Ne zaman ve neden küstünüz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yani belki küsmek denilmez fakat bence biraz uzak kalmak iyi geliyor. Yaklaşık 1-1,5 yıldır bu konularla ilgilenmiyorum:D Bunun sebebi belki de bizi duygusal düşüncelerimiz değil de mantıksal fikirlerimiz yönetiyor ve bu gelecekteki kendimize daha çok fayda sağladığını umuyorum ondan ötürü olabilir. Kimisine doğru ya da kimisine yanlış gelir ama her zaman tek önceliğimiz kendimiz olması gerekmektedir. İlk kendimizi sevmeyi kendimize saygı göstermeli ve kendimize aşık olmalıyız çünkü bir başkasının yani karşımızdaki kişinin bize yeteri kadar aşık olup olmadığından hiçbir zaman emin olamayız ama kendimizden her zaman eminizdir :)
Geçtiğimiz hafta sevdiğim aşık olduğum hayallerimin beyiyle olamayacağımızı fark etmem ilişkimize mantık ile yaklaşmam sonucunda ilişkimiz bitti beni derinden sarsan bu olayla beraber gönül işlerini rafa kaldırdım tozlanıp yıllanmaya terk ettim güzel anıları güzel duyguları bundan sonra birisi olursa mantık çerçevesinde duygusal bir bağ olmadan olur olmasa da olur o olmuyorsa kimsenin olmasına da gerek yok zaten görüşündeyim
Daha önce birçok kez aldatıldım birçok ilişkim oldu birçok kez psikolojik şiddete uğradım ama 6 yıldır tanıdığım herkesin efendi dediği eski sevgilim bana psikolojik şiddet uyguladığı için terk ettiğim zaman beni aldattığını büyük bir gurur duyarak anlatıp bana sanki ben suçluymuşum gibi çirkin, aptal ve birçok küfür ettiğinde bitti...
Aşka küsmedim... Hayat her zaman istediğin gibi gidecek diye bir şey söz konusu değil. Biriyle denedin ve olmadı diye tüm herkesi aynı kefeye koymak, kendine ihanettir. Annen veya baban ile tartıştığında, onlara güven sorunu yaşıyor musun? Pek az insan evet diyebilir buna.
Ona güvenmiyorum, buna güvenmiyorum diyerek sadece kendi hayatını mahvediyor insan. Dünyada tek güvenilir insan sen misin? Tabii ki hayır.
Gerçekler ile yüzleşmekten korkmam, elbet hayatımın aşkı ile karşılaşacağım.
Cevap
53Cevap
aşka küsmedim ama yanaşmıyorum da..
böyle bir aşk istemem istesemde istemem şdlkfsl
Zaten tamamen küsüm. Arkadaş ortamım, destek aradıklarımın uzun bir süre geri dönüş yapmamaları, ailemin eski ev meselesi yüzünden beklemeye almaları beni mahvettikçe mahvediyor. Kendim arasam bulamıyorum. Bir gün, evi ve Eskişehir'i aşk için terk edeceğim. İzmir'den aşkı bulmak istiyorum.
Aşka küstüm ama gelirse yan cebime :D En son 1 yıl önce küstürdüler beni hala barışmayı bekliyorum ama ıkhıı çok zor. Nedenine gelirsek de beni sevdi sandım ama meğersem boynuz çıkıyormuş benden :D püü Allah uzun ömür versin senin yüzünden aşka küstüm :D
Allah uzun ömür versin mi dedin 😂😂
@FotoFato34 ay bela yazacağıma uzun ömür versin yazmışım pardooon ay ne kadar iyi niyetli masumum sen gör halimi :D :D dur başa alıyorum :D püüü Allah uzun ömür versin senin yüzünden aşka küstüm :DDD
anladım ki ben değil site değiştiriyor bela yazmayı engelliyor sen dene gör :D
Yine aynı yazdın 😂😂😂😂
Dur deniyorum. Allah onun belasini versin
@FotoFato34 bela yazınca site otomatik olarak uzun ömür versin yazıyor sen de dene :D
İ harfi koyunca oluyor site canım olduğu için anlamıyo😂
@FotoFato34 buradan beniküstürene sesleniyorum püüüü Allah belaniii versin senin yüzünden aşka küstüm :D
Ya sen beni ekleyip yazsana bi tam kafa birisin ya moralim bozuktu yerine geldi
Aşkın bende son bir şansı kaldı reis o da olmazsa zlo sadece aşka saygı duyup geçecek
Aşkla ne küsüm ne barışık benim ki böyle karışık bir şey djkclc
Ne zaman küstüm tam olarak bu salı. Niye kustum sorusuna dönecek olursak :
2018 aralıktan taaa bu yaza kadar konustugum birisi vardi sevgili gibi bir şeydik. Sonra bir şeyler oldu falan yok babamla aram kotu yok abim bisi diyor falan diye gecistirdi. Sali günü bi aradım sevgilisi çıktı Allah kahretsin
Pek barıştığımız söylenemez ki küseyim... küssem de şöyle bi durum olurdu tavşan dağa küserdi dağın ruhu duymaz umru olmazdı...
"Aşk sandığın kadar değil, yandigin kadardır. "
Uzun zaman oldu... uzak çok uzak bana
Umut hep var.. ama gelsin diye de beklemiyorum, sürpriz olsun 😄
Ask , sevipte kavusamayinca olusan bir duygu..
Simdiler de herkesin birbirini kandirmak icin kullandigi bir duygu degil ki.. :/
1 kere bir ilişki yaşamak istedim hayatımı yaşama sevincimi bitirdi Allah kimseyi iğrenç insanlarla karşılaştırmasın
Birkac aydir tum umutlarim tukendi. Ask olsada hayatimda mutlu olacagimida dusunmuyorum. Gelenler anca yoruyor
Birinin veya bir kacının yapmış olduğu şeyler yüzünden neden onlardan sonraki gelen kişiyi üzeyim. Aşka küsmek olmaz
En güzel aşklar kucaklarda bittiğinden bu yana aramız açık , beklentim yok Kasım değil , 13 aya kadar gelmese de olur 😂
Karşı cinsin düşünce yapısını keşfettikçe küstüm ve uzaklaştım. Aşkın varlığını kabul etmemek gibi bir seviyeye ulaştım.
Aşka hiç küsmedim ama barışıkta değilim, beni aşka inandıracak birini bekliyorum.
Küsecek gibi oldum ama küsmedim. İstediği zaman gelsin.
ne küsmesi yahuu benim suçum yok ki onların kalbi yeteneksiz
Geçici olduğunu anlayınca
Geçici olduğunu anladığım için
Küsmedik. Keyfi isterse gelir, gelmezse kendi bilir.
Aşka küsmedim kimse de küsmesin aşksız yaşanmaz. Aşksız yaşayan insan çok şeyi kaybetmiştir
Aska küsersem ölürüm.. ben öldükten sonra yasamaya devam edicem..
Var mıydı ki küseyim?
Varsa da bekliyorum karşıma çıksın bakalım.
Neden kuseyim ki dünya 1 kişinin etrafında mi donuyor
aşık olduğum insandan reddedilince soğudum. elimde değil başkasına aşık olamıyorum
17 yasinda... bornova kaymakaminin kizi yakti birakti kalbimi... birdahada asik olmadim hic
Hayata küsmek gibi bişey olsa gerek
Yaşamayı seviyorum, küsmedim henüz
Aşka küsülür mü hiç. Rabbim ne güzel bir duygu vermiş insanlara şimdi Rabbim küsmez mi biz aşka küsersek..
Birkaç yıl oldu küseli, pek barışmayı da düşünmüyorum..
Küsmek mi? Neden küseyim. Onu tanıdıktan sonra aşk'a sıkı sıkı sarıldım ben.
İki yıl oldu sanırım kuseli barışmayi da düşünmüyorum iyi böyle 🤞🏻🤞🏻
Heee biri bana yanlış yapacak bende aşka küsecem ha ona derim ki ; akıllı ol !!! Senin aklını alırım!! Ben olmazsan vallah dediğimi yaparim!! 😐😑 Ama sevdiceğom yoğh.
*benim
37. aşkımdan sonra , artık aşka çok da gerek olmadığını anladım
son ilişkim 4 yıl kadar sürdü hep bitip devam etti inişli çıkışlı ama son bitişinden sonra tekrar etmedi onun bana verdiği mutluluğu başkasının vereceğini düşünmüyorum oyüzden aşk konusunda bir beklentim yok
Aşka inancim kalmadi artik kimseye guvenim yok sadece nefes almak icin dunyaya gelmisim sanki 😔
Aşka küsmedim de karşı cins bazen çok insanın hevesini kaçırıyor.
Aşka küsmedim ki. 🤓
Hiç barışmadı ki benimle
Sevdiğimi birakıp sevmediğim biriyle alem ne der diye evlendiğimin yanliş olduğunu evlendikden sonra anladığım gün..
6 yıllık sevgilimin beni bırakıp parayı tercih ettiginde sanırım bir sene olacak aşk diye bir şeye inanmıyorum
Aşk' a inananlar aşk'a küser. Ben sevgiye inanlardanım. Gelip geçmez:)
Küsmedim, umut fakirin ekmeğidir bekliyorum bir umut.😂
Aşka kusmedim efendim💫
2 yıllık ilişkimin benimle aynı anda başka bir 2 yıllık ilişkisi olduğunu öğrendiğimde
21 yaşımda bitti aşk benim için şu an 23 yaşımda evliyim
Hayatım boyunca bir kadının ve çocukların kölesi olmayacağım.
Aşka küsülmez, tavşan-dağ meselesinden farksız olur.
Aşka uçarsan kanatların yanar
Aşka uçmazsan kanat neye yarar
Aşka varınca kanadı kim arar
Ya en iyisi bulamaya çalışmamak, birden karşıma çıksın öyle istiyorum ypacak birşey yok
Küsmek değil aslında kimseye güvenemiyoruz ki milletçe güvensek bı dert güvenmesek yalnızlık va
Bırak aşka küsmeyi inancım kalmadı be 😁 gelecekse de gelmesin bu saatten sonra.
Bu devirde kimsenin sevmeye sevilmeye layık olmadığını anladığımda kendimde
Seni kullandım dedi sevmemiş beni 13 Ağustos 2018 😂
tereddütteyim seçenek çok başımıza elamı olacak belamı korkuyorum mng
Aşk mı hiç duymadım onun nerenin köyü, şaka bir yana hiçbir insana değer verdiği ni göstermeyecek sin çünkü iyilik ve güzellik çabuk unutuluyor bu kanıdayım
Aşka küsmedim. Aşkı yaşıyorum 🌺
Aşk olsun küsülür mü hiç
Küsmekten öte uzak durmaya çalışıyorum.
Ben aşka küsmedim de aşk bana küsmüş.
umudum hala dipdiri ama ilk asik oldugumu zannettiğim zamanlarda yasadigim acının tarifini kelimelerle anlatamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?