Küsmek denmez ama evlenmeyi düşünmüyorum istemiyorum hem ilişki beceremiyorum hem çevremden gördüğüm evlilikler duyduğum evlilikller soğuttu beni, hemde kendi ailemin evliliği beni soğuttu aşktan, birini sevsem o sevmiyor o sevse ben sevmiyorum o yüzden bıraktım bu aşk sevgili işlerini ya da sadece takıntı yapıyorum, garip bir durum.
Aşka küsmedim ve hiç bir zaman küsmem. Aşk, kalbin en güzel ritmidir, ritim tutmayı bilmeyene denk geldim ve ona kendi hatalarımla kalbime girme yolunu gösterdim diye kalbime küsemem.
Ben aşkın kendisiyle yolumu ayıralı çok oldu... Tecrübe, aşkın zararlı olduğunu öğretti, acıtarak, kanatarak... Yaşım 47, ölene kadar kimseyle sevgili falan olmayı düşünmüyorum, arkadaşlık olur en fazla.
Hayır aşkı küsmedim küsmemde aşka her zaman için kapım açıktır ama her insan için değil tabi bu durum ama aşka küsmem doğru bir insanla güzel bir şekilde aşk yaşamak isterim
Küsmedim ama kırgınlık ve yorgunluk var hazır hissetmem için biraz zaman lazım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Birini çok seversin, ve evren onunla olmaması için işbirliği yapar, ve sen sevdiğinle kalır bütün hayallerin kursağında kalır ya, işte o zaman küsersin. Kendimce öyle.