Ve birde karımın kalçasını sıktığı görüntüleri yolladı. Ben napacağım? Bu olayları kendisi eski sevgilisiyle yani benden önce yaşamış.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Üzücü bir durum eski sevgili tam bir mal o ayrı mesele karının da hala bu adamla görüştüğü ortada.
Adamdan şikayetçi olun o karıyı da ilk fırsatta şutla gitsin.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
11Cevap
Mesele ne karinin gecmisi ne baska birsey... bunu sana gonderebilecek cesareti bulmasi. Belli ki olay baska bir yere gidecek. İstedigi baska. Bu isi yargiya tasiman gerek yoksa ileride gec kalmis olursun. Esinin de arkasinda dur. Hatasida olsa bunu unutmayacaktir. Gecmiste yasananlar olabilir. Simdi ardinda durmazssan ileride esini de kaybedersin. Bosuna ugrasmis olursun. Direkt adami polise bildir. Muhattap bile olma. Yuz goz oldukca is degisir. Onun istedigi sekle yere gider.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKotu bi durum. bizim bi tanidigin basinada benzer bise gelmisti eski sevgilisi arayip karinla ilk ben yattim tarzinda konusmustu. Adamda ben onu 40 tas suyla yikadim karim ettim uza demisti. Yani iki secenegin var ya o adami anasindan dogduguna pisman edip karinla mutlu olacan ya da kadini bosayip yoluna bakacan
12 Yorumla
Soran+1 yılBana görüntü yolladı ama
Cevap sahibi+1 yılYani ikiside ayni sey. Sonucta bise yasanmis bu belli. Ha gormussun ha gormemissin
Savcılığa verin. Kişisel verilerin gizliliğini ihlaldsn 1 ila 3 yıla kadar hapis cezası var. Hayatı kararsın.
12 Yorumla
Soran+1 yılYa kardeş. İyi misin amqqq ya. Karımın eskiden yediği naneler çıkmış diyorum savcı diyorsun bana amqq
- Cinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı.
+1 yılKarının eski sevgilisi tam serefsizmis ne istiyor onu bosasan kendi mi alacakmış amacı neymiste yolluyor nisanliyken aklıma gelmemis mi yollamak
12 Yorumla
Soran+1 yılKardeş, diyelim ki affettim. Annem ve babama bunlar ulaşırsa ben ne yapacağım?
- +1 yıl
Senden önce olmus sen şuana bak mutlu musun herkesin yaptığı kendine gunahida sevabida önemli olan seninle tanistiktan sonraki davranış ve tavrı senin hiç hatan yok mu belki o adamla karsilasmasaydi senin kiymetini bilemeyeckti...
+1 yılBulaşirsan kan çıkar boşver senden önceki ilişkisi o. Şimdi yapıyor mu bilmiyorum ama sinir olmaya değmez
02 Yorumla
Soran+1 yılKardeş karım diyorum ya. Psikolojimi bir düşün
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum. Çok sağlam bir dayağı hak ediyor ama baksana kocasına neler yolluyor. Belliki sağlam tip değil. Şimdiki kızlar ne buluyor bu salaklarda ya bayılıyorlar böyle tiplere
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim merak ettiğim evet esin senden once halt yemis o adamda belliki şerefsiz ama su var sen eşinden once sütten çıkma ak kaşık mıydın yapmadin mi hiç boyle şey
00 Yorumla
+1 yılBu işi iki şekilde çözersin ilki onu bulup çözersin. İkincisi yargıyla çözersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizi ayırmak istiyor işte eline o fırsatı verme en güzeli benden önce yaşandı bitmiş rahatsız etmeye devam edersen dava açarım sana de
10 Yorumlaİyide neden böyle bişey yaptı bu terbiyesiz amacı ne
01 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyim kardeş ya
Senden öncesiyle ilgilenmemelisin. Eski sevgilisinin amacı da çok belli aranız bozmak. Bence eşinle konuş bu durumu.
10 Yorumla
+1 yılSenden önce olandan sanane sizi ayırmak için atmış düşme
11 Yorumla
Soran+1 yılNe demek sanane be. Ne diyosun sen? Kadınbana anlatmadı tüm bunları.
Sen eşinin ilişki yaşadığını biliyormuydun önceden. Bilmiyorsan ayril
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeyin diyoruz ağzımız ggöt oldu
00 Yorumla
+1 yılEski sonuçta bence umursama
17 Yorumla- +1 yıl
Eşinin görüntüleri başka bir kadında olsa sen öyle mi yaparsın?
Soran+1 yılNasıl umursamayayım ya. Ömür boyu ben bu kadının suratına bakacağım.
- +1 yıl
@Limansisleri eskiden olmuş bir şey gitsin dava etsin hakkı var buna
Soran+1 yılAz boş konuşma kardeşim uza ya
- +1 yıl
Savcılığa ver demenin neresi boşsa
Soran+1 yılSen gidip kadını düşünüyorsun. Dediğin lafa bak be.
- +1 yıl
Senden önce yaşanmış bir şey için kadına ne diyebilirsin ki onu anlamadım hoş değil ama yani
+1 yılSende ona aynı şeyi gönder krdş.
10 Yorumla
+1 yılAllah başlara vermesin YARABBİ
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOha bu gerçek mi
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet gerçek
Cevap sahibi+1 yılYürek mi yemiş o şerefsiz git savcılığa ver görsün ebesini
Soran+1 yılSavcılıktan felan korkmuyorum diyorum sağlam ayak değil
Cevap sahibi+1 yılSizden ne istiyor anlamadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSavcılığa ver karıyı da boşa
00 Yorumla
+1 yılNemi yapcan
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacağım
- +1 yıl
popon yiyorsa kafasına sık yok yemiyorsa savcılığa verecen
+1 yılKarın orspuymuş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Karımın eski sevgilisi bana karımın kendisiyle olan müstehcen konuşmalarını yolladı ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat