Hepimiz iltifat duymak istiyoruz ama gerçekten iltifatlar içten midir🗯️? işte bunu bilmiyoruz siz ne düşünüyorsunuz?
KS canlar ekmekle tuz gibiyiz ayrılamıyoruz🌺
KS canlar ekmekle tuz gibiyiz ayrılamıyoruz🌺
İltifat etmek nazik ve romantik kişilere aittir ayrıca onlar her zaman iltifat eder çünkü güzel yüreklidirler... Onların bu iltifatlarında zaten nezaket anlaşılır..
İnsanın hedefi ne ise iltifatı o yönde ilerler. "Kuş yeme ihtiyaç duymasaydı avcı da tuzak kurmazdı"
Bu öğüt hayatımızı dizayn edebilir. Bizim kendimizi güzel/yakışıklı görmemiz yeterli. Birilerinin teyidine ihtiyacımız yok. Bu açığımızı veya zayıf noktamızı saklayamazsak basit yemlerle çok büyük bedeller ödeyebiliriz. Bize düşen yüreğinin sevgisi gözlerinden akan kişiye güvenmek. Dil o kadar usta yalanlar söylüyor ve kalp inanmak istiyor. İşte burada tek gerçeği bize aklımız söylüyor.
EİG için teşekkür ederim.
Sevmek basit degil dolayisi ile bu kadar basit seylerden "evet seviyor" diyemeyiz
Nazik insan davranisidir, sinsilerde iltifat eder ama bu tamamiyle karsidaki insanin kalbine bagli bunuda göremedigimiz icin bisey diyemem iyi düsünelim iyi olsun 😀
Ben çok iltifat eden etmeyi seven biriyim ama bunu illa hoşlandığım kişiye yapmam herkese karşı böyleyim
Cevap
34Cevap
Gerçekten sevmesini iltifat etmesiyle değil her zaman yanında olup sevdiğini mutlu etmesiyle anlayabiliriz.
Bazen sadece g. tlerinüz kalksın bize yakınlık kurun diye karşılıklı olarak iltifat edildiğini düşünüyorum bazen ise gerçektwnde içtenlikle söyleriz ama bu doğru olduğu için söylenir.
Hepsini içten bulmuyorum maalesef genelde cevremde kadin erkek hep ayni iltifatlar zaten.
Vayy iyiymiş 😂
Kelimeler tek başına değerli değildir. Birşeyi kanıtlamaz
Gerçekten seviyor mudur? Bilemem.. Ama bence güzellik iltifata tabiidir..
Tabiki seviyordur o zaman boşuna iltifat ediyor demektir
Şahsen ben herkese iltifat etmem hoşlandığım sevdiğim kişiye söylerim
Genel olarak avşıyodur, az bir orandada kör kütük aşıktır
Gerçekten sevilip sevilmediğimizi anlamak için sözden çok davranışa bakmalıyız 🌺
Altında cinsel amaç yoksa, evet gerçekten seviyordur.
Görüşümü yazmak istiyorum bence bu devirde iltifat edenler gerçekten sevmiyordur yani iltifatı bence amaçlarına ulaşmak için bir alet olarak kullanıyorlar dır diye düşünüyorum.
İltifat güzel llakin akabinde içi dolduruluyorsa seviyordur
Her iltifata itibar etme! Kurban kesilmeden önce boynu okşanır.
Bugün çok tatlı olmuşsunuz.
Katılıyorum ✉️
laf yapma ıs yap dıyenlerdenım her agızdan cıkana kanmam samımıyetını hıssedersem oyle teyıd ederım
Bunu fark edebilmek senin görevin minnak
Yapıyorum bu sporu @narinbirbey
Sürekli yapıyor olman senin için üzücü
Saçma bişey böyle sevdiğine varamazsın
bu zamanki iltifatlardan ne olur ki hepsi nane :d
Samimi iltifat sevgiden gelir
Gönlü vardır ki iltifat eder.
Hayir sevmekle alakasi. yok
her iltifat değil tabi ki
İltifat yürekten geliyorsa seviyordur insan.
Erkekler sevmez. kanmayin
İşim düştükçe ederim.
Sevgi abartı olabilir ama hoşlandığı kesin.
Bu devirde buna inanmak çok zor.
Erkekler genelde herkese yapıyor bunu :))
her iltifat eden seviyor diyemeyiz.
Hayır sadede iltifat yetmez
Her iltifat edene seviyor denilemez.
Her iltifat edeni sevsem motor olurdum
Hepsi değil
Bilemezsin belkide sadece çıkarları içindir
İltifatlara inanmam
içtenliğine bağlı
Bilmem galiba hayır
Bence seviyordur
bence sevmiyordur..
Brlki yanii