Yan yana oturuyoruz hatta bana video izletti falan. Aralarda açık saçık yabancı kişiler çıkıyor. Bitanesine çift tıkladı. Utanmadan. Trip atayım dedim kalkıp gidecektim tuttu. Sonra bi şekilde kalktım. Tuvalete gidiyorum sandı bir şey demedi. Uyumaya gittim. Fark etti 20 dk kadar sonra bakmaya geldi, uyuyorum sandı uyudu o da.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
tiktok izlememe maddesi getirdim ilişkilerime. izlemeyenlerle arkadaş oluyorum. sevgilim de eşim de izlemeyecek muhtemelen.
Beyin seviyesini belirliyor resmen zaman kaybı saçmalığın daniskası. Pubg videosu için açmış hesabı yoksa kapattırcaktım başta zaten. Pubg dende kurtulsak keşke
kolaylıklar diliyorum size🌺
Fena kavga çıkar. Yapıyordu belki de bilemem vardı öyle bi tiktok muhabbeti
Ay şu tiktok kadar gereksiz saçma bir şey yok olamaz kapanmadı gitti ya
Ben en başından tiktok hesabı açarken tepkimi belli ederdim iğrenç ötesi bir uygulama
Pubg için açmış video yüklüyor diye kapattıramadım. Bende gram sevmiyorum zaten kullanmayan tek ben kaldım
Ne zıkkım olursa olsun yüklemesi de eksik kalsın beyefendinin pubg sanki çok önemli de
Hiç sorma anasını yaa satacam hesabı dedi bi satamadı kurtulamadık
Kim ne yapsın bee boşversene oyalıyor işte böyle böyle
Haklısında dolandırıcı çok bi iki kere satacaktı Suriyeli falan denk geliyor. Onu da anlamıyorum bi hesaba 10-40 bin falan veren var beyinlerine yaa
Yani güzel kadınlara her zaman bakarlar yapacak bir şey yok maalesef. Sen yokken beğeniyorsa senin yanında beğenmesine üzülme en azından gizlemiyor
Önüne çıktı beğendi kasıtlı hesaba bakma vs değil zaten
Eşim tiktok kullansa boşarım
Beyin seviyesini belirliyor resmen zaman kaybı saçmalığın daniskası. Pubg videosu için açmış hesabı yoksa kapattırcaktım başta zaten. Pubg dende kurtulsak keşke
Napayım, guzelse guzelmis derim.
Ağzına sı.. Dım
Orda burda açık saçık erkek yok tabii biz beğeni atmıyoruz ya da var sayalım asla AA kasa bak oha taş gibi deyip üstüne beğeni atacak kadar düşmem anasını satayım sevgilide değiliz
Gözüne soka soka bari yapmasaymış
Instagram gibi düşün video izletti sayfayı alta doğru indi sonra karşısına çıktı aa bu neymiş dedi sinir olayım diye. Ters ters bakınca hoşuna gidiyor çünkü. Ama çift tıkladı. Utanmadan beğeniyor bide dedim. Kalkıp gittim işte sonra. Normalde takmam ama canım sıkıldı öyle yapınca. Görmediklerim de var demek ki. İşe gitti görmedim gelsin devam edicem surat asacam
Genel ilişkinizde bunları daha önce yapıp normal karşıladıysan yapması normal ama ilkkez yapıyorsa olmamış
Yapmıyordu onu diyorum ne boka beğeni atıyon ki.. ona sinir oldum daha doğrusu kırıldım. Allah bilir kaç bin takipçisi var zaten kızın tiktok zaten mal topluluğu kıskanılacak bir durum yok o yüzden ama canım sıkıldı
Güzelce konuşarak halletmeyi dene
Konuşmalık durumu yok zıkkım pubg videosu paylaşmak izlemek için açmış şu lanet iğrenç uygulamayı. İkisini de bırakması lazım
Yani işte konuşulacak bişey Buda bunları istemediğini uygun bi dille anlat eşin sonuçta
Bi sigarası bide pubg var işte başka kötü huyu yok. Biliyor haz etmediğimi. Benide kaç kere pubg başlatmaya çalıştı istemediğim sevmediğim şeyi ben niye oynayım. Neyse öyle işte
Bence o kadar büyütme tek kötü huyları bu olsun oda bi hobi gibi düşün
Öyle düşündüğüm için müsade ettimde dünkü olay canımı sıktı. Çünkü insta vs şifreleri kaç yıldır vardır bende yanlışı falanda yok ama şu çöp tiktokta ne ararsan var ve gözümün önünde beğeni atması canımı sıktı
Yani o hoş olmamış zaten
Ya hoşuna gidip bakmıştır yani
Kasıtlı hesaba bakma durumu vs değil önüne çıktı like attı telefona birlikte baktığımız halde.
Keşke tepki gösterseydin o an
Gösterdim işte bir şey demeden kalktım uyumaya gittim. Tuvalete gidiyorum sandı bir şey demedi fark edince peşinden geldi uyuyorum sandı o da konuşma tartışma olmadı yani. Sabahta görmedim işe gitti gelsinde yüz vermicem surat asacam
Birlikte vakit geçirin sürekli telefonla oynatma
İşten geliyor 7 gibi yemek yemiş oluyoruz sonra alıyor eline telefonu 2 saat allahtan şarjı bitiyor sonra yanıma geliyor tv bakıyoruz. Bu pandemide de sosyal hayat yok zaten neyse çocuğu olunca görürüz o zaman oynayabiliyor mu
Baya dolmuşsun sen eğer konuşmak felan istersen yazabilirsin
Sağol kardeşim bu kadar
bende atatrim
Bu soruyu cok dusundunmu 😄
Bişey olmaz büyütme ))
Büyütüp büyütmemek kişiye ve duruma göre değişir ama çok kırıcı.
Yanlış anlama ama o kızlarda ne varsa eşin onu sende görmeli ki gözleri dışarıda kalmasın. Sen dört dörtlük olabilirsin ama eşin ekstra şeylere bakıyor
Tamam bende bikiniyi giyip poz vereyim o zaman? Biz Antalya’da tanıştık bana açılmadan öncede görüyordum onu bitane turiste kafasını çevirip bakmayan çocuk tiktokta ne bokuma like atıyor ona sinir oluyorum
Eşine bikini giymek çok mu görüyorsun. Zaten önceden bakmayan adam şimdi bakması iyi bir şey değil
Manken güzel miydi