Selam arkadaşlaar👋 Uzun zamandır soru sormuyordum, bu soruyla birlikte 3 kere üstü üste sevgili konseptli soru sormuş oldum😀 Sevgiliniz sizi aldatılsa ama çok pişmansa, yeminler ediyorsa, köpeeek gibi yalvarıyorsa, sürprizler yapıp gönlünüzü almaya çalışıyorsa affeder misiniz? Yoksa ihanetten geriye kalan öfke ve kırgınlıkla asla affetmez, onu siler misiniz?
Ben affedemem. Zor ve sıkıntılı bir durum tabi ki. Ama affeden insanlar ya bir daha aldatılırlar ya da sindiremeyip durmadan kafaya kakarlar ve ilişki daha da çıkmaza girer. Kişi kendisini de karşı tarafı da mutsuz eder. O yüzden bence aldatan kişi affedilmemeli. Keyifli geceler.
arkadaşlar hepiniz affetmem asla diyorsunuz ama karşınızdaki kişiye gerçekten saf duygularla aşıksanız bunun cevabını rahat şekilde "affetmem daha neler" diye veremezdiniz. yaşamıș biri olarak söylüyorum karşınızdaki kişi eğer gerçekten pişman ise ve bunun farkındaysanız çabalıyorsa affedilebilir fakat içiniz içinizi yiyecek her gün her gece ve asla eskisi gibi olmayacaksınız... ben affettim şu an çabalıyor gayet görüyorum bunu ama her gece ağlıyorum her gece aklımdan binlerce soru geçiyor cevapsız... seviyorum onu
Aynı durumu yaşıyoruz şu an ve ne yapacağımı şaşırdım heryerden ulaşıyor köpek gibi pişman ne yaparsam yapayim gitmeyim diye ağzını bile açamıyorum ama ben düşüncelerimi susturamiyorum ama uzak olduğumda da olmadığını görüyorum ne yaptığımı bilmiyorum çok değer vermiştim yaşayan biri olarak beni anlarsın ne yapmalıyım
Aldatan eğer akillanmissa ya yaslanmis artik aldatmaya hali kalmamistir ya da hastalanmistir aldatacak sagligi kalmamistir yani demem o ki pili bitene kadar bu duruma devam eder. Sonra isterse akillanmis olsun is is den gecmis karsi tarafin duygularini somürmüş. Hayatindan zevk alamicak hale getirmis. Sevse ne olur aldatmasa ne olur. Yani sevmeyen adamla sevipde aldatan adamin hic bi farki yok. Ben affetmem ben affetsemde migdem kaldirmiyor zaten bi sekilde biyerlerden tepki veriyor vücut bi kere affermeyi denedim olmadi. Oyuzden insanin kendine saygisi olmali kimse kimsenin sagligindan daha önemli değil..
Hayır ya nasıl içiniz alcak o adam o ellerle başka kadına dokundu tamam sizden öncesine bişi solemeye hakkınız yok ama sizden sonrasını affetmeyin gururunuz da mı yok
Herseyi affedelir ihanetin affi yok. Bikere yapan hep yapar
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bence affetmemek gerekiyor ama gönül işte ot a da konuyor boka da.
Ben öğrenmeden kendi aldattığını itiraf ederse, hatasını anlamış aramızda ki güveni kırmak istemiyor, paşa paşa gelip vere bileceğim tepkilere rağmen itiraf etti diye düşünüp 1 hak daha verebilirim.
Öncelikle aldatan kadın asla pişman olmaz bunu müthiş zevk şehvet le ömrü boyunca yapar. Tövbesi aglama sı rol durduramazsınız. Ya öyle kabul edin ya da bırakın
hayırzikmişim onun pişmanlığını aldattığına ziktirip gitsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hiçkimse yanlışıkla aldatmaz sevde yetinirdi sevse aldatmazdı eee ne değişti affetti diye beni sevmiş mi oldu hâlâ sevmiyor neyime lazım affetmem defolsun gitsin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Aldatmanın boyutuna bağlı yatmak var bir kafede görüşmek var mesajlaşmak var bunların hepsi aldatma ama düzeyleri farklı çok ileri bir şey depilse affedilir.
Hayır kesinlikle affedilmemeli. Eğer affederseniz kendinize büyük haksızlık yaparsınız ve tekrar tekrar aldatılmaya mahkum olursunuz. Bu daha sonra kendini alışkanlığa bırakır.