O ilk sevgilim cok sevdim arkadaş ilk tanistigimiz zamanlarda geçmişini sormustum öpüşme dahi yok demişti ama simdi... iki sevgilisi olmuş ikisi ile de uygunsuz şeyler yasamis pisman oldum diyor... ben kabullenemiyorum hem yalan söylemiş olmasini hem de geçmişi. .. ne yapayim ben şimdi bir akıl verin Allah rizasi icin... evlilik hayalleri kurdugum kiz...
Cevabın nedir?
Kardeşim burda kötü yorum yapanlar ve derdimizi anlamayan insanlar var onların yazdıkları daha çok körüklüyor düşüncelerimizi. Seviyorsan devam et bırakma peşini bir insanı mutlu etmek kadar güzel bir şey mi var bu hayyatta geçmişi önemse ama kafana takma kardeşim hayatını etkiler ve aynı çemberin etrafında dolaşma biraz düşünce çemberinin dışına çık. empati yap onun yaşadıklarını ende yaşayabilirdin peki o sana böyle davransa ve kı cın a tekmeyi koysa hoşuna gidermiydi yazık değil mi o kıza kardeşim siz ikiniz çok iyi evlat yetiştirirsiniz neden mi? 2 nizde bazı şeylerin farkında ve tecrübesindesiniz ve o kız çok iyi bir evlat yetiştirir bana kalırsa o kız büyük ihtimalle çok pişmandır çünkü senin gibi bir insan karşısına çıkabileceğni ve seveceğini düşünmüyordu. Bence sokarım lan böyle kadere deyip sevgilinle bir hayat yaşa ve ona bir hayat bağışla onun tutunabileceği bir dal ol ve asıl ADAMLIK neymiş nasıl sevilirmiş göster ALLAH YARDIMCIN OLSUN VE GEÇMİŞ OLSUN
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Simdi baboli herkesin hayatında ufak tefek aşırılık lar veya hatalar olabilir ve eğer senin evlen meyi düşündüğün kişi çok aşırı şeyler yapmamış sa hazır aşık ken evlenin derim ben bu devirde daha iyisini bulamayabil irsin
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmis.. daha ne kadar olacak ki...
+1 yılBen olsam kabul etmem. Çünkü 10 dklık zevk için kendine hakim olamayıp onun bunun altına yatan kızdan ne hayır gelir ki. He bazııları diyor ya sevdiğim erkekle yaşadım. Benimde anlamadığım şu madem sevdiğin erkekti niye ayrıldınız. hadi onuda geç birincisi sevdiğin erkekti ya ikincisi? O da mı sevdiğin erkekti ? Peki şimdi ben neyim o zaman? Bırak kardeşim bunlar hep iradesine sahip olamayanların kendilerini temiz göstermek için uydurdukları yalanlar. Fahişenden farkın ne diye sorunca bunları anlatırlar ama niye ayrıldın deyince bişi diyemezler. Boş ver sen helal sütü emmiş bir kız bul kendine , böyle 10 dklık bir zevk için değil de ömürlük zevk için kendisini sana saklamış. Ve en önemlisi sende öyle ol.
21 Yorumla
Soran+1 yılOna bu kadar ağır şekilde imtanda bulunamamaliyiz. .. hata yapmış olabilir özellikle o kelimeyi hakketmiyor
+1 yılseni kaybetmemek için başta yalan söylemiş olabilir (bende öyle dedim ama sonra eskiyle kıyaslandım hep ama o onu unutamamıştı ) bence sizde pişman da daha ne... tabi ki ben bayan olduğum halde onla yaşadığı herşeyi anlatlattı kabullenemedim... daha fazla yaşadıkları hakkında ayrıntıya girme... seni üzer, pisman olması iyi birşey... ama şunu da söylemek isterim bayanların öpüşmesine bile karşıyım evlendikten sonra yaşa ne istersen sonra da bekarım diye gezme tabi bu benim fikrim... ama ayrıntısıyla anlatırma boşver...
05 Yorumla
Soran+1 yılBen de karsiyim buna evlilik oncesi bir halt yenmemeli ki onla daha opusmedim bile ama iste ah bu geçmiş
- +1 yıl
bence eline kağıt al bir tarafına eksi bir tarafına artı koy ve geçmişini bir kenara koy ve iyi kötü yanını yaz hangi taraf ağır başıyor bak bu ayrılmak için yeterli mi bir düşün...
Soran+1 yılAyrintiya girmeme konusunda cok haklisini insan dinlerken yüreği defalarca parcalaniyor olup ölüp diriliyor. .. ama bilmek de istiyor ne kadar ileri ne kadar? ?
- +1 yıl
ya kardeşim ben erkek aman ne yapar dedim yine de üzüldüm tabi bizde bu bir etken değildi kıyaslaması etkendi... aklıca ben onla neler neler yaşadım sen yapmıyorsun demeye getiryordu... ama erkek için bu daha ağırdır... neler hissetti falan bu konuya girme...
Soran+1 yılYani sizin arkadaşa ne diyim simdi bilemedim...
Biz olayi inşallah bir daha acmamak uzere kapattik... devam ediyoruz sonumuz hayir olsun
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
24Cevap
+1 yılNaptın son durum nedir?
Bana da senin yazdığının birebir aynısı hatta daha fazlası oldu evlenmek için sevmiştim ilk ve tek sevgilimdi. ilk zamanlar 2 sevgilisi olmuştu sonra ben yakalayınca bazı şeyler 5 6 tane sevgilisi belki bir sürü sevgililiğe varmayan flörtleri VS vs. Günümüzde sanırım bir çok kız ve erkek böyle. Sevgiye olan inancım bu ilişkiden sonra bitti. Bu kadar dışardan tertemiz görünen biri bile böyle olduysa dedim artık kiminle evleneceğim bilemiyorum. Ayrıldım sonunda sen naptın?00 Yorumlabenimde böyle bir ilişkim oldu.. kıza güvenemiyodum bunu söylediğimde ağlıyodu dönüp gidemiyodum ağladığı için.. bipolar bozukluğa sahipti kız.. ailesiyle bir çok problemi vardı.. kısa zamanda sevdirdi kendini sevdim kopamadım ama hep şüphe duyuyordum hareketleriyle söylemleri farklıydı.. ilk öpüştüğü bendim dediğine göre hahah diyorum şimdi.. öyle böyle devam ettik işte.. en başta dürüst oldum ben tek bir kişiyle ilişkiye girdim çok pişmanım çok ağladım sızladım bu günahım için dedim eğer senlede evleneceksek ben bekaret ve temiz bir insan isterim dedim.. en başta dedim ya bunu.. sonra ilişki içinde yakınlaşmalar oldu ister istemez ama kalbimde ciddiyet ve ona karşı şüphe vardı hep.. şimdi ben mi kötü oluyorum bu durumda dürüst olduğum için?
10 YorumlaHerkes bazı yanlışlar yapmıştır kardeşim belliki o kızda yaptığı hatalardan pişman unut gitsin ne var yani sen ondan önce hiçmi başka kıza bakmadın öyle düşünmelisin. Şimdi sen yanındayken o kız sadece sen diyebiliyorsa sev gitsin abi ileriyi düşünmeye devam et :)
01 Yorumla
Soran+1 yılCok pişman hem de çok. ...
Sevgilimde beni bu yuzden terketti ama bende yalan olmamisti bana yapamiyorum aklima geliyo zoruma gidiyo dedi seviyosan aş bunu askiniza yazik etme ya zaten o pisman olmustur bunu yaptigi icin duzelebilirsiniz yapmayin bee seviyosaniz mutluluktan baska bisey dusunmeyin cok zor bir durum cunku her iki taraf icinde
05 Yorumla
Soran+1 yılYa bilmiyorum aklıma geliyor kalbim sikisiyor nefes alamıyorum. .. ya aklima gelmediginde cok iyiyiz kalbimi kirmamaya dikkat ediyor ben de öyle özellikke korkum ilerde bu karsimiza çıkar mi
Soran+1 yılAklima gelmemesi için cok çabalıyorum hem de cok ama oluyor işte. ...
Soran+1 yılAmin Allah razi olsun. ..
Gizli Üye(30-35)+1 yılHata yapılsa bile doğru söylenmeli. Geçmişi temiz olmayabilir her insan hata yapar önemli olan ders almak bundan. Ama yalan söylemesi kötü. Benimde geçmişte çok büyük olmasa da küçük hatalarım oldu alkol kullanmak sigara kullanmak gibi bunu sevgilime söylediğimde tartıştık vs ama o benim herşeyde doğruyu söyleyeceğimi bilir şu an sözlüyüz. Sende ona bundan sonra en ufak yalanını yakalarsam biter ne olursa olsun doğruyu söylüceksin de. Ve zamana bırak zamanla düzeliyor mu aynı mı görürsün.
01 Yorumla
Soran+1 yılCok düzelmes... cok da pişman. . .
+1 yılGeçmişi seni ilgilendirmez sen yokken yaşamış sonuçta. Sen varken yaşasa tamam dicemde sen hayatında yokken olan olmuş. Ha tabi yalan kısmı evet hatalı orda ama bunu sana söylemek gibi bir zorunluluğu yok cünkü geçmişi seni zerre ilgilendirmez senden sonrası ilgilendirir
01 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş benim gözümde önemli ki ben de bir sey yasamadim aynisini beklerim... vazgecemiyorum ama
+1 yılçok zor bir durum dostum, iki defa yıkılmışsın.. hem yalan, hem sadece seninle olduğunu düşündüğün hayaller.. O da bu yalanı senin ona daha çok değer vermen için söylemiş. Ama ne olursa olsun bir yalan da var ortada.. İyi düşün, kalbinle düşüncelerin büyük bir çatışmaya girecek. Kolay gelsin
04 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun. ... ya aklima geldikce icim parcalaniyor...
- +1 yıl
tahmin edebiliyorum.. umarım bir daha bu tarz bir durumla karsılasmazsın
Soran+1 yılAmin.. teşekkür ederim. .. inşallah kimse böyle bir durumla karsilasmaz.. imtihan olmaz
- +1 yıl
amin..
Aynisimi bende yasadim cok zor oldum kudurdum sinirimden resmen sinirimden ama sen iyi birine benziyoncok seviyon belli bitmesini istemiyosan bunlari unutacaksin ama bence cok zor kendini hep kotu hissetcen aklina gelcek secim senin
03 Yorumla
Soran+1 yılBitmesini istemiyorum. .. aklima geldikce kalbim sikisiyor nefes alamıyorum icim parcalaniyor ama gelmediginde mutliyuz
Soran+1 yılKendim ah bu kendimm...
+1 yıldaha ilişkinin en başında sana her şeyini anlatacak kadar güvenmesini bekleme. bne olsam bende böyle yapardım. senin sevgilin olsa sen de yapacaktın belki kim bilir. sevgiyi bulmak kolay değil böyle şeylere takılma derim
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim ama hiç olmazsa evet bişey var usteleme zamanı gelince anlatırım deseydi
Durustluk en onemlisidir 1 defa yalana bu sekilde basvuran yarin neden ayni seyi yapmasin. Dueustluk kolay is degildir 2 taraf icinde bana kalirsa baskasinda dene sansini ne hali varsa gorsun yalan hayatinda ilerde dahada pisman olmadan yakinken don bu yoldan..
01 Yorumla
Soran+1 yılAma o zamanlar daha yeni tanismistik belki var bişeyler zamanı gelince anlatirim diyebilirdi... hem sonradan anlatması büyük bir güven taşımaz mi. kendisi yalanini soylemesi
ben de aynısını yasadım. kac tane kızla yatmıs felan sonra artık gorusmeyelm geçmişin yuzunden felanmn dedım ama benı brakmadı bnce sende oyle yap eger bırakırsa zaten sende oncekılerden olursn bırakmazsa sevıyodur geçmıs gecmıste kalmıstır gerı donduremeyz zamanı bence canını boşa sıkma :)
06 Yorumla
Soran+1 yılBen birakamiyorum.. ondan vazgecemiyorum ama aklima geldikce icim parcalaniyor
Soran+1 yılPeki ben ne yapayım
Soran+1 yılGuvenmesem nasil devam edecem..
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Bence ayrı kabul edemiceksin kendin bir şey yaşamamışsın ve ilk başda sana söylemesi gerekirdi eğer yüzüne vs vurucaksan hiç başlama bu ilişkiye
03 Yorumla
Soran+1 yılYok bir daha o konuyu acmam tövbe daha acmam.. inşallah
Soran+1 yılTeşekkür ederim ... hakediyor tabi.. ...
Önemli olan o olayı yaşayıp yaşamamış olması değil , yalan söylemesi. Ben evlenmeden önce bir düşün derim çünkü bir ilişkide dürüstlük yoksa ilerlemesi imkansız
00 Yorumla
+1 yılseven adam sevdiğini böyle yargılamaz bazen gördüğünü bile hayal deyip geçer seviyorsa seviyorsan alacaksın paşam
05 Yorumla
Soran+1 yılKabullenemiyorum aklima gelince yuregime öyle bir agirlik çöküyor ki...
- +1 yıl
bak kardeşim yüreğinde olan ağırlığı anlayabiliyorum eğer senin onu sevdiğinden daha çok sevebiliyorsa seni bunu hissediyorsan kabulleneceksin hiç el değmemiş birinin evlendiğinde seni aldatması ihtimalinden düşüktür o kızın seni aldatma ihtimali o kız bilmiştir anlamıştır ki sevenden başkası sahip çıkmaz ve kadınlar böylesine büyük şeyleri göze alan erkeklere yanlış yapmazlar tabi bunu kendinle birlikte ona da unutturabilirsen yüzüne vurursan seni bir gün sırtındn vurur
Soran+1 yılBen daha çok seviyorum. .. daha cok istekliyim... yuzune vurdugum cok oldu ya... aklima gelince ne bilim olmuyor soğuk davraniyorum o da fark ediyor zaten
- +1 yıl
siz isteseniz de yuva kuramazsınız kardeşim ne üz ne üzül yolunu çiz ve devam et
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim. ..
+1 yılYanlis anlama ama ben senin yerinde olsam bidaha güvenemezdim. Belki seni kaybetmekten korkmusda olabilir ama bilmiyorum yaa sana kalmis sonucta sen onu bizden daha iyi taniyosun nasil biri oldugunu sen daha iyi biliyosun.
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum gözüm kör olmuş kalbim ölmüş aklim sasmis isin icinden çıkamadım...
- +1 yıl
Iste boyle oldugun zamanlarda kesinlikle kararlarina dikkat et. burada mantik buyuk rol oynuyo bence.
Soran+1 yılBeni ksybetmekten çok ama coi korkuyor
+1 yıluygunsuz derken? çok ileri seviyeyse tabi ki boşver o kızı ama normal öpüşme tarzıysa yazık etme aşkınıza
06 Yorumla
Soran+1 yılÖpüşme kim bikir kac kere olmuş. ... agiz falan iste... nasıl yaparlar bunu.. vazgecemiyorum da...
- +1 yıl
Gerçekten seviyorsan unut bunları :/ dediğim zor ama dene ya
Soran+1 yılDeniyorum ama işte. ... daha ilerisinde ne olur evlendik diyelim aklıma gelse ona da bu yuzden kizsam ne yapariz o zaman
- +1 yıl
işte sorun burda./ ilk sevgilin olmasaydı sonuçta sende başkalarıyla öpüşmüş olacaktın.. En iyisi ben karışmayım ya
Soran+1 yılKarsiyim bisey yasamay onla da bisey yasamadik... ilkim olmasaydi belki yasarmiydim bilmem ama sonuçta yasamamisi. ... yorumun için teşekkür
- +1 yıl
rica ederim :/ takma kafana içinden ne geliyorsa onu yap kimsenin ne dediğini takma
yalan söylemiş olmasına ben çok kızar terkederdim ama ilişkiden önce yalan söylediyse tabi herkese herşeyi de anlatamaz doğal olarak o açıdan da haklı ama ilişkinin başında söyleyebilirdi niye söylememiş... amaan kafam karıştı be :/
00 YorumlaBen de kabullenemem ama tanidigim saygi duydugum bir abim var ona sordum oda bana bir soru soru
Ya cok seviyorsan ya da deliler gibi asiksan yine onu terkedebilir misin diye sor bndn cevap cikmadi02 Yorumla
Soran+1 yılBenden de çıkmıyor. .. ama olmuyor iste elin kolun baglaniyor sanki bisey yapamiyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 658 cevap paylaştı. Gençken yapmıştır birşeyler, çoğu kız yapıyor. Dert edilecek birşey yok. Kafana takarsan sorun olur bu sadece.
00 YorumlaArkadaşımın eski sevgilisi bana aşık olmuştu, Günlerce ağladı yalvardı. Çok iyi ve güzel bir kızdı. Ama geçmişi silip kabul edemedim. Geçmiş geçmiyor...
01 Yorumla
Soran+1 yılGecmiyor dimi:(( ama asik oldum bile
Sonradanda olsa doğrusu nu söylemesi iyi kardeşim seviyorsan takılma öyle sorunlara sevgi bulmak kolaymı bu zamanda sende terk edersen öncekiler den bir farkın olmaz...
02 Yorumla
Soran+1 yılAh o oncekileri bir elime gecirsem... seviyorum ama takilmaktan da kendimi alamıyorum
+1 yılOna baktıkça hep onlar aklına gelcek böyle birlikte olabilirsen onunla eyvallah. Ama kendinede haksızlık etme.
05 Yorumla
Soran+1 yılOfff isin icinden cikamiyorum...
- +1 yıl
Ya bu kizla bir geleceginizn olcani gercekten dusunuyomusun o var. Simdiden yalan soylemeye baslamis ve bakire değil. Eger sen bu kizla devm edersen bakirligin gidebilir ve artik temiz kiz arama sansinida kaybedersn.
Soran+1 yılBen evlilik pesinsedeyim... ve simdiki hali ile o da kabul ermez bisey yasamayi... ne vagecebiliyorum ne de tam kabulkeniyorum
- +1 yıl
O da senin onu çok sevdigin kadar seviyor mu seni
Soran+1 yılBen kadar olduğunu düşünmüyorum ama seviyor...
Yalan söylemesi kötü, ama bir şey yaşamasını kötü olarak değerlendirmek yanlış. Önemli olan seninle arasında geçenler.
06 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu kabullenemiyorum... aramizda öyle seylee gecmedi ben izin vermem inşallah.. o da simdiki pismanligi ile izin vermez
Soran+1 yılOnemsememeye çalışıyorum... sanki beceremiyorum
Soran+1 yılAmin Allah razi olsun. .. sen de inşallah mutlusundur degilsen de en kisa zamanda olursun
+1 yılBırak yaşadıklarını yalan konuşması çok yanlış. Yalandan dolayı acımasız ol ve bitir. Bakire değil mi
?00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı dertten bende muzdaripim bizim lafımızla hareket etme yalnız kal kendini dinle en iyi kararı verirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılSiz ne yaptınız... Nasıl davrandiniz yatdimci olsaniz cok sevinirim. ..
Cevap sahibi+1 yılBana en başında anlattı biraz yeni olduğumuz için pek sormadım daha sonra konuşunca herşeyi anlattı 1buçuk yılı geçti halen beraberiz. Önceki yaşadıkları aklına takılacaksa başına kalkacaksan hiç uzatma deşeleme sorma eskiye dair bişey değilse kötü sonuçlanıyor
Soran+1 yılYa işte ben de isterdim başta küçük bişeyler deseydi yeminle hala hatırliyorum cok masumca yok demişi desdediği hal aynen gözümün önünde... olayi artik acmamaya dikkat ediyorum
bir de guven problemim oluştu... güveniyorum ne yapmalıyım
Cevap sahibi+1 yılDostum güveniyorsan o güvenini boşa çıkarma insanları tanıdı arkadaşın senin değerini anladı bunu hep hissettir ona ki sana daha çok güvensin farklı olduğunu bilsin. Bu durumda binlerce insan var sen ben gibi konuşup fikir almayıp içine atıyor sonra bir kavga cinayete kadar gidiyor empati yap mesala onun yerinde sen olsan ne yapardın. Düşene vurmak bize yakışmaz sahip çık tutunacağı dal sen ol herzaman bunu hissettir
Soran+1 yılMantikli ve insancil yorumun için teşekkür ederim
Hakkimizda hayirlisi
boşver kardeşim salla gitsin evlenecek başka kızmı yok sana...
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmem yok gibi. ..
Gizli Üye(30-35)+1 yılNnu pişman et bence, onu sevdiğini ona aşık oldugun anlat ama bana bu yaptığını hiç kimse kabul edemez felan de, sadece kızın birdahakine yapmaması için bunu yaz düzelir belki
03 Yorumla
Soran+1 yılDuzelmis pismanlik duyuyor ... ama ben kabullenemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBen geçmişi önemseyen bir insanım , yernde olsam o kıza yolu verirdim, az gururun olsun
Soran+1 yılGurur evet bu iliskide cok gurursuz davrandim hala da devam ediyorum ama işte yapamıyorum
+1 yılsen onu seviyorsun böyle seylerı dusunup neden sevgini zedeliyorsun. bence su an önemli
06 Yorumla
Soran+1 yılSu an önemli tabi... ama geçmiş ya geçmiş... Sonra ilerde bu sorun karsimiza cikar miaya. . evlendik bu sey basima bela olsa aklima takılsa... ama vazgeçmiyor um da
- +1 yıl
vaz gecme zaten sen karsındakine güvenıyorsan vaz gecme derim. hem su an karsındaki olgun ama eskıden olgun degıldı
Soran+1 yılOlgunluk noktssinda cok haklisiniz... ben de dusunmemeye çalışıyorum genel olarak da aklımda değil ama ya ileride bu sorun önümüze gelse
- +1 yıl
ileride nasıl önüne gelecek. örnek ver mesela
Soran+1 yılYani beraber olurken iste aklima gelmesi
Bunu yüzüne vurmam- +1 yıl
aklına getirmeyeceksin. eger onu seviyorsan ve gercek anlamda deger veriyorsan ve karsındaki de bu sekildeyse aklına getirme. yuzune de vurmamalisin. bırak o seni eşin olarak sevsin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaya bildiğin başkası dokunmuş.. Zordur bununla yaşamak. Seninle sevişirken bile belki aklı geçmişte olacak. Yalanda var işin içinde. Terk et derim dostum. Yoksa kuruntu yapa yapa kafayı sıyırırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Bak kardeşim aynisini bende yasiyorum bana ulasip dertlesirsen sana iyi gelicek dusuncelerim var gel ulaş bana
erkam. taşdelen (inst)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel ilişki varsa ileride pişman olabilirsin benden demesi. Başkasının altında terleyen, mahremini açan kız sonuçta..
00 Yorumlaseviyorsan unut gitsin
03 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ve unutamiyorum da...
Soran+1 yılCok cok mu zor. ...
+1 yılpeki senin geçmişin nasıldı
08 Yorumla
Soran+1 yılIlk sevgilim. . sevdigim oldu ama olmadi sadec platonik kaldi...
- +1 yıl
zor bir durum:)
Soran+1 yılSence ne yapmalıyım
Soran+1 yılYani bunu unutabilir miyim. .. kabullenirmiyim yuzune vurmamazlik yapabilir miyim
- +1 yıl
çok seviyorsan ve pişmansa o affet ne olcak beşer şaşar ama hareketlerinden insan anlaşılır zaten yani bu kız temiz karakterli değilse bırak ama bunlar sadece geçmişte kaldıysa affet ama biraz nazlı affet hemen kabullenme
Soran+1 yılIlerde bu sorunlar karşımıza xikar mi bu beni cok endişelendiriyor
- +1 yıl
kabullenemezsen karşınıza çıkar kavganızda filan hatırlar sinirlenir üzülürsün kabulleceksenn affet bence
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
+1 yılSenden oncesi seni ilgilenrmes.
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz arkadaşım ilgilendirir...
- +1 yıl
Kara bir leke yoksa k. b ilgilendirmez.
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılzor durum. atsan atilmaz satsan satilmaz hesabı.
00 Yorumla
+1 yılbırak tabiki
00 Yorumla
+1 yılsalla aga salla :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbi özele gelirmisin
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi