+1 yılDetayı okumaya gerek bile yok. Evet, hata etmişsiniz. Çok büyük hata. Ben bunu bilir, bunu söylerim, bir kez aldatan, hep aldatır. Aldatmak alışkanlık olduğu için değildir bu, o kişi sizi bir kez aldatabilecek kadar sizi gözden çıkardığı içindir. Bir şeyler çoktan bitmiş. Size saygısı bitmiş. Sevgisi bitmiş mesela. Bu evliliği ayakta tutan ne var ben göremiyorum. Sizin evliliğiniz, sizin bileceğiniz iş, ancak benim penceremden bakınca, yanlış... Çok büyük yanlış... Bundan çok daha iyisini hak ettiğinize eminim. Kimse bunu hak etmez.
01 Yorumla- +1 yıl
Şimdi detaya baktım, şunu sormak isterim, kız eşinizin evli olduğunu bile bile mi atmış o fotoğrafları? Neden kızın ailesine taşıdınız durumu? Bunu kesinlikle doğru bulmuyorum. Kız eşinizin evli olduğunu bile bile yaptıysa bunu, bu da doğru değil elbette, ancak size sadakat sözü vermiş olan kişi, evlilik birliğini sarsan kişi sizin kocanızdır. Üçüncü kişileri suçlayıp onlara zarar vermeye çalışana kadar evliliğinizi gözden geçirseymişsiniz keşke.
En İyi Cevaplar
Aldatmak kötü bir eylemdir. Sen şu an gururun yokmuş gibi davranmışsın.
Bir kadın kocasını aldatsa kadını öldürürler, adini çıkartır taşlarlar. Ama erkek aldatınca niye susuluyor? Nasıl miden aliyor o adamı yatağına evine almayı? O adama yemek yapmayı nasıl miden aliyor? Hem yaşın küçükmüş hemde aptalmissin , şimdi bunu yapan ilerde %10000 gene yapicak sen ona bu yüzü verdin artık.
Ilk başta boşanıp tazminat davası açmalıydın. Gururunu çiğnememeliydin. Birz gururlu olun ya bu nedir ya01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendi imkanların kendi maddi özgürlügün ya da arkanda destek olacak ailen varsa direk boşa bu tarz bir soru sorman bile hata illaki yatakta mı basman gerekiyor boşaman için seni engelleyen ne ? akıllanmayacak degerini bilse seni sevse bunu zaten yapmaz yazık sana üzüldüm şu an.
10 Yorumla
Hemen boşanmak savaşı kaybetmek anlamına gelir. Biraz mücadele edeceksin. Evliliğini kurtarmak için. Bunu bir defa affedeceksin. Açıkça kendisine az ve öz sözlerle, ve sadece bir defa söyleyeceksin, bir daha olursa seni boşarım diye tehdit edeceksin. Sonra yakın takibe alacaksın, ikincisi olduğu anda, ne bir uyarı, ne bir söz, direkt boşama. Hemen boşanma demiş herkes, bir daha yapar demiş. İhtimaldir. Bu dönemde, kadın affetmese zaten, evliliklerin yarısından fazlası sonlanmıştı.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. bir çimdik gururun varsa boşanmalısın..
10 Yorumla
+1 yılBöyle Sorular lütfen Troll olsun Aksine bu soruyu gerçekten ciddiye alıp cevaplamak çok yanlış bir şekilde olur ama hadi biz yine de bu soruyu ciddiye almış gibi yapalım ya kendinden genç birisiyle aldatmasının bir hükmü var mı Sorsana aldatmak eylemi değil mi bakarsan eylemin adı aldatmak Yani bir diğer adıyla ihanet bu hiçbir şekilde Sence affı olabilir mi Hadi affettin diyelim ya da boşanmadın diyelim Bir daha aynı hatayı yapmayacak mı
40 Yorumla
+1 yılBir daha aldatması için izin vermiş oluyorsun böylece...
Onunla olmaz başkası olur
Artık başkası var
aranıza girmiş bir defa
ha o ha başkası ne fark eder?90 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. Hem aldatıyor hemde açık adresini veriyor sen hala boşanmamakla hatamı ettim diyorsun boşanıp onu süründürmek yerine burda aciz ve zavallı bir şekilde bunları yazıyorsun gerçekten çok üzülüyorum sizin gibi insanlara ADAM SENİ SALAK YERİNE KOYMUŞ ALOOOOO UYAN ARTIK ADRES VERMİŞ KIZ GELSE TAKICAK BOYNUZLARI YİNE
20 Yorumla
+1 yılEşini sadece o kızdan uzaklaştırırsın. Peki diğerlerinden nasıl kurtarıcaksın. Sonuçta eşin yılanın başı bi başkasınada yapacak emin ol. Bu arada bu tarz ilişkilerde karşıdaki kadına kocamdan uzak dur ws ws dendiğinde kadın daha da hırs yapıyor bilgin olsun.
214 Yorumla- +1 yıl
@fury1111 aynı olayı yaşadım çünkü. Biraz farklıydı haklıyken haksız duruma düşürüldüm. ama sonunda ben kazandım.
- +1 yıl
@fury1111 mesela sorudaki bayan gidip kızın başına bela olmuş. Bende o durumda kaldım ama bizzat beni aradı ailemi değil yok ondan sana yar olmaz yok sen şöylesin böylesin gibi konuştu ben adamı ayağıma getirdim telefonundan da bursadayım aşkımm arkadaşlarlayım gece geç gelirim diye ellerimle ona mesaj attım öyle bi zevk yoktu kocasınıda o halde bıraktım evime döndüm resim attım ona yetti zaten. Yine yapmadım yani :) dua etsin yine yapmadım.
- +1 yıl
İnsan evli erkekde bayanda olsa bir muhabbette yerinde durmasını bilicek yoksa işlerde kötü izler birakiyor bu yüzden ceketini alıp iyi günler demesini bilicek karşısındakinede bunu makul sekilde anlatıcak yoksa iş helede kadının intikam alma iç güdüsü sararsa kesinlikle kadın kazanır bunun için mac bitmesini beklemeye gerek ykk
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Daha doğrusu ezik hissetme kadın başıma napıcam gibi. He bide sahip cıkacak aile yoksa.
+1 yılYani burada hata olabilir mi? Sen en doğru olanı yaptın tabiki seni bir defa ezen biri her zaman aynısını yapar ve sen bu tavizi ona göstermeyerek en doğru şeyi yaptığına emin olabilirsin. Başta içindeki ona karşı aynı şeylerle bağlı olma hissin seni bunu düşünmeye itiyor ama zamanla bunun da ihtiyaç olmadığını anlayacaksın.
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar,
Aldatildiysaniz ve bosanmadiysaniz o ilişkide yalpalanma olur hiç bir şey eskisi gibi olmaz ondan dolayı ya o anda bitireceksiniz ya da bitirmeyip kişinin gözünden düşeceksiniz çünkü aldatan kişi size saygısı ve sevgisi hiç bir şey yok siz hayla onu seviyorsanız o sizi çantada keklik olarak görecektir ve böyle devam edeceksiniz
Sevgiler00 YorumlaBoynuzlanmışsın hala hata mı ettim diyorsun. Boşanmasaydın da üstüne kuma alsaydı. Tövbe yarabbim.
20 YorumlaOrtada boşanmayı gerektirecek derecede ağır cürüm yok, sen burada ki beyinsizlerin laflarına aldırış etme. Doğrusunu yapmışsın, haa ama kocana da bu yaptığı eylemin de hesabını ödetmelisin. Neden böyle bir eyleme girişti?
12 Yorumla
Soran+1 yılBuluştuklarında sevişirlerdi kesin. Nasıl görmezden geleyim bu ihtimali
- +1 yıl
Gördün mü? Emin misin? Kesin denilemez. Haa ben demiyorum ki canım cicim de, ama nedenini sorgulamak gerek, bence kadın kendini de sorgulamalı. Ben de bir evlilik yapıp boşandım, ve yatak odasında hiç mutlu değildim.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılGrçmiş ola o adamdan sana ne koca olur nede çocuklarına baba 30 senede grçse boşanırsın en iyisi en başında boşanman
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHata ettin tabi. Hem canın yanmış hem de hıncını sadece o kızdan almaya çalışmışsın. Kocanın hiç mi suçu yok hadi onun canını yak kolaysa. Saf salak bi kız bulmuşsunuz oynuyorsunuz belki çocuk daha. Hatanın topu kocan olacak karaktersizde. Bugün yapan yine yapar bi daha yapar hep yapar
00 YorumlaEş seçiminiz hataymış aslında bunu buradan söylemek kolay fakat eşinizin gözünün dışarıda olduğunu bile bile hala yanınızda kalması o kızla mı bu kızla beraber olacak düşüncesiyle yaşamanız ve bunu sindirmeniz hiç kolay olmasa gerek.
10 YorumlaKızla muhataba girme tüm sorumluluk eşinde hata yapmışsın affetmekle çünkü hatayı affettiğinde karşındaki kişi bunu tekrar ve vazgeçilmezliğinin bilincinde yapar
20 Yorumla
+1 yılKizin bir sucu yok ki? Kocanin Sana karsi verdigi bir soz var ama kizin kimseye sozu yok. Taman etik olmaya bilir ama herkesin ahlak anlayisi farkli. Kiz belki bilmiyordur. Asil hatali olan denim ahlaksiz kocan. Ona gucun yetmiyor tabii..
00 Yorumla
+1 yılEvet hata sen aldstılmayı kendine hak mı görüyosun ver mahkemeye uğraşsın afedersin de sen salak mısın mesajları yakalamasan ayakta uyutuyor seni bunu ni kere yapan tekrarda düşer hiç güvenim sarılmadı mı senşn tamam yuva kolay kurulmuyp hemenn Nolan da demiyorum ama ders var güvenme bakalım senden ayrılmaktan korkuyorsa ztn güvenimi kazanmak için herşeyi yapar bak herşeyi ama hemen in ama sonra cepte görür seni nasıl olsa ikna ediyorum diye
10 YorumlaKız zaten reddetmiş ailesini ne haberdar ediyosun, ya kıza zarar verirseler? Aranan senin kocan. Ezik ve çirkef davranmışsın
18 Yorumla
Soran+1 yılAilesini reddetmemiş, şehir dışında okuyo stajyer. Senin başına gelse sen ne yapardın acaba
Soran+1 yılHayır kız da ayrıldıklarında kendine yediremeyip kocamın peşini bırakmamış hala beni arayıp dalga geçiyo.. Tek derdi boşanmamız kendisine eğlence arıyo. Ben de boşanmayarak ona eğleneceği bir malzeme vermiyorum bu kadar.
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. güzel kardeşim olan kocan ama başı yanan kız?
Madem sende onur gurur yok niye kızı ailesine şikayet ettin?
Bu saatten sonra o adam seni bin kere aldatsada sana hak.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Yazıklar olsun. Adamın işini bozmuş kızı da ailesine rezil etmişsin. Kocanin yerinde olsam seni bosar yüzüne bakmazdim.
20 Yorumla
+1 yılKadını suçlu ilan edip eşini bağrına basan bir kadın 😄 komik gerçekten, tek suçlu ve rezil edilmeye değer taraf kız değil.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yıleşin şerefsiz kızı baştan çıkartmaya çalışmış sen kızın ailesine söyleyeceğine mesajlar ile birlikte anne ve babasına söyle ve sonra da vur tekmeyi gitsin ondan adam olmaz
00 Yorumla Kız eşine karşılık vermişmi ki ailesine haber ettin? Verdiyse haklısın diğer türlü haksız. Suçu kocanda ara seni aldatan o.. eşin o kızla olmasa başkasıyla aldatacak ruhunda var :)
00 YorumlaŞimdiye kadar beklemeniz hata!
Bu karaktersizliklir ve emin olun affı olduğunda yine takrarlanır. Size tavsiyem yol yakınken boşayın, zararın neresinden dönerseniz kârdır.00 Yorumla
+1 yılTabiki boşanman lazımdı ama kızın ailesine haber vermek ne demek? Bunun sonuçları çok çok ağır olabilirdi. Kızı ölüme bile götürebilirdin.
01 Yorumla
Soran+1 yılAilesi kızı savundu zaten..
+1 yılMerhaba. Öncelikle eşinizin ilgi alanından çıkmışsınız. Aynı kızla görüşmese bile boşta kalmak istemeyecektir. Bir kere aldatanı affeder iseniz beni bir daha aldat demiş olursunuz.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHata ettin tabikı sonuçta seni aldatmış demekki bulduğu ilk firsattada aldatacak ki Şu an affettiğin için hep aldatır artık
10 Yorumla Aynı soruyu daha öncede görmüştüm KS üyeleri trol soru bu
11 Yorumla
Soran+1 yılTrol olsa neden gizliden sorayım..
O kızla beraber olsun hele bekle tabi mutluluk fotoğraflarını da sen çekersin ne saçma ya aldatmanın affı olur mu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. kız sırf senden intikam almak için birlikte olabilir😂😂 sen bundan boşan yaaa napcan sanki bu gavatı😏😬😬😬
10 YorumlaSen s... sın. Kızı ailesine söyleyip kızı yakıyorsun ama suçlu senin kocan. M... sın a... koyim.
20 Yorumla
+1 yılBence eşini süründür ipleri eline al ve hatasını fark ettir pişman ettir bacım.
30 YorumlaKız o kadar teklife kocana gelmediyse birlikte olmadıysa attığı fotolar da büyük ihtimal fakedir Kocanı yemişler yani Takılma fazla
00 Yorumla
+1 yılEğer azda olsa gururun olsaydı öyle bir karakter yoksunuyla hala evli kalmazdın onu affederek yine aynı hatayı yapmasına müsaade etmiş oldun
00 Yorumla
+1 yılKocandan boşanma ama kızı ele ver sjdjdj nasıl bi ruh hastasısın artık kocanın götünden ayrılma daha çok aldatır o seni rezil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılKız istemiyor nasıl foto gonderiyor ve siz aylarını nerden tsmiyorsunuz
03 Yorumla
Soran+1 yılKız da eşimi sevmiş ama görüşmeye cesaret edememiş.
- +1 yıl
Oya o kızı bulacan iyice bi sxecen
- +1 yıl
Cesaret edememismi kizin bence niyeti soyinup foto atıya karsiliginda matiyat var
Sadece sanaldamı görüşmüşler yoksa birlikteolmuşlarmı.. Eğer sadece sanalda ise bir şans daha verseydin..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Dua et de kız hırs yapıp kocanı bu defa elinden almasın. O zaman ne yapsan da fayda etmez, ya ikili ilişkiye mecburen katlanırsın ya da güle güle dersin.02 Yorumla
Soran+1 yılHayır en son kıza baya hakaretler etti eşim benim yanımda. Kız ağladı falan
Cevap sahibi+1 yılMadem o kadar namuslu bir adamdı kızın ayaklarına kapanıp evin adresini ne diye göstermiş, sorsaydın. Bunlar hep poz kesme. O olmazsa başkası olur, bu defa daha temkinli olurum kafası bunlar
Ben hatamı yaptım derken 😉 aldatılmayı hata olarak sayan gurursuzlardanmısın yoksa ekmek elden su gölden diyenlerdenmi?
01 Yorumla
+1 yılKızlara Evliler tatlı geliyor ne yazık ki bazıları bile bile çıkıyor Erkekler zaten yoldan çıkmış onu anlıyoruz Kızlara ne oluyor?
00 YorumlaSen belanı bulmuşsun , yarın birgün onun ki canda benimki patlican mi? Demez sende ona uymazsın inşallah 🤔🤔
00 Yorumla
+1 yılYok ya niye hata etmiş olacaksın ki? Kız hamile kalırsa bakarsın yani ne olacak? Eşinin çocuğu değil miii?
00 YorumlaAldatamaz onunla ama sen rahat duracak misin olanlardan sonra peki? Kocanı arzuladığını sanmıyorum artık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanma canım Sana boynuz kalktığı için bir de madalya ver eşine sana o yakışır
35 Yorumla- +1 yıl
@Need4Read kesinlikle
- +1 yıl
Tak dedik onur madalyasını kocana hala güncelliyor bir de
- +1 yıl
@Tarihibirşey Herkes senin gibi erkekleri çözmüş, karakter analizi konusunu yalayıp yutmuş değil ki.. Çok acımasız olabiliyorsun bazen. Cx cx cx
- +1 yıl
@Need4Read ahshsga 😀😀
+1 yılKızın ailesini karıştırmasaydın keşke ama evet boşanabilirsin istiyorsan boşanmadıkça yapabilir
10 YorumlaBencede hata ettin sende cinsel anlamda eksik olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet hata ettin. Genç kızla seni aldatan ileride kim bilir neler yapar.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı. kızın popoyu dağıtmış anlaşılan, hevesini almıştır artık
10 Yorumla
+1 yılNiyet ettiyse bi kere daha yapar çocuk yoksa yolver gitsin kıymetini bilen biri çıkar elbet
00 Yorumla
+1 yılDaha başına gelmesini istemiyorsan boşa. Bir aldatan illa ki devamını getiriyor.
00 Yorumlaartık ıhtımalıde yok kızın aılesı bılıyosa..
bence esını ıhmal etme degısıklıkler yap derım00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılBence niyet önemli bir şey yapmasa bile o yolun yolcusu.. Ayrıl..
00 Yorumla
+1 yılYapman gereken buydu sen dogru yaptin yanlis yapan o
00 Yorumla
+1 yılelbette var neden olmasın ki... sen adama ceza vereceksin kiza değil ki
00 Yorumla
+1 yılBikmadinizmi bu saçma sapan soruları sormaktan 😂😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 629 cevap paylaştı.
+1 yılAaaaa sen de bakımlı ol birazz bak boynuzların uzamış törpü nerde
00 Yorumla
+1 yılBir süre boşanmamak, duruma göre karar vermek gerekli
00 Yorumla
+1 yılBence boşanmak en iyisi ben kapı dışları ederdim.. aldatılmayı yediremem kendime.
00 YorumlaHerhalde yani bir kere yapan bir daha bir daha yapar bu gider başkası olur farketmez
00 YorumlaHe hata ettin git geri dön dövmeye falan da başlasın stress topu seni.
00 YorumlaBence hata yapmısın sonucta bir evlik kolay olmuyor
01 YorumlaSeni sevmiyormuşki elin kızına yalvar yakar olmuş sen seç beğen
00 Yorumla- Devamını Gör (107)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler