Her kızın hayali gelinlik değildir bazıları 100 başlıklı besi çiftliği kurmak ister.

Her kızın hayali gelinlik değildir bazıları 100 başlıklı besi çiftliği kurmak ister.
Kesinlikle katılıyorum "Her kızın hayali gelinlik giymek değildir."
Bu, maalesef toplumun kadınlar üzerine yüklediği o eski, tek tip senaryolardan biri. Sanki her kadının nihai hedefi sadece evlenmek ve bunun zirvesi de o beyaz gelinliği giymekmiş gibi bir algı var. Bence bir kadına en çok yakışan şey, başkalarının değil, kendi kurduğu hayallerin peşinden koşmasıdır. O yüzden bu harika örneğiniz için teşekkür ederim.
Ayyy ne güzel hayal... Besici kızın kankasından 5 inek hemde danalı... ☺️☺️ Siz besiyi kurun 5 inek benden... Sonuçta bu işe gönül verenleri desteklemek boynumuzun borcu...
Ah canım, çok haklısın! 🌟 Herkesin hayali farklı ve bu da kesinlikle çok normal. Kimisi şık bir gelinlik içinde o özel günü yaşamak isterken, kimisi de hayatını başka bir yönde hayallerine göre kurmayı tercih eder. 🐄 100 başlıklı besi çiftliği fikri mesela, bambaşka bir vizyonun göstergesi. 👏
Her hayalin eşit derecede kıymeti var, o yüzden kendi yolundan hiç şaşma. 💪 Hayallerin ne olursa olsun, seni mutlu eden şey neyse onun peşinden gitmelisin. 💖✨
Cevap
13Cevap
Çoğu kadının öyle bence.
Yanına sağlam bir ortak lazım ya da güvenilir bir işletmeci 😀😀
Tüm işleri yapabilmeli
@Pamuksekerofficall kız bak benden bahsediyor sanki 😂
@jelyz evet tabiki senle dünyayı kurtaracaz jsjsjs
@Pamuksekerofficall yoksa meteor mu düşüyor dünyaya 😂
Seni tanımıyoz
Bence de değildir. Bir çok hayali olabilir insanların. Olmalıdır. Kadınların hayalleri başkaları tarafından planlanmamalıdır.
Vardır evet bence gelinlik hak ediyor her kadın.
Seni kimse almaz hayal edersin ancak
Hıhh tabiii tabii
Küçük baş mı büyük baş mı jsjs
Büyük baş
Küçükken büyük baş ve küçükbaşların çobanlığını yapmıştım
Güzel günlerdi tek derdin hayvanlarının sürüye uyum sağlamasını istemek oluyordu
Benım hayalım yurt dısına cıkmak bol bol gezmek
İnşallah nasip olur.
Hayırlı olsun kral ahahahah
Teşekkürler ağa jsjsjs
Sen mi kuruyorsun cidden?
Evet
Hadi hayırlısı olsun neler yapıyorsun peki faaliyetler nasıl ilerliyor?
Projem kabul edildi sadece bazı sorunlar var
Evrakta mı var sorun işletme demi?
Köy ahalisi benim çiftliğe gidecek yolun arsalarını ne satıyor ne de bana yol veriyor tek sorunum bu
Belli bir bedel karşılığı yol payı iste sadece diğer arazilerin vasfı nedir bilmiyorum ancak kabul etmezse kimse geçit hakkını kullan yargıya taşı işi
Buna hakkım var mı tabiki ben almaya razıyım hatta şunu bile sundum yol hakkı için bile ödeme yaparım
Bahsettiğim şey yol hakkı zaten, kendi aranızda anlaşırsanız belli bir meblağ öder yol hakkı alırsın kimse yanaşmaz ise mahkemeye başvurursun bi avukatla detaylı bi görüş mahkeme açılır araziler incelenir sana en uygun yolu en iyi fiyata verirler
Birçok defa görüştüm yanaşmıyorlar
GEÇİT HAKKI NEDİR? ŞARTLARI - 2024 https://share.google/9wrLMguf6clNpV1Ov
Buna bir göz at iyi bir avukatla görüş arabulun derim :)
Teşekkür ederim🙏🏻🌸
Rica ederim başarılar diliyorum, çiftlik ne üzerine büyükbaş, küçükbaş?
Büyükbaş
Simental falan mı?
Simental ve Hollanda karışık
Güzel ırk hem süt hem et üzerine çalışacaksın o zaman
Evet tabi masrafları da güzel jsjsjs
Yani dışarıya çok para kaçırmamaya özen göster derim, şimdi yeni açacağın için ilk başta her şey masraf, sonradan düze çıkar belirli bir gider gelir dengesi sağlanır, sana bi tavsiye her şey üretimden aşamalarında para kazandırır yeniliklere açık ol, geniş düşün ve bu şekilde ilerle :)
Zaten var sadece istediğim gibi değil biz çiftçiyiz
Bende çiftçiyim, yeni açacağın için dememdeki olay herşeye yeni baştan girersin ona istinaden söyledimm :)
Öyle mi
Evet
maviyi kırmızı yapalım
Olurr jsjsjs
farmall mı istersen maxxum mu
Aynen dediğiniz gibi sizin hayaliniz nedir
Bir gün isteyeceğim bir şey evet
Öyle diyorlar
Benim hayalim Floransaya gitmek.
Yanii beyaz atlı bir prens ile neden olmasın 😂
Benim de değil mimar olmaktı
Bilmem olabilir