olgun şarap gibi bir kadın la mı takılmak isterdiniz yanı zaman gecçirmek olabilir ya da sevgili olmak yoksa genç citir bir kızla mı takılmak, zaman gecçirmek ya da sevgili olmak isterdiniz? Bayanlar içinde karizmatik olgun bir erkek mi yoksa genc yakışıklı bir gençle mi? ve nedeni nedir?
Cevabın nedir?
+1 yılOlgun ve şarap gibi bir kadın; olgun kadınlar ipek çarşaf gibidir, teninden kayar giderler ve inanılmaz güzel bir hisle yaparlar bunu.
Ilık bir şarap gibidir, her yudumda ayrı haz alırsın, keyifle ve soluksuzca yudumlamak istersin.
Kadını tanır, ne istediğini bilir, erkeği tanır, nerede nasıl davranacak ve onu nasıl mutlu edecek iyi bilir.
Sohbet edebilirsin hayata dair tecrübesi çoktur, derdini dinler ve yanında durur dimdik.
Yorgunsan masaj yapar, neşeliysen ortak olur, hüzünlüysen omzunu açar.
Olgun bir kadınla seks; ilahi bir roman gibidir, her defasında daha çok sayfasını okumak ve hiç bitirmemek istersin.
Daha bir sürü sebepten dolayı olgun kadın.23 Yorumla- +1 yıl
senin icin baya baya olgun bir kadin :D
- +1 yıl
:)) yaş istersen; 26-35 arası ideal. Ha şuda var; bazen 20 yaşında olupta (ruhen, beynen ve kadınlık olarak) 30'luk kadınları cebinden çıkartacak kadınlarda var.
- +1 yıl
katiliyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlgun ve şarap gibi bir kadın ve Yoksa genç körpe (çıtır) bunların ikiside çok farklı duygular farklı hazlar yaşatır 2 uçta olmalarına rağmen ikisindede üst seviyede haz alınabilir. yani her ikisinin ortalama bir sevgiliye göre artıları var.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben 25 yasindayim erkek arkadasim 35 yasinda, olgun ve karizmatik birisi, gercekten tavsiye ederim ondan cok sey ogreniyorum ve hayatimda baska biriyle asla degismem
01 Yorumla- +1 yıl
cogu kiz olgun erkekten hoslaniyor
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılİkisinede hayır. Ne genç ne yaşlı isterim. Ben uzaylıları bekliyorum :). Ben galaxylerin ötesinde bir ilişkiye hazırım. Hakkımda hayırlısı
01 Yorumla- +1 yıl
hahaahah hayirlisi canım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
101Cevap
madem ki sevgilidir tercihim olgundan yanadır... böylesi ömrü uzatır... şarap gibi olması da ayrı bir hoş olur, içtikçe güzelleştirir seni... her yudumu mest eder seni :))
şimdi gençtir, çıtırdır onun soruları da yer bitirir... bu nedir... neden böyledir... niye yaptın... neden yapmadın vs vs... yazarken bile sıktı bıraktı genç ve çıtır oolanı :)))02 Yorumla- +1 yıl
olgun kadinlarda hemen sevebiliyorlar ama ve cok kirilgan olabiliyor
Bayanda genci isterim.. Benim olgunlugum zamanla onuda olgunlastırır ve çıtır bir sevgilim olmus olur aynı zamanda. o süre içersinde diğeri kartlaşır zaten... Bayanlar ise olgun erkeği seçer.. her yonden kendılerını güvende ve daha aklı basında daha tecrübelı biriyle olduklarını düşündükleri için.. Çoğuda kendini 2. gece yatakta bulur. Çünkü olgun erkek sexi sever...
04 Yorumla- +1 yıl
vallaha artik bayanlarda genc erkekleri istiyor
- +1 yıl
sen oyle san:D
-Şimdi iki şık var A şıkkını eledim çünkü şarabı sevmiyorum cevap veriyorum B şıkkı!!!
-Son kararınız mı?
-Evet son kararım
-Dikkatli düşünün
-E ebenin neyse hadi lan
-İyi lan peki
-dıttttıt yanlış
-Hasssssssssssssssssssbinallah.00 YorumlaNe çıtır nede çıkartırız olacak olunca kendini bilen olacak çıtır alırsan manitayı imzalarını başına püsküllü belayı şarap gibi alırsan manitayı ya bulursun ya da bozarsın kafayı ;))
01 Yorumla- +1 yıl
hahhhahaaah
+1 yılTabi ki olgun erkek. Zaten erkekler her yaşta çocuk gibi olduklarından, birde deneyimsiz olanları hiç çekilmiyor.
14 Yorumla- +1 yıl
Genele konuşmada :))
- +1 yıl
hahaa bazilari oyle evet renkler ve zevkler tartisilmaz
- +1 yıl
:) dinime küfreden müslüman olsa bari, bizde tam tersini düşünüyoruz ne hikmetse.
- +1 yıl
her erkeğin içinde küçük bir çocuk vardır bu doğru naparsak yapalım o çocuk ölmüyor böyleyiz işte.. bu kızın mutlu bir ailesi olacak
şarap gibi olgun kadın çok iyidir, şuanda boş klavye delikanlılığı da yapmıyorum. özgüvenim, kültürüm vs. her şey var. yaşımdan biraz büyük de duruyorum ve olgun bir kadının isteyebileceği bir erkeğim bence. sadece şuana kadar bu işlere pek girişmiyorum diyim. ama olsa fena olmaz
00 YorumlaHayat çocuk avutacak kadar uzun değil, Tabi ki olgun bir kadın tercih sebebi olur. Bu arada olgunluk ile yaş arasında da bir orantı olduğunu düşünmüyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
senin tuzun kuru tabi zaten gelmissin 35e :P
Antep'te bir laf var "bal, eski petekten yenir." diye.
Ben de bu lafın gerçekliğine inanarak olgun ve şarap gibi bir kadın diyorum. Tecrübe her zaman öndedir.02 Yorumla- +1 yıl
eski petekten ha :)
Bunun gibi birisini isterim. origincache-prn.fbcdn.net/...59072_336375696_a.jpg
03 Yorumla- +1 yıl
o ne citir nede olgun ikisinin arasi :D
- +1 yıl
onun neresi 19 be :D yuzundeki estetiklerden 30 gibi gorunuyor. iste Amerikadaki kizlarinda sorunu bu cok olgun gosteriyorlar. buna citir demem ben
Ergen erkekler, olgun kadınlardan hoşlanır; olgun beyler, çıtırlardan hoşlanır.
Kızlar için bu fark etmiyor, yaşıtından da hoşlanan var olgundan da.10 Yorumlaolgun kardeşim salak salak kaprislerle ömrünü boşa geçirmeden ilişkinin an be an saniyesinin dakikasının tadını çıkarır çıtır dediğiniz kızlar adamada kendine de dünyayı zehir eder bir bok anlamazsın fıtık olduğunla kalırsın
02 Yorumla- +1 yıl
hahaa tecrube mi konusuyor?
genç çıtır olsun zamanla olgunlaşıp şarap gibi de olur bir taşla iki kuş ama olgun olursa hiçbir zaman çıtır olamaz :D
02 Yorumla- +1 yıl
baya beklemen gerekicek ozaman :D
+1 yılOlgun olsun kanka
Citir olunca herkez bakar yolda giderken bende dayanamam dalarim hic basimi sikintiya sokmaya gerek yok olgun yani :)01 Yorumla- +1 yıl
valla bakimli dekolteli kadinada bakarlar kanks
her şeyi ile mükemmel bir kadınsa tabiki olgun kadın ama çokda yaşlı olmasın
09 Yorumla- +1 yıl
kac yasinda mesela
- +1 yıl
bencede olgun kadin o yaslarda olmali
- +1 yıl
Sharon Stone eskisi gibi degilde Ajda Pekkan artik 70 yani abartma :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHer ikisinin güzel tarafları var, olgun sekste daha rahat olabiliyor. Ama gençte ise daha çok zevk aldığını görebiliyorsun bu da ayrı bir zevk verici, ayrıca genncin ten olarak sevilmesi daha iyidir. sonuç rahat olabilen Tabiki genççç...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolgun ama yaşca büyük değilde beyni olgun olsun yani 30u geçmiş ama hiç olgun davranmayann erkekler tanıyorum
12 Yorumla- +1 yıl
evet katiliyorum cok var oyle
olgun ve şarap gibi bir kadın.. tecrübe her zaman iyidir. ve beni lise yıllarımdan beri cezbeder olgun ve şarp gibi kadınlar..
06 Yorumla- +1 yıl
lise yillari hahahaah mi? hala demek ki guzel
- +1 yıl
Sebnem Donmezi dizideki rolu yuzunden diyorsun ama oda olgun bir kadin ve genc bir erkekle beraber oluyor hem Sebnem Donmez daha sarap gibi kadin kategorisine girmedi yasi onun en fazla 40,41 dir
- +1 yıl
ama olgunda tam degil ama bende begenirim Sebnemi ama ondan daha seksileri var
Olgun ama genç görünen şarap gibi kadını 5 çıtıra değişmem. ama 6 olursa düşünürüm :P
02 Yorumla- +1 yıl
hahaha
- +1 yıl
Şaka bir yana olgun bir kadının yeri daima farklıdır. 20 sinde kendini bilmeyen tribal enfeksiyonların hepsini yaşayan liseli çağında kalmış bir kızın kahrını çekeceğime olgun kendini bilen gerektiğinde hanım gerektiğinde yani yalnız iken :P ne yapacağını bilen bir kadın her zaman ilk sıradadır. :)
elbette olgun ve şarap gibi olmalı ama senin olgundan kastın nedir öyle kadınlar varki 35 de bile şarap gibi öyleside varki 20 de nene.. önemli olan da şarap gibi olması zaten.. şarap gibi çıtır mı olgun mu dersen elbette ilk tercihim olgundan
02 Yorumla- +1 yıl
35 tam olarak sarap gibi olmuyor 50yi dogrudan bahsediyorum ben
Olgun ve tecrübeli erkeğinin kıymetini bilen tabiki.
12 Yorumla- +1 yıl
genc kizda erkeginin kiymetini bilebilir ama
+1 yılOlgun olsun can olsun yani citir kiz adami adamligndan eder basa bela :-)
02 Yorumla- +1 yıl
haha yok ya ne alaka ama senin yasina gore dogru
- +1 yıl
İllaki ya bizede citir olamaz bu saatten sonra
valla olgunlar daha çekici geliyo herşeyiyle olgun olgun oluyo çünkü olgun görünmeye çalışan kızlardan bahsetmiyorum ama milf buster :D :P
011 Yorumla- +1 yıl
hahaha cok ayip
- +1 yıl
yok yaniliyorsun baska birsey ama burada yazmayacagim ben sadece herkesin dusuncesini merak ettim :)
- +1 yıl
bilmem olgun gibi gorunuyor ama analizimden emin degilim
- +1 yıl
ben birini etkilemek icinde burdan soru sormam canım :) kendim neyapayacagimi gayet iyi bilirim
- +1 yıl
haha deli ya kendi kendine birseyler uyduruyor niye sinirleniyim
- +1 yıl
haha hangi yonden :) sakin ol sampiyon kim diyordu ya?
+1 yılşarap gibi kelimesinin hakkını verecek bir kadın tercih sebebidir de bazı kadınlarda direk teyze modunda oluyor yani öylesi değil
02 Yorumla- +1 yıl
yok ben gercekten sarap gibiden bahsediyorum mesela Shania Twain gibi
www.gotceleb.com/.../...till%20the%20One%20-05.jpg - +1 yıl
Böylesi kesinlikle ama bizi aşabilir bunlar :)
Genel tercihim Olgun kadınlar ama önce uyum gerekli ,
aşk yaşatan , etkileyen , çeken kadın olunca yaşına bakmam00 YorumlaOlgun olsun. Hatta yaşı benden 1 2yaş büyük olabilir. Ama teyze gibi olmasın. Spor yapsın muhakkak benimle. Yeri gelince lolita da olabilsin
03 Yorumla- +1 yıl
tamam soylemek istedigim zaten o tarz spor yapan bir kadin ya da olgun ama kadin gibi kadin bakimli ve guzel ilaha spor yapmasinada gerek yok. ama 1 ya da 2 yas olgun olmuyor :) sen cok gencsin daha
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sevgili olmak icin olgun kadin tercihim citir en fazla fantezi icin ilgimi cekebilir..
00 YorumlaOlgun dusunen sarap gibi bir kiz olsun.
Ice ice bitiriyim onu :D00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgili olacaksa her ikisi de olabilir fark etmez.
Ama evlilik olacasa genç çıtır bir hatunla isterim 18-19-20-2103 Yorumla- +1 yıl
hahaah yasitin olsaydi
Cevap sahibi+1 yıl31 yaşındayım.
Gerçi genç gösterdiğimi düşünüyorum.
Yakışıklı değilim ama tipsiz de değilim.
Yaşıtım olsa da olur.
Benden yaşça da büyük olsa olur.
Aşk bu.
Ama bir soru sormuşsun ister istemez benden yaşça küçük bir hatun daha çekici ve hoş geliyor.
Cevap sahibi+1 yılSenin yaş kaç nereden katılıyorsun yarışmaya :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. şarap gibi yıllandıkça cidden tadını artırmışsa olgun bir kadın olabilir ama kendini yetiştirememiş de sirke olmuşsa orda sıkıntı var :D
00 Yorumla
+1 yılBeni mutlu etmek için elinden gelen herşeyi ve benim dediklerimi yapsın gerisi teferruat.. :)
02 Yorumla- +1 yıl
seninde birseyler yapman lazim tabiki
- +1 yıl
benim yapcaklarımı sormamışsın ki :)
olgun hatun tercihimdir. öpüşmeyle hamile kalırmıyım zihniyetindeki yaş gruplarıyla ne işim olur.
02 Yorumla- +1 yıl
ahhahah kendin daha kac yasindasin abartma
Genç, Dinamik, Aklı Başında, Çıtırrrr, Sadık, Güvenilir, Kararlı ve Kendinden Emin,
Olmalı Bence :D02 Yorumla- +1 yıl
tam yasina gore sana gore :D
+1 yılCıvıl cıvıl olacak ne yapayım mahkeme suratlı karıyı :)
02 Yorumla- +1 yıl
haha yasitin olacak yani
- +1 yıl
Aynen, kesinliklie öyle ya :)
+1 yılbirinden duymustum bir uzum nekadar kiristiysa tadi okadar tatli olur diyordu benim yorumum yok :)
02 Yorumla- +1 yıl
evet senin yorumun olmuyor ama hem sen gencsin daha
- +1 yıl
oyuzden kendi fikrimi solemedim ama bana bunu soyleyen arkadasla aramiz iki yas o daha buyuk :)
ikisinin de artıları eksileri var..
bilemedim şimdi:)01 Yorumla- +1 yıl
ondan sordum iste artilari ve eksileri nedir sana gore
Olgun olması daha iyi en azından hareketleri davranışları ona göre olur. Yıllandıkça tadı daha güzel belki :)
02 Yorumla- +1 yıl
yillar sonra neolacak :)
Benim belim saglam gozlerde sahin gozu gibi ikisini de isterim cok ac gozluyum degil mi :))
07 Yorumla- +1 yıl
bu yasta hakkin :D
- +1 yıl
herkesle tanistik iste burada canım ya
- +1 yıl
sen koy profil fotonuda gorelim 18/24lik erkegi
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılzaman geçirmelik sevgili olayi olgun bayanla daha iyi olur. triplerden uzak
02 Yorumla- +1 yıl
en fazla kac yasinda olmali
- +1 yıl
kişilik olarak olgun
+1 yılİkisini de bakımlısı. Ama tabi ki öncelik olarak yaşıtım bir genç kız. : )
00 Yorumla
+1 yılçıtır dedikleriniz çoluk çocuk oluyor avutamam
şarap bana ters
olgun olsun benim olsun00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞerefli karakterli namuslu olsun benim yaslarimda olsun
02 Yorumla- +1 yıl
yasitinla yani ama duzgun bir kiz
- +1 yıl
Öyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlgun, şarap gibi ama aynı zamanda genç körpe istiyorum :)
04 Yorumla- +1 yıl
50 yasinda spor yapan mi yani? mesela Hatice Aslan gibi falan mi
Cevap sahibi+1 yıl50 yaş bana fazla ama 38-40 civarı olabilir.
- +1 yıl
38/40 daha genc ya mesela Charlize Theron gibi
Cevap sahibi+1 yılYok o kadarı aşar beni :)
İkincisi diyorum çıtır olsun minyon olsun böyle ufak tefek olsun 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılBen benden küçük yaşta birini isterdim yani genç oluyor:)
00 YorumlaFarketmez ikiside olur ama illede bitanesi olcksa korpe olsun elimde olgunlasir
02 Yorumla- +1 yıl
sende gencsin be oglum:D
- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılolgun yıılanmış şarap gibi bir kadın olsun tuttugunu koparan olsun:)
02 Yorumla- +1 yıl
guzelmis. ne istedigini bilen yas almis guzel bir kadin yani
- +1 yıl
aynen ne istedigini bilen olması olgunlugu duruşu endamı yeter:))
Gizli Üye(36-45)+1 yılİki arkadaşım okudu biri çıtırcı biri şarapcı. Şimdilik oran %50 ama sen gel bir iyilik düşünülür
02 Yorumla- +1 yıl
sana sorduk:D
Cevap sahibi+1 yılBirazdan birinden bir mesaj alırsın
Ben hep olgun kadinlarla beraber olmaya calisiyorm :D
00 Yorumla
+1 yılşarap gibi olursa iç iç kudur
çıtırsa yeni seyler öğretmekle zaman harca bu sana kalmıs tecrübe00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenç çıtır körpe gibi kız harikadır :) Özellikle'de malum konuda :)
00 Yorumlakendim gibi genç birisiyle olmak isterdim tabi
01 Yorumla- +1 yıl
oda guzel
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Evlenmelik olgun cıtı pıtı eğlencelik
01 Yorumla- +1 yıl
o nasil oluyor :D
genç körpe çıtır daş oyş baby, konu neydi :(
02 Yorumla- +1 yıl
haha cevap vermisiniz beyefendi
Üçüncü alternatif yok mu ))
02 Yorumla- +1 yıl
nedir o? ikiside mi :D
+1 yılolgun her zman iyidir ya MILF :)
09 Yorumla- +1 yıl
:))) Amerikan Pastasi 1
- +1 yıl
sadece 1 mi seriyi bitirdim elimde olsa devamını ben çekcem :))
- +1 yıl
Bu ikiliden bahsettim :D
cdn2.screenjunkies.com/.../...h-e1317806943239.jpg - +1 yıl
ikiliyi geç jennifer coolidge bu hatun fena eritir insanı ya zatn o iklinn olgunuda bu bitirdi beni kahpe :)
- +1 yıl
Hahahahaah
- +1 yıl
yani gülecek bişy yok gerçekler :))))
- +1 yıl
mesela buna bakınca dama küfrettm midem bulandı mılf tamam da bumu mılf :)
https://g.mynet.com/i/29/2771741-11.jpg - +1 yıl
ay o sarapliktan coktan cikmis be
- +1 yıl
şarap mı ben buna meysuyu demem :) bulsak şöyle yıllanmş fransız sarabı gibi birini :)
+1 yılolgun hatun candır can
02 Yorumla- +1 yıl
senin yasin daha kac
- +1 yıl
19 ama kendimden büyükler daha ilgi çeker her zaman napiyim küçük çocuğu
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılKarizmatik olgun bir adam her zaman tercihimdir...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılolgun ve şarap gibi kadın..
04 Yorumla- +1 yıl
gencsiniz oglum :D
- +1 yıl
yaş aralığımız aynı oysaki ayrıca ne alaka gençlikle.. ben oldum olası hep olgun ve dolgun hatuncuklara ilgi duymuşumdur..
- +1 yıl
tamam guzel birsey demedik :D
+1 yılfarketmez yeterki delik olsun.. :D :D :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılolgun ve şarap gibi olanından alayım mümkünse
00 Yorumla - Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Olgun ve şarap gibi bir kadın mı? Yoksa genç körpe (çıtır) bir kızla mı sevgili olmak isterdin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler