2 yıllıktı ilişkimiz bi kac sorun oldu ayrıldık o kadar cok ağladı ki seni seviyorum diye ama cok yanlış bi harekette bulunduğu için dönemedim ona bana dediki seni xok seviyorum dedi sadece 2 gün önce bugunde bana baska birisi olduğunu söyledi hayatin da o kızla buluşmuş video attı bana diyoki eger seni seviyorsam dönerim. Bu acı nasıl geçicek arkadaşlar içim yanıyo
Eski sevgilim beni sevdiğini söyledikten 2 gün sonra başka biriyle sevgili oldu, ne yapmalıyım?

Şimdi ben buraya ne yazsam da cevap verseniz bilmiyorum
2 yıllıktı ilişkimiz bi kac sorun oldu ayrıldık o kadar cok ağladı ki seni seviyorum diye ama cok yanlış bi harekette bulunduğu için dönemedim ona bana dediki seni xok seviyorum dedi sadece 2 gün önce bugunde bana baska birisi olduğunu söyledi hayatin da o kızla buluşmuş video attı bana diyoki eger seni seviyorsam dönerim. Bu acı nasıl geçicek arkadaşlar içim yanıyo
Güncellemeler:
Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
207Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kaç senelik olursa olsun eğer gerçekten sana bağlı olsaydı iki gün sonra gidip başkasını bulmazdı.
Video attığına göre sana gösteriş yapıyor canını sıkmak istiyor çünkü ayrılık sonrası sana yalvarmış ancak onu affetmediğin için sana kızgın ve başka kızla takılarak sana olan bu öfkesini ortaya koyuyor.
Bunlar çocuksu hareketler, bu defa senin yalvarman için bunları yapıyor sakın tuzağa düşme ve ona mesaj atma, arayıp sorma yoksa tuzağına düşmüş olacaksın, hiç oralı olma ve umurunda değilmiş gibi davran. Kısa zamanda sana dönecektir.
Sevgiler
AY
Adil Yıldırım’a ulaşıp kendisine direk sorularınızı sormak ve kendisinden daha detaylı yanıtlar almak için Adil’e Sor uygulamasına üye olabilirsiniz.
Sorulan soruları Adil Yıldırım en detaylı şekilde analiz ederek yanıtlamaktadır. Adil Yıldırım'ın diğer görüşlerine buradan ulaşabilirsiniz.
Diğer Görüşler
Çok teşekkür ederim❤