Ben çocukluğumdan beri gelinlik giymeye cok hevesliydim o yüzden annemden çok istemiştim aldı giydim de ama gelinlik aşkı bende ta 21ime kadar devam etti şimdi o heves kalmadı sıfır.
Ben annemle babamınkini aramadım şu yaşıma kadar aklıma bile gelmedi. Gerekli değil sacma bir organizasyon bence boşa masraf , altın getirwcek olan nikaha getirsin borca gitmez kimse de hak iddia etmez
Canım, 1 tl bile tutsa gerek yok kaldı ki evet her zamanın şartına göre pahalı bir organizasyon onun yerine balayı yapılır eve biseyler alınır aileler düğün yapacaklarına eve eşya alsınlar bi de düğün masrafı bellerini büküp takılara göz dikmesimler
Artık eskide kaldı bu istekler. Günümüzde kızlar okulunu bitirip, kariyer yapmayı istiyor sonra da iş kadını olarak hayatını sürdürmeyi ama büyük konuşmamak gerek buyuk konuşunca başına geliyor aman deyim!! Bir gün unide ya da vs bir yerde biriyle karşılaşıyor misal bu kariyer yapmayı düşünen , evlenmeyecek hanım kız sonra kafada kavak yelleri, akıl beş karış havada... Sonrası da malum işte😊🤭 ama evlenince kariyer yapılmaz diye bir kural mi var canım? Çocuk olmaz misal eğitimini tamamlar hatta belki master bile yapar sonra da aşkın meyvesi çocuk yapılır. Sonra da tadından yenmez, hayat planı degisti ama olsun olsun yeter ki mutluluk olsun da...🤭🤭😊
Evlenmek, gelin olmak gibi bir hayalim yok. Gelinlik hevesim de yok zannediyordum ama geçen vitrinde görünce durdum, inceledim ve hoşuma gittiler. Gelinlik başka bir olay, masum geldi. Mutlu oldum. Kendime şaştım ve hemen o vitrinden uzaklaştım.
Merhaba, Her genç kız gelinlik giymeyi ve anne olmayı hayal eder amma velăkin günümüz de kötü durumlar olduğundan artık hayal kurmaya korkuyor, çok zor iyi niyetli dürüst birini bulmak bulmak hakkımız da hayırlısı olsun her zaman için.
Benim hiç öyle hayallerim yok olmadida anne olmak istemiyorum (iyi bir anne olamayacağımı düşündüğüm için bir çocuğun hayatını altüst etmek istemiyorum) evlilik de uzak bana o yüzden
Hiç düğün istemiyorum diyen kıza rast gelmedim, daha doğrusu istemiyorum diyen de yalan söyler veya suanki yasaklardan dolayı başka çaresi olmadığı içindir