Erkek dilinden anlayanlar baksın lütfen çok rezil bir durum?

Erkek arkadaşımla bir hafta önce ayrıldık bir anda konuşmayı kestik yani saçma bir şeyden inat yaparak. bugün karşılaştık tek kaldık konuşurken yakınlaştık sonra bana seninle ilişki olmuyor (1.5-2 senedir yaklaşık beraberiz) gel bu ilişkiyi fbody şeklinde yürütelim dedi ben kendisini sevgili olarak istiyorum ama istiyorumda diğer türlü hatta bir sıra konuşma ben şu an değil daha sonra sevgili yapabilirim o zamanda gidip sevgilime söyleme falan dedi ve hani bizim ayrılıklarımız olur böyle ama boş bir sebepten hem böyle olması ve hemde bu türden bir ayrılık denemiştik barıştık sonunda ama bu sefer yani şok oldum işin daha garibi bende istiyorum onu ama bu ayrılıkla bana ters sizce kolpa olabilir mi böyle konuşacak türden biri değil yani kaç senedir tanıyorum her hareketinden kimse çözemezken ben anlarım ama bunu anlayamadım ve eğer ciddiyse onu nasıl tekrar ilişki istetirim kendime bağlar kıskandırırım lütfen sizden yardım istiyorum abuk subuk yorumlar atmayın çünkü durum zaten bu değiştiremem
Erkek dilinden anlayanlar baksın lütfen çok rezil bir durum?