hepimizde biliyoruz ki öncelikle insanların dışını beğeniriz, sonra onu tanırız, ve uyum sağlanırsa bu ilişki yürür. öncelik olarak dış görünüşe bakıldıgını çoğunluk olarak var sayarsak, tesettürlü kızlarla tanışmak sevgili olmak ister misiniz, yoksa açık biriyle mi sevgili olmak daha cazip gelir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Benim tesettürlü arkadaşlarım var. Onları gerçekten seviyorum, bir çoğu kalbi temiz, güvenilir insanlar. Ancak çok yakın arkadaş olamıyorum. Çünkü yakın arkadaşlarımla ben bir çok şeyi konuşurum, birlikte bir çok şeyi yapabiliriz. Ama tesettürlü arkadaşlarımla konuşacağım ve yapacağım şeyler daha sınırlı oluyor. Mesela normal arkadaşlarıma sevgilimle yatakta yaşadığım bir problemi anlatıp, onlardan yardımcı olabilecek görüş alabiliyorum. Ancak tesettürlü arkadaşlarım benim sevgililerimle nikah vs olmadan evde yalnız kalmamı bile dinen hoş karşılamadıkları için o arkadaşlarıma cinsel konuları anlatamıyorum. Ya da gece alkollü mekanlara gideceğim zaman onlar bana eşlik etmiyorlar. Tabiki de kimsenin yaşama tarzına karışmıyorum ama tesettürlü arkadaşlarımla daha az şey paylaştığım için benim çok çok yakın arkadaşım olamıyorlar. Bu durumda da benim sevgilim olamazlar.
Ancak ben de tesettürlü bir insan olsaydım. Tabiki de tesettürlü insanlarla daha iyi anlaşırdim muhtemelen. Bu yüzden önemli olan tesettür değil, kafa dengi birini bulmak. Mesela aynı şey tesettürlü kadınlar için de geçerlidir muhtemelen. Tahminimce hiç bir tesettürlü kadın, sevgilisinin çok fazla alkol tüketen, gece hayatı olan, kendisinden önceki bütün sevgilileri ile cinsellik yaşamış olan ve kendisinden de cinsellik yaşanmasını bekleyen biriyle sevgili olmak istemez. Yani kendi arkadaşlarımdan yola çıkarak bu düşüncemi ortaya koydum. Benim tesettürlü olan arkadaşlarım evlenecekleri adamların alkol tüketmemesini ve namazında niyazinda olmasını istiyorlar. Ve müslüman olmayan bir adamla evlenemeyeceklerini söylüyorlar.
Yani kısacası herkes kendi dengi birini buluyor. Tesettürlü seven de vardır, illa açık isteyen de vardır.04 Yorumla- +1 yıl
Bence sorun olmaz. Mesela sen dinine önem veren ve gerekliliklerini yerine getirmeye çabalayan bir insansan senin kafa dengim dediğin insan da böyle bir insandır. O da dini gerekliliklerini yerine getiriyorsa zaten, senin kapalı olman ona daha uygun olacaktır. Çünkü onun çevresi de muhtemelen dine önem veren insanlarla doludur ve seni çevresiyle taniştirirken vs sorun yaşamaz. Bu da çok önemli bir konu bir çok insan için. Sevgilisi ile kendi çok iyi anlaşabilir ama çevresine de tanitabileceği bir sevgilisi olması gerekir bazen.
Mesela ben muhtemelen şuanki sevgilimle ailemi tanıştırmak istesem. Ailem sevgilime ne tepki vereceğini kestiremiyorum. Benim için ailemin ne dediği pek önemli değil ancak büyük bir kavga gürültü çıkabilir evde. Bide ben güçlü karakterde biriyim, o yüzden ailemin dediklerini pek dinlemem. Ama bir çok arkadaşımdan biliyorum, ailesine uygun birini arıyorlar. Mesela ben bazen diyorum bu çocuğa neden şans vermiyorsun diyorum. Ve onlar ailesinin o çocuğu kabul etmeyeceğini söylüyorlar. Muhtemelen benim ailem de benim şuanki sevgilimi kabul etmezler. Ama benim için önemli değil. - +1 yıl
Göze batan bir rahatsızlık derken? Yani sen sevgilim diyorsan demekki senin gözüne batan bir durumu yok.
Benim demek sevgilimi ailemin kabul etmeyeceğini düşünmemin nedeni onun yabancı olması. Benim ailem aşırı muhafazar değil, ancak sevgilim Hristiyan deyince de hoş karşılamazlar. Yani muhtemelen diyecekler biz bunu akrabalara falan nasıl aciklariz, kizimiz Hristiyan biriyle evlenmek istiyor nasıl deriz derler. Hadi bunu geç, çocuğu ailemle tanıştırasam, benim ailem yabancı dil bilmez, o çocuk da Türkçe bilmiyor. Baştan oturup karşılıklı bir şey konusamayacaklar. Dünürcülük oynamayı seven
de bir ailem var. Çocuğun ailesi ile bile tek kelime konuşamazlar. Benim her zaman tercüman olmam lazım. Ki muhtemelen çocuğun ailesi de öyle dünür olaylarına falan meraklı biri değildir. O da ayrı bir sıkıntı.
En İyi Cevaplar
Tesettür bir özgürlüktür. Kimse kimseye karışmıyacak. Emme, ben tesettüre basma kalıp bir dayatma olarak bakarım. Yani birileri bunu çizip, bizden olanlar olmayanlar gibi bir olgu yarattılar. Annanelerimiz de başlarını örterdi ama bu kalıplaşmış şekilde değil. Kapanmak kelimesi bile diğerlerini açıkta bırakmak anlamında demek değilmi ki. Ben kapandım ee? Diğerleri açıkta anadan üryan öylemi? Müslümanlıkta ne tesettür, ne türban, ne çarşaf, ne uzun manto gibi tarzlar yok. Din kozmatik veya moda değildir. Hiçbir şekilde bence tarza sokulamaz. Müslümanlık çarşafı örtüyü değil, mahremini gizlemeni emreder.Çıolak değil, giyinik gezmeyi anlatır anlayana tabi.
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBakış açısına göre değişir.
Mesele, ikisinin de bir biçimde ulaşılabilir olmasıdır, ortak noktada buluşup, tanışabilmektir.
Bir kızın giyimi ne olursa olsun, inancı ne olursa olsun, duyguları da var, düşünceleri de var. Doğrusuyla yanlışıyla bir özgür iradesi var.
Bu yüzden ki, tesettürlü veya tesettürlü olmayan diye bir ayrım yapmayı doğru bulmuyorum. Her şey beyinde bitiyor.
cut.10 Yorumla
+1 yılÖnce tanışırım eğer kendi rızasıyla ve gerçekten inancı için kapanmışsa sorun yoktur. Ama aile baskısı elalem ne der baskısıyla yalandan kapalıysa yine sevgili olurum ama açılmasını isterim o zaman. Çünkü gerçekten kapalı değilmiş. Olduğu gibi görünsün
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
112Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. mavili görüşleri püüü püü diye diye okudum shhs
bu sorun olmamalı..10 Yorumla
+1 yılOlmamak için bir sebep yok ve evet, dış görünüme hepimiz önem veriyoruz ister istemez, ama bu demek değildir. Kapalı biriyle sevgili olmayacağız anlamına gelmiyor. Karekteri düzgün olsun, kendine bakmayı bilsin, nerede nasıl davranacağını bilsin... aslında hepimizin ortak kriterleri bunlar değil mi? O yüzden bunlar önemli yani✂️
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen kolay kolay kapalı birini istemiyorum
Bazı insanlar tesettürü aksesuar yaptı
Her türlü şeyi yapıp makyajı ruju surup
gözünde marka güneş gözlüğü ile gezinen tiplerden hiç haz etmiyorum
Bence kapanmanın bile bi adabı olmalı
Açık olanlarında neler yaptıgını biliyorum
O yüzden sacının acık ya da kapalı olması degilde bir insanla sevgiliyken edebinin ahlakının kapalı olmasını tercih ederim20 Yorumla Karakter meselesi şahsen ailem kapalı o yüzden daha çok tesettürlü olur eğer sorarsanız açıkda sevgilim oldu hatta daha çok oldu kapalıda oldu ya karakteri güzel olsunda ilerde zorlamam ama söylerim aşkım kapansan güzel olur diye ısrar etmem hatırlatırım ama zorlamam kendi kararı dinimizde zorlama yoktur.
00 YorumlaSorun aslinda su acik kizlarla hersey yasanir kapali kizlarla yasanir mi ama soyle bakmak lazim iliski seviye ne üstüne kurulu bi iliski sadece cinsellik ustune kuruluysa ortak cikarlar bitene kadar devam eder saygi sevgi ustune kuruluysa ciddi bi iliskiyse durum zaten farklidir acik kapali diye ayrim yapmamak lazım
00 YorumlaGüzel karı, kafasını kapatsa da güzeldir. Konu güzellik değil, konu rahat olamamak.
Ben yangından mal kaçırır gibi kimseyle tanışır tanışmaz söz kesip, nişan yapıp, 6 ay sonra evlenemem.
Benim hayatımda olacak kadın benimle içecek, sıçacak, sevişecek, ortamıma girecek, elalem ne der kaygısı gütmeyecek, aile baskısı olmayacak.
O sebepten kapalı manitu edinmedim daha önce, bu saatten sonra da edineceğime ihtimal vermiyorum..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. kız kızdır. açık bir kadını da kapalı bir kızı da sevebilirim. kalbimin ona meyletmesine bakarım sadece.
00 Yorumla
+1 yılTesettürlü tesettürsüz farketmez önce insan olsun aklı başında olsun karakterli olsun söylediği ile yaptığı tutarlı olsun o yeterli zira tesettürlü olupta suratına on kilo makyaj sürüp tuhaf elbise giyen instada gezen tuhaf tiplerde vae
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılben oldum. onlarda aynı açık kızlar gibi iyisi var kötüsü var. sexisi var buzdlobaı gibi soğuk olanı var. fantazi seveni var hayır olmaz diyeni var. birisi ile yatakta yerşeyi yaparken biri ile de sadece kahve içtik. ne bileyim hertürlüsü var işte
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yıladı tesettür olarak bilip giyen değilde.
boyle o tesettürü gerçek şuurunu bilen ve. onun maneviyatını yaşamaya çalışan biri ile ciddi bir adım atardım.
yoksa bu zmanin bazı sözde kapalı insanları ile imkansiz.00 Yorumla
+1 yılÇok da tercih etmem ama gönül bu. Giyim tercihine saygı duyarım. Yani başta tesettür giymeyip ilişki esnasında kapanmak da isteyebilir. Ne dicem olmaz mı dicem? Kendi özgür iradesi kendi kararı. Saygı duyarım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben şahsen istemiyroum ama aradıkça benide onlar buluyor sadece , genelde tanıştıklarım dar görüşlü ya da düşünce ve yaşam tarzıma uymuyorlar o yüzden ben pek tercih etmiyorum tesettürlü kızlarla birlikte olmak
01 Yorumla
+1 yılBenim sevgilim çok eskiden tesettürlü biriyle olamam diyormuş bana gelen kendi idi ve ben tesettürlüyüm beni tanıdıkça fikri daha da değişti. Kendi itiraf etti. Öncelik karakter kişilik diyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
😊😍
+1 yılBence cok etik neden olmasınlar beni arkadaşım cok var ve cogu cok şıkve güzel fizigik görünüşlerine cok seksi gösteriyor ki cogu erkek öyle hissediyor ❤️🌈her kezin görünüşüne saygıduyulmalı bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 569 cevap paylaştı. Tesettürün amacını gerçekten yerine getirebiliyorsa tercih edilebilir ama tesettürün ardına sığınarak iş çevirenler var bide duruma göre değişiyor işte o kartlarını açık oynamak en güzeli
00 YorumlaNiye olmasın. Düzgün iyi anlaştıktan sonra. Sanki dinimiz ayrı dilimiz ayrı kültürümüz aynı. Daha ne olacak tek anlaşması kalmış bu kadar.
10 YorumlaSevgilimde kıyafet sınırlaması yapmam. Bakımlı olsun... Kafası örtülü olabilir ama beyni örtülü olmasın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılTesettürlü olunur olmaz değil. Ama seni arayan erkek durmasını bilmesi gereken erkektir. Senin prensiplerini çiğnememesi gerekir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılher zaman açık knk... hiç kapalı bi kızla sevgili olmadım olmam.. ama bu senin bahsettiğin nedenden değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTesettürlüyüm. Daha önce benden hoşlanan ateist biri ve yine yaşam tarzı bana zıt biri oldu. Hoşlanma sebeplerini bilmiyorum ama yaşam tarzlarımız farklı olduğu için ikisiyle de bir ilişki başlamadı.
20 Yorumla
+1 yılNerde yaşadığına bağlı ya bence bu bazı yerlerde hiç istemiyor erkekler bazı yerlerde de kapıda kuyruk 🤷🏻♀️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılTesettür ikinci planda benim için çünkü zaman öyle bir zaman oldu ki kimin ne olacağını bilemezsin o yüzden önce sadakat saygı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 934 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki olurdum ve kıriterlerime uyuarsa iyi bir cift bile olunabilir
02 Yorumla- +1 yıl
erkekler daha fazla samimi olmak isteyebiliyor temas olarak, kapalı bir kiz buna karsı gelmek isteyecek büyük olasılıkla, yani soyle dusun yokuş aşşağı el freni çekili araba gibi, biri sürekli gitmek isteyecek biri frenleyecek. bu durumda erkek kiza saygi gösterecek mi, belli sınırlar içerisinde ilişkisini sürdürebilecek mi
- +1 yıl
Tabi ki her herkek boyle yapmaz ve kizlara saygı gostermez ve kapalı olduğu için duracağım yeri iyi bilirim
+1 yılBeğenirsem olurum yani ne var bunda. Tesettürlülerde güzel
04 Yorumla- +1 yıl
erkekler daha fazla samimi olmak isteyebiliyor temas olarak, kapalı bir kiz buna karsı gelmek isteyecek büyük olasılıkla, yani soyle dusun yokuş aşşağı el freni çekili araba gibi, biri sürekli gitmek isteyecek biri frenleyecek. bu durumda erkek kiza saygi gösterecek mi, belli sınırlar içerisinde ilişkisini sürdürebilecek mi,
- +1 yıl
Her kapalı kızın buna karşı gelmek istiycegini Nerden çıkardın? Velevki frenledi , açık olan kızda frenleyemez mi?
Bu yakınlaşmalar , samimilesmeler , kapalidada olabilir açıkda da...
Frenleme, kapalı bı bayanda frenleyebilir , açık bir bayanda..
Frenleyecek birisi karşıma çıksa bir atasözü var. Ya bu değirmeni güdecen ya da bu diyardan gidecen.
Ya uyum sağlaycan ya da ayrılcan. Başka seçenek var mı - +1 yıl
Bak sana ne diyorum.
Ya bu değirmeni güdecen ya bu diyardan güdecen.
Ya herro ya merro diyorum daha ne uzatıyorsun.
Katlanabilir sen katlancan katlanamazsan yol alcan. Başka seçenek var mı
Tesettürlü birisiyle sevgili olunmaz evlenilir. Ben şu an evlilik düşünmek istemediğim için tesettürlü birisiyle de olmam
00 Yorumla
+1 yılSevgilim tesettürlü ve benim için zerrece problem değil.
04 Yorumla- +1 yıl
🤷♂️🤷♂️🤷♂️
- +1 yıl
Teşekkür ederim. 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen tesettürlüyüm güzel olmama rağmen çoğu kişi kapalı olduğum için vazgeçiyor bence açık tercih ediyorlar
322 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@AsabiÖküz ben kendimi tatlı buluyorum ama insandan insana değişir tabi
Cevap sahibi+1 yıl@AsabiÖküz 160, ve 46
Cevap sahibi+1 yıl@mete3500 müslümanlar ama ben elele tutuşmak istemeyince kaçıp gidiyorlar. Doğru düzgün bi insan yok hepsi temasın peşinde :/
Cevap sahibi+1 yıl@Largsaf hepsi de mi bana denk geliyor anlam veremiyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@mete3500 inşallah dediğin gibi olur
Cevap sahibi+1 yıl@Largsaf güzel olduğumu düşünüyprum şahsen. Çok da olgun birisiyim yaşıtlarıma göre. Neyimi merak edebilirsinki
Cevap sahibi+1 yıl@AsabiÖküz ne yapacaksin seninle ayni yaşta degilim kucugum ben
Cevap sahibi+1 yıl@Largsaf olgunum kesinlikle
Cevap sahibi+1 yıl@AsabiÖküz degilim olmaz yani =)
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır olmak istemem değil olmam en iyi fakbadi olurum ama yanıma alıp gezmem
111 Yorumla- +1 yıl
açık olmama ragmen rahatsız etti ghbjuıko
- +1 yıl
Neden ya dosmsodm açıksın zaten
- +1 yıl
çünkü sıg bir düsünce
hiç yakıstıramadım annecim - +1 yıl
Beni daha tanımıyorsun tanışmadık burda açıklama yapma gereği duymuyorum ondan katı geliyor sana veya okuyana
- +1 yıl
Çok merak ettiğinde sor söylerim
- +1 yıl
ettim söyle
- +1 yıl
Pek merak eder bi görüntü göremedim 😂😂😂😂 daha ikna edici olmalıydı
- +1 yıl
bu kadim bilgi gece gündüz beynimi s"kercesine deli ediyor ve ögrenmek için can atıyorum neden istemediğinizi benimle paylasın lütfen efendimis
- +1 yıl
Kapalı bir kadınla herşeyi yapamam gerçekten free olan bir insan zaten çok nadir kapalı olur kendi isteğiyle
Bende nadirlik arayamam veya konuştuğum kapalıya free misin benimle 2 gün istesek şuraya gelir misin gece eve gitmeden benle takılabilir misin diye sorup kabul edecek olanı arayamam
İlişkide beklentime tersler kapalı olmalarına lafım yok ama gençlik festivaline gittiğimde 1 tane kapalı kız göremedim gelen diyim - +1 yıl
mantıklıymıs ama
AİDS olma ihtimalleri daha düsük rtfyuhıko - +1 yıl
Kapalılıkla alakası yok onun kapalıda gördüm ilişkiye çok giren
Busra Ayaydin gibi tatlis bir hatun bulursam hemen evleneceğim
10 Yorumla
+1 yılkapalı olup güzel olacağına açık olup çirkin olsun.
13 Yorumla- +1 yıl
Katılmıyorum djdk
- +1 yıl
ben katılıyorum ama
- +1 yıl
Gel bize katıl bize 🤫
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yıltesettürlü kızların sevgilisi olmasa neyse de? Tesettürlü birçok kızın sevgilisi var.
10 Yorumla Tesetturlu kadınlar bir adım daha önde bizim ülkede
11 Yorumla- +1 yıl
Yanilgidasin öyle birşey yok
Simdiki tesetturluler daha beter aciklardan malesef.
10 YorumlaOlmam çünkü tesettür korunma örtünme demek. Böyle birinin sevgiliye değil evlenmeye ihtiyacı olmalı.
10 Yorumla
+1 yılİnsanları dış görünüş olarak ayırmam açıkla da tesettürlü olanlada sevgili olurum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Tesettürlü bir kadının beni isteyeceğini düşünmediğim için hiç bulaşmıyorum
00 Yorumla
+1 yılvucüdünün tesettürünü bilmem ama içinin tesettürlüsüyle olurdum
00 YorumlaBurada herkese yazıyorum . Yanlız benim ve bütün insanların özel hayatı Farklıdır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Tesettürlülere fazla ilgim yok. Evlendikten sonraki hayallerim düşündürüyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yüzüdnde konuşmasından beğendikten sonra diğerleri teferruat şart değil temas
00 Yorumla
+1 yılMesele kafanın dışındaki değil içindeki önemli fark etmez tesettür veya açık saçlı
00 YorumlaTabi ki önemli olan namus bence, ayrıca o tesettür çıkınca beden aynı beden, yani benim için açık tesettür farketmez..
00 Yorumlaacık kapalı dıye ayrım hıc aklımın ucunda yokk.. seveyım yeter huyu guzel olsun
00 Yorumlaİstemezdim, herhangi bir kızla sevgili olmak istemezdim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Tesettürlü kızla sevgili olmayı tabiki isterim benim için keyifli olur 😊😊
00 Yorumla
+1 yılBenim konuştuğum biride kapan daha çekici olursun demişti
00 YorumlaSevgilim tesettürlü, makyaj da yapmıyor. Sade bir giyimi var ve yakışıyor kendine ne giyse
00 YorumlaSevgili işi bana uymaz ama fiziği güzelse takılırız 😉
00 YorumlaVallahi ben sana açık ve net bir şey söyleyeyim tesettürlü kızlar açık kızlardan çok daha samimi her konuda
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılTesettürlü kızlar da çok hoş görünüyorlar. Şahsen böyle sevgilim oldu. Kişilik meselesi ya
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 620 cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan açık ya da kapalı olması değil bence kişiliği karakteri
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tesettürlü bayanla evlenmek isterim onunla sevgili olursam direk evlilik düşünürüm
05 Yorumla- +1 yıl
Niye açık birisiyle direk ne düşünürsün? Kapalı olursa direk evlilik düşünürüm diyorsun? İşte sizin olayınız bu kadar haklısınız almıyor kafanız.
- +1 yıl
Sende haklısın almıyorsa zorlamamak gerek Allah yardım etsin :)
- +1 yıl
Açık konuşmak gerekirse her şeye saygım vardır fakat bu gibi düşüncelere gelemiyorum kusura bakma
Gizli Üye(25-29)+1 yılben tercih etmem. Tabiki asla olmaz dediğim bir şey değil diğer özellikleri yeterince iyiyise ama çok ihtimal vermiyorum bu duruma.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İnsanların dış görünüşlerinden daha çok fikirlerine önem veriririm.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. İnsan değil mi? Gereksiz sıfatlar koymanın anlamı yok. Benim için ayrım olmaz elbette anlaşıyor ve birşeyler hissediyorsam birlikte olurum.
00 Yorumla
+1 yılBen namazlı abdestliyim çok şükür. Seve seve olurdum ama sevgilim normalde de olmuyor.
Ramazan Bayramın Mübarek Olsun Abla <3
@_Sena3400 YorumlaKapalıların içi güzel oluyor iki tane öyle sevgilim oldu yatakta çok iyilir kitabı kapağına göre yargılamamayı öğrendim fizikleri açık kızlarda yok yine olsun yine kapalıyla sevgili olurum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTesettürlü olmasını isterim ya da açık birisini bulup kapalı yapmaya çalışırım o ister ise
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. ben tesettürlü kadından yanayım
öyle süslü açık kiz bana gitmez10 Yorumlaİsterim tatbiki sadece bana tesettürsüz olacak hatta ….
00 Yorumla- Devamını Gör (66)
Devamını Gör(111)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem