Ee ne diyoruz At gibi giden İt gibi döner:)
"Sen daha iyilerine layıksın!" diyen sevgiliye karşı ne yapardınız?
Ee ne diyoruz At gibi giden İt gibi döner:)
Başka birisinin bana, senden daha layık olabilme ihtimalini düşünmek aptaliktir ve biliyorsun ki aptallarla isim olsaydı senle olmazdım.
Bunu gerçekten yaptım çok güzel bir anıdır benim için. Söz bana ait değil adını unuttuğum bir kitaptan alıntıki eski sevgilim o mağlum klasik cümleyi kurduğunda beynimizin garipliğindenmidir bilinmez adını bile hatırlamadığım bir kitabın ana karakterinin repliği aklıma gelir. Sanki kitabı bu cevabı vermek için okudum, sesiz bir sesle bu repliği direk gözlerine bakarak söyledim. Kız afallamış gibi bakakaldı cevap ta veremedi, bu cevap sana gelseydi ne diyeceğini merek ettim hata hepinize. Anının güzel olma sebebi ise eve gittiğimde apar topar bu cümlenin hangi kitapta olduğunu bulmak için kitaplığıma atıldım, klasik roman olduğunu bildiğim icin türlerine ayırıp göz geçirdim ancak bulamadığımdan mütevelli klasik roman'ları tekrar okudum. Ve birşey farkettim sevgililik beni kitaplardan uzaklaştırmış. Kendimi o replikte ki aptal benmiyim yoksa diye sorguladım, sorguladım, sorguladım ama ne için sorguladım? Gerçekten bana layık mi diye. Ego olarak algılamayın böyle düşünmemim birçok sebebi var ki bunu saatlerce düşündüm kafa yordum.
Not: kitap malesef bulunamadı
Bu söylemi söylemek var, söylemek var. Sorun şu ki, anlayacak çok zeka yok. Ben neden araştırırım, gerçek sebebini öğrenmek isterim. Hani seviyorum diyorsun ya, o yüzden öğrenmek gerekir. Üç arkadaşım aşkından gebere gebere sevdiği erkekten vazgeçmek zorunda kaldı ve aynı bu cümleleri kullandılar. Yani sebep-sonuç ilişkisi önemlidir.
Evet ben de vazgeçmiştim bilirim o hissi
Cevap
72Cevap
Tamam bana daha layık olanlara gidiyorum derdim dhfncjdns
Krall
Merhaba,
Daha iyilerini istemiyorum, seni istiyorum ulan! 😅
Ay ay ayy
Yiaa 😅Hem benim için hiç kimse hiçbir şey senden daha iyi güzel olamaz
Fenomen yaparsan beni olar belkimm
Fenomen olmak zor değil..
Düzenli olarak soru, imlaya dikkat, birazcık da doyurucu görüş yeterli, al sana fenomensin..
Rehber ile iletişime geçebilirsin yardımcı olur...
Benim sorularıma bir sürü ama bir sürü görüş geliyor daha xper bile 7 diill:( Torpil var beeee
Ayrıca şaka yaptım burayı ciddiye almıyorum umrumda değil rütbe ahahajsjsjs
En güzeli bence de umursama etiketlerin önemi yok😅
13 yaşında çocuklar bile oluyor alıyor o etiketi
Gönlünce olsun iyi geceler..
Sana da fenomen beyyy
EyvAllah..
Hayatta hiç kimse vazgeçilmez değildir ve sizin de tek değildir. Madem benim daha iyi birilerine layık olduğumu düşüyor bende daha iyisini bulurum. Eğer ben onu bu kararında vaz geçirmeye kalkarsam bu söylemini sık sık tekrarlayacak ve sürekli beni terk etmekle tehdit edecektir. Madem bu kadar kesin bir ifade kullanıyor kendilerini kırmayıp daha iyisini bulmak için yollara düşerim.
'Tabiki öyleyim' derdim ayrılmak için yeterli bir açıklaması yok demekki klişeleri atıyor önüme
"Hadi gule güle" der ve onu gonderir, ondan daha iyisini bulur; nazire yapardım 😏
Oo lucca bey aynı ihtiras bende de var🐍
Ben burcum Aslan her şeyin en iyisini hak ediyorum duyar kasmaya gerek yok
Ahahajsjs klasik aslan
İyi dileklerin için teşekkür ederim der yoluma devam ederim. Her zaman ondan daha iyisini bulacaksın diye bir şey yok. Sonuçta onunla ilişkiye başlamayı tercih ettiysen onu da kendin için iyi diye kabul ettin ama iyi olmadığı ortaya çıktı. Böyle zıtlaşmaları sevmiyorum.
Anlayın artık yaa. Sen daha iyilerine layıksın demek "Seni sevmiyorum ama bunu sana tatlı dille söylüyorum." Demektir. İlla s*ktir git mi desinler. Bu lafı duyduğum ana şunu derim. Amaç senden farklısını bulmak zaten.
@_magara_adami_ 'nı öne sürerdim. Gösterirdi gününü ona.
O kim gı
Vay onun haline 😃
Mağara adamı selamm
Tanışıyor muyuz pardon?
@_Mağara_Adamı_ yoo
Hayranım olduğun söylendide
@_Mağara_Adamı_ yalan etmişler djdj
Yalanı hiç sevmem ama içten içe besliyorsun birşeyler
@_Mağara_Adamı_ kin besliyor olabilebilirim mi
Bana kin beslemen için yamacımda 3-5 gün kalman lazım
@_Mağara_Adamı_ yoo ben genel insan sevmiyorum kinlenmem için nefes alması yeterli
Ben fotosentez yapıyorum
@_Mağara_Adamı_ ok oy oy nasıl tatlı geldin gözüme bi ann
Artık çok geç 😃
@_Mağara_Adamı_ Geç olan tek şey kavuşmamız..
Mutlu sonları sevmem
Mimarius ortada yoksun kirvemm bizi düşürdün birbirimize yılanca
Sana başka gözle bakamam bacanak
@_Mağara_Adamı_ Haklısın o senin yengen yengen!!
Yatakta da boş yuvarlanılmıyor he 😃
@_Mağara_Adamı_ gençler güzel sohbetti öptüm görüşürz sjsjd
Senden daha iyisine layik olduğumu biliyordum ama yüzüne vurup üzmek istemedim der engeli basardım aptal madem ayrılmak istiyorsun kendini düşürmeden ayril
Bizde başlangıç cümlesi oldu bu Sen daha iyilerine layıksın dedi Kendini bana karşı ön plana çıkardı Simdi de arkadaş olarak görüyorum diyo cildiviyovum. d
Sebebini öğrenirdim sebebi yoksa evet haklisin der arkama bakmazdim bile kimseyle zorla durcak degiliz
he aynen ben daha iyilerine layığım derim, sen beni hak etmiyosun o zaman ne diyecem eyvallah der çekerim, çok umrumda olmaz yani
Bugün daha iyi biri ile tanıştım hislerin çok kuvvetli gerçekten ben de senle bu konuyu konuşacaktım içime su serptin resmen
Evet biliyorum bende sana tamda bunu söyleyecektimde nasıl kırmadan söyleyebilirim diye düşünüyordum beni bu dertten kurtardın hoşçakal 👋
Bizdeki aşkta ya ota konuyor ya boka konar demekki senin gibi boka konmuş bir daha olmaz der yol veririm
Biliyorum bebeyim. Seni seçen kafama tüküreyim derim
Yes işte bu
Elbette ki ben daha iyilerine layığım seni şaşkaloz derdim.
Öyle yap o zaman sende bak senden iyisini buldum yaz sonrada 😂
"Yenimi anladın bunu cahil tabiki daha iyisine layık biriyim şimdi yol al da yolu kapama" derim.
Ben daha iyilerine layigim der çekip giderim hayatindan
bende öyle düşünüyorum deyip gönder gitsin.. koşa koşa giden sürüne sürüne gelir
Zaten daha iyisini arıyorum ama o arada boş kalmıyayım diye seninle takılıyordum deyip el sallardım
Sevgilim olmadı normal birinden duymuştum bunu insan garipsiyor duyunca 😄
Öyleleri için doktor kendi haline bırakın dedi, bilginize 😂
Zaten kendinin bir bok olmadığını soyluyor bende evet dogru soyluyorsun derim
Daha iyi bir arkadaşın varsa tanıştırsana beni demek verilecek en güzel cevap bence 😎
Haklısın derdim herhalde.
Tartışmaya bile gerek yok.
kolundan yapış kaçıyor adam...
sende yedekledinse o zaman başka...
Daha iyisini isteseydim aramak ile uğraşırdım ben seni istiyorum derim.
Gitmek isteyene güle güle demekten daha münasip bir cevap yok.
Üzmek istemem ama bu ayrılık bahanesi gibi ve büyük ihtimalle içten söylemez bunu söyleyen
He hadi başka diyecek birşeyin yoksa kaybol derdim.
öyle diyen bir sevgiliye yol verirdim uğraşamaz dım aynı yerde yaşasaydık Tamam birini bulur gözünden sokardım Faruk farklı şehirlerde olduğumuz için öyle bir amacım olmazdı.
"O zaman senin gibi bir ezikle birlikte olmam hataydı üzgünüm"
Hiç bir şey hadi ordan git derdim herkes Kendi yoluna
Ondan daha iyisini bulur da adamın gözüne sokarsan zaten adam haklı çıkmış oluyor, ondan daha iyisine layıkmışsin iste 😂
Bende öyle düşünüyordum ama kırılma diye sana söyleyemiyordum. Farketmiş olman çok hoş de
Ben öyle çok laf konuşan biri değilim. Doğrudur allah yolunu açık etsin der yoluma bakarım
Hiç öyle beyinsizlerle beraber olmadım , yarabbi şükür 🤭
haklısın derdim kendini bu kadar değersizleştiren birine ne denir ki.
Bana da dedi ama doğru diyor😂😂ben daha iyilerine layığım
gerçekten haklı mı acaba ona tekrar tekrar sormak ısterım ((:
Sende daha kotulerine layiksin😁
Şekil kızsın inkar eden çıksın
Bu cümleyi söyleyince eline bir odun alacaksın kırılmaz yerlerine vuracaksın 😡😡
Daha iyisini yapana kadar en iyisi bu derim
Ahahah hangi markanın sözüydü bu unuttum
"sende de daha kötülerine" denilebilir. Ne kadar iyi bir cevap bilinmez ama karşı tarafı anlık bir akıl karışıklığına sürükleyebilir. . d
Ne dersen de gidicek zaten dnjsjsjsje aglicam simdi bos insanlar bosa gecen xamanlar... hakkini nasi oduceniz be
Daha iyileri bana layık mı bakalım?
Ovv
Senden biktim ayrilmak istiyorumun kibar hâli iste ne diyim sıkt***r cekerdim
Ben öyle yapmazdım ben sadece senin karakterin yetmezderdim ona
Haklısın boşa vakitimi harcama der o sayfayı kapatırım
Bende ondan daha iyisini bulabilirsem bulur gozune sokardim
Yanağını koparana kadar ısırırdım ( cidden ısırma anlamında )
"Bende aynı şeyi düşünüyorum" derim✌️
Nerden bildin? Derim gülerim. Ayrılırım.
Bana bilmediğim birşey söyle derdim
"Evet, o yüzden yolun açık olsun." Derim.
Daha önce duymuşluğum var kötü bir his hoş değildi
Evet biliyorum şapşiiik derdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?