Eşiniz gece ter koksa ne yaparsıniz?
Saçma cevapları kabul etmiyorum :D?
Saçma cevapları kabul etmiyorum :D?
Deli gibi solurum onu... Odam Kireçtir türküsü ne der bak?
Odam kireç tutmuyor
Kumunu katmayınca
Sevdan baştan gitmiyor
Sarılıp yatmayınca
(Repertuvar)
Odam kireç tutmuyor
Biraz kum katmayınca
Gönül rahat etmiyor
Yare laf atmayınca
(Yarini görmeyince)
Odam kireçtir benim
Yüzüm güleçtir benim
Soyunda gir koynuma
Tenim ilaçtır benim
(Repertuvar)
Odam kireçtir benim
Yüzüm güleçtir benim
Hangi taşa sarılsam
Emeğim boştur benim
Baba ben derviş miyem
Hırkamı giymiş miyem
Ben sevdim eller aldı
Niye ben ölmüş müyem
Odanı kireç eyle
Yüzünü güleç eyle
Soyun da gir koynuma
Terimi ilaç eyle
Karım değil mi? Rahatsız olduğumu düşünmesin diye sımsıkı sarılıp yatarım.
Bir süreden sonra burun kokuya alışır 😅
Alışana kadar çekerim o gecelik sesim çıkmaz :D
Sabah da gece aktiviteleri yapmadan önce deodorant parfüm sürsen daha seksi olabilirsin diyerekten onu hijyenik kokmaya davet ederim :D
Anlamazsa kokuyordun l. n derim son çare :D
😍😍😍 seviyom lan seni
Insanlik hali... Yatmadan dus almis olsa bile uykusunda terleyebilir. Sadece bu yuzden uykusundan kaldirmaya kiyamam herhalde. Hic sevmiy[r olmak lazim ya da butun gun calisip gelen birini uykusunda rahatsiz edip rencide etmek icin insafsiz olmak lazım...
Cevap
95Cevap
Her gece olursa uyaririm ama bir kere olduysa şakasına dalge geçer öper sokulurum yanına
Helâl size 😉
@tolgaydogan gerçekler :)
Hayattan soğuttu senin bu eş soruların cevabı için de iyi olur ama zor tabi sen de haklısın param yok işim yok sevgilim yok zaten hayatımda tamam mi gideceksin yerinde olsam seni gerçekten seviyorsanız aileler de izin verecektir yok eğer antipatik bir değişiklik fark ettin mi diye düşündüm birden bilemiyorum yani sonuçta begendim aileler de izin verecektir yok zaten hayatımda tamam mi acaba artık anladın mi
Kırmadan bir şekilde duş almasını sağlarım.. Tabi bu bir rahatsızlıkta olabilir, eğer öyleyse açık açık konuşur tedavi için ikna ederim.. Nadiren baş gelen bir durumsa idare edecen arkadaş, nihayetinde o da insan...
Yeni evli isek: Senin ter kokunu bile bir ayrı seviyorum hayatım.
Evliliğin 5. Yılı: Kalk bir duş al be leş gibi ter kokuyosun pis herif!
Eşimle ilgili hiçbir konuda tiksinmem açıkçası. Böyle bir durumda da rahatsız edecek şekilde hiçbir kaba algılanacak davranışta bulunmam ya da söz söylemem, sabah kalkar duşunu alır zaten. Bilinçli şekilde kimse kokmaktan hoşlanmaz sanırım...
Eş diyorsak evlilikten bahsediyoruz sanırım. Yani hayatımı birleştirdiğim insanın kokması da problem olmamalı. Tabii sürekli bir durum değilse, aksi halde çamaşır suyuna bile basarım. :D
Hahaha bazen geceleyin bir uyanıyorum terlemişim atlet felan su gibi olmus cıkartıp atıyorum coğu zaman ter kokmakdan kasıt herhalde yıkanmıyor terli terli gelip yatıyor bence tarzım değil ya.
Arkamı döner yatarım ne yapacağım git yıkan desem kalbi kırılır. Burnumdan nefes almamaya çalışırım da beni pek rahatsız edeceğini sanmıyorum sevdiğim insanın ter kokusunun.
-Kocacığım duş alsana.. 😉
-Sende geleceksen olur. 😍
-Pufff.. düş önüme. 😊
Diyemem sanırım kokuyorsun diye. Sesimi çıkarmadan uyurdum o gecelik. Eğer her gece aynısı oluyorsa her gece beraber duşa girerdim onunla. Bir taşla iki kuş misali olurdu :)
Enteresan bir soru!;
Uyandırırım ve derim ki hayatım biraz ılık duş mu alsak..
Kibarca onu kırmadan problemi çözerdim. ;)
Noter çağırırım. :D
Evli olsam, böyle bir durum olsa, eşimle banyoya girer, birlikte yıkanırız. :)
Erkek arkadaşımla birlikte yaşıyoruz hep yatak su hep yatak su napsın adacağız alıştım bende iğrenmiyorum onun terinden hiç umrum değil zaten sabah duş alıyor yani genetik bişi bu terkedicek halim yok
Takmış ter ter ter 😒
Aşkıımmm banyo yapalım mı?
Ekşimiş peynir tenekesi gibi kokuyorsun da...
Derim. Ben kesin derim taniyan bilir 😎
Olabilir ve benim de başıma gelebilir.. Nazikçe derim ki gel beraber banyoya gidelim, duş alalım.. Hem eşim hem ben temizlenmiş oluruz.. Ne o bana darılır nede ben ona püflerim.. Hoşgörüyle hal olur..
Hayatım bugun cok efor sarfetmişssin sanırım bir duş alsan da rahatlasan derim :)
Sular kesik değil biliyorsun dmi derdim dalga gecerdim deodorant alır elime silah gibi kullanrdm :D
Bisy yapmam yazik adama en fazla bez kiyarm hasta olmasn die
Uyumadan once dis ve dus sart , kokmasin ya :( Kokuya takintim var. Gider salonda uyurum 🙈
Arkamı döner yatarım, yorgun olsa gerek duşa girmeden yanıma gelmiş.
Ter ve ağız kokusuna acayip hassasiyetim vardır ama sözkonusu karım ise ses çıkarmam. Zaten zamanla insan eşinden iğrenmemeye başlıyor. Eşinin vücudu kendin vücudunmuş gibi oluyor.
Cok yoruldum dus alayim kokmusum derim anlar herhalde bakar kendinede
gel seninle duş fantazisi yapalım derim ve duşa sokarım 😊
Ter insanlık halidir de insanın da kendine bakması gerekir, heleki evliyse muhakkak koltuk altı deodorant (axe cikolata) süpper, sıkacan yatağa girmeden önce mmm m derrr emen sokulur koynuna, sende rahat edersin oda 😄😄🙋
kalk bir duş al bayılttın beni kokudan derim ve yataktan aşağı yuvarlarım.
Her gece her gece kokuyor ise; "Canım kalk bir başını yıkayayım. Sen üşeniyorsun anlaşılan." derdim :D
Soylerim canim ter kokuyorsun acaba bir banyo mu olsan cok mu calistin bugun kiyamam falan sempatikle kirmadan soylerim yani normal insan sonucta ter kokabilir
Kırıcı olmadan duş almasını tavsiye etmek sanırım en uygunu olur.
Uyuyorsa uyandırmam ama uyumuyorsa terlediğini kibarca söylerim
s. git yıkan gel senın leş kokunu koklamak istemıyorum der yataktan kovalarım pis olunurmu temızlık ımandan.
Hiç bir şey olmaz. Bİz o yastığa hastalıkta sağlıkta baş koymadıkmı? Bir ter kokusu içinmi yanından kalkıcam?
Olabilir yani insanlık hali :) hayatım baya terledim kendimi pis hissediyorum bir banyo yapalım mı derdim :D o kırılmasın diye kendimi gömerdim :D :D
banyoya gırerım kese yapması ıcın cagırırım onuda sokar duş altına ıslatırım yıkanmış olur caktırmadan :D
Duş almadan yatmayan biriyim saat kaç olursa olsun bu yüzden grip oluyorum tabi. Bu alışkanlığımı eşime de bulaştırırım :)
Uyandırır hatun hastamısin terliyorsun şu atleti değiştirelim der atlet veririm
Eşim sonuçta uykusunu niye ziyan edeyim önemli değil
Kucağıma alır öpe öpe çaktırmadan fantaziymiş gibi duşa sokarım.
Aa ter kokuyorum galıba der kendımı koklarım eşek değil heralde anlsr kanks
Banyo yapta vucudun mikrop kapmasin derim oda kirlmaz anlar yapar
Severdimm 😊 tahammul ederdim sonucta nolcagi hic belli olmaz ya hasta olsa yatalak bakmak zorunda kalsam herseyine katlanabilirim onun yerine bende olabikirim kari koca birbirine katlanirlar
hergün yataga gelmeden önce duş almasını isterim ondan :D
Öff minnak igrenc sorular sorma :D :D buna ragmen bu gecede seviyom seni. Esim ter koksa ertesi gun kendi ellerimle yikarim koltuk altlarini
Tekmeyi çakar git len banyo yap derim.
Napcam döner arkamı uyurum.
49.media.tumblr.com/...m6n0xbnHx21qf1116o1_500.gif Kusacam galiba :( :(
ohoo ben sevgilime bile o terliyken sarılmış insanım :D
banyoya götürür, çitiler, keseler, pambık gibi olana kadar, hamır gibi yoğururum :/
Saçma soruları kabul ediyoruz da saçma cevapları kabul etmiyorsun o da güzel :)
Git yıkan derim.
En tarzım değil nefret ettiğim duş almadan yatması ve dişlerini fircalamamasi 😠
insan gerçekten seviyorsa onun ter kokusu bile mis olur
arkamı döner yatarım kötü kokuyorsun diyemem ayıp olur . olmadı oda parfümü falan sıkarım odaya
Sürekli olursa uyarırım artık, arada olacaktır tabi
Sevişme sinyallerini verir, duş almasını sağlarım..
Her hafta düzenli deodorant alırım kullandırırım ama bunun için kalbinide kıracak değilim
Git yıkan derim de bakımsız erkekle evlenmem zaten :D
Rahatsız olsamda koku almamaya çalışır onu kırmazdım
Uyandırmadan yataktan kalkıp bir kova buzlu su doldurup kafadan aşağıya dökerim.
Kaldırır onunla banyoda sevişmek istediğimi söylerim
peki sen koksan o ne duusnurse onunda uygulamasi sartt
Sarilir uyurum kokarsa kokarsa koksun 💤💤✔
canım kalk yıkan derim yani sonuçta hayat arkadaşın kırmadan söyleyebilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar