varya çıldırmak üzereyim benimle sevgiliyken Rus bir kızdan çocuk yapmış üstüne kızı yüz üstü bırakmış kız ağladı yanımda ne yapacağımı şaşırdım ya lütfen yardımcı olun hamileyim üstelik boşanma davası açıcam ama bilmiyorum gerçekten karma, karışık beynim. Kocama henüz söylemedim haberi yok sakın söyleme dedi kadın bana nasıl bulduğunu ise söylemedi sadece kocamın ismini söyledi bana bir sürü fotoğraf gösterdi birlikte olduklarına dair yani birbirlerine sarılırken felan kocamın daha önceden arkadaşlarıyla Rusya'ya gittiğini biliyorum ama bunları yapacak bir insan değildi ya. :(
Cevabın nedir?
+1 yılDNA testi yaptır en azından içinde bir şüphe kalmaz. Eğer boşanırsan eşinin sırf çocuktan dolayı rus kadınla evlenme ihtimali oluşur ve rus kadının yerini sen alırsın yani çocuğunla sen ortada kalırsın. Öyle bir durumda da kimse seni düşünmez emin ol buna. Zaten eşine söylemeyip, sana söylemesinde ki amaç bile çok saçma resmen aradan çekil diyor. Böyle bir durumda asla gurur yapma, çocuğun için evliliğini kurtarmana bak eğer kocan anlayışlı biriyse oturun konuşun belki de bir ilişki uzmanından yardım alın ve durumu netliğe çıkarın, olmuşsa da bir hata deyip evliliğinize devam edeceksiniz. Günümüzde bunun örnekleri ve benzerleri çok fazla. Çocuk eşinin ise tabi ki yardım elini çekmeyecek ve babalığınıda esirgemeyecek sen de evliliğine devam edeceksin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılallah sabır ve güç versin sana gerçekten ama bir şey sorucam bu kadın niye bu güne kadar ortaya çıkmamış da şimdi çıkıyor? şimdi mi aklına gelmiş kadının çocuğu olduğu? bu rus kadınları ahlaksızlıkta zaten diz boyu güven olmaz onlara hamile de olsan boşanman en doğru yol ama dna testi yaptırmasını söyle yoksa için içini yiyecek iyice.
05 Yorumla
Soran+1 yılEğer istersen yaptırırım dedi adresini vs.. herşeyini verdi bana İstanbul-Bayrampaşada oturuyormuş kıza evlenme teklifi etmiş çocuğu yapıp kaçtığını söylüyor Rusya'ya gitmişti benimle sevgili olduğu dönem o zaman yapmışlar sonra Rusyadan, İstanbula gelmiş kızı bırakmış. :(
Cevap sahibi+1 yıleğer seninle sevgiliyken düzeltmenin bir yolu olur diyebilirdim ama sevgiliyken böyle bir şey yapması çok ağır gelirdi bana da. kadının bu kadar sene sonra ortaya çıkması da saçmalık, herkes kendi hayatını kurmuş artık sonuçta. o zaman önce ne olursa olsun kocanla konuşmayı dene böyle bir şeyin yalanı olamaz çünkü..
Soran+1 yılEvet haklısınız galiba onunla konuşucam ama kadın lütfen söyleme zarar verebilir dedi banada dedi korktuğu içinmi bilmiyorum ama bana ev adresini verdi inanmıyorsan çocuğun ona olduğuna dair DNA testi yaptırabilirim dedi kocamdan korkuyormuş.
Cevap sahibi+1 yılne yalan söyliyim kadına güvenmedim, rus olduğu için iki kere güvenmedim. kocandan korkuyorsa senin karşına çıkma cesareti nerden buluyor? senin söyleyeceğini hiç mi düşünmüyor? amacı ne yani senin yuvanı yıkıp adam tekrar ona dönsün diye mi düşünüyor? kadınların şeytanlıkları hiç belli olmaz, az önce boşan demiştim ama tam tersine inadına ailene daha çok sahip çıkmanı düşünüyorum şimdi de. ama öncelikle kocanla konuşman ve sonrasında biraz düşünüp en doğru kararı vermen gerek. cidden allah sabır versin..
Soran+1 yılKadın çok ağladı yanımda fotoğraflar gösterdi evime gel konuşalım dedi ev adresini verdi üstüne DNA testide yaptırırım dedi kocamın ona zarar vereceğinden korkuyor bana söyleme lütfen dedi İstanbul'da yaşıyor. Ondan sonra aklım karma, karışık oldu galiba kocama herşeyi anlatmalıyım gerekirse baskı yapıcam üzerine yürürüm genede herşeyi söylemesini istiycem.
+1 yılSenin gibi bir çok bayan bu olaya duygularıyla yaklaşıp, gerzek karar alıyorlar. Sana boşan diyenler, boşandıktan kısa bir sonra pişman olacağını bilmiyorlar. Sen pişman olduktan sonra eşin hayatta seni eş olarak bir daha kabul etmeyecek. Bu olayın bir benzerini arkadaşta gördüm, kadın eşekler kadar pişman oldu ama nafile.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma ne olucak böyle 4 yaşında kızı var ya olucak işmi?
- +1 yıl
Sana ne, sen mi besliyorsun? Peydahlayıp sonra kocanın üzerine atılmasına göz mü yumacaksın?
Bir kadın eğer çocuk istemiyorsa, dünya alem kadını hamile kalması konusunda ikna edemez, hatta zorlayamaz. Demek ki kadın kendisi hamile kalmak istemiş, yerinde olsam eşime daha sıkı sarılır, onun benden başkasına ait olmasını engellerdim. Velev ki bilerek yapmış olsun, seni şu an çok seven erkekten ayrılda bir gör. Seni anında siler, hayatına başka kadın alır. Sen ölene dek ağladığınla kalırsın. Dene de gör...
+1 yılCiddi olamazsın? :O Rus bir kadından çocuğu var ve sende 4 aylık hamilesin offfff. Kardeşim kocanla konuş durumları iyice öğren Allah yardımcın olsun. :(
22 Yorumla
Soran+1 yılİnkar edeceğini biliyorum o kadını karşısına çıkarıcam ama bilmiyorum ya off hamileyim birde ailem öğrenirse çok kötü olacak. :(
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
21Cevap
öncelikle sakin ol öyle düşün. kesinlikle eşine herşeyi anlatmalısın, saklanacak bir konu değil bu konu. eşinin seninle sevgiliyken başka biriyle birlikte olması doğru değil ama tahminimce eşinin bilgisi olmadan doğurmuştur çocuğu.. sana çocuğunu doğurman gerektiğini söylememe gerek yok sanırım kesinlikle doğurmalısın. boşanma konusunu etraflıca düşün hemen karar verme. kendine biraz zaman ver ondan sonra son kararını ver.
06 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğumu istiyorum ben doğurmak istiyorum oda bir can asla kıyamam ama kocamdan boşanmak istiyorum gerçekten bu durumu kaldırabilecek güçte bir insada değilim. :( Kadını 4 yaşındaki kızıyla atmış kızı görünce ağlayasım geldi ya off.
- +1 yıl
sen şimdi o kıza ve kadına üzülmeyi bir kenara bırakmalısın.. sen nasıl davranmalısın ona karar verelim.. kadının her dediğine de inanma her dediği doğru olmayabilir.. ki zaten bu yabancı kadınlar çok yapışkan oluyor. çok doğru biri olsa sen hamileyken gelip sana anlatmazdı bunları gidip eşine anlatır ondan yardım isterdi. o seni düşünmüyor sen neden onu düşünüyorsun.. eşini karşına al konuş gerekirse gidin dna testi yaptırın çocuk onunsa tabiki sahip çıkmalı. kocanla konuşmadan bu işin içinden çıkamazsın oda zaten gerçekse inkar edemez durum ortada inkar edilebilecek bir şey değil bu.. çok duygusal bakıyorsun konuya duygusallığı bir kenara bırak, kendini ve çocuğunu düşün. adamla konuşmadan boşanmak istiyorum diyorsun bir konuş önce.
Soran+1 yılBir an kadın karşıma öyle çıkınca ve çocuğu gösterince elinde bir sürü kanıtla geldi birde ondan dolayı bozuldum ama haklısınız galiba kocama herşeyi anlatmalıyım galiba inkar edicek ama üzerine gidicem bunu yapacak birisi değildi nasıl yaptı aklım almıyor. Kadın zaten söylüyor DNA testi yaptıralım diye ama bilmiyorum dediğiniz gibi kocamın üzerine gitmeliyim galiba.
- +1 yıl
olayın şokunu üzerinden atıp sakin düşün. kesinlikle eşinle konuşmadan karar verme kadın iyi niyetli olmayabilir. evlenme vaadiyle kandırmışmış hiç sanmıyorum hepimiz biliyoruz ki yabancı kadınlar çok kolay bir şekilde erkeklerle cinsellik yaşıyorlar. böyle bir savunma şekli olamaz madem birlikte olmasaymış evlenmeden. kocanın yaptığını savunmuyorum ama bence tek taraflı değil.
Soran+1 yılEvet doğru söylüyorsunuz kocamla oturup hepsini konuşmalıyım galiba inkar edicek ama galibaona mutlaka söylemeliyim. Kadın bilmiyorum evlenicektik dedi beni kandırdı sonra Türkiye'ye gitti dedi bana.
Peki rus kadin hangi dilde konustu senle de anlastiniz. Ayrica belki kadin yalan da soyluyor olabilir. Eskiden sevgilisi olmus olabilir ama cocuk yalandir. Kotu ayrilmislardir. Intikam icin de olabilir. Esine anlat durumu belki onunda cocuktan haberi yoktur.
01 Yorumla
Soran+1 yılKadın yarım, yamalak Türkçe biliyordu İstanbul'da kalıyormuş bana adres verdi sanmıyorum fotoğrafları varya Rusyada felan bir sürü orada olmuş her şey.
Gizli Üye(30-35)+1 yılInanmiyorum gerçekten çok zor bir durum git göster tamam bir ilişkisi olabilir ama çocuk belki ondan değil dna yaptır çünkü Türk olmak için bu yalanlar oldukça fazla kesinlikle kocanla konuşmalısın iftiraysa kendini uzdugunle kalirsin karnındaki cana da zarar verme eşinle konuş
01 Yorumla
Soran+1 yılİnkar edicek büyük ihtimal o kadınıda karşısına çıkarıcam bana adres felan verdi inanmıyorsan zaten yaptırırız dedi DNA'yı :(
O kadından olan Çoçuğuna sahip çıkmayan babadan senin çoçuğuna sahip çıkmasına bekleme. Bence yavaş yavaş kendini hürriyete alıştır.
Ama her şeyden öncesi kadının dediklerinin doğru olması lazım. Ya yalan söylüyorsa?13 Yorumla
Soran+1 yılEvet ondan çekiniyorum birazda kadın çok inandırıcı konuşta bir sürü fotoğraf gösterdi ikisine ait bayağı ağladı bana adresini verdi İstanbul'da oturuyor lütfen gel konuşalım dedi inanmıyorsam DNA bile yaptırırım dedi.
- +1 yıl
O zaman kocan iyi birisi değil. Insan da çoçuğunu sahiplenmez mi ya? Tamam evlenmeye de bilir, ama çoçuğu nüfuzuna geçirmeliydi.
En önemlisi eşini aff ediyor musun, bunu sor kendine. Eğer aff ediyorsan o çoçuğu kabül ede biliyor musun, bunu da sor kendine. Ikisi de hayırsa o zaman ayrıl
+1 yılSakin senden onceki icin yuvani yikmaya degmez ablacim. Senden onceki yasantisi seni ilgilendirmez. yattiysa bile korunsaymiş kadin. kocani korudugum icin yazmiyorum. ben hemcinsimin yanindayim. nikahli karisi olan sensin o degil. 4 yasina gelene kadar niye beklemis nerdeymis bu zamana kadar... yuvana daha sıkı sahip cik ablacim...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılırsan yetim kalan 2 çocuk olucak bu seferde. En mantıklısı "sonuçta benden önce yaşanmış olmuş birşey" diyip mümkün olduğunca gizli tutmak. Erken öğrenmek daha iyi olmuş. Hayatta her zaman her şey yolunda gitmeyebilir, hatalar olabilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılAma o acıya nasıl dayanıcam bir gün banada aynısını yaparsa gerçekten güvenim sıfırlandı kız aplayıp duruyor 4 yaşında birde kızı var onu görünce çok kötü oldum ya.
- +1 yıl
Evlenmeden çocuk yapıldıysa adamdan fazla kadının suçu var. Erkeklerin tamamına yakını onunla yatmak isteyen bir rus kadına hayır demez. Tek hatası adamın evlenmeden önce bunu sana söylememesi. O rus kadınla evlenip boşanmışsa o zaman durumu ailene anlatıp ne yapmanız gerektiğini düşünün.
Soran+1 yılKıza evlenme vaadinde bulunmuş Rusyada yakınlaşmışlar ilişkiye girmişler sonrada kızı terk etmiş buraya gelmiş.
- +1 yıl
Valla ben kadınları anlamıyorum. Evlenme vaadinde bulundu yattım onunla diyorlar hep. Evlenme vaadinde bulunanca değil, evlenince yapılır. Adamın suçu bunu sana daha önce söylememesi. Adam sütten çıkmış ak kaşık değil tabi ama o 1 suçluysa kadın 10 suçlu. Yine aynı şeyi savunuyorum. Erkeklerin tamamına yakını onunla yatmak isteyen bir kadına, hele rus kadına hayır demez. Tabiki hatalı ama senden önce olmuş birşey ve bence şahsi düşüncem seninle evlenmeden önce bir pürüz olmasın sorun çıkmasın diye söylememiştir. Seninle evlenmek istediği için.
Keşke olmasaymış ama olmuş.
Bunu bir kere yaptıysa bir daha yapar bence. Kocana söyle. Kadın söyleme dediyse de sen söyle. Onunla açık açık konuş. Ve belki bebeğini bile aldırmak isteyebilirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılBebeğimi aldırmak istemiyorum ya ona kıyamam. :( Kadın söyleme dedi bana bir adres verdi İstanbul'da kalıyor, Bayrampaşada kalıyormuş elinde bir sürü fotoğraf varya kocama söylersem inkar edecek muhtemelen.
Soran+1 yılBugüne kadar tek bir yanlışını görmedim beni deli gibi seviyordu ama arkadaşlarıyla Rusya'ya gitmişti ona güvendim orda kızla tanışmış çocuk yapmışlar of ya. :( Bütün güvenim alt üst oldu resmen.
Soran+1 yılBilmiyorum cidden neden böyle şeyler beni bulur ya of. :
Kocanla once konuş gercek olmaya bilir. Bu kadar peşin hükümlü olma... Kadın sana gelip oyle diyorsa... Doğruysada karar senin vermen dogru kimse ye danışma ya da ailen en dogrusu..
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum cidden kızı görünce çok kötü oldum nasıl yapabildi bunu güvenim çok sarsıldı. :(
Aşk İlişkileri konusunda 600 cevap paylaştı. senden önceyse katlanmalısın derdim ama senle sevgiliyken yaptıysa boşanmanı tavsiye ederim. Allah yardımcın olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılBende boşanmayı düşünüyorum ama hamileyimde. Birde kızı varya 4 yaşında nasıl yapabildi bunu ya.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah yardımcın olsun öncelikle, çok zor bir durum ama affedilcek gibi değil kocanın sana bu ilişkiden bahsetmesi gerekiyordu, neden anlatmamış? bir evlilikle gizli saklı olmamalı. Sen ona bidaha nasıl güvenebilirsin? Sen herşeye hazırlıklı ol, doğru karar verebilirsin eminim. Peki 4 yaşındaki çocuktan kendisinin haberi varmı?
00 Yorumla
+1 yılo değil de çocuğa üzülüyorum en çok ne günahı vardı o masumun bence bu şekilde yaşamaktansa ayrıl sende kurtul çocuğunuda kurtar yoksa bu şekilde ikiniz de acı çekersiniz ayrılın
00 YorumlaAllah istah etsin bole bir adami bence konus esinle ailene tabi simdilik bisey soleme sonucdabi cocunuz olacak
00 Yorumlaeger bu durum senden onceyse fazla takma sonucta bekar olarak aldın adamı ama seninleyken o rusla ilişkisine dewam etmisse ayıp etmiş..
04 Yorumla
Soran+1 yıl4 yaşında kızı var ama kadın ağlıyor ya adresini vs... herşeyini verdi bana kızın hayatını karartmış resmen. :(
Soran+1 yılBenimle evli değildi ama çıkıyorduk o dönem sevgiliydik.
öncelikle git ailene danış sonra kocana anlat durumu belki yalan ssöylüyordur kadın ona göre bir pllann cıkar ortaya
02 Yorumla
Soran+1 yılDNA tesi yaptırırım diyor o ayrıca bir sürü fotoğraf gösterdi Rusyada neler yapmışlar, neler sarmaş, dolaş sokaklarda sarılmışlar birbirlerine herşeyi gösterdi evlenme teklifi edip kaçmış Rusyadan. :( Ailemden çok korkuyorum abimler öğrenirse öldürür annemle , kız kardeşime söylicem bilmiyorum cidden çok kötü oldum.
ilk önce babalık testi yaptır ne malum kadının yalan söylemediği sonra doğruysa şayet açarsın davanı
10 YorumlaBence yalan ablacim çünkü hiç fotoğraf cekinemez mi başka bir arkadasiyla seni kandiriyor olmasin
02 Yorumla
Soran+1 yılKendiyle fotoğrafları vardı ama bayağı yakın fotoğraflar yani dudak, dudağa böylede olmazki ya hem DNA testi bile yaptırırız dedi. :(
söylemen şart. Altında başka bişey olabilir dinlemeden üzülme :S :( Allah yardımcın olsun
06 Yorumla
Soran+1 yılİnkar ederse daha çok kötü olucak kadınıda karşısınamı çıkarsam acaba bana adresini verdi.
Soran+1 yılOlurmu öyle cidden ya? :/ Kadın bana adres verdi İstanbul, Bayrampaşada oturuyormuş gel konuşalım dedi bilmiyorum hiç ne olucak.
Soran+1 yılAma bilmiyorum şuanda aklım durdu resmen kadın çok inandırıcı konuşuyor Rusyada yaşamışlar bu durumu. Bana evlenme teklifi etti kandırdı sonra gitti dedi.
+1 yılŞok oldum :/ allah yardımcın olsun. Baban ve abinlere bu durumu söylemelisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılSöylersem kesin öldürürler biliyorum ya.
kadın güzel mi? :)
yani attığı taş kurbaya ürkütmeye değmiş mi...00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen birşey söyleme bu işe sesini çıkarma o fahişede yapmasaydı siktirolmuş gitmiş zaten , sen kendi yuvanı kurtar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKafası basan bir yakın arkadaşınla konuş önce. Belkide yalan söylüyodur kadın çocuk konusunda. Ondan sonra eşinle konuş. En son ailene anlatırsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılEv adresini verdi inanmıyorsan DNA testi yaptırırız dedi.
Cevap sahibi+1 yılGerekirse yaptırcaksın tabi.
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlilikte güven kalmadı normal bir şey gibi karşılıyor çogu kimse sen yinde götü bir şey yapma zaten o uzakta senin yanındaysa kocan sorun yok
01 Yorumla
Soran+1 yılKadın İstanbul'da oturuyor bana adresini verdi inanmıyorsa Test bile yaptırırız dedi kadına evlenme teklifi etmiş çocuğu yapıp kaçmış.
Dicek bişey bulamıyorum kocana :( Allah yardımcın olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılYa gerçekten ne yapacağım hiç bilmiyorum öyle bir durumdayım ki kadın bana kanıtla geldi bir sürü fotoğraf gösterdi Rusyada çekilmişler orda yaşamışlar ilişkiyi kıza evlenme vaadinde bulunmuş çocuğu yapıp bırakmış benimle evlendi ama bilmiyorum ya. :(
Yuvanı kurtar diyecem ama yuva dağılmış zaten. Boşa kurtul
00 Yorumla
+1 yılBebeği Aldırmaya Filan Kalkma.
Başkasını Bul !00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılDaha 170 millet var, ikiyi garantilemiş...
02 Yorumla
Soran+1 yılOff ya. :(
- +1 yıl
Kocana sor önce, idam mahkumunun bile savunma hakkı vardır.
Valla bravo
11 Yorumla
Soran+1 yılBugüne kadar en ufak bir yanlışını görmemiştim ya.
+1 yılTek kelime ile ayrılmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılHamileyim gerçekten çok kötü durumdayım. :(
+1 yılB i s i olmaz ya insanlık çoğalsın
00 Yorumla
+1 yılKocana söylemelisin.
03 Yorumla
Soran+1 yılİnkar ederse ki muhtemelen inkar edicek.
- +1 yıl
DNA testi yaptırın. Elin kadını gelip ortaya bir şey atıyor. Sen de hemen inanıyorsun.
Soran+1 yılKadın yaptırırım dedi her şeyi söyledi inandım ya bana adresini bile verdi yanımda ağladı uzun süre ya evlenme teklifi bile etmiş orada kızla birliktelik yaşadıktan sonra kızı bırakmış Rusyadan, İstanbula gelmiş.
+1 yılValla ne desem boş. Hamileymişsin bide
00 Yorumlaufffffff çok ağır bu yaa
00 Yorumla
+1 yılkocan önüne gelene düzmüş maşallah :SSSS
00 YorumlaYalanını...
02 Yorumla
Soran+1 yılYalan borcummu var ya saçma sapan şeylere inanırsınız bana inanmıyorsunuz inanmıyorsan, inanma ya.
+1 yılboşan gitsin
05 Yorumla
Soran+1 yılHamileyim gerçekten çok kötü durumdayım çocuk ne olucak?
- +1 yıl
adamın yüzüne nasıl bakıcaksın seni resmen kandırmış
Soran+1 yılBilmiyorum. :(
- +1 yıl
zor bir durumm :(
Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı. oha ya :S
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocamın Rus bir kadından çocuğu olduğunu öğrendim yıkıldım resmen ne yapıcam ben ya 4 aylık hamileyim ne yapıcam ya? :(?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler