Benden habersiz dün telegram hesabı açmış Söylemeyi unutmuşmuş Bende hemen açtım ve kavga ettik en sonunda bunu dedi sizce ne yapacak Not: 2 aylık evliyiz
Gerekeni yapmışsın aferin. Napabilecek ak. Normalde tam antifeministim ama hak var hukuk var, zerre geri adım atma nereye varacaksa bugün varsın işin, sürekli kötü olacağına baştan bir kere ol.
Tam bilmiyorum ama Telegram haber uygulaması değil mi? Neden tuhaf birşeymiş gibi gizlemiş ki? Ayrıca siz neden bu uygulamanın hesabını soruyorsunuz ki birbirinize, onunda seni kısıtlamasının manası ne?
2 aylık evli adamın telegram da ne işi varmış? sen nasıl öğrendin peki? “akşamda kararım değişmeyecek” demişsin, hesabı silip silmeme kararı mı? Ne kararı bu?
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Eskiden beri varmışta dün girmiş en son. Eekek arkadaşı aradı bize geleceklerini söyledi sonra geldiler eşiyle beraber. Kadın bana söyledi bende telefonuna baktım gerçekten de öyleymiş. Hesabını sil diyo bende silicem diyo
Bu tür şeylerle evinizde tatsızlık çıkartmayı. Aldatacak olsa onu sen mi tutacaksın? Bence eşini elde tutmanın en güzel yanı ortamı germemektir. Açmış oldugu basit bir program ve elinde hiç bir delil dahi yok ken neden olayları kavga boyutuna taşıyorsunuz. Benim düşüncem sen ona güzel bir süpriz yap ve geceyi kavga yerine romantik bir akşam yemegiyle ğeçirin. Gecenizde güzel olsun👍
Yapmayın böyle gereksiz kuruntular bir kere sogukluk girerse araya bir daha o ilişki adam olmaz ve birde bakmışsınız olmadık saçma sapan kuruntular ve şımarıklıklar yüzünden boşanmışsınız ve yuvanız dagılmış olur
Ola bilir ama güzel güzel anlatmak var ken neden kavga ! Tatlı tatlı uyarın ama ikaz etmeyide unutmayın. Bu olayın hoşunuza gitmedigini bildirin bir daha tekrarlanırsa kötü sonuçlana bilecegini ve alttan almayacagınızı bildirmeniz kafi gelir diye düşünüyorum
''şimdi laf anlatamam sana'' klasik kıvırma cümlesi. Saçma uygulamalar hesaplar açmanın alemi ne zaten birbirin aynısı programlar. Erkeklerin çoğu ergen kafalı işte.
Sevmek yeterlimi sence. Her sevdigimizle evlenseydik ohooo. Bu işin cocuk oluncaki kapısmalarıda var. Ve eşin şiddet dili kullanıyor. Şu an tatlı gelen şeyler sana zamanla berbat gelecek ve gencligini kaybetdikden sonra da bu adama verdigin yıllara üzüleceksin. Yol yakınken bu dengesize yol ver bence.
Konu gereksiz uzar, sadece sen kapat demiyorum ki o da kapatsın. Yaptıgı şey çok yanlış, ben sadece senin için diyorum. Basit bir tartışmayla biter mi olay? Büyük kavga derecesine ulaşmaz umarım.
Telegramda gruplar var cinsellik futboş haber iddaa üzerine vs vs
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Telegramı babamda kullanıyor borsa işlerine vesaire pardonda adam her indirdiği uygulamanın hesabınımı vericek hastalıklı mısınız ya? Sanki tinder indirmiş mevzuya bak bu admlar size iyi dayanıyor yine
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben markete habersiz gittim diye demediğini bırakmadı kusura bakmayın haber verecek paşa paşa