- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yıl
çünkü ahırdadır. 60 farklı rengi bilen kadın tüm erkekler öküz diyorsa o kadın ahırda yaşıyordur. Erkek görmesi için ahırdan çıkmalıdır. İşin komik tarafı kadın ile inek bir birinin aynıdır. Her ay hamilelik için uygun olur, 9 ayda doğurur, yavrularını ortalama bir süre emzirir, meme hastalıkları benzerdir, hamilelikte çok yerler/içerler, yavrularına önem verirler vs vs vs say say bitmez. Ama lafa gelince kadınlar çiçek ama erkekler öküz olur. Aslında erkek erkektir çiçek babanızdır. Ahırdan çıkıp adam gibi adamları bulun bir öküz bulup hayatınızın bir kısmında budizime (ineğe/öküze tapma) inanmanız bizim suçumuz değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çünkü biz sizin köleniz falan değiliz hayat amacımız sizi mutlu etmek falan değil. İşimiz var gücümüz var bizim 😏
Zaten hep birisinin gelip sizi mutlu etmesini bekliyorsunuz hep karşı taraftan bekliyorsunuz hiç kendiniz bir şey vermek istemiyorsunuz. Bencil , şımarık ve egomanyaksınız00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTürk halkında kadın değersizdir kadına ilgini belli etme kadını şımartma kadına sert ol karı sözü dinleme dik başlı ol sinirlendirirse tokatla gibi şeylerle büyütülmüş erkekler olduğu için romantizm ilgi belli etme tarzı şeyleri nasıl yapacaklarını bilemiyorlar. Anne babadan öğrendikleriyle sevgilisinin istedikleri komple zıt çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğin egemen olduğu bir toplumda yaşıyoruz haliyle bu düzene boyun eğen anneanneelerimiz, annelerimiz kız çocuklarını erkeği memnun etmek üzerine yetiştiriyor sonuç kadın bu kadar verici olursa erkek kadına bir şey vermez. Kadın önce durup almayı bilecek. Almayı bilecek ki onlar çabalasın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u +1 yılTürk kızları neden kadın ruhundan anlamayan erkeklere aşık oluyorlar?
10 Yorumla
+1 yılYine genelleme içeren bir soru ile karşı karşıyayız üzerek söylüyorum Neden Türk erkeği diye sınıflandırıyorsun sadece şunu söylemek istiyorum Neden şu gerçeği anlamak istemiyorsunuz her ırkın kötüsü de vardır iyisi de vardır insanlar güç ve gerilemekten artık vazgeçin Türk erkeği kadın ruhundan anlamıyor sorusu gerçekten çok saçma ona söyle de sen daha mantıklı olmaz mı Bazı erkekler kadın ruhundan neden anlamıyor Evet var içimizde böyle insanlar var ama bunu Türk diye sınıflandırman Bana çok saçma geldi
10 Yorumla
+1 yılAnlamıyor mu? Yoksa efendi Erkekleri reddederken mi unutuldunuz?
Kusura bakmayın ben İrlanda vatandaşıyım ve ezber TÜrkçe konuşarak, çok iyi TÜrk diline hakimmişim gibi oluyorum. Ancak yaptığınız hatalardan doalyı kendi hemcinslerime kızgınım!
Efendi erkekler size çekici gelmemekle birlikte, onlara kötü davranıyorsunuz. Sizinle konuşmaya geliyorlar ve redderken bile tersliyorsunuz. Sonrada serseri pis iğrenç adamların kollarına girip ''Erkekler Kadın ruhundan anlamıyor Yeaaa '' diyorsunuz.
SANA SİTEM ETMİYORUM SAKIN BENİ YANLIŞ ANLAMA!
Acilen Türk kızları kendine çeki düzen versin.41 Yorumla
88 Yorumla- +1 yıl
He iyi halt yiyon :D
@KürkMantoluHayri Hayrişciğimle birbirimizi pıçaklıcaz birazdan. :D - +1 yıl
fjhgjfg yoo bıçaklamayız. kibarlık çerçevesinde tartışmayı severüm :D
- +1 yıl
<3
Gizli Üye(18-24)+1 yılİster katıl ister katılma ama cevap aslında en az 3000yıl öncede. Türk ırkı hiçbir zaman dertsiz bir dönme yaşamadı ki sosyla becerilerini geliştirsin. Yok Çin istilası yok Bizans yok dünya savaşı. Hep canının derdine düştü. Bu sepeten dolayı kadınlarına yeterli ilgiyi gösteremedi sadece üreyebildi. Kadının duygularını öğrenip oğluna anlatamadı. Şu anda ülkedeki 10erkekten en aşşagı 8tanesinin maganda olmasının sebebi bence bu ki bunun kolay kolay değiştirilebilecek birşey olduğunu da düşünümüyorum.
00 Yorumla
+1 yılBunun sebebi siz kadınlarsınız , zevkten anlamazsınız , erotizminden anlamazsınız adam dan hicmi hiç anlamazsınız , anladığınız en iyi şey laylaylom yaşamak , avm köşelerinde mağaza vitrinlerini izlemek , kafetarya köşelerinde lak lak etmek...
Ince düşünen nazik kibar , merhametli , naif erkeği adam yerine koymazsınız...
Nerede bir tane hanzo , öküz varsa mıknatıs gibi bulup baş tacı yaparsınız.
Sonra da nodonnnnn orkookkkloorrr hep böyle diye ver yansın eder durursunuz ...12 Yorumla- +1 yıl
Doğru söze ne denir diyeceğim ama senin ki Kainat gerçeği ve kardeşim
- +1 yıl
Be diyecektim ve diye düzeltti klavye
+1 yılTürk kadınlarının anlaşılmaz olan tarafları yok diyemeyiz. Erkekler dümdüz yaratılmış varlıklarken, kendiliğinden bazı şeyleri anlayıp uygulamaları beklentisine girip, beklentileri karşılaşmayınca trip atan varlıklarız. Tribin nedenini bile anlayamadı diye tekrar tribe girince işin içinden çıkılmaz oluyor. Yani objektif bakmak lazım biraz.
10 Yorumla
+1 yılMerhabalar,
Türk erkeği kadın ruhundan neden anlamaz çünkü kadınlar hiç bir şeyi unutmazlar en küçük bir tartışma da sen onu yapmadın mı bana derler sen şunu yapmadın mı derler olayın üzerinden yıllar geçmiştir yıllar sonra bunu söyleyerek erkekleri çileden dahi çıkarabilirler ondan dolayı pek anlamayız sadece ilgi istiyorlar başka bir şey istemiyorlar00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü anneleri oğluşum oğluşum, yiğidim diye büyütüyor hep. Sofra toplamaya gelince oğullarını cagirmiyorlar ya da temzilik yaparken ya da yemek yaparken. Hal böyle olunca empati yapamıyor ogluslar adam olunca empati yapmak için gelmiş geçirmiş olmak gerek. Bide kendilerini koruma olarak doğmuş zanneden kesim var dışarıdaki koruma kadın ruhundan anlar mi hiç yaa naiflik incelik onlarin neyine? Onlar sert erkek sert ( Ne ironi ama !!)
32 Yorumla- +1 yıl
annem diyorum abimde bulaşık yıkasın veyahut şurayı silsin o erkek vs falan diye zırvalıyolar NEFRET EDİYORUM BUNDAN NEFRET
- +1 yıl
anneme yazıcağıma annem yazmışım ya dfhfd
Önüne dünyaları serse, neden altın tepside sermedin diyecek hemcinslerim var. Bazen beklentilerimizi yüksek tuttuğumuz için hayal kırıklığı yaşayabiliyoruz. He öküz erkek yok mu? Var tabii.
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTürk kadınının %90 ı kafalarında yarattıkları profili seviyor... o profile uymadigimiz zaman oküz oluyoruz.. biride çıkıp demiyo ki bu herifin beklentisi, hayat görüşü, bakış açısı ne, beklentime karşılık verebilecek gücü var mı.. bilmeden etmeden öküz dersiniz sonra..
00 Yorumla Kadını etkilemek ve mutlu etmek bu kadar basitken mi? Şaka yapıyor olmalısın!
00 YorumlaBak bu olmadı şimdi
Bazı erkekler öküz değildir; bazı insanlar öküzdür
Mesela sen @_ΛqresiF_ sin
Sana agresif kadının ruhundan anlayabilecek bir erkek denk gelirse bu fikrin değişir
Frekanslar tutmalı yani02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılErkek anlamak isterse anlar ve anlaşılmak isteyen kadına tavsiyem "beni anla" demek yerine anlaşılmasını istediği şeyi açıkça söylemesi. Erkek kafası düz düşünür. Kadınlar kadar labirent modelinde düşünemez.
10 Yorumla Insan olduk kıymet bilmediler Biz ilgiyi merak edilmeyi sahiplenilmeyi görünce bi tarafımız kalkıyor dediler Bize kaypak vasıfsız erkek ama adam olamayan insanlar lazım öyle seviyoruz dediler O yüzden bizde öküz odun olmaya karar verdik. d
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılRuh bilincimiz biz kadın ruhu dediğin ülkedeki kadın satısı kadar ruh demek 40 milyon ruh var içlerinden birinin dilini anladım hemen evlendim kusura bakmayın kadınlar her erkek sizi anlamaz anlıyorsa ruh hastalığı var demektir
00 Yorumla Aslında anlayan erkek çok sözünü dinleyen ağzınızdan çıkan bir söze dikkat edecek çok erkek var sadece artık bunu yaptığın da kızların sıkıldığını görüp bırakıldığı icin vurdumduymaz olmaya çalışıyorlar
00 Yorumla
+1 yılHer erkeği konunun içine alman biraz garibime gitti, Senin karşına öküzler çıkmış olabilir. Benimde karşıma beni seven biri çıkmadı, çıkmadığı için tüm kadınlara laf atmam hoş olur mu sence? Lütfen daha dikkatli olalım.
00 Yorumla
+1 yılŞu karşı cinsi suçlayan, cinsiyetçi soruları soran insanların bu mantıkla düşünmesini normal karşılıyorum.
20 Yorumla
+1 yılne kadar boş ve gereksiz bir yorum, denk geldiğin 2 3 erkek üzerinden bütün erkekleri bu tanıma sokmanın manasızlığının farkında değilsin sanırım. insanları erkek diye böyle etiketlemek mantıklı bir hareket mi? erkekler öküz olmayı nasıl başarıyormuş, komiksin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı.
+1 yılBilmem yapılarında hayvanlık var kibar erkek görünce kizlar bı garip oluyor yapmacık bile olduğunu düşünüyor sanki biz annemizin karnindan hayvan olarak doğduk sanki
00 Yorumla Çok benciliz çünkü, bu yüzden ne bir kadınla iletişim kurmayı ne ona dokunmayı ne de onu anlamayı becerebiliyoruz. Varsa yoksa kendi küçük anlamsız çıkar savaşlarımız...
00 Yorumla
+1 yıltürk kadını daha kaynanasının eltisinin görümcesinin hatta arkadaşının anasının ve hatta kızkardeşinin ruhundan anlıyormuki bide bunu düşük vasıflı erkekten bekliyor:)
00 Yorumla
+1 yılKaç tanesini tanıdın da hepsi hakkında ÖKÜZ diye yorumda bulunabiliyorsun?
Bu arada BABAN da bu sınıfa giriyor mu?02 Yorumla- +1 yıl
evet giriyor öküzü hayvan olarak algılamayalım lütfen : )
- +1 yıl
14 yılı aşkın zamandır evli bireyim.
Eşimden şu sözü duydum;
"Çok şanslısın keşke bizimki de seninki gibi olsa.."
Bunu söyledikten sonra da latife olarak "sakın değişme" demiştir.
Şimdi benim eşime ve arkadaşlarına göre ben SENİN sınıfa girmiyorum.
Demek ki senin tez çürük
Genelleme yapmayalım bence, çok iyi anlayanlar da var ama genelde evli oluyorlar :D
30 Yorumla
+1 yılBana kalirsa kadinlarda erkek ruhundan anlamiyor. Anca ilgi isterim sevgi isterim😛
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Asıl siz erkek ruhundan anlamıyorsunuz hep kendi istediğiniz anlamları yüklemeye çalışıyorsunuz her karşınıza çıkana
10 Yorumla
+1 yılKadınlar romantizm romanlarında gömülürken erkekler maça gidiyor İnternet kafede takılıyor. İnsana bildiğini yapar derler :)
10 YorumlaTürk kanidinim ruhu içler acısı o yüzden örneğin Rus kadınları kilotlari dahi utuluyor bizimkiler yardim etmigorsun der nasıl anlayalım sonu yok ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. o sadec bize has durum değil ki...
hiç bir erkek tam anlamıyla anlamaz...
o yüzde kadınlar venüsden erkekler marsdan gelir...00 Yorumla
+1 yılBence hepsi çok anlıyorsa götü kalkık kızlar acaba erkekleri anliyormu aslında olaya buradan bak derim
00 Yorumla
+1 yılErkekler bazen usengec ya da düşüncesiz olabilseler de kadınlar da çok beklentili ve doyumsuzlar. Tek tarafa yuklenmeyin abi.
00 Yorumla
+1 yılAnlıyorda siz gidip istediğiniz hslde akdi malları buluyorsunuz, Asıl ne yaptığınızı istediğinizi diz bilmiyorsunuz 😉🙂
00 Yorumla
+1 yılYa allah aşkına kadınlar sanki erkeklerden anlıyor babam anama yok diyo anam diyo akşam almadan gelme hani anlayış
00 Yorumla
+1 yılcunku turk kizlari (sey pardon turkiyede kiz yok hepsi kadin oldu) cok egolular
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü kadınlar romantik erkek ister ama öküzlere aşık olur ve evlenirler 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHepsi, bütün erkekler bir değil. İçlerinden baya kadın ruhundan anlayan var. şu an hayatımdaki adam o adamlardan. Önceki sevgilime göre o kadar iyi ki, iyi ki onu tanımışım
13 Yorumla- +1 yıl
Valla size bir erkek olarak tesekkur ederim yorumlari okuyorum erkekleri herkes vuruyor yerden yere bir siz duzgun yorum yapmissiniz helal olsun
Cevap sahibi+1 yılgerçekler öyle. Kimse bir değil bu hayatta. Hayatımıza şerefsiz birisi girdi diye ya da erkeklerin hayatına para yiyen para göz kız girdi diye ne kızların hepsi paracı, nede erkeklerin hepsi şerefsiz. Benim düşüncem bu
- +1 yıl
Aynen oyle sonuna kadar katiliyorum size
Neden illa bir kişinin görevi olsun ki hem kadinin hem de adamin görevidir sevdiğini mutlu etmek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılbence dünyanın en zor eylemi sizi mutlu etmek hiçbir türlü mutlu olamıyorsunuz tam olarak
10 Yorumla Aksine çok iyi anlıyor Türk erkeği kadına çok değer verir.
00 Yorumla
+1 yılsizin ruhunuzdan anlamayan Freud. ben Bukowski' nin adamıyım
00 Yorumla
+1 yılÇünkü çoğu sabit fikirli sabit düşünceli ve hep bi mantık katmaları lazım biz daha duygusalız...
00 Yorumla
+1 yılKadın ruhu diye bir şey yok. Empati kurmakta zorlanan insanlar karşı tarafı anlamaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep anlaşılmak istiyorsunuz hiç bir kere de demiyorsunuz bunları anlamaya çalışalım diye ondan sonra gidip itin öküzün kaba saba birine varıyorsunuz, kadınların yaptıklarına aklım hiç ermiyor..
00 Yorumla
+1 yılkadını etkilemek basit ama nerde öküz var kadınlar gidip onlardan etkilenir sorun burda
00 Yorumla
+1 yılSadece istekler doğrultusunda hareket beklediğiniz için olabilir mi..
00 Yorumla
+1 yılAnlayanını gördüm bana denk gelenini görmedim tşkler hayat
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı. Anladığımı düşünüyorum ancak bunu hakedecek kadın bulmak zor.
00 Yorumla
+1 yılÇok dolandırılıp ihanet e ugeafı kadınlar tarafından inancı kalmadı kadına
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 790 cevap paylaştı. Şuanki kızları mutlu etmek deveye hendek atlatmak gibi bişey
00 Yorumla
+1 yılGenellemekten hoşlanmayan biri olarak bur sefer diyorum ki ruhları odun çünkü 😒
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Is kadında biter aslında türk erkeği gibisi yoktur aşırı uç beklentiler var kimi kızlarda
00 YorumlaTurk erkegi Turk kadini icin ne yaparsa yapsin kusurdur... o yuzden bosuna ugrasmayin bu algi neden var ben de anlamiyorum bi Turk milletin de var...
00 Yorumla
+1 yılOnlar da aynı şeyi Kadınlar için söylüyor. Genelleme yapmasın her iki taraf ta onun için
00 Yorumla
+1 yılhemde o kadar anlamıyorlar kiiii... birazcık anlamaya çalışmak bile yetecek bellkide
01 Yorumla- +1 yıl
Evet
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü öküzler. İnce düşünce gibi bir düşünce biçimleri yok. ./
07 Yorumla- +1 yıl
@ToxiCs gerçekler acıtır napalım .s
- +1 yıl
@ToxiCs işte türk erkeğinin bir diğer sorunu da egosudur ^^
- +1 yıl
@ToxiCs bilgi sahibi olmadığımı sana düşündürten ön yargın ile de sana mutluluklar :D
Tam tersine ,
Aşk kadın ruhundan anlamıyor bence.
Yoksa ne adamların yanında ne kadınlar , ne kadınların yanında ne adamlar görüyorum 🤭00 YorumlaKadınlarımız büyük ruhsuz ve ruh emici gbi davranıyorlar çünkü..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTürk Erkeğini yetiştiren Annelere sormak gerek. Yanı sonuç Kadınlar neden öküz evlat yetiştiriyor? İstisnaları devre dışı bırakıyorum.
00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmasak bence...
10 Yorumla- Devamını Gör (80)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım