Tam tersi. Bu konuda çok etkili bir yazı okumuştum. Erkekler gerçek anlamda insanlığın ilk zamanından beri alfa ve beta olmak üzere ikiye ayrılır. Erkeklerin %20'lik kısmı aslında tüm kadınların istediği erkek şeklidir ve bunlar için kadınlar birbirlerini bile keserler. Her şeylerini sunarlar o erkeklere. Ama en son onlar olmayınca da yalnız kalmamak için diğer çok da gönüllerinin olmadığı diğer kısım ile evlenirler.
Kısaca o bahsettiğim ilk kısım için kadınlar kesinlikle avcıdır ve avını elde etmek için her şeyini vermeye hazırdır. Ama onları avlamak da çok kolay olmuyor çünkü adı üstünde %20'lik kesim. Diğer gariban takımı da (ben falan) o diğer erkeklerden yana avcunu yalamış kızların uygun olanını almak için çeşitli şekillerde gönlüne girmeye çalışırız, hepsi bu...
Erkekler kızların güzelliğine karşı avcı iken, kızlar genel anlamda güç itibar ve kendine sahip çıkabilecek tüm erkeklere karşı büyük bir avcıdır.
Bu durum zaman içerisinde veya kişilere bağlı olarak değişkenlik gösterebilir illa ki kadın Av ya da erkek Avcı olacak diye bir şey yok Bazen öyle bir zaman oluyor ki erkek avlanıyor Kadın Avlıyor
Bunun cinsiyeti yok. Avcı olduğunu sanıp av olanlar da var zira. Onun için kimse kendinden emin olmasın ya da kendini sağlama alıp öyle kaplan kisvesine bürünsün aksi takdirde ceylan gibi avlanır ruhu duymaz.
Kadinlar kendilerini av gibi gosteriyorlar.. Erkeklere de avci rolu dusuyor.. Insanlar iclerinden gecenleri rahat bir sekilde soyleyebilseler dunya ustunde hic mutsuz bir insan kalmaz demis unlu biri buna benzer de olabilirdi :/
Avcı erkek ama avcısını seçen kadın tam olarak böyle bir şey kadın avlanmak istediği avcıya avlanmak istiyor. Genel olarak avlandığı erkek foss çıkıyor sonra avlanmak istemiyor😄
Bu her iki taraf içinde av ve avcı durumudur. Aba giderken avlananda olunur ava gidip eli boş dönende olur avınımağına düşürende.. aslında bu niyetinw göre değişir. Bir öğünlük mü bir ömürlük mü..
Yerine göre değişiyor bazen erkekler de av olabiliyor. Misal bugün av olan bir erkek duydum.. 3 cocuklu bir tanıdıgımız baska biriyle sevgili olmuş eşiyle bunca yıl sonra anlaşamadıgını farketmiş boşanıp sevgilisiyle evlenecekmiş.
Erkekler saflar hemen atlıyorlar kadın işini alttan alttan inceden dokuya dokuya yapar sonra avını düşürür ağa ama dışardan görünenn erkek avcı kadın av 😂😂
Tersi avın avcının merhameti kalan bir şey olduğunu düşünüyorum ama kadınlara av denemez çünkü onlar istemedikçe değil avlamak yanlarına bile yaklaşamayız
Normalde kadın seçer eşini. Seçen taraf kadındır. Fakat seçebilmesi için belli şartları sağlaması gerekir. İnsanlar duyguları satın alır felan filan... Çok uzun anlatması, kısaca özetlersek. Av avcı meselesi insan için pek geçerli sayılmaz.
Bence kadınlar sinsi birer avcı erkekler her zaman iplerin kendi ellerinde olduğunu düşünüyorlar ve bu onları mutlu ediyor ama kadınlar onların bu yönünü bildikleri için onlara istedikleri şekilde davranıp kendi isteklerini gerçekleştiriyorlsr